Bluehost proti Greengeeksu

Bluehost proti Greengeeksu primerjava, če si želite ogledati funkcije, zmogljivost, cene, prednosti in slabosti, in še več, kar vam bo pomagalo pri odločitvi o teh dveh priljubljenih storitvah spletnega gostovanja.


Skupni rezultat

Bluehost

Skupni rezultat

GreenGeeks

povlecite desno

Bluehost

GreenGeeks

O:Bluehost ponuja storitve gostovanja z neomejeno pasovno širino, prostorom za gostovanje in e-poštnimi računi. Ima ugled robustnih zmogljivosti, odlično podporo strankam in konkurenčne cene.GreenGeeks je vodilni ponudnik spletnih rešitev za zeleno energijo, ki v omrežje vrne trikrat več energije, ki jo porabi. To poteka s pomočjo vetrne energije. In GreenGeeks je odgovoren za napajanje več kot 100.000 spletnih strani po vsem svetu.
Ustanovljeno v:19962008
Ocena BBB:A+B+
Naslov:Bluehost Inc. 560 Timpanogos Pkwy Orem, UT 840975739 Kanan Rd Suite 300 Agoura Hills, CA 91301
Telefonska številka:(888) 401–4678(877) 326-7483
Email naslov:Ni na seznamu[zaščitena e-pošta]
Vrste podpore:Telefon, podpora v živo, klepet, vstopnicaTelefon, podpora v živo, klepet
Podatkovni center / Lokacija strežnika:Provo, UtahChicago Illinois, Phoenix Arizona, Toronto, Kanada in Amsterdam, Nizozemska
Mesečna cena:Od 2,95 dolarja na mesecOd 3,96 dolarja na mesec
Neomejen prenos podatkov:DaDa
Neomejeno shranjevanje podatkov:DaDa
Neomejena e-poštna sporočila:DaDa
Več gostiteljskih domen:DaDa
Nadzorna plošča / vmesnik gostovanja:cPanelcPanel
Zagotovitev strežnika ob neplačanem času:Ne99,90%
Garancija za vračilo denarja:30 dni30 dni
Namensko gostovanje na voljo:DaDa
Bonusi & Dodatki:Orodja za oddajo iskalnikov. 100 USD Google Advertising Credit. 50 USD Facebook Credit. Brezplačna kotiranje Yellowpages.Attracta SEO in marketinška orodja. Brezplačne nočne varnostne kopije podatkov. Prosti SSD diski.
Dobro: Raznolikost gostovalnih načrtov: Bluehost ponuja skupno rabo, VPS, namensko in gostovanje v oblaku, pa tudi možnosti, kot je upravljano gostovanje v WordPressu, ki vam omogoča prožnost, da svoje spletno mesto enostavno prilagodite svojim spreminjajočim se potrebam po gostovanju.
Podpora 24/7: Poleg nekaterih najboljših virov za samopomoč katerega koli gostitelja ima Bluehost pravo vojsko hitrih strokovnjakov, ki vam je pripravljena pomagati 24/7 s pomočjo vozovnice za podporo, vroče linije ali klepetanja v živo.
Dober pravilnik o vračilu: Bluehost vam bo povrnil celotno vračilo, če ga prekličete v roku 30 dni, in povračilo po predplačilu, če prekličete to obdobje.
Enostavna uporaba: GreenGeeks olajša stvari z orodji za namestitev z enim klikom za 150+ aplikacij in izboljšano različico cPanela, tako da lahko nadzorujete vse na svojem spletnem mestu.
Brezplačna domena: GreenGeeks vam ponuja brezplačno registracijo domene v času vašega računa.
Dobra podpora strankam: GreenGeeks nudi 24/7/365 podporo za klepet v živo in podporo po e-pošti, poleg tega pa na tone navodil za uporabo, s pomočjo katerih boste začeli na svojem spletnem mestu.
Odlične garancije za storitve: GreenGeeks neprekinjeno traja 99,95% in nudi 99,9-odstotno jamstvo za čas.
Slabi: Brez garancije za čas: Bluehost vam ne nudi nadomestila za daljši ali nepričakovani izpad.
Pristojbine za migracijo spletnih strani: Za razliko od nekaterih konkurentov Bluehost zaračuna dodatne pristojbine, če želite preseliti obstoječa spletna mesta ali račune orcPanel..
Težave s cenami: Najboljše cene GreenGeeksa prihajajo na ceno triletne pogodbe, medtem ko pristojbine za krajše obračunske cikle padejo na dražjo stran spektra.
Fiksni načrt: GreenGeeks ponuja samo en načrt gostovanja v skupni rabi s fiksnimi specifikacijami, ki omejuje vaše možnosti za razširitev zmogljivosti gostovanja, če je potrebno.
Brez Windows: GreenGeeks deluje izključno na sistemih, ki temeljijo na Linuxu.
Povzetek:Bluehost (pregled tukaj) je znan tudi po lastni rešitvi za zaščito virov, ki je bila vzpostavljena za zaščito uporabnikov gostovanja v skupni rabi pred drugimi verjetno nasilnimi uporabniki na istem strežniku. Odjemalci in uporabniki lahko namestijo aplikacijo s pomočjo SimpleScripts Installs 1 click. Na voljo sta tudi VPS in Dedicated Hosting.GreenGeeks (pregled) ima funkcije, kot je brezplačno ime domene za celotno življenjsko dobo računa. Ponuja tudi obsežen načrt gostovanja, ki vključuje neomejen prostor, pasovno širino in celo dodatke. Ponujajo tudi brezplačen prenos spletnih strani, nadzorne plošče in vmesnike Softaculous, skupaj s podporo za telefon, e-pošto in klepet, ki je odzivna in v živo. 99,9-odstotno jamstvo za čas in 30-dnevno jamstvo vračila denarja sta prav tako impresivna.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map