Soočenje FastComet proti HostGatorju primerjava in pregled pomembnih funkcij gostovanja, kot so zmogljivost, cene, prednosti in slabosti, in še več – za lažjo izbiro med tema dvema spletnima ponudnikoma gostovanja.


Skupni rezultat

FastComet

Skupni rezultat

HostGator

FastComet pri primerjavi teh dveh storitev spletnega gostovanja izstopa kot zmagovalec. Več o FastComet Vs HostGatorju najdete v spodnji primerjalni tabeli:

povlecite desno

FastComet

HostGator

O:FastComet je storitev spletnega gostovanja, ki uporablja strežnik samo za SSD in ima celo leto 24 -7 podporo strankam. Ima neverjetne lastnosti, kot je zagotavljanje brezplačne domene za vedno.HostGator spada v skupino ponudnikov gostovanja EIG, ki ponuja poceni gostovalne načrte in brezplačno uporabo spletnega mesta Weebly, ki omogoča enostavno gradnjo spletnih strani.
Ustanovljeno v:20082002
Ocena BBB:A+A+
Naslov:1714 Stockton St # 436, San Francisco, CA 941335005 Mitchelldale apartma # 100 Houston, Teksas
Telefonska številka:(855) 818-9717(866) 964-2867
Email naslov:Ni na seznamuNi na seznamu
Vrste podpore:Telefon, podpora v živo, klepet, vstopnicaTelefon, podpora v živo, klepet, vstopnica
Podatkovni center / Lokacija strežnika:Chicago, Dallas, London, Amsterdam, Frankfurt, Singapur, TokioProvo, Utah & Houston, Teksas
Mesečna cena:Od 2,95 dolarja na mesecOd 2,75 dolarja na mesec
Neomejen prenos podatkov:DaDa
Neomejeno shranjevanje podatkov:DaDa
Neomejena e-poštna sporočila:DaDa
Več gostiteljskih domen:DaDa
Nadzorna plošča / vmesnik gostovanja:cPanelcPanel
Zagotovitev strežnika ob neplačanem času:99,99%99,90%
Garancija za vračilo denarja:45 dni45 dni
Namensko gostovanje na voljo:DaDa
Bonusi & Dodatki:FastComet vam omogoča neomejeno pasovno širino in promet, obremenitve shranjevanja podatkov, SSD pogone in CDN. Izbira podatkovnega centra s treh celin, dobri varnostni ferati, brezplačna registracija domene in obnova, takojšnja namestitev in še veliko več.100 USD dobroimetja za Google Adwords. Basekit Site Builder. 4500 Predloge spletnih strani, ki se uporabljajo. Plus naloži več.
Dobro: FastComet vam omogoča brezplačno registracijo ali selitev domen in poleg tega brezplačna podaljšanja.
FastComet ima več podatkovnih centrov, strateško lociranih na treh različnih celinah – Severni Ameriki, Evropi in Aziji – in vam daje možnost, da izberete svoj podatkovni center glede na to, od kod prihaja vaš promet.
FastComet ponuja dostopne, fiksne cene za vse vaše naročnine.
FastComet paketi CloudFlare CDN s svojimi načrti – ne glede na to, kje so vaši obiskovalci, lahko računate, da bo vaše spletno mesto hitro naložilo strele.
Ugodni načrti: HostGator ima točno tisto, kar potrebujete, če imate težek proračun.
Neomejen prostor na disku in pasovna širina: HostGator ne postavlja omejitev na vaš prostor za shranjevanje ali mesečni promet, tako da bo vaše spletno mesto imelo prostor za rast.
Možnosti gostovanja v operacijskem sistemu Windows: HostGator ima načrte gostovanja osebnega in podjetniškega razreda, ki uporabljajo operacijski sistem Windows in bodo podpirali vaše spletno mesto ASP.NET.
Trdna jamstva za čas in vračilo denarja: HostGator vam zagotavlja vsaj 99,9% uptime in polnih 45 dni, da zahtevate vračilo po potrebi.
Slabi: Kljub trdni storitvi FastComet se na nekaterih novo postavljenih spletnih mestih pojavljajo težave z izpadi; vendar je večina uporabnikov ugotovila, da so spletna mesta, ko so bili odprti njihovi računi, delovala brez vsakršnega priklopa. Težave s podporo strankam: HostGator se je odzval večno v klepetu v živo, in tudi takrat smo dobili le povprečne rešitve.
Slabi odzivi na prometni spike: HostGator je zloglasten za pošiljanje pritožbenih e-poštnih sporočil ali premeščanje uporabnikov na drugo stojalo strežnika, kadar uporabniki dobijo povišan promet.
Povzetek:Druge zanimive funkcije programa FastComet (pregled) vključujejo brezplačno registracijo in prenos obstoječih domen. In obnova takšne storitve je tudi popolnoma brezplačna. Podatkovni centri za to storitev so v Aziji, Evropi in Severni Ameriki. To uporabnikom omogoča distribucijo vsebine po vsem svetu prek brezplačnega CD-ja Cloudflare. Znano je tudi po brezplačnih dnevnih in tedenskih varnostnih kopijah hrambe podatkov uporabnikov in 45-dnevni garanciji za vračilo denarja.HostGator (pregled) omogoča registracijo domenskih imen, spletno gostovanje, spletno oblikovanje in orodja za izdelavo spletnih strani po ugodnih cenah. Zadovoljstvo strank je zagotovljeno s pomočjo celodnevne podpore in 45-dnevno garancijo vračila denarja. Druge značilnosti, ki so impresivne, so 99,9% uptime in zelena moč (eco-friendly). To je odlična spletna ponudba gostovanja za blogerje, Joomla, WordPress in vse povezane niše.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me