Bluehost proti Shopify

Soočenje Bluehost proti Shopify primerjava s poglobljenim pregledom funkcij, zmogljivosti, cen, prednosti in slabosti in še več, kar vam bo pomagalo pri izbiri med tema dvema priljubljenima spletnima mestoma in platformami za gradnjo spletnih trgovin.


Skupni rezultat

Bluehost

Skupni rezultat

Shopify

Bluehost je platforma za spletno gostovanje, medtem ko je Shopify platforma za e-trgovino. Čeprav lahko z Bluehostom gradite in upravljate spletno mesto za e-trgovino, priporočamo, da obiščete Shopify, saj so njihove storitve in orodja izdelani za gradnjo in zagon spletnih trgovin.

Z Shopify, vam ni treba skrbeti za nastavitev prehoda za plačila, ker je to že narejeno za vas, saj Shopify ponuja lastni prehod plačila. Dobiš tudi dostop do podporne skupine, ki ves dan obravnava vprašanja e-trgovine. Večina vaših poizvedb bo rešena v nekaj minutah, če gostite svojo spletno trgovino s Shopify.

Primerjava Bluehost proti Shopify

Shopify je jasen zmagovalec kot programska oprema za e-trgovino, ki jo uporabljamo pri ustvarjanju spletne trgovine. Če pa želite WordPressu zgraditi spletno trgovino, je Bluehost izbira za vas.

povlecite desno

Bluehost

Shopify

O:Bluehost ponuja storitve gostovanja z neomejeno pasovno širino, prostorom za gostovanje in e-poštnimi računi. Ima ugled robustnih zmogljivosti, odlično podporo strankam in konkurenčne cene.Shopify je vrhunska programska rešitev za e-trgovino na trgu za uporabnike, ki oblikujejo lastno spletno trgovino z dostopnimi cenami.
Ustanovljeno v:19962004
Ocena BBB:A+A+
Naslov:Bluehost Inc. 560 Timpanogos Pkwy Orem, UT 84097Ulica 150 Elgin, 8. nadstropje, Ottawa, ON, Kanada, K2P 1L4
Telefonska številka:(888) 401–4678(888) 746–7439
Email naslov:Ni na seznamuNi na seznamu
Vrste podpore:Telefon, podpora v živo, klepet, vstopnicaTelefon, podpora v živo, klepet, vstopnica
Podatkovni center / Lokacija strežnika:Provo, UtahOntario, Kanada
Mesečna cena:Od 2,95 dolarja na mesecOd 29,00 USD na mesec
Neomejen prenos podatkov:DaNe
Neomejeno shranjevanje podatkov:DaDa
Neomejena e-poštna sporočila:DaNe
Več gostiteljskih domen:DaNe
Nadzorna plošča / vmesnik gostovanja:cPanelShopify vmesnik
Zagotovitev strežnika ob neplačanem času:Ne99,90%
Garancija za vračilo denarja:30 dni14 dni
Namensko gostovanje na voljo:DaNe
Bonusi & Dodatki:Orodja za oddajo iskalnikov. 100 USD Google Advertising Credit. 50 USD Facebook Credit. Brezplačna kotiranje Yellowpages.Brezplačna 14-dnevna preizkusna različica, kreditna kartica ni potrebna. Veliko brezplačnih in plačljivih predlog. Vse, kar potrebujete vse v enem, za zagon spletne trgovine.
Dobro: Raznolikost gostovalnih načrtov: Bluehost ponuja skupno rabo, VPS, namensko gostovanje in gostovanje v oblaku, pa tudi možnosti, kot je upravljano gostovanje v WordPressu, ki vam omogoča prožnost, da svoje spletno mesto enostavno prilagodite spreminjajočim se potrebam po gostovanju.
Podpora 24/7: Poleg nekaterih najboljših virov za samopomoč katerega koli gostitelja ima Bluehost pravo vojsko hitrih strokovnjakov, ki so vam pripravljeni pomagati 24/7 s pomočjo vozovnice za podporo, vroče linije ali klepetanja v živo.
Dober pravilnik o vračilu: Bluehost vam bo povrnil celotno vračilo, če ga prekličete v roku 30 dni, in povračilo po predplačilu, če prekličete to obdobje.
Dobite popoln nadzor nad oblikovanjem trgovine.
Dodate lahko toliko izdelkov in različic, kot jih potrebujete.
Enostavna konfiguracija izdelka in več slik izdelka.
Enostaven postopek odjave.
S prodajo programov Shopify lahko preprosto vodite prodajo in lahko povečate konverzije.
Nizke transakcijske provizije.
Slabi: Brez garancije za čas: Bluehost vam ne nudi nadomestila za daljši ali nepričakovani izpad.
Pristojbine za migracijo spletnih strani: Za razliko od nekaterih konkurentov Bluehost zaračuna dodatne pristojbine, če želite preseliti obstoječa spletna mesta ali račune orcPanel..
Gostovanje po e-pošti in domeni ni vključeno.
Ne najbolj intuitivne platforme.
Povzetek:Bluehost (pregled tukaj) je znan tudi po lastni rešitvi za zaščito virov, ki je bila vzpostavljena za zaščito uporabnikov gostovanja v skupni rabi pred drugimi verjetno nasilnimi uporabniki na istem strežniku. Odjemalci in uporabniki lahko namestijo aplikacijo s pomočjo SimpleScripts Installs 1 click. Na voljo sta tudi VPS in Dedicated Hosting.Shopify je preprosta za uporabo platforma s številnimi brezplačnimi predlogami in temami za zagon uporabnika. To je za uporabnike, ki segajo od tistih, ki prodajajo na spletu in družabnih medijih, do tistih, ki prodajajo iz prtljažnika svojih avtomobilov. Enostavnost uporabe v tem spletnem gostitelju je taka, da niso potrebne nobene oblikovalske spretnosti, kar omogoča začetnikom, da se lotijo ​​nalog. Yu dobi vse na enem mestu glede na delovanje tukaj.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map