A2 gostovanje proti Godaddyju

Soočenje A2 gostovanje proti Godaddyju primerjava uspešnosti, funkcij, cen, prednosti in slabosti gostovanja, da bi lažje izbirali med tema dvema znanima ponudnikoma spletnega gostovanja.


povlecite desno

A2 gostovanje

GoDaddy

O:A2 gostovanje ponuja rešitve za spletno gostovanje, ki so neverjetno hitre, ne glede na to, ali gre za nov blog, priljubljeno poslovno spletno stran ali celo nekaj z malo prometa. A2 služi vsem, od spletnih amaterjev do profesionalnih razvijalcev, ki izpolnjujejo njihove prilagojene zahteve.GoDaddy se v zadnjem času pojavlja v medijih, zlasti v TV oglasih in tiskanih medijih. Ponuja imena domen, pa tudi spletno gostovanje, ki je uporabniku prijazno, skupaj z razumnimi cenami načrtov in impresivno posodobitvijo.
Ustanovljeno v:20031997
Ocena BBB:A+A+
Naslov:2000 Hogback Road Suite 6 Ann Arbor, MI 4810514455 N. Hayden Rd. # 219 Scottsdale, AZ 85260
Telefonska številka:(888) 546–8946(480) 505–8877
Email naslov:Ni na seznamuNi na seznamu
Vrste podpore:Telefon, podpora v živo, vozovnica, klepetTelefon, podpora v živo, klepet, vstopnica, vadba
Podatkovni center / Lokacija strežnika:Michigan, ZDA; Amsterdam, Nizozemska in Singapur, AzijaPhoenix, Arizona
Mesečna cena:Od 3,92 dolarja na mesecOd 4,99 dolarja na mesec
Neomejen prenos podatkov:DaDa (razen na gospodarskem načrtu)
Neomejeno shranjevanje podatkov:DaDa (razen na gospodarskem načrtu)
Neomejena e-poštna sporočila:DaDa (razen na gospodarskem načrtu)
Več gostiteljskih domen:DaDa (razen na gospodarskem načrtu)
Nadzorna plošča / vmesnik gostovanja:cPanelcPanel
Zagotovitev strežnika ob neplačanem času:99,90%99,90%
Garancija za vračilo denarja:Kadar koli30 dni
Namensko gostovanje na voljo:DaDa
Bonusi & Dodatki:Attracta SEO in marketinška orodja. Prosti HackScan in varnostna orodja. Prosti SSD diski. CloudFlare omrežje za dostavo vsebin Brezplačno Šifriramo SSL potrdila. Orodje za izboljšanje varnosti Patchman. Integrirani račun ManageWP.Premium DNS orodje za upravljanje (samo končni načrt). Dvojna procesorska moč in pomnilnik (samo končni načrt). DudaMobile samodejno pretvori vaše spletno mesto v mobilno (vsi načrti, razen gospodarstva). SSL potrdilo (samo končni načrt). Akcelerator spletnega mesta (samo končni načrt). SSL potrdilo (samo končni načrt). Skener zlonamerne programske opreme (samo končni načrt).
Dobro: Izdelano za hitrost: A2 gostovanje uporablja pogone SSD, namenske turbo strežnike, predpomnjenje strani in še več, da bi zagotovili strelovito zmogljivost svojega spletnega mesta.
Gostovanje za Linux in Windows: A2 gostovanje ponuja redko možnost gostovanja, ki temelji na operacijskem sistemu Windows, poleg običajnih načrtov, ki jih poganja Linux.
Večna varnost: Vse načrte A2 gostovanja zajema napredni varnostni protokol, ki vključuje dvojni požarni zid, odkrivanje grobe sile, skeniranje virusov, utrjevanje strežnika in drugo.
Stellarjeva podpora strankam: A2 gostovanje ponuja podporo, ki jo podpirajo ves dan, podprta s strani zelo koristne in dobro poznane ekipe.
Super Uptime: Pričakovali bi, da bo imelo podjetje, kot je GoDaddy, enega najboljših obdobij v industriji, samo če povemo, da je tako veliko. Ampak še nisem slišal pritožbe zaradi nadomestitve GoDaddyja. Uptime je ena izmed tistih stvari, za katere pričakujete, da jih bo podjetje za gostovanje postalo, in GoDaddy to počne s slogom.
Gostovanje Linuxa in Windows: GoDaddy je eden redkih ponudnikov gostovanja, ki vam ponuja možnost, da za Windows namesto industrijsko standardnega operacijskega sistema Linux. Če imate spletna mesta ASP.NET, je to pravi kraj za vas.
Odlična tehnična podpora: Vedno znova podjetja za spletno gostovanje dobijo pritožbe glede njihove storitve za stranke. Naj gre za pomanjkanje znanja ali ogromno čakalnih dob, vendar je GoDaddy s to magijo potegnil zajca iz klobuka. Imajo absolutno najboljšo storitev za stranke.
Uporabnikom prijazen: Večina GoDaddy je zgrajena na podlagi ideje o novejših končnih kupcih. Vsa njihova orodja so ???? newbie ???? prijazno. Osebno imam rad njihovecPanel, ki bi moral biti v tem trenutku industrijski standard. Vse kar potrebujem je na dosegu roke in nimam nobenih pritožb glede njihovih UX-jev.
Slabi: Turbo strežniki stanejo več: Če želite polni obseg turbopolnjenih zmogljivosti A2 Hosting, se boste morali odločiti za njihove najdražje načrte.
Kode za popust morajo biti obvezne: A2 gostovanje vas samodejno ne prijavi po njihovih znižanih cenah, zato boste morali narediti dodaten korak pri vnosu kod, ki jih najdemo na njihovem spletnem mestu.
Ni velika vrednost: Če GoDaddyja ne ujamete na velikem promocijskem sporazumu, boste nekoliko razburjeni zaradi cen, ki jih plačujete. Preprosto ne dobite enake ravni zmogljivosti s paketi spodnjih storitev GoDaddy. Če pa jih ujamete v promociji, piščančja večerja zmagovalca.
Spletna trgovina nima značilnosti: Zdaj naj bi dodatek o e-trgovini pomenil novo pamet. Morali bi dobiti vse zvonove in piščalke, ker podjetje, ki gosti spletno gostovanje, tako ali tako vzame košček svojega denarja. Za GoDaddy pogrešajo čoln z manjkajočimi funkcijami in napakami, ki napadajo vašo trgovino pod vsakim kotom.
Povzetek:Gostovanje (pregled) A2 zagotavlja zelo optimizirano okolje za WordPress, ki dela čudeže tako za Blogerje kot tudi za podjetja. Stranke lahko izbirajo med gostovanjem v operacijskem sistemu Windows in Linux, ki se zagotavljajo enako dobro. Druge funkcije gostovanja A2 vključujejo izbirni Turbo Server za hitrejše nalaganje strani, brezplačen prenos spletnih strani, brezplačne varnostne varnostne kopije strežnika, štirikratno odvečno mrežo in še več. A2 omogoča tudi klepetalno podporo, podporo e-pošti in telefonu ter je hiter in odziven.Na voljo tudi v tej spletni ponudbi gostovanja je odlična podpora skupaj z namestitvijo aplikacij z enim klikom in več. Omeniti velja, da je enostavno uporabljati registracijo domen skupaj z gostovanjem. Uporabnikom ni treba skrbeti, ali so njihova spletna mesta pripravljena za mobilne naprave ali izbirajo med Linuxom in Windowsom. Uporabniki lahko dostopajo tudi do računov v mobilni aplikaciji Go Daddy, pri čemer so spletna mesta sama nastavljena, da lahko uporabniki lažje dostopajo do informacij o računu. Tu lahko najdete alternative GoDaddy.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map