A2 gostovanje proti Bluehostu

Soočenje A2 gostovanje proti Bluehostu primerjava funkcij, zmogljivosti, cen, prednosti in slabosti in še več, da se lažje odločite med tema dvema priljubljenima ponudnikoma spletnega gostovanja.


Skupni rezultat

A2 gostovanje

Skupni rezultat

Bluehost

A2 gostovanje je izvrstna zmagovalka teh dveh storitev gostovanja, zahvaljujoč vrhunskim funkcijam, hitrosti in varnosti. Več o Bluehost vs A2 gostovanju v spodnji primerjalni tabeli:

A2 gostovanje v primerjavi z Bluehost primerjalno tabelo

povlecite desno

A2 gostovanje

Bluehost

O:A2 gostovanje ponuja rešitve za spletno gostovanje, ki so neverjetno hitre, ne glede na to, ali gre za nov blog, priljubljeno poslovno spletno stran ali celo nekaj z malo prometa. A2 služi vsem, od spletnih amaterjev do profesionalnih razvijalcev, ki izpolnjujejo njihove prilagojene zahteve.Bluehost ponuja storitve gostovanja z neomejeno pasovno širino, prostorom za gostovanje in e-poštnimi računi. Ima ugled robustnih zmogljivosti, odlično podporo strankam in konkurenčne cene.
Ustanovljeno v:20031996
Ocena BBB:A+A+
Naslov:2000 Hogback Road Suite 6 Ann Arbor, MI 48105Bluehost Inc. 560 Timpanogos Pkwy Orem, UT 84097
Telefonska številka:(888) 546–8946(888) 401–4678
Email naslov:Ni na seznamuNi na seznamu
Vrste podpore:Telefon, podpora v živo, vozovnica, klepetTelefon, podpora v živo, klepet, vstopnica
Podatkovni center / Lokacija strežnika:Michigan, ZDA; Amsterdam, Nizozemska in Singapur, AzijaProvo, Utah
Mesečna cena:Od 3,92 dolarja na mesecOd 2,95 dolarja na mesec
Neomejen prenos podatkov:DaDa
Neomejeno shranjevanje podatkov:DaDa
Neomejena e-poštna sporočila:DaDa
Več gostiteljskih domen:DaDa
Nadzorna plošča / vmesnik gostovanja:cPanelcPanel
Zagotovitev strežnika ob neplačanem času:99,90%Ne
Garancija za vračilo denarja:Kadar koli30 dni
Namensko gostovanje na voljo:DaDa
Bonusi & Dodatki:Attracta SEO in marketinška orodja. Prosti HackScan in varnostna orodja. Prosti SSD diski. CloudFlare omrežje za dostavo vsebin Brezplačno Šifriramo SSL potrdila. Orodje za izboljšanje varnosti Patchman. Integrirani račun ManageWP.Orodja za oddajo iskalnikov. 100 USD Google Advertising Credit. 50 USD Facebook Credit. Brezplačna kotiranje Yellowpages.
Dobro: Izdelano za hitrost: A2 gostovanje uporablja pogone SSD, namenske turbo strežnike, predpomnjenje strani in še več, da bi zagotovili strelovito zmogljivost svojega spletnega mesta.
Gostovanje za Linux in Windows: A2 gostovanje ponuja redko možnost gostovanja, ki temelji na operacijskem sistemu Windows, poleg običajnih načrtov, ki jih poganja Linux.
Večna varnost: Vse načrte A2 gostovanja zajema napredni varnostni protokol, ki vključuje dvojni požarni zid, odkrivanje grobe sile, skeniranje virusov, utrjevanje strežnika in drugo.
Stellarjeva podpora strankam: A2 gostovanje ponuja podporo, ki jo podpirajo ves dan, podprta s strani zelo koristne in dobro poznane ekipe.
Raznolikost gostovalnih načrtov: Bluehost ponuja skupno rabo, VPS, namensko in gostovanje v oblaku, pa tudi možnosti, kot je upravljano gostovanje v WordPressu, ki vam omogoča prožnost, da svoje spletno mesto enostavno prilagodite svojim spreminjajočim se potrebam po gostovanju.
Podpora 24/7: Poleg nekaterih najboljših virov za samopomoč katerega koli gostitelja ima Bluehost pravo vojsko hitrih strokovnjakov, ki vam je pripravljena pomagati 24/7 s pomočjo vozovnice za podporo, vroče linije ali klepetanja v živo.
Dober pravilnik o vračilu: Bluehost vam bo povrnil celotno vračilo, če ga prekličete v roku 30 dni, in povračilo po predplačilu, če prekličete to obdobje.
Slabi: Turbo strežniki stanejo več: Če želite polni obseg turbopolnjenih zmogljivosti A2 Hosting, se boste morali odločiti za njihove najdražje načrte.
Kode za popust morajo biti obvezne: A2 gostovanje vas samodejno ne prijavi po njihovih znižanih cenah, zato boste morali narediti dodaten korak pri vnosu kod, ki jih najdemo na njihovem spletnem mestu.
Brez garancije za čas: Bluehost vam ne nudi nadomestila za daljši ali nepričakovani izpad.
Pristojbine za migracijo spletnih strani: Za razliko od nekaterih konkurentov Bluehost zaračuna dodatne pristojbine, če želite preseliti obstoječa spletna mesta ali račune orcPanel..
Povzetek:Gostovanje (pregled) A2 zagotavlja zelo optimizirano okolje za WordPress, ki dela čudeže tako za Blogerje kot tudi za podjetja. Stranke lahko izbirajo med gostovanjem v operacijskem sistemu Windows in Linux, ki se zagotavljajo enako dobro. Druge funkcije gostovanja A2 vključujejo izbirni Turbo Server za hitrejše nalaganje strani, brezplačen prenos spletnih strani, brezplačne varnostne varnostne kopije strežnika, štirikratno odvečno mrežo in še več. A2 omogoča tudi klepetalno podporo, podporo e-pošti in telefonu ter je hiter in odziven.Bluehost (pregled tukaj) je znan tudi po lastni rešitvi za zaščito virov, ki je bila vzpostavljena za zaščito uporabnikov gostovanja v skupni rabi pred drugimi verjetno nasilnimi uporabniki na istem strežniku. Odjemalci in uporabniki lahko namestijo aplikacijo s pomočjo SimpleScripts Installs 1 click. Na voljo sta tudi VPS in Dedicated Hosting.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map