A2 gostovanje pregled

S tako veliko razpoložljivimi možnostmi, ki jih lahko izbirate, je težko najti popolno podjetje za spletno gostovanje. Eno najboljših pod-radar web hosting podjetij, ki jih morate razmisliti o uporabi, je A2 gostovanje.


Zdi se, kot da se vsakič, ko mislimo, da danes poznamo prvih 5 na trgu, pojavlja nov, ki ponuja večje in boljše nabore funkcij, skupaj z večjo hitrostjo kot vse druge rešitve gostovanja. To vam lahko rečem eden najboljših ponudnikov spletnega gostovanja na trgu danes je A2 gostovanje.

In nisem sam, da to rečem.

a2 gostovanje ocene na twitterjuDobre in slabe ocene na Twitterju

Tukaj v tem A2 gostovanje pregled, Podrobneje si bom ogledal in videl, kaj ta edinstveni neodvisni ponudnik spletnega gostovanja ponuja lastnikom spletnih strani, kot ste vi, da se boste lahko odločili, ali ustrezajo vašim potrebam ali ne.

Če mi boste namenili 10 minut svojega časa, vam bom dal vse potrebne informacije o A2 gostovanju in odgovoril na vprašanja, kot npr..

 • Katere lastnosti ponuja A2 gostovanje svojim strankam?
 • Kako hitrost in uspešnost A2 gostovanja merita?
 • Kakšni so različni načrti na voljo?
 • Ali bodo pomagali seliti mojo spletno stran?
 • Koliko stane gostovanje A2?
 • Kakšno gostovanje ponuja A2 lastnikom spletnih strani?
 • Kaj je tako dobro v njihovih strežnikih?
 • Ali bodo njihovi Turbo strežniki resnično naložili strani 20x hitreje?

Ko boste končali z branjem tega pregleda gostovanja A2, boste zagotovo lahko ugotovili, ali je to prava spletna ponudba gostovanja za vaše potrebe.

Uporabite to ekskluzivno promocijsko kodo: spletanje51 in dobite 51% popusta vsi načrti za spletno gostovanje

Contents

Kaj se boste naučili iz tega pregleda

 1. Gostovalne rešitve & Lastnosti

Tu bom razložil različne, ki jih zagotavljajo stranke, in kakšne so njihove ključne razlike.

Vsako izmed njih bom podrobno obravnaval .

 1. Seznam prednosti in slabosti

Tu si bom natančno pogledal oba (ali skočil naravnost na oz..

 1. Skupni načrti & cene

Tu bom podrobno opisal vsakega in kakšne funkcije boste dobili za vsakega.

 1. Ali priporočam A2Hosting?

Tukaj vam bom povedal ali če mislim, da bi bilo bolje, če bi uporabili tekmeca.

A2 Hosting, ustanovljen leta 2001, je neodvisno podjetje za gostovanje. To pomeni, da niso del velikega konglomerata znanih spletnih gostiteljev, imenovanega Endurance International Group (EIG).

Kateri, če niste vedeli, nima najboljšega slovesa. Dejansko so nekateri ponudniki gostovanja, kot sta HostGator in Bluehost, v lasti EIG in lahko izgubijo stranke prav zaradi tega dejstva.

Ne pa tudi gostovanje A2. So neodvisno lastništvo in delajo v redu.

Kako dobro, no, odvisno je od vas.

A2 gostovanje je odlična možnost spletnega gostovanja na površini, čeprav ne vem nobene podrobnosti, saj poskrbi za lastnike spletnih strani vseh velikosti in vrst.

Ali ste novo spletno mesto z nekaj sto edinstvenimi obiskovalci na mesec ali dobro uveljavljeno spletno mesto z več tisoč edinstvenimi obiskovalci na dan, obstaja rešitev za gostovanje za vas.

Rešitve za spletno gostovanje

Tu so različne rešitve gostovanja, ki jih A2 gostovanje ponuja lastnikom spletnih strani.

Skupno gostovanje

Ko gre za paketi za skupno gostovanje, imajo tri različne načrte – .

Vsaka ponuja neomejeno shranjevanje, prenose in ekskluzivni cPanel za nadzor vseh podrobnosti vašega računa in funkcij spletnega mesta..

Lastnikom spletnih strani dajejo tudi brezplačna SSL potrdila in brezplačni SSD. Poleg tega lahko preprosto vključite aplikacije nakupovalnih košaric in svoje spletno mesto spremenite v trgovino za e-trgovino.

A2 gostovanje - načrti skupnih gostovanj v skupni rabi

Vsak od teh načrtov dobro sodeluje z WordPress, Joomla in Drupal. Pomembno je upoštevati, da je V tem pregledu bo poudarek na skupnih načrtih gostovanja.

Gostovanje preprodajalcev

Gostovanje preprodajalcev omogoča lastnikom spletnih strani, da v imenu tretjih oseb uporabijo dodeljeni prostor na trdem disku in pasovno širino za gostovanje spletnih mest.

Skratka, kupite storitve gostovanja, ki so na voljo v enem od načrtov gostovanja prodajalcev A2, in jih nato prodate drugim, po možnosti za dobiček. V razponu od 30 GB do 200 GB prostora za shranjevanje ima A2 Hosting na voljo široko paleto možnosti gostovanja preprodajalcev.

Cene za načrte za prodajalce, ki gostijo od 13,19 USD / mesec do 40,91 USD / mesec.

VPS gostovanje

Z A2 gostovanjem lahko izbirate nenadzorovano ali upravljano VPS gostovanje za tiste, ki želijo več nadzora nad svojo spletno stranjo in uporabnikom prijaznejšo atmosfero.

Čeprav je tehnično še vedno skupno okolje, ima VPS gostovanje manj delovne obremenitve, saj je na strežniku manj uporabnikov. Poleg tega se odpravijo možnosti, da bodo drugi strnili vaše spletno mesto, saj ima vsak svoj rezino strežnika.

Imajo 3 VPS-ove gostovalne načrte, ki segajo od 5 USD / mesec do 32,99 USD / mesec. Poleg tega ponujajo zmogljivejše rešitve za gostovanje VPS, ki se začnejo pri 32,99 USD / mesec in dopolnijo s 65,99 USD / mesec.

Gostovanje v oblaku

Če pričakujete, da bo vaše spletno mesto v kratkem času znatno povečalo razmislite Gostovanje v oblaku možnost.

Preprosto oblikujte svoj oblak s potrebnimi funkcijami in viri, ki ustrezajo vašim potrebam, in jih spremenite, ko raste vaše spletno mesto. Na koncu plačate le tisto, kar uporabite, ko izberete njihovo gostovanje v oblaku.

Cene za gostovanje v oblaku se gibljejo od 15 USD na mesec do 25 USD na mesec, odvisno od vaših individualnih potreb.

Gostovanje namenskega strežnika

Za razvijalce ali skrbnike sistema, ki se udobno razvijajo z ukazno vrstico, A2 gostovanje ni upravljalo namensko gostovanje strežnikov opcije.

Za ogromna spletna mesta, ki potrebujejo veliko virov, vendar se ne želijo ukvarjati z ničemer, kar je povezano z gostiteljem, A2 gostovanje ponuja obsežne upravljane namenske možnosti gostovanja strežnikov.

V razponu od 9,31 USD na mesec do 141,09 USD na mesec lahko izberete neurejeno ali upravljano namensko rešitev za gostovanje strežnikov, odvisno od vrste lastnika spletnega mesta.

Uporabite to ekskluzivno promocijsko kodo: spletanje51 in dobite 51% popusta vsi načrti

Glavne značilnosti

A2 gostovanje v skupnih načrtih gostovanja ponuja lastnikom spletnih strani a tono funkcij. Oglejmo si le nekaj, kar lahko pričakujete, če se lotite katerega od svojih cenovno dostopnih načrtov skupnega gostovanja.

 • Neomejena pasovna širina. Prenesite toliko podatkov od drugod na novo gostovano spletno mesto, vse brezplačno. Poleg tega lahko poiščete pomoč njihove strokovne podporne skupine, ki seli vaše spletno mesto.
 • Brezplačna migracija spletnega mesta. Premaknili se bodo, da vam bodo pomagali brezplačno premakniti spletno mesto iz druge storitve gostovanja – če bo vaše spletno mesto uporabljalo cPanel (kar počne večina podjetij za spletno gostovanje).
 • Hitrost do 20x hitrejša od konkurentov. Turbo strežniki, ki ponujajo 20-krat hitrejše nalaganje spletnih mest & A2 Site Accelerator predpomnilnik z enim klikom. ()
 • WordPress se namesti z enim klikom. Preprosto namestite WordPress in začnite takoj. Poleg tega je WordPress že vnaprej konfiguriran za hitrost in varnost
 • “Večna varnost”. Uživajte v brezplačni zaščiti HackScan, tako da vaše spletno mesto ne postane hekerjem, posodobitvam jedra KernelCare z vnovičnim sistemom, dvojnim požarnim zidom, pregledovanjem virusov, grobo silo za obrambo in še več za vrhunsko varnost spletnega mesta.
 • Zajamčeno podaljšanje časa. Zagotavljajo 99,99% uptime.
 • WP-CLI (Vmesnik ukazne vrstice za WordPress). Če ga potrebujete, imate lahko prednameščen WP-CLI.
 • Brezplačni Cloudfare CDN. Strežniki po vsem svetu določajo najhitrejšo pot za pošiljanje vsebine vaše spletne strani obiskovalcem spletnega mesta.
 • Vsakodnevna podpora. Pomoč dobite 24/7/365 prek klepeta v živo, vozovnice, e-pošte ali telefona.

Ampak to še ni vse. Dejansko ima A2 gostovanje 5 različnih funkcij, s katerimi želijo zagotoviti, da vse zainteresirane stranke vedo pred dokončno odločitvijo o nakupu:

 1. Gostovanje za razvijalce
 2. Registracija domene
 3. Prenos domene
 4. SSL potrdila
 5. Hitro & Turbo strežniki hitro gostovanje

Gostovanje za razvijalce

A2 gostovanje - Razvijalcem prijazna programska oprema

A2 je namenjen zagotavljanju strankam najsodobnejše razvojne programske opreme. Nekateri najbolj opazni so:

 • Združljivost PHP
 • PHPNG, ki je osnova za najnovejše različice PHP, PHP 7.x (kar spletnim mestom omogoča 2x hitrost PHP 5,6)
 • Python 2.6, 2.7 ali 3.2 – najbolj priljubljen programski jezik na visoki ravni in za splošne namene
 • Apache 2.2, ki je najbolj razširjena programska oprema za spletni strežnik
 • FTP, tako da lahko datoteke enostavno prenašate med računalnikom in strežnikom
 • In še toliko več …

Registracija in prenos domene

Gostovanje A2 - gTLD, prenos domene ali registracija

Registrirajte novo domeno ali prenesite svojo obstoječo, ko se odločite, da boste z njimi. Pravzaprav imate dostop do najbolj priljubljenih generičnih domen najvišje ravni (gTLD). Preprosto vnesite želeno ime domene in ga registrirajte kot svoje.

Gostovanje A2 - TLD-ji za posamezne države, prenos domene ali registracija

Poleg tega, če vaše spletno mesto cilja na določeno geografsko lokacijo, na primer na določeno državo, zgrabite TLD za posamezne države tudi.

Obiskovalci spletnega mesta ponavadi zaupajo TLD-jem za posamezne države, zlasti ko gre za nakupe prek spleta. Povečajte svoj ugled, vzpostavite zaupanje in poskrbite za svojo mednarodno blagovno znamko z uvedbo TLD za posamezne države.

Tu je še nekaj funkcij, ki jih lahko pričakujete pri registraciji domene z A2:

 • Prilagodite, kako se prikazujejo informacije vaše domene pri iskanju “Whois”
 • Prejeti brezplačno upravljanje DNS in gledanje hitrosti spletnega mesta hitro narašča zaradi zmanjšane zamude
 • Zaščitite svoje osebne podatke z možnostjo zaščite ID
 • Preprečite krajo domen ali nepooblaščene prenose računov
 • Dostopite do podporne ekipe ob kateri koli uri vsakega dne

SSL potrdila

Med A2 gostovanjem lahko izbirate med več SSL certifikatom, kar je lepa sprememba nekaterih drugih ponudnikov gostovanja, ki ponujajo le enega ali dva.

Zaščita vašega spletnega mesta je še posebej ključna, če od obiskovalcev spletnega mesta zbirate kakršno koli plačilo.

Navsezadnje stranke zaupajo svoje osebne in finančne podatke, ko opravijo nakup v vaši spletni trgovini. Če bodo te informacije šle v napačne roke, se boste zagotovo znašli v številnih težavah.

 • Šifrirajmo. Brezplačna rešitev SSL, ki zagotavlja izboljšano varnost spletnega mesta. Poleg tega zagotavlja povezavo do vašega strežnika, ki je javnost ne vidi.
 • SSL za eno spletno mesto. Premium možnosti z enim klikom, enotno spletno mesto SSL so na voljo že od 49,95 USD na leto. Ob vsej zaščiti, ki jo ima brezplačen SSL, enotno SSL spletno mesto ponuja tudi 256-bitno šifriranje, uradni pečat spletnega mesta in preverjeno stanje domene.
 • Wildcard SSL. To SSL potrdilo velja za neomejeno število poddomena, vse za eno nizko ceno. Wildcard SSL certifikati se začnejo pri 149,95 USD / leto.
 • Napredni SSL. Ta napredni SSL certifikat ima izjemen izbor certifikatov organizacije Authentican in Extended Validation SSL.

SwiftServers & Turbo gostovanje

Ekskluzivna platforma SwiftServer A2 gostovanje uporabnikom ponuja vrhunska zmogljivost in hitrost spletnega mesta. V resnici so to prednosti, ki jih izkoristite z izbiro A2 gostovanja in njihove SwiftServer platforme:

 • Povečana dodelitev sredstev na račun
 • Manj strank na vsakem skupnem strežniku
 • Hitrejša zmogljivost gostovanja v primerjavi z Apacheom

Poleg tega boste z dvema od treh skupnih načrtov gostovanja imeli ekskluziven dostop do njihovih A2 Optimizirani pospeševalec strani, skupaj z nastavitvijo predpomnilnika z enim klikom.

A2 Optimizirani pospeševalec strani

Rešitve predpomnilništva niso nekaj, kar nudijo številni skupni gostovalni načrti, vendar pa z A2 gostovanjem to prejmete na večini skupnih gostovalnih načrtov.

Tu je seznam razpoložljivih rešitev za predpomnjenje, ki jih lahko izbirate, neposredno iz svojega cPanela:

 • Turbo predpomnilnik. Turbo predpomnilnik bo shranil vso HTML vsebino vašega spletnega mesta in jo uporabil brez izvajanja nobenih skriptov PHP.
 • OpCache / APC. S to izjemno funkcijo zmanjšajte odzivne čase PHP na polovico.
 • Spomnjeno. Povečajte hitrost baz podatkov MySQL, tako da ohranjate pomembne podatke v pomnilniku za hitrejše iskanje.

S programom SwiftServer gostovanje prejmete tudi brezplačne SSD diske. Kot eno prvih gostovalnih podjetij, ki je ponudilo pogone SSD kot nadomestek zastarelih pogonov trdega diska (trdi diski), so lastniki spletnih strani izkusili povečano hitrost nalaganja strani, ker SSD diski odstranijo premikajoče se dele in povečajo čas branja in zapisovanja..

Ker je A2 gostovanje tako samozavestno bo vaše spletno mesto hitreje delovalo do 300x kot standardna podjetja za gostovanje, ki uporabljajo svoje SSD, vsem uporabnikom podarijo brezplačno.

SwiftServers proti Turbo gostovanju – kakšna je razlika?

Vse načrte A2 poganja njihova strežniška infrastruktura SwiftServer, vendar njihov načrt Turbo ponuja dodatne hitrostne tehnologije in obljublja do 20-krat hitrejše nalaganje spletnih strani.

a2 gostovanje turbo

Kratka zgodba. Njihovi strežniki Turbo Web Hosting se obnašajo skoraj enako kot strežniki Swift Web Hosting, vendar zagotavljajo dodatno hitrost!

Turbo strežniki zagotavljajo nadomestni Apache nadomestni računalnik, ki naloži strani do 20 krat hitrejše nalaganje strani v primerjavi s standardnim gostovanjem. Zaradi tega so njihovi Turbo strežniki izjemno hitri?

 • Manj uporabnikov na strežniku
 • A2 Optimizirano – Poganja jih APC / OPcache & Turbo predpomnilnik
 • Uporablja manj CPU-ja in pomnilnika kot Apache
 • Hitreje in učinkoviteje deluje povezava
 • Zagotavlja večjo stabilnost

Uporabite to ekskluzivno promocijsko kodo: spletanje51 in dobite 51% popusta vsi načrti

Prednosti in slabosti gostovanja A2

Tako kot pri vsakem ponudniku gostovanja je tudi pred končno odločitvijo treba obravnavati prednosti in slabosti. Ker je A2 gostovanje predvsem rešitev za skupno gostovanje, bo prišlo do določenih pomanjkljivosti, če jih primerjamo ob strani z nekaterimi upravljanimi ponudniki spletnega gostovanja na trgu danes.

Pros

Gostovanje A2 ima trden nabor funkcij, ki lahko opravi delo večine ljudi. Oglejmo si, kaj si mislim.

Hitrost spletnega mesta

A2 gostovanje poudarja dejstvo, da je ena od njihovih prioritet hitrost in uspešnost spletnega mesta, ne glede na to, s kakšnim načrtom gostovanja greste.

Skupaj s super hitrimi strežniki prejmete tudi vire Memcached, Turbo Cache in OpCache / APC, ki jih je enostavno omogočiti v vašem računu za gostovanje.

Ne samo to, imate dostop do več virov z manj napetosti strežnikov, izboljšano zmogljivost preko strežnikov Apache, manj uporabnikov na strežniku kljub deljenemu načrtu gostovanja, brezplačno orodje Railgun Optimizer za do 143% hitrejši časi nalaganja HTML-ja, in brezplačne SSD diske.

Poleg tega se lahko naročite na ekskluzivno storitev Performance Plus Plus in v račun dodate dodatni GB RAM-a, kadar vaše spletno mesto doživi velik porast prometa.

Več podatkovnih centrov

Eden glavnih razlogov, da lahko postrežejo s tako hitrimi odzivnimi časi, je, ker imajo tri podatkovne centre po vsem svetu, da čim hitreje dobijo vašo spletno vsebino obiskovalcem spletnega mesta..

 • ZDA – Michigan
 • Evropa – Amsterdam
 • Azija – Singapur

Poleg tega imajo vse stranke brezplačno Cloudfare CDN ki izbere najhitrejšo pot do obiskovalca vašega spletnega mesta.

To pomeni hitrejše iskanje podatkov o vašem spletnem mestu, hitrejšo dostavo vsebine in hitrejše nalaganje strani. Vse to združeno z bolj srečnimi obiskovalci spletnih strani, ki se bodo vedno znova vračali.

Zagotovljeno neplačilo

Kot pri večini ponudnikov gostovanja A2 gostovanje zagotavlja, da se vaše spletno mesto ne bo sesulo 99,99% časa, ne glede na okoliščine. To velja celo za tiste, ki imajo skupni načrt gostovanja.

Eden od strahov, ki jih ljudje vlagajo v skupno gostovanje, je dejstvo, da lahko drugi uporabniki »delijo« strežniške vire, da bi s svojim spletnim mestom potegnili vaše spletno mesto navzdol..

Z njihovo garancijo za čas, ste prepričani, da njihova ekipa strokovnjakov deluje neprekinjeno, da vaš strežnik ves čas deluje in deluje..

Strežniki, ki jih uporablja A2 Hosting, so neodvisno v lasti in jih upravljajo strokovni skrbniki sistema, ki sledijo najboljšim praksam, uporabljajo le najboljše podatkovne centre strežnika in zakrpijo vse varnostne težave ASAP.

Prilagodljivost

Z A2 gostovanjem imate na voljo prostor za rast, kar je pomemben plus pri izbiri pravega ponudnika gostovanja. Za tiste, ki se šele začnejo, je skupni načrt gostovanja popolna možnost.

Ponuja dovolj funkcij za zaščito vašega spletnega mesta in obljubo njegove splošne hitrosti in učinkovitosti. Od tam lahko investirate v VPS gostovanje in se po potrebi celo premaknete na namenski gostovalni načrt.

A2 gostovanje - razširljivost

Na koncu lahko z A2 gostovanjem to storite povečajte obseg, kot želite ne da bi morali skrbeti za menjavo gostovalnih podjetij.

Glavni varnostni ukrepi

A2 gostovanje - varnost

A2 gostovanje vam ponuja številne varnostne ukrepe za zagotovitev zaščite podatkov vašega spletnega mesta, pa tudi osebne podatke tistih, ki plačujejo na vašem spletnem mestu.

 • Enkratno čiščenje spletnega mesta. Če je vaše spletno mesto vdrlo, bo njihova skupina za podporo določila vaše spletno mesto. To vključuje čiščenje kramp, odstranjevanje opozoril na črni seznam in popravilo neželene pošte SEO. Poleg tega, da vas bodo spet povezali v splet, bodo dodali izboljšane varnostne ukrepe, da preprečijo, da bi se zgodil še en kramp.
 • Nadzor spletnega mesta Sucuri. Za stalno spremljanje spletnega mesta lahko investirate v Nadzor spletnega mesta Sucuri za 5 USD na mesec. S tem boste prejemali nenehne preglede in opozorila, oddaljene in strežniške preglede, zaščito požarnega zidu spletnih mest in preprečevanje hekerjev in napadov DDoS..
 • Požarni zid računa Sucuri. Za dodatnih 15 USD na mesec lahko resnično zaščitite svoje spletno mesto pred vdori tako, da prejmete DDoS / grobo silo / zaščito pred zlonamerno programsko opremo, navidezno zakrpanje in utrjevanje spletnega mesta ter blokiranje vbrizgavanja SQL skupaj s programsko opremo in blokiranje ranljivosti na spletnem mestu..

Za tiste, ki si to želite, lahko plačate enkrat letno plačilo 274,88 USD in na zgoraj navedeno spletno mesto uporabite vse zgoraj navedene varnostne ukrepe..

Podpora za e-trgovino

Za tiste, ki želijo gostiti svojo spletno trgovino, vedite, da obstaja veliko funkcij e-trgovine, ki so priložene v vaš skupni načrt gostovanja:

 • Na voljo je več SSL certifikatov
 • ID računa trenutnega trgovca (samo ZDA)
 • Računi trgovcev PayPal
 • Nastavitve Magento, OpenCart, PrestaShop in AbanteCart z enim klikom

Zadovolji globalno občinstvo

Gostovanje A2 - poskrbi za globalno občinstvo

A2 Hosting razume, da je treba poskrbeti za svetovno občinstvo. Vedo, da mnoga gostiteljska podjetja stremijo k angleško govorečim strankam, kar ima za posledico številne zamujene priložnosti v mednarodnem prostoru.

In s tremi glavnimi podatkovnimi centri, ki segajo po vsem svetu – Severna Amerika, Evropa in Azija – je ključnega pomena, da tisti, ki govorijo druge jezike, lahko razumejo vse, vključno s cenami.

Na srečo A2 gostovanje nima samo spustnega menija za prevode tistih v Združenih državah Amerike, Mehike, Indije, Združenega kraljestva in Južne Afrike, saj omogočajo primerno menjavo valut, tako da lahko dobite tudi natančne cene..

Ta strategija ni dobra le za uporabniško izkušnjo, ampak jim pomaga povečati prodajo in razširiti svojo blagovno znamko kot tisto, ki je na voljo mednarodnim strankam.

Proti

Vsako podjetje ima slabosti, ne glede na to, kako popolno se trudijo. In čeprav imajo veliko pozitivnih rezultatov, je nekaj, o čemer morate razmišljati, preden jih vključite kot svojega naslednjega ponudnika gostovanja.

Migracijske pristojbine

Nadgradnjo in znižanje stopnje med načrti je razmeroma enostavno narediti. Vendar je treba upoštevati določene pristojbine. Oglejte si, kaj lahko in kaj ne stane, če se odločite za prehod med načrti gostovanja:

 • Nadgradnje. Če nadgradite na načrt z visokimi cenami, vam ne bo treba dodatno plačati računa. Če se med migracijo računa odločite za spremembo podatkovnih centrov, se vam bo oprostila tudi pristojbina za selitev podatkovnega centra. Toda sprememba v drug podatkovni center brez nadgradnje vas bo stala 25 dolarjev.
 • Zmanjšanje stopnje. Če znižate program na nižjo ceno gostovanja, boste morda morali plačati 25 USD za znižanje.
 • Migracije drugih gostiteljev. Če se selite od drugega ponudnika gostovanja, ki nima cPanela, boste morda morali plačati pristojbinam za migracijo. Če pa selite iz gostitelja cPanel, selitvene pristojbine ne bodo veljale.

Čeprav so te pristojbine na videz majhne in obstaja nekaj načinov, kako jih je treba plačati, je še vedno pomembno upoštevati različne pristojbine, s katerimi se lahko srečujete med uporabo A2 gostovanja.

Funkcije z omejenimi bonusi

Tako velik kot je A2 gostovanje pri izdelavi vašega spletnega mesta zelo hiter, je edini način za dostop do funkcij, kot so Turbo Server, A2 Optimized Site Accelerator (ki vključuje Turbo Cache, OpCache / APC in Memchached), da investirate v najvišje na voljo cenovni načrt skupnega gostovanja.

To pomeni, da sta druga dva gostiteljska načrta, tista, zaradi katerih je uporaba A2 gostovanja izjemno dostopna za tiste, ki se šele začnejo, ali z nižjimi gostovanjskimi proračuni, v skladu z vsemi drugimi standardnimi načrti gostovanja tam zunaj.

A2 gostovanje želi, da verjamete, da so v primerjavi s hitrostjo in zmogljivostjo višji kot ostali. In prav je tako. Konec koncev, tako izstopate med celo najtežjo konkurenco.

Če pa omenimo, da se bosta dva od treh načrtov gostovanja preizkusila kot “povprečna” v primerjavi s tekmeci v industriji storitev gostovanja, je nekako zavajajoče..

Če se toliko osredotočite na dejstvo, da turbo strežniki A2 gostovanja zagotavljajo hitrosti do 20 krat hitreje kot običajna gostovalska podjetja, je enostavno zgrešiti dejstvo, da to izkoristite le z vlaganjem v najdražji razpoložljivi gostiteljski načrt.

Skupni načrti gostovanja in cene

Gostovanje A2 - 3 načrti za cene

Ponujajo tri ločene načrte za svoje storitve gostovanja v skupni rabi: Lite, Swift in Turbo.

A2 Lite načrt za gostovanje

Ta načrt se začne pri 3,92 USD na mesec

 • Host 1 spletno mesto, 5 poddomena in 25 parkiranih domen
 • Uživajte v 5 bazah podatkov

Bistvene lastnosti:

 • Neomejen prenos podatkov
 • Brezplačno SSL potrdilo in SSD rešitev
 • 24/7/365 podpora
 • 3 razpoložljivi podatkovni centri
 • Brezplačni Cloudfare CDN
 • Brezplačna migracija spletnega mesta
 • 99% garancija za zamudo
 • Na voljo je različica PHP 7.x
 • 25 e-poštnih naslovov
 • cPanel Control Panel
 • Več funkcij e-trgovine

Za skupni načrt gostovanja po tako nizki ceni je nabor funkcij primeren za tiste z enim spletnim mestom.

A2 načrt hitrega gostovanja

Ta načrt se začne pri 4,90 USD na mesec

 • Gosti neomejeno spletno mesto, poddomene, parkirane domene in domene addon
 • Uživajte v neomejenih bazah podatkov
 • Imeti neomejeno shranjevanje RAID-10

Bistvene lastnosti:

 • Neomejen prenos podatkov
 • Brezplačno SSL potrdilo in SSD rešitev
 • 24/7/365 podpora
 • 3 razpoložljivi podatkovni centri
 • Brezplačni Cloudfare CDN
 • Brezplačna migracija spletnega mesta
 • Varnostne kopije strežnika
 • 99% garancija za zamudo
 • Na voljo je različica PHP 7.x
 • Neomejen e-poštni naslov
 • cPanel Control Panel
 • Več funkcij e-trgovine

Ponovno za relativno nizko cenovno ceno tisti, ki imajo več kot eno spletno mesto, prejmejo dober komplet funkcij s hitrim načrtom A2 gostovanja.

Turbo načrt za gostovanje A2

Ta načrt se začne pri 9,31 USD na mesec

 • Gosti neomejeno spletno mesto, poddomene, parkirane domene in domene addon
 • Uživajte v neomejenih bazah podatkov
 • Imeti neomejeno shranjevanje RAID-10

Bistvene lastnosti:

 • Neomejen prenos podatkov
 • Brezplačno SSL potrdilo in SSD rešitev
 • Turbo strežnik
 • 24/7/365 podpora
 • A2 Optimizirani pospeševalnik spletnega mesta skupaj s Turbo predpomnilnikom, OpCache / APC in memcachedom
 • 3 razpoložljivi podatkovni centri
 • Brezplačni CD Cloudflare
 • HTTP / 2, SPDY in robne strani (ESI)
 • Brezplačna migracija spletnega mesta
 • Varnostne kopije strežnika
 • 99% garancija za zamudo
 • Na voljo je različica PHP 7.x
 • Neomejen e-poštni naslov
 • cPanel Control Panel
 • A2 optimizirane funkcije Magento
 • Več funkcij e-trgovine

Kot bi lahko sumili, načrt z najvišjo ceno v skupni rabi gostovanja ponuja največ funkcij.

Največje hitrosti in zmogljivosti boste doživeli z vlaganjem v Turbo načrt gostovanja A2 Hosting v skupni rabi.

To je najboljši načrt gostovanja za tiste, ki imajo veliko prometa na spletnem mestu, spletnih strani z veliko vira ali preprosto želijo vse funkcije, ki jih ima A2 na voljo.

Pogosta vprašanja o gostovanju A2

Tu boste našli odgovore na nekaj najpogostejših vprašanj.

Kaj je A2Hosting.com?

A2 Hosting je podjetje za spletno gostovanje s sedežem v Ann Arbor, ki ponuja različne storitve spletnega gostovanja, kot so skupne rabe, preprodajalci, VPS, oblaki in namenske storitve gostovanja strežnikov. Imajo tri podatkovne centre v Michiganu (ZDA), Amsterdamu (Evropa) in Singapurju (Azija), med katerimi lahko izbirate. Gostovanje A2 ima bonitetno oceno BBB.

Ali A2 gostovanje ponuja garancijo za vračilo denarja?

Da. Ponujajo vam celotno povračilo, če prekličete svoj račun v prvih 30 dneh uporabe njihovih storitev. Poleg tega lahko dobite povračilo denarja, če se kadar koli po 30 dneh odločite, da A2 ni za vas. Registracije domen, nastavitve in pristojbine za selitev se ne povrnejo.

Kakšno podporo nudi A2 Hosting svojim strankam?

A2 gostovanje ima izjemno podporo za vse stranke, ne glede na to, kateri gostiteljski načrt izberete. Ponujajo sistem vozovnic za podporo, e-pošto, klepet v živo in telefonsko podporo. Še bolje, podpora je na voljo vsak dan in kadar koli skozi celo leto.

Ali bo A2 gostovanje brezplačno preselilo moje trenutno spletno mesto?

Da. Ponujajo brezplačno selitev na spletna mesta, tudi za najbolj poceni načrt skupnega gostovanja, ki ga ponujajo. Poleg tega je za obstoječe kupce migracija spletnih mest v večini primerov brezplačna.

Kaj je A2 gostovanje garancija za nepravočasno?

V nasprotju s številnimi ponudniki gostovanja zagotavljajo 99,99% uptime časa.

S stalnimi varnostnimi ukrepi (kot so KernelCare, dvojni požarni zidovi, obramba s silovito silo, skeniranje virusov, utrjevanje strežnikov in varnostno spremljanje 24/7/365) A2 gostovanje skoraj ne more obljubiti, da ne bo zastoja na spletnem mestu.

Če ima vaše spletno mesto izpuste, je njihova izkušena skupina za podporo takoj na voljo za odpravljanje težav. Če je težava posledica kršitve spletnega mesta, je na voljo skupina za podporo, ki vam bo pomagala očistiti spletno mesto in ga obnoviti in zagnati.

Ali A2 gostovanje ponuja SSL certifikate, SSD in CDN?

Vsekakor. Vsi načrti imajo brezplačen SSL certifikat prek Let’s Encrypt. Poleg tega je gostovanje Solid State Drive vključeno za vse datoteke, OS in zbirke podatkov vašega spletnega mesta. To zagotavlja najhitrejšo možno hitrost. Nazadnje vsem uporabnikom nudijo brezplačen Cloudflare CDN za hitro in učinkovito dostavo vaše spletne vsebine obiskovalcem spletnega mesta.

Ali A2 gostovanje ponuja varnostne kopije spletnega mesta?

Ponujajo dve rešitvi, ko gre za varnostne kopije spletnih strani. Prva storitev, ki jo ponujajo, se imenuje varnostno kopiranje strežnika. Čeprav ni na voljo za načrt gostovanja Lite, ta funkcija prihaja s programoma gostovanja Swift in Turbo.

S pomočjo varnostne kopije strežnika nazaj se naredijo samodejni posnetki varnostnih kopij, do katerih lahko kadarkoli dostopate s svojega cPanela in obnovite na svojem spletnem mestu..

Poleg tega A2 gostovanje omogoča ročno varnostno kopiranje vašega spletnega mesta (spletnega mesta, baze podatkov in e-pošte) na varno, izven mesta, s pomočjo dodatne storitve DropMySite Backup, ki je zlahka dostopna v vašem cPanelu. Lahko celo razporedite redne varnostne kopije, tako da nikoli ne pozabite hraniti kopije pri roki.

Zaradi tega so strežniki A2 gostovanja tako hitri?

Njihovi strežniki so hitri zaradi svoje platforme SwiftServer (strežniki, optimizirani za hitrost, po izbiri lokacije strežnika in uporaba brezplačnih SSD pogonov.

A2 ponujajo tudi tisto, kar imenujejo Turbo strežniki. To je optimiziran pospeševalnik spletnih mest, za katerega trdijo, da nalaga strani do 20x hitreje kot drugi spletni gostitelji tam.

Kaj je A2 Hosting najcenejši načrt gostovanja?

A2 gostovanje najcenejši gostovalni načrt je njihov Lite načrt, ki je vstopni nivo deljenega načrta gostovanja. Lite začne 3,92 dolarja na mesec.

Ali lahko namestim WordPress na A2 gostovanje?

Da definitivno! A2 gostovanje odlično upravlja s spletnimi mesti, spletnimi dnevniki ali trgovinami za e-trgovino, ki jih poganja WordPress. Izberete lahko predhodno nameščeno in konfigurirano WordPress za vas ali pa uporabite Softaculous WordPress namestitveni program z enim klikom, ki je priložen nadzorni plošči cPanel..

Ali obstajajo dobre možnosti gostovanja A2?

Da, vendar, če vprašate mene, je A2 gostovanje precej popolno podjetje za spletno gostovanje. Potem pa še enkrat, priporočam, da opravite svoje raziskave in poiščete tudi druge spletne gostitelje. Dve dobri alternativi A2 gostovanja, ki jih je vredno pogledati, sta gostovanje InMotion in SiteGround.

Ali moram biti pozoren na preglede gostovanja A2 o Redditu in Quori?

Da, večinoma lahko zaupate, da sta Quora in Reddit dobra mesta za branje mnenj. Preberite ocene o Redditu in Quori. Obstajajo tudi ocene na spletnih mestih, kot sta TrustPilot in Yelp.

Ali lahko uporabim kodo kupona A2 za gostovanje?

Da, uporabite ekskluzivno promocijsko kodo A2 gostovanja: webrating51, ki vam daje 51% popusta za vse načrte spletnega gostovanja.

Ali priporočam gostovanje A2?

Skratka, za tiste, ki iščejo poceni rešitev za skupno gostovanje, da, toplo priporočam, da A2 pojdite.

Neodvisno so v lasti, kar pomeni, da imajo popoln nadzor nad vsemi svojimi strežniki, kar je velik plus pri monopolu gostovanja ponudnikov.

Velike so tudi pri treh najpomembnejših lastnostih gostovanja – hitrost, lastnosti in podpora.

Čeprav boste morda morali nadgraditi na višji cenovni načrt gostovanja, da boste lahko uživali v vseh funkcijah, ki jih ima A2 gostovanje, pa je dobra novica, da so v vse njihove načrte vgrajene visoka hitrost, zmogljivost in podpora..

Na koncu z garancijo za vračilo denarja kadar koli resnično ni razloga, da A2 Hosting ne preizkusite. Torej, preverite jih in poglejte, kako gre. Nikoli ne veš. Edinstven samostojni ponudnik gostovanja je lahko ravno tisto, kar potrebujete vi in ​​vaše spletno mesto.

Uporabite to ekskluzivno promocijsko kodo: spletanje51 in dobite 51% popusta vsi načrti za spletno gostovanje

Razkritje FTC: Če želite doseči najnižjo možno ceno, bom zaslužil majhno provizijo, če se odločite za prijavo prek mojih povezav.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map