Bluehost proti Dreamhostu

Tole Bluehost Vs Dreamhost primerjava po telefonu s funkcijami, zmogljivostjo, cenami, prednosti in slabostmi in še več, kar vam pomaga izbrati med tema dvema priljubljenima spletnima ponudnikoma gostovanja.


Skupni rezultat

Bluehost

Skupni rezultat

Dreamhost

Če je bilo to tekmovanje v priljubljenosti (iskanje Google), katere blagovne znamke je bila najmočnejša, potem Bluehost zlahka zmaga.

bluehost vs dreamhosthttps://trends.google.com/trends/explore?date=today%205-y&geo = ZDA&q = Bluehost, DreamHost

Priljubljenost blagovne znamke je ena stvar, a ko gre za prijavo na najboljše spletno gostovanje, je to veliko tesnejši klic …

Vendar, ko gre za spletno gostovanje Bluehost izide tudi kot zmagovalec. Ker je Bluehost zaradi boljših funkcij, ki jih ponujajo, boljši ponudnik spletnega gostovanja. Bluehost priporoča WordPress, ponuja brezplačno ime domene, izboljšan cPanel, brezplačno SSL potrdilo in namestitev WordPress z enim klikom.

Več o Dreamhostu vs Bluehostu najdete v spodnji primerjalni tabeli:

Primerjava Bluehosta proti Dreamhostu

povlecite desno

Bluehost

DreamHost

O:Bluehost ponuja storitve gostovanja z neomejeno pasovno širino, prostorom za gostovanje in e-poštnimi računi. Ima ugled robustnih zmogljivosti, odlično podporo strankam in konkurenčne cene.DreamHost ima dve desetletji v storitvah gostovanja s poudarkom na zelo funkcionalnih spletnih mestih za blogerje, razvijalce, spletne oblikovalce in spletna podjetja. Ima tudi veliko spletno skupnost in podporo.
Ustanovljeno v:19961997
Ocena BBB:A+D-
Naslov:Bluehost Inc. 560 Timpanogos Pkwy Orem, UT 84097Wilson Sonsini Goodrich & Rosati 12235 El Camino Real, Suite 200 San Diego, CA 92130
Telefonska številka:(888) 401–4678(323) 375–3831
Email naslov:Ni na seznamuNi na seznamu
Vrste podpore:Telefon, podpora v živo, klepet, vstopnicaPodpora v živo, klepet
Podatkovni center / Lokacija strežnika:Provo, UtahIrvine, Kalifornija in Ashburn, Virginija
Mesečna cena:Od 2,95 dolarja na mesecOd 8,95 USD na mesec
Neomejen prenos podatkov:DaDa
Neomejeno shranjevanje podatkov:DaDa
Neomejena e-poštna sporočila:DaDa
Več gostiteljskih domen:DaDa
Nadzorna plošča / vmesnik gostovanja:cPanelNadzorna plošča Dreamhost
Zagotovitev strežnika ob neplačanem času:Ne100,00%
Garancija za vračilo denarja:30 dni97 dni
Namensko gostovanje na voljo:DaDa
Bonusi & Dodatki:Orodja za oddajo iskalnikov. 100 USD Google Advertising Credit. 50 USD Facebook Credit. Brezplačna kotiranje Yellowpages.Brezplačna domena z zasebnostjo Whois. Do 75 USD dobropisa za Google Adwords. Brezplačna SSL potrdila.
Dobro: Raznolikost gostovalnih načrtov: Bluehost ponuja skupno rabo, VPS, namensko in gostovanje v oblaku, pa tudi možnosti, kot je upravljano gostovanje v WordPressu, ki vam omogoča prožnost, da svoje spletno mesto enostavno prilagodite svojim spreminjajočim se potrebam po gostovanju.
Podpora 24/7: Poleg nekaterih najboljših virov za samopomoč katerega koli gostitelja ima Bluehost pravo vojsko hitrih strokovnjakov, ki vam je pripravljena pomagati 24/7 s pomočjo vozovnice za podporo, vroče linije ali klepetanja v živo.
Dober pravilnik o vračilu: Bluehost vam bo povrnil celotno vračilo, če ga prekličete v roku 30 dni, in povračilo po predplačilu, če prekličete to obdobje.
Neverjetna nadzorna plošča: DreamHost ima intuitiven, racionalen vmesnik, ki ga je užitek uporabljati.
Izjemna podpora strankam: Podporna skupina DreamHosta je odzivna, dobro poznana in vedno pripravljena, da vas nauči, kako preprečiti ponovno pojavljanje težav.
Širok nabor funkcij: Od neomejenih virov do brezplačnih SSL certifikatov in še več, DreamHost z vsakim svojim načrtom združuje čoln vrhunskih funkcij, pogosto brez dodatnih stroškov.
100-odstotno jamstvo za čas: DreamHost obljublja 100-odstotno podaljšanje časa, podkrepljeno z jamstvom za dobroimetje v dnevu za vsako uro izpada..
Zagotovljena garancija za vračilo denarja: DreamHost vam daje 97 dni, da zahtevate povračilo v celoti.
Slabi: Brez garancije za čas: Bluehost vam ne nudi nadomestila za daljši ali nepričakovani izpad.
Pristojbine za migracijo spletnih strani: Za razliko od nekaterih konkurentov Bluehost zaračuna dodatne pristojbine, če želite preseliti obstoječa spletna mesta ali račune orcPanel..
Obstajajo cenejše možnosti: Obstaja veliko priljubljenih ponudnikov, ki ponujajo gostovanje načrtov po nižjih cenah.
Povzetek:Bluehost (pregled tukaj) je znan tudi po lastni rešitvi za zaščito virov, ki je bila vzpostavljena za zaščito uporabnikov gostovanja v skupni rabi pred drugimi verjetno nasilnimi uporabniki na istem strežniku. Odjemalci in uporabniki lahko namestijo aplikacijo s pomočjo SimpleScripts Installs 1 click. Na voljo sta tudi VPS in Dedicated Hosting.DreamHost (pregled) ponuja zelo optimizirano gostovanje WordPress, skupaj s strokovno podporo WordPress. Lahko uporabite kateri koli vtičnik ali temo, ki jo želi. Omeniti velja tudi optimizirano konfiguracijo WordPress-a in čas delovanja, ki sega do 100%. DreamHost ponuja tudi storitve za shranjevanje v oblaku skupaj z DudaMobile, ki je na voljo za ustvarjanje mobilnih spletnih strani. Kupci cenijo tudi neomejeno gostovanje domen in 97-dnevno garancijo vračila denarja.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map