Bluehost proti Fatcow

Bluehost proti Fatcow primerjava po telefonu s funkcijami, zmogljivostjo, cenami, prednosti in slabostmi in še več, kar vam bo pomagalo izbrati med tema dvema priljubljenima spletnima ponudnikoma gostovanja.


Skupni rezultat

Bluehost

Skupni rezultat

Fatcow

Dva spletna gostitelja, ki izstopata, ko gre za poceni in začetnikom prijazno spletno gostovanje, sta BlueHost in FatCow. Obe gostiteljski družbi ponujata kakovostno gostovanje glede na poceni ceno, ki jo ponujata. Vendar pa Bluehost ponuja boljše lastnosti in je tudi bolj ugledno podjetje.

Primerjava Bluehost proti FatCow

povlecite desno

Bluehost

FatCow

O:Bluehost ponuja storitve gostovanja z neomejeno pasovno širino, prostorom za gostovanje in e-poštnimi računi. Ima ugled robustnih zmogljivosti, odlično podporo strankam in konkurenčne cene.FatCow ponuja spletno gostovanje za mala in srednje velika podjetja za začetnike in izkušene uporabnike. To podjetje ponuja popolne rešitve spletnega gostovanja skupaj z domenami.
Ustanovljeno v:19961998
Ocena BBB:A+A-
Naslov:Bluehost Inc. 560 Timpanogos Pkwy Orem, UT 8409770 Blanchard Rd Burlington, MA 01803
Telefonska številka:(888) 401–4678(866) 544-9343
Email naslov:Ni na seznamuNi na seznamu
Vrste podpore:Telefon, podpora v živo, klepet, vstopnicaTelefon, podpora v živo, klepet, vstopnica
Podatkovni center / Lokacija strežnika:Provo, UtahBoston, Massachusetts
Mesečna cena:Od 2,95 dolarja na mesecOd 3,15 dolarja na mesec
Neomejen prenos podatkov:DaDa
Neomejeno shranjevanje podatkov:DaDa
Neomejena e-poštna sporočila:DaDa
Več gostiteljskih domen:DaDa
Nadzorna plošča / vmesnik gostovanja:cPanelNadzorna plošča za debele krave
Zagotovitev strežnika ob neplačanem času:Ne99,90%
Garancija za vračilo denarja:30 dni30 dni
Namensko gostovanje na voljo:DaNe
Bonusi & Dodatki:Orodja za oddajo iskalnikov. 100 USD Google Advertising Credit. 50 USD Facebook Credit. Brezplačna kotiranje Yellowpages.100 USD dobroimetja za Google Adwords. 50 USD Facebook Advertising Credit. $ 25 Yahoo! / Bing Search Marketing Credit. Oglas z YellowPages.com. Brezplačna telefonska številka (vendar samo v ZDA).
Dobro: Raznolikost gostovalnih načrtov: Bluehost ponuja skupno rabo, VPS, namensko gostovanje in gostovanje v oblaku, pa tudi možnosti, kot je upravljano gostovanje v WordPressu, ki vam omogoča prožnost, da svoje spletno mesto enostavno prilagodite spreminjajočim se potrebam po gostovanju.
Podpora 24/7: Poleg nekaterih najboljših virov za samopomoč katerega koli gostitelja ima Bluehost pravo vojsko hitrih strokovnjakov, ki so vam pripravljeni pomagati 24/7 s pomočjo vozovnice za podporo, vroče linije ali klepetanja v živo.
Dober pravilnik o vračilu: Bluehost vam bo povrnil celotno vračilo, če ga prekličete v roku 30 dni, in povračilo po predplačilu, če prekličete to obdobje.
Različne vrste gostovanja: FatCow vam omogoča izbiro skupnega gostovanja, VPS ali namenskega gostovanja, tako da ste prepričani, da boste našli načrt, ki ustreza vašim potrebam.
Capital S for Speed: FatCow uporablja trdi disk, ki temelji na pogonu, da zagotovi največjo zmogljivost delovanja na mestu s strelovodno hitrostjo.
Zaščita pred zlonamerno programsko opremo: FatCow uporablja požarne zidove in SiteLock, dobro znanega ponudnika varnosti, za zagotavljanje skoraj brezhibnega varnostnega svežnja za vsak načrt v svoji stabilni.
Slabi: Brez garancije za čas: Bluehost vam ne nudi nadomestila za daljši ali nepričakovani izpad.
Pristojbine za migracijo spletnih strani: Za razliko od nekaterih konkurentov Bluehost zaračuna dodatne pristojbine, če želite preseliti obstoječa spletna mesta ali račune orcPanel..
Neprivlačne cene obnove: Čeprav so uvodne cene FatCow-a precej privlačne, njihove redne cene niso tako prijazne žepu..
Povratne informacije o podpori strankam: Medtem ko se obrnejo na njihovo skupino za podporo, se nekaterim strankam zdi lahka težava, drugi pa so čakali na dolge čakalne dobe, nekateri pa so ostali nerešeni, kar je velika rdeča zastava za vsako storitev.
Povzetek:Bluehost (pregled tukaj) je znan tudi po lastni rešitvi za zaščito virov, ki je bila vzpostavljena za zaščito uporabnikov gostovanja v skupni rabi pred drugimi verjetno nasilnimi uporabniki na istem strežniku. Odjemalci in uporabniki lahko namestijo aplikacijo s pomočjo SimpleScripts Installs 1 click. Na voljo sta tudi VPS in Dedicated Hosting.Čeprav so cene spletnega gostovanja FatCow nekoliko višje od preostale konkurence, se splača. Funkcije vključujejo brezplačno ime domene, brezplačen prenos domen in preproste za uporabo graditelje spletnih mest. Druge impresivne funkcije vključujejo Googlove zasluge in Bing-ove zasluge v znesku 100 USD. FatCow skupaj z garancijo za vračilo denarja zagotavlja odlično podporo strankam. Za uporabnike WordPress-a FatCow ponuja paket WP Essential s hitrostmi spletnega mesta, ki so približno 60% hitrejše, kot je običajno mogoče.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map