A2 gostovanje proti DreamHost

A2 gostovanje proti Dreamhostu primerjava uspešnosti, funkcij, cen, prednosti in slabosti in še več, kar vam bo pomagalo izbrati med tema dvema znanima podjetjema za spletno gostovanje.


povlecite desno

A2 gostovanje

DreamHost

O:A2 gostovanje ponuja rešitve za spletno gostovanje, ki so neverjetno hitre, ne glede na to, ali gre za nov blog, priljubljeno poslovno spletno stran ali celo nekaj z malo prometa. A2 služi vsem, od spletnih amaterjev do profesionalnih razvijalcev, ki izpolnjujejo njihove prilagojene zahteve.DreamHost ima dve desetletji v storitvah gostovanja s poudarkom na zelo funkcionalnih spletnih mestih za blogerje, razvijalce, spletne oblikovalce in spletna podjetja. Ima tudi veliko spletno skupnost in podporo.
Ustanovljeno v:20031997
Ocena BBB:A+D-
Naslov:2000 Hogback Road Suite 6 Ann Arbor, MI 48105Wilson Sonsini Goodrich & Rosati 12235 El Camino Real, Suite 200 San Diego, CA 92130
Telefonska številka:(888) 546–8946(323) 375–3831
Email naslov:Ni na seznamuNi na seznamu
Vrste podpore:Telefon, podpora v živo, vozovnica, klepetPodpora v živo, klepet
Podatkovni center / Lokacija strežnika:Michigan, ZDA; Amsterdam, Nizozemska in Singapur, AzijaIrvine, Kalifornija in Ashburn, Virginija
Mesečna cena:Od 3,92 dolarja na mesecOd 8,95 USD na mesec
Neomejen prenos podatkov:DaDa
Neomejeno shranjevanje podatkov:DaDa
Neomejena e-poštna sporočila:DaDa
Več gostiteljskih domen:DaDa
Nadzorna plošča / vmesnik gostovanja:cPanelNadzorna plošča Dreamhost
Zagotovitev strežnika ob neplačanem času:99,90%100,00%
Garancija za vračilo denarja:Kadar koli97 dni
Namensko gostovanje na voljo:DaDa
Bonusi & Dodatki:Attracta SEO in marketinška orodja. Prosti HackScan in varnostna orodja. Prosti SSD diski. CloudFlare omrežje za dostavo vsebin Brezplačno Šifriramo SSL potrdila. Orodje za izboljšanje varnosti Patchman. Integrirani račun ManageWP.Brezplačna domena z zasebnostjo Whois. Do 75 USD dobropisa za Google Adwords. Brezplačna SSL potrdila.
Dobro: Izdelano za hitrost: A2 gostovanje uporablja pogone SSD, namenske turbo strežnike, predpomnjenje strani in še več, da bi zagotovili strelovito zmogljivost svojega spletnega mesta.
Gostovanje za Linux in Windows: A2 gostovanje ponuja redko možnost gostovanja, ki temelji na operacijskem sistemu Windows, poleg običajnih načrtov, ki jih poganja Linux.
Večna varnost: Vse načrte A2 gostovanja zajema napredni varnostni protokol, ki vključuje dvojni požarni zid, odkrivanje grobe sile, skeniranje virusov, utrjevanje strežnika in drugo.
Stellarjeva podpora strankam: A2 gostovanje ponuja podporo, ki jo podpirajo ves dan, podprta s strani zelo koristne in dobro poznane ekipe.
Neverjetna nadzorna plošča: DreamHost ima intuitiven, racionalen vmesnik, ki ga je užitek uporabljati.
Izjemna podpora strankam: Podporna skupina DreamHosta je odzivna, dobro poznana in vedno pripravljena, da vas nauči, kako preprečiti ponovno pojavljanje težav.
Širok nabor funkcij: Od neomejenih virov do brezplačnih SSL certifikatov in še več, DreamHost z vsakim svojim načrtom združuje čoln vrhunskih funkcij, pogosto brez dodatnih stroškov.
100-odstotno jamstvo za čas: DreamHost obljublja 100-odstotno podaljšanje časa, podkrepljeno z jamstvom za dobroimetje v dnevu za vsako uro izpada..
Zagotovljena garancija za vračilo denarja: DreamHost vam daje 97 dni, da zahtevate povračilo v celoti.
Slabi: Turbo strežniki stanejo več: Če želite polni obseg turbopolnjenih zmogljivosti A2 Hosting, se boste morali odločiti za njihove najdražje načrte.
Kode za popust morajo biti obvezne: A2 gostovanje vas samodejno ne prijavi po njihovih znižanih cenah, zato boste morali narediti dodaten korak pri vnosu kod, ki jih najdemo na njihovem spletnem mestu.
Obstajajo cenejše možnosti: Obstaja veliko priljubljenih ponudnikov, ki ponujajo gostovanje načrtov po nižjih cenah.
Povzetek:Gostovanje (pregled) A2 zagotavlja zelo optimizirano okolje za WordPress, ki dela čudeže tako za Blogerje kot tudi za podjetja. Stranke lahko izbirajo med gostovanjem v operacijskem sistemu Windows in Linux, ki se zagotavljajo enako dobro. Druge funkcije gostovanja A2 vključujejo izbirni Turbo Server za hitrejše nalaganje strani, brezplačen prenos spletnih strani, brezplačne varnostne varnostne kopije strežnika, štirikratno odvečno mrežo in še več. A2 omogoča tudi klepetalno podporo, podporo e-pošti in telefonu ter je hiter in odziven.DreamHost (pregled) ponuja zelo optimizirano gostovanje WordPress, skupaj s strokovno podporo WordPress. Lahko uporabite kateri koli vtičnik ali temo, ki jo želi. Omeniti velja tudi optimizirano konfiguracijo WordPress-a in čas delovanja, ki sega do 100%. DreamHost ponuja tudi storitve za shranjevanje v oblaku skupaj z DudaMobile, ki je na voljo za ustvarjanje mobilnih spletnih strani. Kupci cenijo tudi neomejeno gostovanje domen in 97-dnevno garancijo vračila denarja.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map