Bluehost Druge vrste spletnega gostovanja: VPS, oblak, WooCommerce in WordPress gostovanje

V redu, torej kakšno gostovanje od Bluehosta dobite za novo ustvarjeno spletno mesto, ko boste potrebovali nekaj malce bolj grunt kot deljeno gostovanje?


bluehost vps, oblak, woocommerce in wordpress gostovanje

Tu sem že zajel načrte za skupno gostovanje spletnega gostovanja Bluehost. Zdaj bom prešel druge, naprednejše vrste gostovalnih storitev Bluehosta, in sicer njihove VPS, Cloud, WooCommerce & Gostovanje WordPressa opcije.

 1. Gostovanje Bluehost VPS

Tukaj bom na kratko pregledal Bluehostove načrte gostovanja VPS.

 1. Bluehost Cloud gostovanje

Tukaj bom na kratko pregledal in pregled načrtov gostovanja Bluehost’s Cloud.

 1. Gostovanje z Bluehost WooCommerce

Tukaj bom na kratko pregledal Bluehostove načrte gostovanja WooCommerce.

 1. Gostovanje Bluehost WordPress

Tukaj bom na kratko pregledal Bluehostove načrte gostovanja VPS WordPress.

Tu bom primerjal različne načrte spletnega gostovanja Bluehosta in kako vam lahko pomagajo pri ustvarjanju vašega popolnega spletnega mesta. Začnimo s primerjavo storitev spletnega gostovanja Bluehosta (ne v skupni rabi).

Gostovanje Bluehost VPS

Če želite varno in učinkovitejše spletno mesto, potem se morate odjaviti VPS gostovanje od Bluehosta. Kadar koli si ogledujete kateri koli načrt gostovanja, boste morali iskati funkcije, ki so vključene v načrt.

gostovanje v bluehost vps

Ko gre za virtualne zasebne strežnike, morate vedeti, da boste lahko imeli prožnost in večji nadzor nad svojim spletnim mestom. Oglejmo si različne pakete, ki jih ponuja Bluehost, in katere so funkcije, ki jih lahko uživate v teh VPS načrtih gostovanja.

Tako ima Bluehost štiri različne pakete gostovanja VPS, vključno z standardni, izboljšani, premium in končni paket. Vendar morate vedeti, da je izbira pravega načrta dejansko odvisna od potreb in zahtev, ki jih imate.

Z izboljšanim paketom boste lahko dosegli hitrost 2 jedra CPU-ja skupaj z 60 GB SAN shramba in 4 GB RAM-a. V vseh svojih paketih nudijo tehnično podporo 24/7.

Z njihovim VPS gostovanjem boste lahko dobili izboljšan vmesnik cPanel to vam bo omogočilo, da upravljate s svojim VPS gostovanjem na najboljši možni način.

Bluehost Cloud gostovanje

Tukaj je eden najbolj iskanih načinov spletnega gostovanja Bluehost in nedvomno je, da je to ena najboljših gostovanj Bluehost.

gostovanje v oblaku bluehost

Ko gre za Bluehostovo gostovanje v oblaku Načrti bodo vaši podatki zavarovani tudi ob več tehnoloških napak.

Da ne pozabim, če uporabljate gostovanje v oblaku, potem morate vedeti, da ne potrebuje več kot 3 sekunde za nalaganje katere koli spletne strani. Z gostovanjem v oblaku, predpomnjenje je izjemno, in s globalni CDN, viri vašega strežnika so usmerjeni na pravo mesto.

Z paketi gostovanja v oblaku Bluehost boste lahko dobili najboljše načrte za svoje spletno mesto. Imajo tri pakete tudi Zaganjalnik, zmogljivost in Business Pro. Seveda, če iščete spletno gostovanje v oblaku za svoje podjetje, potem morate razmisliti o njihovem Poslovni Pro paket.

Vendar je njihov najbolj priljubljen paket Zmogljivostni paket v katerem boste lahko uživali prednosti neomejenih spletnih strani, s neomejen prostor za shranjevanje in pasovno širino.

Gostovanje z Bluehost WooCommerce

Ime pove vse. Če želite ustvariti trgovino za e-trgovino in iščete možnost, ki vam bo zagotovila vse potrebne stvari, potem morate razmisliti WooCommerce gostovanje od Bluehosta.

gostovanje v bluehost woocommerce

Če imate spletno podjetje, je to popoln način za začetek. S tem načrtom gostovanja boste lahko izbirali tudi med tremi različnimi gostovalnimi načrti, vključno s Starter, Plus in Business Pro.

Ko izbirate upravljano gostovanje WordPressa in WooCommerce, morate biti prepričani v varnost. In Bluehost zagotavlja vso varnost, ki jo potrebujete za upravljanje spletne trgovine.

Bluehost nudi pozitiven SSL na svojem Starter načrtu s 24/7 tehnično podporo. S tem točno določenim načrtom boste dobili 100 GB prostora na spletnem mestu s neomejena pasovna širina.

Če ste ustanovili spletno podjetje in iščete račun Plus ali Business Pro, boste lahko prejemali neomejeno parkiranih domen in poddomena.

Izbira pravega paketa gostovanja pa je vedno odvisna od tega, kaj iščete. In vedno bi morali primerjati svoje možnosti na spletu, prav tako pa bi morali skozi podroben raziskovalni postopek.

Gostovanje Bluehost WordPress

Kdo noče imeti gostiteljskega načrta, ki vam bo zagotovil vse stvari, ki jih boste morali postaviti kasneje? Z Gostovanje Bluehostovega WordPressa načrtujete, da vam bo Bluehost zagotovil dobro optimizirano namestitev WordPress-a v vaši domeni.

gostovanje v bluehostu wordpress

Upravljano gostovanje WordPress-a iz Bluehosta vam bo stvari zelo olajšalo, zagotovilo vam bo hitro, varno in zanesljivo spletno gostovanje.

Za upravljano gostovanje v WordPress-u ima Bluehost štiri različne načrte. Izbirate lahko med njimi Standard WP, ​​WP Enhanced, WP Premium in WP Ultimate. Lahko primerjate njihov grafikon in izberete tistega, ki ustreza vašim potrebam in zahtevam.

Vendar je WP Standard njihov najbolj priljubljen načrt, ki ga lahko izberete in ga ima izboljšan cPanel z SiteLock CDN in varnostjo SiteLock Pro.

Vgradili so nekaj močnih varnostnih orodij za varnost spletnega mesta WordPress in z vsakim paketom boste lahko prejeli SiteLock Varnost in napredni CDN. Poleg tega vam ni treba namestiti WordPressa in ga nato optimizirati na svojem spletnem mestu.

S tem paketom morate začeti s svojim spletnim mestom. Ta načrt je primeren za vse tiste, ki želijo zgraditi svojo spletno stran na WordPressu.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map