Bluehost proti HostMonster

Soočenje Bluehost proti HostMonster primerjava s poglobljenim pregledom funkcij, zmogljivosti, cen, prednosti in slabosti in še več, s čimer se boste lažje informirali o teh dveh storitvah spletnega gostovanja.


Skupni rezultat

Bluehost

Skupni rezultat

HostMonster

Bluehost je nedvomno “zmagovalec” tukaj in je idealen spletni gostitelj, če ste po poceni, enostavni za uporabo in uporabnikom prijazni storitvi spletnega gostovanja.

Tudi ko gre za priljubljenost blagovne znamke, je Bluehost veliko bolj iskana blagovna znamka na Googlu v primerjavi s HostMonster, kot kažejo spodnji podatki Google Trends:

bluehost proti hostmonsterhttps://trends.google.com/trends/explore?date=2018-01-01%202018-12-31&geo = ZDA&q = bluehost, hostmonster

Primerjalna tabela Bluehost proti HostMonsterju

povlecite desno

Bluehost

HostMonster

O:Bluehost ponuja storitve gostovanja z neomejeno pasovno širino, prostorom za gostovanje in e-poštnimi računi. Ima ugled robustnih zmogljivosti, odlično podporo strankam in konkurenčne cene.HostMonster ponuja dostojne funkcije po dostopnih cenah, vendar boste morali plačati za dražje načrte, če se želite izogniti omejitvi sredstev.
Ustanovljeno v:19961996
Ocena BBB:A+A-
Naslov:Bluehost Inc. 560 Timpanogos Pkwy Orem, UT 84097560 Timpanogos Pkwy, Orem, UT 84097
Telefonska številka:(888) 401–4678(866) 573–4678
Email naslov:Ni na seznamuNi na seznamu
Vrste podpore:Telefon, podpora v živo, klepet, vstopnicaTelefon, podpora v živo, klepet, vstopnica
Podatkovni center / Lokacija strežnika:Provo, UtahProvo, Utah
Mesečna cena:Od 2,95 dolarja na mesecOd 10,99 USD na mesec
Neomejen prenos podatkov:DaDa
Neomejeno shranjevanje podatkov:DaDa
Neomejena e-poštna sporočila:DaDa
Več gostiteljskih domen:DaDa
Nadzorna plošča / vmesnik gostovanja:cPanelcPanel
Zagotovitev strežnika ob neplačanem času:Ne99,90%
Garancija za vračilo denarja:30 dni30 dni
Namensko gostovanje na voljo:DaNe
Bonusi & Dodatki:Orodja za oddajo iskalnikov. 100 USD Google Advertising Credit. 50 USD Facebook Credit. Brezplačna kotiranje Yellowpages.Brezplačno ime domene in kredit v Google Adwords v višini 100 USD ter kredit Bing / Yahoo v višini 100 USD. Plus še veliko več.
Dobro: Raznolikost gostovalnih načrtov: Bluehost ponuja skupno rabo, VPS, namensko in gostovanje v oblaku, pa tudi možnosti, kot je upravljano gostovanje v WordPressu, ki vam omogoča prožnost, da svoje spletno mesto enostavno prilagodite svojim spreminjajočim se potrebam po gostovanju.
Podpora 24/7: Poleg nekaterih najboljših virov za samopomoč katerega koli gostitelja ima Bluehost pravo vojsko hitrih strokovnjakov, ki vam je pripravljena pomagati 24/7 s pomočjo vozovnice za podporo, vroče linije ali klepetanja v živo.
Dober pravilnik o vračilu: Bluehost vam bo povrnil celotno vračilo, če ga prekličete v roku 30 dni, in povračilo po predplačilu, če prekličete to obdobje.
Neomejena pasovna širina: HostMonster ne omejuje prometa na vašem spletnem mestu in mesečnih prenosov podatkov, tako da lahko uživate v sprejemanju obiskovalcev in sledilcev iz dneva v dan.
Prihodnost gostovanja: Poleg deljenega spletnega gostovanja, HostMonster ponuja VPS in namenske strežnike za vaše spletno mesto, kar pomeni, da lahko po potrebi zahtevate nadgradnjo..
Hitra ponudba: VPS in namenski strežniki se lahko namestijo v nekaj minutah po registraciji, zato se lahko poslovite od dolgih čakal.
Obdobje vračila: Načrti HostMonsterja so zajeti v 30-dnevnem jamstvu za vračilo denarja, tako da lahko preizkusite njihove storitve brez tveganja..
Slabi: Brez garancije za čas: Bluehost vam ne nudi nadomestila za daljši ali nepričakovani izpad.
Pristojbine za migracijo spletnih strani: Za razliko od nekaterih konkurentov Bluehost zaračuna dodatne pristojbine, če želite preseliti obstoječa spletna mesta ali račune orcPanel..
Omejena dodelitev spletnega prostora: Na žalost HostMonster rezervira neomejeno shrambo za svoje najdražje načrte.
Drage cene obnovitve: Čeprav so uvodne cene HostMonsterja precej poceni, se bo vaša naročnina obnavljala po rednih cenah, ki so težje težje.
Povzetek:Bluehost (pregled tukaj) je znan tudi po lastni rešitvi za zaščito virov, ki je bila vzpostavljena za zaščito uporabnikov gostovanja v skupni rabi pred drugimi verjetno nasilnimi uporabniki na istem strežniku. Odjemalci in uporabniki lahko namestijo aplikacijo s pomočjo SimpleScripts Installs 1 click. Na voljo sta tudi VPS in Dedicated Hosting.To spletno podjetje za gostovanje ponuja odlične funkcije po poceni stroških, vendar bodo uporabniki, ki želijo imeti omejitev porabe virov, za popolno učinkovitost prevzeli načrte gostovanja višjih cen. Obstajajo funkcije, kot so brezplačna domena, takojšnja namestitev, brezplačni gradniki spletnih mest in celo WordTress Install z enim klikom. Ima tudi 24/7 podporo, ki skrbi za uporabnike. Uporabniki lahko izkoristijo preizkušanje nadzorne plošče po meri za upravljanje aplikacij in spletnih mest.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map