Primerjava Gostovanje A2 Vs Gostovanje InMotion Če želite, da se odločite med tema dvema podjetjema za spletno gostovanje, si oglejte uspešnost, funkcije, cene, prednosti in slabosti ter več zalog.


Skupni rezultat

A2 gostovanje

Skupni rezultat

Gostovanje InMotion

To je klic, vendar A2 gostovanje nekoliko boljše, kar se tiče teh dveh storitev spletnega gostovanja, zahvaljujoč dostopnejšim cenam. Vendar pa oba spletna gostitelja ponujata zvezdne lastnosti, hitrost in varnost. Več o gostovanju InMotion gostovanja in gostovanju A2 najdete v spodnji primerjalni tabeli:

povlecite desno

A2 gostovanje

Gostovanje InMotion

O:A2 gostovanje ponuja rešitve za spletno gostovanje, ki so neverjetno hitre, ne glede na to, ali gre za nov blog, priljubljeno poslovno spletno stran ali celo nekaj z malo prometa. A2 služi vsem, od spletnih amaterjev do profesionalnih razvijalcev, ki izpolnjujejo njihove prilagojene zahteve.InMotion Hosting ponuja neprimerljive funkcije, kot so čas delovanja in hitrost strani, skupaj z odlično storitvijo za stranke in neverjetno 90-dnevno garancijo vračila denarja.
Ustanovljeno v:20032001
Ocena BBB:A+A+
Naslov:2000 Hogback Road Suite 6 Ann Arbor, MI 481056100 Center Drive, Suite 1190 Los Angeles, CA 90045
Telefonska številka:(888) 546–8946(888) 321 4678
Email naslov:Ni na seznamu[zaščitena e-pošta] ng.com
Vrste podpore:Telefon, podpora v živo, vozovnica, klepetTelefon, podpora v živo, klepet, vstopnica
Podatkovni center / Lokacija strežnika:Michigan, ZDA; Amsterdam, Nizozemska in Singapur, AzijaLos Angeles, Kalifornija in Ashburn, Virginija
Mesečna cena:Od 3,92 dolarja na mesecOd 3,49 USD na mesec
Neomejen prenos podatkov:DaDa
Neomejeno shranjevanje podatkov:DaDa
Neomejena e-poštna sporočila:DaDa
Več gostiteljskih domen:DaDa
Nadzorna plošča / vmesnik gostovanja:cPanelcPanel
Zagotovitev strežnika ob neplačanem času:99,90%99,90%
Garancija za vračilo denarja:Kadar koli90 dni
Namensko gostovanje na voljo:DaDa
Bonusi & Dodatki:Attracta SEO in marketinška orodja. Prosti HackScan in varnostna orodja. Prosti SSD diski. CloudFlare omrežje za dostavo vsebin Brezplačno Šifriramo SSL potrdila. Orodje za izboljšanje varnosti Patchman. Integrirani račun ManageWP.Pogoni SSD (SSD). Brezplačno obnavljanje podatkov enkrat na štiri mesece. Brezplačni prenosi spletnih strani. Povračilo varne aplikacije. Do 100 USD Google Adwords kredita. Premium Builder spletnih strani.
Dobro: Izdelano za hitrost: A2 gostovanje uporablja pogone SSD, namenske turbo strežnike, predpomnjenje strani in še več, da bi zagotovili hitro strelovito delovanje svojega spletnega mesta.
Gostovanje za Linux in Windows: A2 gostovanje ponuja redko možnost gostovanja, ki temelji na operacijskem sistemu Windows, poleg običajnih načrtov, ki jih poganja Linux.
Večna varnost: Vse načrte A2 gostovanja zajema napredni varnostni protokol, ki vključuje dvojni požarni zid, odkrivanje grobe sile, skeniranje virusov, utrjevanje strežnika in drugo.
Stellarjeva podpora strankam: A2 gostovanje ponuja podporo, ki jo podpirajo ves dan, podprta s strani zelo koristne in dobro poznane ekipe.
Super enostavne migracije: InMotion Hosting je prejel pohvale za brezplačno selitev spletnih strani in domen.
Popolno predstavljeno upravljano gostovanje: InMotion Hosting vključuje brezplačne elemente, kot socPanel / WHMCS, varnostne funkcije, varnostno kopiranje podatkov in storitve upravljanja strežnikov, brezplačno.
Super služba za stranke: InMotion Hosting ima odlične izkušnje, ko gre za storitve za stranke, zato veste, da ste v dobrih rokah.
Odlične garancije: InMotion Hosting vam zagotavlja vsaj 99,9% uptime in 90-dnevno ali 30-dnevno obdobje vračila, odvisno od vašega načrta.
Slabi: Turbo strežniki stanejo več: Če želite polni obseg turbopolnjenih zmogljivosti A2 Hosting, se boste morali odločiti za svoje najdražje načrte.
Kode za popust morajo biti obvezne: A2 gostovanje vas samodejno ne prijavi po njihovih znižanih cenah, zato boste morali narediti dodaten korak pri vnosu kod, ki jih najdemo na njihovem spletnem mestu.
Dolgi pogodbeni pogoji: Številni načrti InMotion Hosting zahtevajo predhodna plačila vsaj 12 mesecev.
Brez Windows gostovanja: InMotion Hosting uporablja izključno operacijske sisteme Linux.
Povzetek:Gostovanje (pregled) A2 zagotavlja zelo optimizirano okolje za WordPress, ki dela čudeže tako za Blogerje kot tudi za podjetja. Stranke lahko izbirajo med gostovanjem v operacijskem sistemu Windows in Linux, ki se zagotavljajo enako dobro. Druge funkcije gostovanja A2 vključujejo izbirni Turbo Server za hitrejše nalaganje strani, brezplačen prenos spletnih strani, brezplačne varnostne varnostne kopije strežnika, štirikratno odvečno mrežo in še več. A2 omogoča tudi klepetalno podporo, podporo e-pošti in telefonu ter je hiter in odziven.InMotio gostovanje (pregled tukaj) za pospešene zmogljivosti uporablja tisto, kar je znano kot njihova območja največjih hitrosti. Obnova podatkov iz varnostnih kopij enkrat na štiri mesece je popolnoma brezplačna. Uporabniki bodo prejeli tudi ločeno ploščo za upravljanje računa za težave z računom in zaračunavanjem. Podpora za klepet v živo za uporabnike je hitra v smislu odzivov. Uporabniki bodo imeli tudi varen oddaljeni dostop do strežnika prek ukazne vrstice ali SSH. Obstaja tudi impresivno 90-dnevno jamstvo za vračilo denarja.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me