GoDaddy Vs Bigcommerce primerjava dveh priljubljenih spletnih strani za gostovanje in e-trgovino s pomembnimi lastnostmi gostovanja, kot so zmogljivost, cene, prednosti in slabosti in še več -, da se boste lažje odločili, katerega od teh dveh spletnih gostiteljev izbrati.


povlecite desno

GoDaddy

BigCommerce

O:GoDaddy se v zadnjem času pojavlja v medijih, zlasti v TV oglasih in tiskanih medijih. Ponuja imena domen, pa tudi spletno gostovanje, ki je uporabniku prijazno, skupaj z razumnimi cenami načrtov in impresivno posodobitvijo.Bigcommerce nudi malim in srednje velikim podjetjem programsko opremo za e-trgovino skupaj z vsemi orodji, potrebnimi za uspešno namestitev in zagon spletne trgovine. Bigcommerce trgovcem omogoča ustvarjanje in vzdrževanje spletnih strani po vsem svetu.
Ustanovljeno v:19972009
Ocena BBB:A+A+
Naslov:14455 N. Hayden Rd. # 219 Scottsdale, AZ 85260Nivo 6, ulica Smail 1-3, Ultimo NSW 2007, Avstralija
Telefonska številka:(480) 505–8877(888) 699–8911
Email naslov:Ni na seznamu[zaščitena e-pošta]
Vrste podpore:Telefon, podpora v živo, klepet, vstopnica, vadbaTelefon, podpora v živo, klepet, vstopnica, vadba
Podatkovni center / Lokacija strežnika:Phoenix, ArizonaLastniško CDN
Mesečna cena:Od 4,99 dolarja na mesecOd 29,95 USD na mesec
Neomejen prenos podatkov:Da (razen na gospodarskem načrtu)Ne
Neomejeno shranjevanje podatkov:Da (razen na gospodarskem načrtu)Ne
Neomejena e-poštna sporočila:Da (razen na gospodarskem načrtu)Ne
Več gostiteljskih domen:Da (razen na gospodarskem načrtu)Ne
Nadzorna plošča / vmesnik gostovanja:cPanelVmesnik Bigcommerce
Zagotovitev strežnika ob neplačanem času:99,90%99,99%
Garancija za vračilo denarja:30 dni15 dni
Namensko gostovanje na voljo:DaNe
Bonusi & Dodatki:Premium DNS orodje za upravljanje (samo končni načrt). Dvojna procesorska moč in pomnilnik (samo končni načrt). DudaMobile samodejno pretvori vaše spletno mesto v mobilno (vsi načrti, razen gospodarstva). SSL potrdilo (samo končni načrt). Akcelerator spletnega mesta (samo končni načrt). SSL potrdilo (samo končni načrt). Skener zlonamerne programske opreme (samo končni načrt).Množična knjižnica sodobnih in odzivnih tem; 76 premium tem (med 145 do 235 dolarjev) in 7 brezplačnih tem.
Dobro: Super Uptime: Pričakovali bi, da bo imelo podjetje, kot je GoDaddy, enega najboljših obdobij v industriji, samo če povemo, da je tako veliko. Ampak še nisem slišal pritožbe zaradi nadomestitve GoDaddyja. Uptime je ena izmed tistih stvari, za katere pričakujete, da jih bo podjetje za gostovanje postalo, in GoDaddy to počne s slogom.
Gostovanje Linuxa in Windows: GoDaddy je eden redkih ponudnikov gostovanja, ki vam ponuja možnost, da za Windows namesto industrijsko standardnega operacijskega sistema Linux. Če imate spletna mesta ASP.NET, je to pravi kraj za vas.
Odlična tehnična podpora: Vedno znova podjetja za spletno gostovanje dobijo pritožbe glede njihove storitve za stranke. Naj gre za pomanjkanje znanja ali ogromno čakalnih dob, vendar je GoDaddy s to magijo potegnil zajca iz klobuka. Imajo absolutno najboljšo storitev za stranke.
Uporabnikom prijazen: Večina GoDaddy je zgrajena na podlagi ideje o novejših končnih kupcih. Vsa njihova orodja so ???? newbie ???? prijazno. Osebno imam rad njihovecPanel, ki bi moral biti v tem trenutku industrijski standard. Vse kar potrebujem je na dosegu roke in nimam nobenih pritožb glede njihovih UX-jev.
Vse v eni programski rešitvi za e-trgovino.
24/7 Podpora.
Intuitivne vgrajene funkcije
Dobra storitev za stranke.
Brez transakcijskih provizij.
Slabi: Ni velika vrednost: Če GoDaddyja ne ujamete na velikem promocijskem sporazumu, boste nekoliko razburjeni zaradi cen, ki jih plačujete. Preprosto ne dobite enake ravni zmogljivosti s paketi spodnjih storitev GoDaddy. Če pa jih ujamete v promociji, piščančja večerja zmagovalca.
Spletna trgovina nima značilnosti: Zdaj naj bi dodatek o e-trgovini pomenil novo pamet. Morali bi dobiti vse zvonove in piščalke, ker podjetje, ki gosti spletno gostovanje, tako ali tako vzame košček svojega denarja. Za GoDaddy pogrešajo čoln z manjkajočimi funkcijami in napakami, ki napadajo vašo trgovino pod vsakim kotom.
Drage teme BigCommerce.
Dodatni stroški.
Povzetek:Na voljo tudi v tej spletni ponudbi gostovanja je odlična podpora skupaj z namestitvijo aplikacij z enim klikom in več. Omeniti velja, da je enostavno uporabljati registracijo domen skupaj z gostovanjem. Uporabnikom ni treba skrbeti, ali so njihova spletna mesta pripravljena za mobilne naprave ali izbirajo med Linuxom in Windowsom. Uporabniki lahko dostopajo tudi do računov v mobilni aplikaciji Go Daddy, pri čemer so spletna mesta sama nastavljena, da lahko uporabniki lažje dostopajo do informacij o računu. Tu lahko najdete alternative GoDaddy.Globalni trgovci na drobno lahko prilagodijo svoje spletno mesto, upravljajo plačilne portale in odpremo ter celo navajajo svoje izdelke na eBay, Amazonu in celo Facebooku. Kupci se lahko prijavijo in brezplačno preizkusijo storitev 15 dni. Trgovci na drobno bodo lahko gradili spletne trgovine, ki bodo pritegnile kupce in povečale prodajo. Najnovejša orodja za trženje in konverzijo trgovcem omogočajo ekspanzivno rast poslovanja. Omeniti velja tudi rešitev v oblaku, ki je 25% stroškov, ki jih ponujajo njihovi konkurenti.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me