Easychep pregled

Iščete preprost način za registracijo, gostovanje in upravljanje spletnega mesta WordPress, vendar niste prepričani, kje vse to lahko dobite pri enem enostavnem ponudniku storitev? Potem Gostovanje programa EasyWP WordPress podjetja Namecheap bi lahko bila možnost za vas.


Oglejte si EasyWP.com

Če ste opravili nekaj kopanja (kar bi morali vedno narediti, preden sprejmete končno odločitev), ste morda naleteli Imenik.

Imecheap je bil znan kot najboljši neodvisni registrator domenskih imen, ki ga je odobril ICANN, in je ponosni vodja več kot 10 milijonov domenskih imen. Toda več kot to, Namecheap trdi, da je eden izmed najpreprostejši za uporabo in najcenejših upravljalcev ponudnikov gostovanja WordPress na svetu (o tem bomo videli v mojem pregledu EasyWP spodaj).

S klikom na to povezavo lahko gostite samo svoje spletno mesto 1 mesec za prvi mesec (namestite 1x spletno mesto WordPress in pripravite za uporabo).

Pregled pregledov imena in EasyWP

 1. Easychevo pregled

Tukaj je moj s pregledom različnih cen in načrtov, med katerimi lahko izbiram.

 1. Prednosti in slabosti EasyWP

Tu si podrobneje ogledam in. Ker je veliko dobrih stvari, obstajajo pa tudi negativnosti.

 1. Glavne lastnosti imenske kopije

Tu v tem razdelku bom obravnaval Namecheap’s in ostale izdelke in storitve, ki jih ponujajo.

 1. Ali priporočam EasyWP.com?

Tukaj v povzetku vam povem, ali so na voljo boljše možnosti EasyWP.

gostovanje z wordpress upravljanjem

Želeli bi lastnikom spletnih strani zagotoviti kakovostno najnovejše domene in gostovanje izdelkov po zelo konkurenčnih cenah, Namecheap si prizadeva zagotoviti zvezdniško storitev, varnost in podporo.

Toda vprašanje ostaja: je Namecheap vrsta ponudnika gostovanja, ki ga želite upravljati s svojim spletnim mestom WordPress?

Konec koncev, samo zato, ker ponujajo zanesljive storitve z imeni domen, še ne pomeni, da se ujemajo, ko gre za spletno gostovanje in upravljano WordPress gostovanje.

Poglejmo.

Gostovanje z imeni EasyWP WordPress (in načrti)

Namecheap ponuja različne načrte gostovanja, da zadovolji potrebe vseh lastnikov spletnih strani, ne glede na panogo ali velikost.

Vsak načrt vsebuje močna orodja, ki vam bodo pomagala pri doseganju ciljev, ter zanesljivo zaščito vaših podatkov in podatkov obiskovalcev vašega spletnega mesta..

namecheap easywp pregled - upravljano gostovanje wordpressa

Tu je razplet več načinov gostovanja Namecheapa, začenši z najboljšim: upravljano gostovanje v WordPressu.

Z upravljanjem WordPress gostovanja Namecheap lahko v nekaj sekundah dobite spletno gostovanje za svoje spletno mesto WordPress. Klicano EasyWP, ta storitev gostovanja vam nudi največ vsega, kar potrebujete za izdelavo in vzdrževanje vašega spletnega mesta WordPress.

Tako se lahko osredotočite na pomembnejše stvari, kot so trženje blagovne znamke, gradnja večjega sledenja in večja prodaja.

Preverite, kaj dobite, ko uporabljate EasyWP:

 • 99-odstotno jamstvo za produkcijo
 • Instant WordPress namestitev
 • Poganja ga Namecheap Cloud
 • Dostop do SFTP in baze podatkov
 • Začasna brezplačna domena EasyWP (uporablja se, dokler ne pridobite lastne registrirane domene)
 • Zmogljivost vgrajenega načina vzdrževanja
 • Možnosti enostavno varnostno kopiranje in obnovitev
 • Podpora domenam Namecheap
 • 24/7 Podpora za imenjak
 • SSL potrdila
 • Lastniška nadzorna plošča

Trenutno obstajajo trije upravljani WordPress načrti za gostovanje:

 1. EasyWP Starter: ta načrt je priložen 10 GB SSD prostora za shranjevanje, 50K obiskovalcev / mesec, in začne s 3,88 dolarja na mesec (prvi mesec je le 1 dolar, 28,88 dolarjev zatem po tem).
 2. EasyWP Turbo: ta načrt je priložen 50 GB SSD prostora, 200K obiskovalcev / mesec, in začne s 7,88 USD / mesec (prvi mesec je le 2 USD, obnovitev 68,88 USD za tem).
 3. EasyWP Supersonic: ta načrt je priložen 100 GB SSD prostora, 500K obiskovalcev / mesec, in se začne pri 11,88 USD / mesec (prvi mesec je le $, obnovitev 98,88 USD za tem).

primerjava cen easywp

Ni dvoma, da so ugodne cene. Čeprav tudi ni mogoče povedati, kako dolgo bo ta prodajna cena trajala, saj so bile že drugi dan cene na vseh gostovalnih načrtih drugačne.

Prednosti Namecheap EasyWP

Namecheap se že skoraj dve desetletji pogosto uporablja za storitve domenskih imen. Vendar to pomeni, da ponujene storitve gostovanja ponujajo kaj dragocenega?

tvit

EasyWP ni le eden najcenejših ponudnikov gostovanja WordPressa, ampak tudi eden najhitrejših:

easywp hitro gostovanje

Tu je nekaj najboljših razlogov za uporabo spletnega gostovanja Namecheap.

1. Odlična vrednost za denar

Pri uvedbi nove spletne strani je težko ostati na proračunu, tudi ko gre za spletno gostovanje. In čeprav je tam nekaj res odličnih ponudnikov gostovanja, so nekateri zelo dragi za uporabo.

načrti gostovanja za easywp (letno)

Z Namecheapom dobite vse osnove, ki bi morale biti pri ponudniku gostovanja in za zelo nizko ceno.

Tam ni veliko upravljanih gostiteljev WordPress, ki bi bili pripravljeni zagotoviti stvari, kot so rutinsko varnostno kopiranje, brezplačni SSL certifikati in podpora 24/7 za tako nizko kot Namecheap.

Poleg tega je cena obnove spletnega gostovanja Namecheap še vedno zelo poceni. Poceni cena je brez dvoma najboljša stvar pri EasyWP!

2. Nadzorna plošča, enostavna za uporabo

Marsikomu morda ne bo všeč dejstvo, da upravljalni načrti gostovanja Namecheapa prihajajo z lastniško nadzorno ploščo v nasprotju s standardnim cPanel.

A dejstvo je, da je EasyWP armaturna plošča ima preprosto nastavitev, ki je enostavna za uporabo.

enostavna armaturna plošča

Če se odločite za uporabo katerega koli drugega načrta gostovanja Namecheap, boste imeli dostop do priljubljenega cPanela za upravljanje spletnega mesta, ki je vedno dobrodošel med tistimi, ki so navajeni na to standardno upravljalno ploščo.

Uvod v EasyWP ne bi mogel biti lažji.

3. Hitra namestitev programa WordPress

Dejstvo, da Namecheap takoj namesti WordPress na vaše spletno mesto (z enim preprostim klikom), je odlično.

setup wordwp

Ta enostaven postopek preprečuje, da bi novi lastniki spletnih mest delali napake, pospešil postopek oblikovanja spletnega mesta in od začetka postavil dobre temelje.

4. Enostavne varnostne kopije in varnostne posodobitve

Če imate pri roki varnostno kopijo spletnega mesta ves čas, lahko pride do izpadov, če se kaj zgodi. Prav tako je obnova vsega vašega težkega dela enostavna in vaše življenje manj naporno (od tega lahko koristijo vsi!).

enostavne varnostne kopije besedila

Ne glede na to, ali se želite zanesti na rutinske varnostne kopije Namecheapa ali jih ročno izvesti sami, vam Namecheap varnostno kopiranje spletnega mesta naredi preprosto na nadzorni plošči cPanel ali EasyWP (odvisno od tega, kateri načrt gostovanja uporabljate).

5. Vgrajena caching rešitev

Namecheap želi zagotoviti, da sta hitrost in uspešnost vašega spletnega mesta najboljša. Zato vsi upravljani načrti gostovanja WordPress prihajajo s predhodno nameščenim vtičnikom EasyWP.

easywp vgrajen v predpomnilnik

The vgrajen predpomnilnik rešitev obravnava predpomnjenje strani, predmetov in baz podatkov, tako da vam ni treba.

6. Brezplačne storitve CDN

CDN je izredno koristen za zagotavljanje takojšnje vsebine spletnega mesta obiskovalcem, ki prispejo na vaše spletno mesto. Ko nekdo klikne na vaše spletno mesto, z omrežjem strežnikov po vsem svetu strežnik, ki je najbližje geografsko, prinese vsebino.

Z Brezplačni CDN EasyWP-ja storitev, postopek skaliranja in pospeševanja vašega spletnega mesta še nikoli ni bil bolj preprost ali intuitiven. CDN lahko svoji domeni dodate v manj kot petih minutah. EasyWP-ji Nadzvočni CDN vključuje

 • Analitika v realnem času.
 • Podpora HTTP / 2 naslednje generacije.
 • 45 visokozmogljivih lokacij strežnika.
 • Spremljanje uspešnosti spletnega mesta.
 • Požarni zidovi spletnih aplikacij za vnaprejšnjo zaščito pred napadi.
 • Brezplačen namenski SSL za plačane načrte.

7. 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja

Vedno obstaja nekaj prepričanja, ko ponudnik gostovanja, s katerim se odločite, ima garancijo za vračilo denarja.

Konec koncev, če je podjetje dovolj samozavestno, da vam bo všeč načrt gostovanja, ki ga izberete, bi bilo treba vrniti denar, če iz katerega koli razloga niste zadovoljni.

Namecheap ponuja 30-dnevno garancijo vračila denarja za vse upravljane načrte WordPress.

S klikom na to povezavo lahko gostite samo svoje spletno mesto 1 mesec za prvi mesec (namestite 1x spletno mesto WordPress in pripravite za uporabo).

Slabosti Namecheap EasyWP

Čeprav se zdi, da ima Namecheap vse, kar boste morda iskali v spletnem gostitelju, si poglejmo nekaj pomanjkljivosti:

1. Nejasna jamstva za čas

Ko slišite, da imajo načrti gostovanja v skupni ponudbi Namecheap 100-odstotno jamstvo za čas upada ali celo imajo upravljani načrti gostovanja WordPress 99,9-odstotno jamstvo za čas, pričakujete, da se bodo časi ujemali z garancijami.

Nadaljevanje EasyWP-ja je spodobno, vendar ni popolno. Namecheap obljublja 100-odstotno podaljšanje časa, vendar to velja za čas delovanja njihovih strežnikov, ne pa, da ima vaša spletna stran 100-odstotno podaljšanje. Tu so povprečni časi zadnjih 6 mesecev:

 • April 2019: 99,86%
 • Marec 2019: 99,87%
 • Februar 2019: 99,91%
 • Januar 2019: 99,89%
 • December 2018: 99,91%
 • November 2018: 99,57%

Kot lahko vidite, podaljšek niti približno ni 100%. In tu je ulov. Namecheap obljublja, da bodo strežniki zagnani in delujejo 100% časa – ne vaše spletno mesto, kot mnogi verjamejo.

Ta isti koncept je mogoče uporabiti za kateri koli načrt spletnega gostovanja, ki ga uporabljate, pa naj bo to skupna raba, VPS ali celo upravljano gostovanje WordPressa.

2. Blokirani vtičniki

Ker je vtičnik EasyWP samodejno nameščen na vseh spletnih mestih EasyWP WordPress in ima tri stopnje naprednega predpomnjenja, je Namecheap ustvaril seznam vtičnikov, ki jih ne smete uporabljati.

Ta seznam prepovedanih vtičnikov naj bi negativno vplival na hitrost in uspešnost vašega spletnega mesta in vključuje številne priljubljene predpomnilnike WordPress za predpomnjenje, kot sta WP Rocket in W3 Total Cache.

prepovedani vtičniki

Ta blokirani seznam vtičnikov vključuje tudi druge priljubljene vtičnike:

 • Gumbi za preprosto deljenje v družabnih omrežjih
 • EWWW orodje za optimiziranje slik
 • Podobne objave
 • Raketa WP
 • WP Super predpomnilnik

Ogledate si lahko celoten seznam prepovedanih vtičnikov in njihove razloge’tukaj ni dovoljeno.

Ne pozabite samo, da če uporabljate Namecheap EasyWP gostovanje, ne boste mogli uporabljati nobenega od prepovedanih vtičnikov, ne glede na to, koliko so vam všeč.

3. Omejitve spletnega mesta

Od zdaj so tisti, ki želijo uporabljati Namecheapovo upravljano WordPress gostovanje omejeno na 1 namestitev WordPressa. Če želite z Namecheap gostovati več kot eno spletno mesto WordPress, boste morali kupiti dodatne naročnine EasyWP.

Vsak novi dodatek spletnega mesta vam bo povrnil 29,99 USD, kar lahko hitro pretvori poceni gostovanje v WordPress v drago WordPress gostovanje, če imate več spletnih mest, ki potrebujejo storitve gostovanja.

To res ni slabo, vendar bodite pozorni, če je vaš namen gostiti več WordPress spletnih mest z EasyWP, potem morate plačati za vsak dodatek spletnemu mestu.

4. Pomanjkanje telefonske podpore

Čeprav nekaterim to morda ni pomembno, velja omeniti, da Namecheap strankam ne nudi telefonske podpore.

To pomeni, da se v primeru težave ne morete z nekom pogovarjati o tem in ste na milost in nemilost na voljo na vozovnicah službe za pomoč in urjenja v živo.

Če k temu dodam, tudi podpora za klepet v živo nisem navdušena. Vprašal sem preprosto vprašanje: Ali dobim Builder spletnega mesta s EasyWP Upravljanjem WP gostovanja ali je to samo za skupne gostovalne načrte?

live chat

Takoj mi je odgovor dal prosim 3-5 minut, da preučim vašo prošnjo. V primerjavi z drugimi sistemi za podporo klepetanja v živo, s katerimi sem sodeloval, to ni dober znak.

Nihče ne bi smel čakati tako dolgo, da bi odgovoril na preprosto vprašanje, še posebej, če ima toliko tekmovalcev naenkrat odgovore na vse..

Med pogovorom sem zasledila še eno preprosto vprašanje glede začasne domene EasyWP, ki je priloženo upravljanemu gostovanju WordPressa.

čas odziva v živo

Ponovno so me “čakali” (dve minuti po vprašanju), kar pomeni, da oseba, s katero sem klepetala, nima pojma, kako odgovoriti na moja vprašanja. Če imate veliko vprašanj, se to lahko hitro razburi.

Glavne značilnosti Namecheap-a

Namecheap je večplastno podjetje, ki svojim strankam ponuja vrsto različnih orodij in storitev.

Drugi načrti gostovanja imen

Namecheap ima tudi druge načrte gostovanja za tiste, ki imajo različne potrebe. Oglejmo si na hitro.

Skupno gostovanje

S 100-odstotno garancijo za uptime, posodobljenim cPanelom in novim Builderjem spletnih strani ustvarjanje spletnega mesta od začetka in upravljanje z njim nikoli ni bilo lažje. Pričakujete lahko tudi funkcije, kot so brezplačno potrdilo SSL, rutinsko varnostno kopiranje spletnega mesta in več kot 100 vgrajenih aplikacij z namestitvijo z enim klikom..

Upoštevajte, da Builder spletnih strani velja za sistem za upravljanje vsebine, ni vgrajeno orodje. To pomeni, da ne morete uporabljati Builderja spletnih mest na spletnem mestu WordPress, kot mi je bilo razloženo med klepetom v živo. To ni jasno na spletni strani in lahko povzroči zmedo.

Načrti za skupno gostovanje se začnejo pri 2,88 USD za en mesec (9,88 USD za leto).

Gostovanje preprodajalcev

Gostite več lastnih spletnih mest ali postanite preprodajalec in tržite svojo blagovno znamko z načrtom gostovanja prodajalca Namecheap. Uživajte v funkcijah, kot so nesmerna pasovna širina D + GB, brezplačni cPanel in WHM, orodja za prodajalce (platforma za platformo WHMCS, program za prodajalce SSL, tržna orodja z belimi oznakami) in anonimni strežniki imen, tako da vaše stranke nikoli ne izvedo o storitvah gostovanja, ki jih uporabljate gostijo njihova spletna mesta.

Na voljo so trije načrti gostovanja preprodajalcev: Nebula (16,88 USD / mesec), Galaxy Expert (26,88 USD / mesec) in Universe Pro (36,88 USD / mesec).

VPS gostovanje

VPS gostovanje z Namecheap vam omogoča enostavno spreminjanje obsega spletnega mesta, ne da bi pri tem posegali v uporabniško izkušnjo, porabili preveč virov ali povzročili sesutje vašega spletnega mesta. Tu je nekaj najboljših funkcij, ki jih dobite pri gostovanju VPS: SSD shramba, popoln dostop do korenin, 99,9% garancija za uptime, enostavna zmogljivost nadgradnje in pomanjšanja, ter rutinsko varnostno kopiranje.

Izbirate lahko med dvema načrtoma gostovanja VPS – Pulsar (14,88 USD / mesec) ali Quasar (24,88 / mesec) – in rastoče spletno mesto potisnite v visoko prestavo.

Namensko gostovanje

Za velika spletna mesta, ki potrebujejo namenske strežnike, lahko dobite vrhunske funkcije, kot je namenski podatkovni center z vsemi strežniki, zmogljivimi procesorji Intel in stabilnimi omrežji za vrhunsko povezljivost in zmožnost hitrega odpravljanja težav

Ko uporabljate namenski strežnik Namecheap, imate tudi dostop do storitev upravljanja strežnika za stvari, kot so nasveti predstavnikov podpore strankam, obnovitev okvare strežnika, spremembe osnovne programske opreme in popravki napak na strežniku.

Cene za namenske strežnike Namecheap so konkurenčne, od 39,44 USD / mesec – 188,88 USD / mesec odvisno od vaših individualnih potreb.

Storitve domenskih imen

imena domen

Namecheap vsebuje vse, kar potrebujete, če gre za ime domene vašega spletnega mesta:

 • Registracija: poiščite popolno ime domene s pomočjo funkcije iskanja domene Namecheap in jo takoj registrirajte.
 • Prenos: prihranite pri obnovi s prenosom svoje domene v Namecheap in brezplačno pridobite dodatno leto registracije.
 • Tržnica: brskajte po razpoložljivih domenah, kupite novo ali prodajte svojo, ki jo imate na trgu Nameins.
 • Osebne domene: ustvarite osebno domeno s svojim lastnim imenom, ki mu sledi .com ali .me in se blagovno znamko postavite v to konkurenčno internetno pokrajino.

Namecheap ponuja tudi storitve FreeDNS vsem, tudi tistim, ki za svoja imena domen uporabljajo druge gostitelje ali registratorje. Ta brezplačna storitev ima intuitivno upravljalno konzolo in 24/7 tehnično podporo.

Najboljša stvar pri imenih domen Namecheap je večno brezplačni WhoisGuard, zato bodo vaše podatke o Whoisu nevidne od trenutka, ko svoje domene kupite od Namecheap.

Spletna varnost

Zaščita vaše prisotnosti v internetu in osebnih podatkov vaših spletnih strank je ključnega pomena za vaš ugled blagovne znamke in vaš splošni uspeh. Na srečo Namecheap to razume in se zaveda, da bo ponudil tri različne načine, kako se zaščititi:

Zaščita zasebnosti WhoisGuard: varujte svoje kontaktne podatke (kot so ime, e-poštni naslov, telefonska številka) zunaj javne baze podatkov Whois, da vas neželeni pošiljatelji, tržna podjetja in spletni prevaranti ne najdejo. Ta brezplačna storitev preprečuje tudi ugrabitev domenskih imen, kar se zgodi, ko nekdo uporabi vaše osebne podatke za prenos vaše domene na drugega registrarja.

SSL potrdilo: podatke vaših strank zaščitite s SSL certifikatom. To bo pomagalo vzbuditi zaupanje v vašo blagovno znamko in se uveljaviti kot zanesljivo podjetje, s katerim ljudje želijo poslovati.

Premium DNS: če ste zaskrbljeni zaradi podaljševanja DNS, izkoristite varno globalno dostopno storitev DNS Namecheap. Priložena je tudi 100-odstotna pogodba o ravni storitev, tako da vam nikoli več ne bo treba skrbeti za odmore DNS.

VPN storitev: Namecheap je pred kratkim predstavil novo storitev VPN, ki ponuja hitre, varne, neomejene in zanesljive rešitve VPN. Njihova mreža VPN deluje v več kot 40 državah. Njihov izdelek VPN je nov na trgu in v resnici ne more konkurirati všečkov NordVPN in ExpressVPN..

Več o SSL-jih

Namecheap jemlje SSL certifikate zelo resno. Zato si bomo podrobneje ogledali vse, kar dobite s certifikatom Namecheap SSL, ki je nameščen na vašem spletnem mestu:

 • Uradni pečat spletnega mesta SSL
 • Vrhunska podpora, ki je na voljo 24/7
 • Združljivost med brskalniki
 • 256-bitno ali 128-bitno šifriranje

Zasebno gostovanje po e-pošti

Namecheap ima zasebno, varno in zanesljivo rešitev v oblaku za vse vaše spletne e-poštne potrebe. Vsi načrti za zasebno e-pošto so opremljeni z lahkim vmesnikom za spletno pošto, ki omogoča upravljanje e-pošte, stikov in vašega koledarja.

Dobite tudi pomembne funkcije, kot so:

 • POP / IMAP / Spletna pošta
 • Veliko GB prostora za shranjevanje e-pošte in datotek
 • Zaščita pred neželeno pošto
 • Mobilna podpora
 • Poenoteno upravljanje e-poštnih računov
 • Orodja za sodelovanje za nastavitev uporabniških vlog, hiter ogled in skupno rabo podatkov

Spletna stran Builder

gradnik spletnih strani

Izdelava spletnega mesta nikoli ni bila lažja zahvaljujoč vgrajenemu Namecheap Builderju spletnih mest. Na voljo je z vmesnikom povleci in spusti. In če potrebujete malo navdiha, lahko za začetek izbirate med več kot 200 vnaprej oblikovanimi predlogami, ne glede na to, v kateri panogi ste.

Ta intuitivni graditelj spletnih strani vsebuje tudi:

 • Večjezična podpora (45 jezikov)
 • Družbeni mediji, možnosti plačila in podpora za video vsebine
 • Odziven dizajn
 • SEO optimizacija
 • Možnosti postavitve ciljne strani in mreže

Ne pozabite, to je a sistem za upravljanje vsebin, ni orodje, ki ga je mogoče uporabiti na spletnih mestih WordPress.

Dodatna vgrajena orodja

aplikacije za nadomestne datoteke

Namecheap ponuja brezplačne in vrhunske aplikacije, ki se brezhibno integrirajo z novo ustvarjenim spletnim mestom in olajšajo gradnjo, upravljanje in vzdrževanje spletnega mesta.

Nekatere najboljše aplikacije, do katerih lahko dostopate, so G Suite, Weebly, Namecheap Uptime Monitoring in Canvas.

Ali priporočam EasyWP? Povzetek

Namecheap je precej super. Imajo trden ugled, da so odlični v industriji domenskih imen in trdijo, da vedo, kaj počnejo v industriji spletnega gostovanja.

Če želite izjemno poceni upravljano rešitev WordPress za gostovanje, ki omogoča izjemno enostavno nastavitev WordPress-a; potem je EasyWP odlična izbira.

S klikom na to povezavo lahko gostite samo svoje spletno mesto 1 mesec za prvi mesec (1x spletno mesto WordPress je nameščeno in pripravljeno za uporabo).

Če pa ne upoštevate poceni cene, se Namecheap v resnici ne ujema z drugimi ponudniki storitev gostovanja WordPress..

Velika napaka zame je, da za uporabo EasyWP lahko uporabite samo imena domen, registrirana pri Namecheap.

Če vas ta pregled EasyWP ni prepričal in želite več upravljanega gostitelja WordPress-a, potem je na voljo veliko drugih zanesljivih rešitev za gostovanje.

Vse, kar morate storiti, je, da preverite naše ocene gostovanja in se odločite, katera je najboljša za vas.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map