Gostovanje InMotion vs iPage

Soočenje Gostovanje InMotion Vs iPage primerjava s ključnimi funkcijami spletnega gostovanja, kot so zmogljivost, cene, prednosti in slabosti in drugo -, da vam pomaga izbrati, s katero od teh dveh storitev spletnega gostovanja se morate prijaviti.


povlecite desno

Gostovanje InMotion

iPage

O:InMotion Hosting ponuja neprimerljive funkcije, kot so čas delovanja in hitrost strani, skupaj z odlično storitvijo za stranke in neverjetno 90-dnevno garancijo vračila denarja.iPage uporabnikom zagotavlja robustno vzdrževanje in zanesljive protokole o varnosti po dostopnih cenah. To podjetje že več kot desetletje gosti spletna mesta za podjetja in posameznike.
Ustanovljeno v:20011998
Ocena BBB:A+A+
Naslov:6100 Center Drive, Suite 1190 Los Angeles, CA 9004570 Blanchard Rd 3. nadstropje, Burlington, MA, 01803
Telefonska številka:(888) 321 4678(877) 472–4399
Email naslov:[zaščitena e-pošta][zaščitena e-pošta]
Vrste podpore:Telefon, podpora v živo, klepet, vstopnicaTelefon, podpora v živo, klepet, vstopnica
Podatkovni center / Lokacija strežnika:Los Angeles, Kalifornija in Ashburn, VirginijaBoston, Massachusetts
Mesečna cena:Od 3,49 USD na mesecOd 1,99 dolarja na mesec
Neomejen prenos podatkov:DaDa
Neomejeno shranjevanje podatkov:DaDa
Neomejena e-poštna sporočila:DaDa
Več gostiteljskih domen:DaDa
Nadzorna plošča / vmesnik gostovanja:cPanelNadzorna plošča iPage
Zagotovitev strežnika ob neplačanem času:99,90%99,90%
Garancija za vračilo denarja:90 dni30 dni
Namensko gostovanje na voljo:DaDa
Bonusi & Dodatki:Pogoni SSD (SSD). Brezplačno obnavljanje podatkov enkrat na štiri mesece. Brezplačni prenosi spletnih strani. Povračilo varne aplikacije. Do 100 USD Google Adwords kredita. Premium Builder spletnih strani.SiteLock Security Suite. Brezplačna telefonska številka (samo v ZDA). Oglas z YellowPages.com. 100 evrov Google Adwords Bonusa. 50 USD Facebook Advertising Credit. $ 25 Yahoo! / Bing Iskanje sponzorjev.
Dobro: Super enostavne migracije: InMotion Hosting je prejel pohvale za brezplačno selitev spletnih strani in domen.
Popolno predstavljeno upravljano gostovanje: InMotion Hosting vključuje brezplačne elemente, kot socPanel / WHMCS, varnostne funkcije, varnostno kopiranje podatkov in storitve upravljanja strežnikov, brezplačno.
Super služba za stranke: InMotion Hosting ima odlične izkušnje, ko gre za storitve za stranke, zato veste, da ste v dobrih rokah.
Odlične garancije: InMotion Hosting vam zagotavlja vsaj 99,9% uptime in 90-dnevno ali 30-dnevno obdobje vračila, odvisno od vašega načrta.
Uvodna ponudba je ukradena: iPage ponuja svoje storitve po najnižjih najnižjih cenah "brez obveznosti" cene na trgu.
Več kot 500 dolarjev vredno dodatne vrednosti: če naštejem le nekaj, vam prijava na iPage omogoči dostop do naslednjih dodatnih ugodnosti: 100 USD Google Adwords, varnostna orodja SiteLock, 100 USD Bing bonitet za oglase, 1 GB prostora za shranjevanje s samo oblakom in WordPress web gradbeno orodje.
Stellar Uptime: Večina iPageovih kupcev potrdi trden čas delovanja podjetja.
Slabi: Dolgi pogodbeni pogoji: Številni načrti InMotion Hosting zahtevajo predhodna plačila vsaj 12 mesecev.
Brez Windows gostovanja: InMotion Hosting uporablja izključno operacijske sisteme Linux.
Cene obnavljanja so drage: redne cene iPagea so nekoliko višje od povprečja v panogi.
Ločene pristojbine za dodatke: nekatere osnovne dodatke je treba kupiti posebej.
Dolgoročni pogoji: iPageov skupni načrt gostovanja ponuja samo 1, 2 ali 3-letni cikel obračunavanja.
Povzetek:InMotio gostovanje (pregled tukaj) za pospešene zmogljivosti uporablja tisto, kar je znano kot njihova območja največjih hitrosti. Obnova podatkov iz varnostnih kopij enkrat na štiri mesece je popolnoma brezplačna. Uporabniki bodo prejeli tudi ločeno ploščo za upravljanje računa za težave z računom in zaračunavanjem. Podpora za klepet v živo za uporabnike je hitra v smislu odzivov. Uporabniki bodo imeli tudi varen oddaljeni dostop do strežnika prek ukazne vrstice ali SSH. Obstaja tudi impresivno 90-dnevno jamstvo za vračilo denarja.Medtem ko je kakovost gostovalnih storitev tukaj visoka, je cena za iste razmeroma nizka. Uporabniki lahko gostijo več domen in prvovrstni uporabniki bodo to storitev našli zelo enostavno, kot izkušeni spletni mojster. Uporabniki imajo dostop do dveh brezplačnih graditeljev spletnih strani, ki jih ljudje pridobijo s paketom gostovanja. Uporabniki prejmejo tudi kakovostno in odzivno podporo v obliki klepeta v živo, e-pošte in telefona. Na voljo je tudi strokovno ocenjena garancija za vračilo denarja kadarkoli. Tu lahko najdete alternative iPage.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map