Bluehost je vsestranska storitev spletnega gostovanja, ki poganja milijone spletnih mest po vsem svetu. Bluehost je popolnoma primeren za začetnike.


Gostovanje InMotion Na splošno se priporoča kot vrhunski spletni strežnik za mala podjetja, InMotion Hosting je dobro razmisliti.

gostovanje v Bluehost vs inmotionu

InMotion gostovanje obstaja že več kot desetletje in ponujajo cenovno ugodno, visoko zmogljivo in neodvisno spletno gostovanje. Paketi, ki so na voljo, vam bodo omogočili gostovanje pri vaši spletni strani za nekaj več kot 5 USD na mesec.

Bluehost in InMotion; kako se zložijo?

Pros InMotion gostovanje

To je veliko vrhunskih stvari, ki jih je vredno izpostaviti, vendar so tukaj glavne prednosti storitev skupnega gostovanja InMotion Hosting v skupni rabi:

 • Veliko funkcij je vključeno brezplačno (ostali tekmovalci ponujajo kot plačane nadgradnje). InMotion ponuja brezplačen prenos spletnih strani, brezplačne avtomatske dnevne varnostne kopije, brezplačne SSD pogone so vključeni v vse načrte gostovanja, brezplačno ime domene za eno leto je vključeno v vse načrte.
 • Zahvaljujoč vam dobite strelo hitro in zanesljivo gostovanje Območja hitrosti , funkcija, ki temelji na omrežju, z uporabnostjo na ravni CDN, ki zagotavlja, da se vaše spletno mesto hitro naloži za vse obiskovalce na čim več različnih lokacijah. Izbirate lahko tudi med dvema različne lokacije strežnika; Ameriška vzhodna obala (ki omogoča hitrejšo povezavo z vzhodno ZDA, Evropo, Afriko in Južno Ameriko) in drugo na zahodni obali (Zahodna ZDA, Azija, Avstralija, Nova Zelandija in Južni Pacifik).

funkcije gostovanja inmotion

 • Optimiziran za WordPress. Izberete lahko, da WordPress predhodno namesti tehnični strokovnjak in dobite samodejno posodabljanje osnovnih WordPress in varnostnih popravkov, brezplačne varnostne kopije in integracijo WP-CLI. Na platformi CloudLinux z OptimumCache, PHP 7 in vgrajenimi izboljšavami po meri dobite tudi brezplačne SSD diske za do 20-krat večje hitrosti nalaganja in izboljšano delovanje in stabilnost..
 • 90-dnevno jamstvo za vračilo denarja (je vodilna v panogi), skupaj z garancijo za vračilo denarja za vsa nova naročila (ne za podaljšanje). Garancija ne velja za dodatke, kot so SSL certifikati ali imena domen.

InMotion Hosting ponuja skoraj popolno rešitev, ko gre za gostovanje. Vendar ima tudi nekaj pomanjkljivosti.

Glavna težava je, da se težko prijavite na račun, ker morate najprej skozi postopek fizičnega preverjanja telefona. Tako lahko ponarejajo uporabnike.

InMotion Gostovanje Cons

Glavni razlogi, da InMotion Hosting ne uporabljamo, so:

 • Ni takojšnje nastavitve računa. InMotion zahteva, da se vse nove stranke ročno preverijo zaradi varnosti (kar je dobro), kar pomeni, da lahko traja nekaj časa (kar je slabo), preden se vaš račun gostovanja aktivira, nastavi in ​​je pripravljen za uporabo.
 • Medtem ko InMotion ponuja brezplačne avtomatske varnostne kopije spletnih strani, nobeno spletno mesto, večje od 10 GB, ne bo varnostno kopirano, datoteke pa lahko obnovite samo enkrat na štiri mesece za spletna mesta, ki jih varnostno kopirate. Če vaše spletno mesto presega 10 GB velikosti, se boste morali obrniti na njih in urediti varnostne storitve za dodatne stroške

Prosilci Bluehost

Poleg poceni cen, zakaj bi razmislili o prijavi z Bluehostom za svoje spletno mesto ali blog?

 • Brezplačno ime domene. Brezplačno ime domene dobite za eno leto, ko se prijavite na spletno gostovanje pri Bluehostu.
 • Je WordPress prijazen. Bluehost je dober za začetnike spletnega gostovanja in začetnike WordPress-a. Ponujajo enostavno namestitev WordPress z enim klikom, kar vam olajša zagon spletnega mesta ali bloga. Plus, Bluehost uradno priporoča WordPress.org
 • Znamka. Bluehost gosti preko 2.000.000 spletnih strani po vsem svetu, tako da očitno naredijo nekaj prav.
 • Dobre lastnosti gostovanja. Načrti Bluehosta prihajajo z vgrajenim Cloudflare CDN in Let’s Encrypt SSL certifikatom.

Bluehost Cons

Obstajajo tudi slabosti. Torej, kakšne težave lahko uporabljate Bluehost za gostovanje na vašem spletnem mestu?

 • Migracije na spletnem mestu niso brezplačne. Če želite preklopiti gostitelja in se premakniti na Bluehost, potem vseeno ponujajo pomoč pri selitvi vašega spletnega mesta na njih. Bluehost bo prenesel do 5 spletnih mest in 20 e-poštnih računov za ceno 149,99 USD.
 • Veliko nadgradnje. Bluehost vam nenehno poskuša prodati (pogosto nepotrebne) nadgradnje in dodatke.
 • V lasti podjetja EIG. Bluehost je last Endurance International Group (EIG), ki je v gostiteljski industriji dobro znana po agresivnem znižanju stroškov na račun podpore in uspešnosti.
 • Počasi obremenitve. Tudi Bluehostovi časi nalaganja niso vedno najhitrejši. Poleg tega poročila o napakah strežnika, kot so slabi prehodi ali notranje napake strežnika, niso zelo tolažljiva.
 • Ni dnevnih varnostnih kopij. Varnostne kopije spletnega mesta so vljudno, zato ne morete biti odvisni od tega, da boste vsak dan varnostno kopirali. Nastaviti morate in zagnati lastno varnostno kopijo prek cPanela. Samodejno varnostno kopiranje je plačljiva nadgradnja, imenovana Site Backup Pro, je plačljiv dodatek, ki ustvarja redne in samodejne varnostne kopije vašega spletnega mesta.
 • Zmedene cene. Cene Bluehosta so mejne, ker so v senci, saj je njihov $ 2,95 na mesec uvodna cena in temelji na plačilu 3 leta vnaprej.

InMotion gostovanje proti Bluehostu

Kako se InMotion primerja z Bluehostom? Oglejmo si podrobneje nekatere obvezne funkcije:

V gibanjuBluehost
Brezplačno ime domeneDa, za 1 letoDa, za 1 leto
Garancija za vračilo denarja90 dni vračila30 dni vračila
SSD (SSD)Da brezplačnoDa brezplačno
SSL potrdiloDa brezplačnoDa brezplačno
Brezplačne varnostne kopije podatkovDa vsakih 24-36hDa enkrat na teden
Prenos / migracije spletnega mestaBrezplačno (3 računi cPanel do 5 GB)149,99 USD (5 mest & 20 e-poštnih računov)
CenitevOd 3,49 USD / mesecOd 2,95 dolarja na mesec

{“@Context”: “http://schema.org”, “@tip”: “Tabela”, “približno”: “Bluehost proti gostovanju InMotion”}

Bluehost proti gostovanju InMotion: Povzetek

Kot lahko vidite, da, obstaja nekaj razlogov, da InMotion hosting ne uporabljate. Mislim pa, da profesionalci odtehtajo slabosti in Toplo priporočam InMotion gostovanje (in tako tudi Jerry Low na spletnem mestu WebHostingSecretRevealed.net, ki svoje spletno mesto gosti z InMotion). Po mojem mnenju je InMotion jasen zmagovalec, če primerjamo Bluehost in InMotion Hosting.

Torej, da hitro povzamem. Kateri je boljši spletni gostitelj, Bluehost vs InMotion gostovanje? Gotovo InMotion gostovanje!.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me