Bluehost proti Wixu

Soočenje Bluehost proti Wixu primerjava s poglobljenim pregledom funkcij, zmogljivosti, cen, prednosti in slabosti in še več, kar vam bo pomagalo izbrati med tema dvema priljubljenima storitvama za gradnjo spletnih strani.


Skupni rezultat

Bluehost

Skupni rezultat

Wix

Če bi bila to primerjava (priljubljenost v Googlovem iskanju), bi bil Wix jasen zmagovalec.

bluehost vs wix

Toda ta primerjava ne temelji na tem, kaj podjetje bolj išče v Googlu.

Bluehost je vnuk vseh podjetij za spletno gostovanje. Obstajajo že dlje kot večina drugih in ponujajo podporo, ki je boljša od katerega koli drugega spletnega gostitelja. Če ste bloger, je Bluehost najboljše mesto za gostovanje vašega spletnega dnevnika.

Ponujajo vam popoln nadzor nad vašo spletno stranjo, za razliko od Wixa. Z Bluehostom lahko ustvarite katero koli želeno spletno mesto brez omejitev. Z Bluehostom lahko povečate svojo spletno prisotnost od nekaj sto obiskovalcev na mesec do milijonov brez kakršnih koli težav.

Wix, po drugi strani je bolj orodje, s pomočjo katerega lahko sami oblikujete profesionalna spletna mesta. Čeprav je Wix odlična izbira, če šele začenjate in želite izdelati svoje spletno mesto »Naredi sam«, vam ni treba prijavljati z Wixom, če potrebujete samo ustvarjalca spletnih strani s povleci in spusti.

Bluehost to ponuja tudi z vsemi njihovimi načrti. Wix je pravo mesto, če želite takoj postaviti spletno mesto. Orodje je enostavno za uporabo, a nima razširljivosti in nadzora spletnega gostitelja, kot ga ponuja Bluehost.

Primerjava Bluehost proti Wixu

Resnično blizu, vendar Bluehost izide kot nekoliko boljše orodje za izdelavo vaše spletne strani, bloga ali spletne trgovine. Več o Bluehostu proti Wixu najdete v spodnji primerjalni tabeli:

povlecite desno

Bluehost

Wix

O:Bluehost ponuja storitve gostovanja z neomejeno pasovno širino, prostorom za gostovanje in e-poštnimi računi. Ima ugled robustnih zmogljivosti, odlično podporo strankam in konkurenčne cene.Wix.com je vodilna razvojna platforma na oblaku z milijoni uporabnikov po vsem svetu. Uporabniki na Wixu so uporabniki na trgu znani kot neverjeten graditelj spletnih strani z več kot 70 kategorijami predlog, neverjetno prilagodljivostjo in neizmerno enostavno uporabo. To ustreza skoraj vsem spletnim mestom.
Ustanovljeno v:19962006
Ocena BBB:A+A+
Naslov:Bluehost Inc. 560 Timpanogos Pkwy Orem, UT 84097Nemal Tel Aviv St 40, Izrael
Telefonska številka:(888) 401–4678(800) 600-0949
Email naslov:Ni na seznamu[zaščitena e-pošta]
Vrste podpore:Telefon, podpora v živo, klepet, vstopnicaTelefon, podpora v živo, klepet, vstopnica
Podatkovni center / Lokacija strežnika:Provo, UtahEvropa in ZDA
Mesečna cena:Od 2,95 dolarja na mesecOd 4,92 dolarja na mesec
Neomejen prenos podatkov:DaNe (samo premium načrti)
Neomejeno shranjevanje podatkov:DaNe
Neomejena e-poštna sporočila:DaNe
Več gostiteljskih domen:DaN / A
Nadzorna plošča / vmesnik gostovanja:cPanelVmesnik Wix
Zagotovitev strežnika ob neplačanem času:Ne99,90%
Garancija za vračilo denarja:30 dni14 dni
Namensko gostovanje na voljo:DaNe
Bonusi & Dodatki:Orodja za oddajo iskalnikov. 100 USD Google Advertising Credit. 50 USD Facebook Credit. Brezplačna kotiranje Yellowpages.Veliko brezplačnih predlog, med katerimi lahko izbirate.
Dobro: Raznolikost gostovalnih načrtov: Bluehost ponuja skupno rabo, VPS, namensko gostovanje in gostovanje v oblaku, pa tudi možnosti, kot je upravljano gostovanje v WordPressu, ki vam omogoča prožnost, da svoje spletno mesto enostavno prilagodite spreminjajočim se potrebam po gostovanju.
Podpora 24/7: Poleg nekaterih najboljših virov za samopomoč katerega koli gostitelja ima Bluehost pravo vojsko hitrih strokovnjakov, ki so vam pripravljeni pomagati 24/7 s pomočjo vozovnice za podporo, vroče linije ali klepetanja v živo.
Dober pravilnik o vračilu: Bluehost vam bo povrnil celotno vračilo, če ga prekličete v roku 30 dni, in povračilo po predplačilu, če prekličete to obdobje.
Preprosto za uporabo Drag & Drop Interface – Wix uporablja sistem WYSIWYG (kaj vidite, kaj dobite), ki vam omogoča popoln nadzor in predogled vašega spletnega mesta v realnem času..
Profesionalni dizajni – Wix vam omogoča izbiro med več kot 510 neverjetno elegantnimi in v celoti prilagodljivimi predlogi na osnovi HTML5 ter peščico predlog, ki temeljijo na Flash.
Intuitivne funkcije pomoči – Wix je smiselno voditi vas s svojimi uradnimi podpornimi kanali in z neposredno povezanimi članki o podpori, ki jih najdete s klikom gumbov za pomoč / podporo, ki so vidni skoraj povsod.
Slabi: Brez garancije za čas: Bluehost vam ne nudi nadomestila za daljši ali nepričakovani izpad.
Pristojbine za migracijo spletnih strani: Za razliko od nekaterih konkurentov Bluehost zaračuna dodatne pristojbine, če želite preseliti obstoječa spletna mesta ali račune orcPanel..
Vidni oglasi na brezplačni različici
Wix vključuje oglaševalske logotipe na strani in na dnu strani vašega spletnega mesta, če uporabljate brezplačni načrt.
Predloge ni mogoče enostavno spremeniti
Trenutno ni možnosti zamenjati predloge, ne da bi pri tem izgubili vsa dela prilagajanja, ki ste jih opravili na svojem spletnem mestu.
Povzetek:Bluehost (pregled tukaj) je znan tudi po lastni rešitvi za zaščito virov, ki je bila vzpostavljena za zaščito uporabnikov gostovanja v skupni rabi pred drugimi verjetno nasilnimi uporabniki na istem strežniku. Odjemalci in uporabniki lahko namestijo aplikacijo s pomočjo SimpleScripts Installs 1 click. Na voljo sta tudi VPS in Dedicated Hosting.Uporabnikom omogočajo oblikovanje estetsko privlačne in profesionalne spletne prisotnosti. Izdelovalec spletnega mesta Wix ima vse, kar uporabniki potrebujejo za oblikovanje popolnoma prilagojenega in kakovostnega brezplačnega spletnega mesta, ki uporablja umetno oblikovalsko inteligenco. Ima izredno enostaven vmesnik za nove uporabnike in ima veliko izbiro predlog.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map