Shopify a bolygó legnépszerűbb e-kereskedelmi platformja. Ez a minden az egyben e-kereskedelmi szoftver átadja a hatalmat 1 millió kereskedő és generáltak 155 milliárd dollár árbevétel. Ez a Shopify áttekintés kiterjed a bonyodalmakra .


Contents

A shopify logójaShopify áttekintés (összefoglaló)

Ról ről

A Shopify a világ vezető többfunkciós SaaS e-kereskedelmi platformja, amely lehetővé teszi az online áruház elindítását, növekedését és kezelését..

Költség

A Shopify három árképzési tervet kínál: az alapvető Shopify 29 USD / hónap, a fő terv $ 79 / hónap, az Advanced Shopify 299 $ / hónap. Van egy Shopify Lite terv is, amely 9 dollárba kerül havonta. (Hasonlítsa össze a terveket itt.)

Előnyök

Teljesen házigazda és minden-egyben platformon, tehát nem kell aggódnia a műszaki dolgok miatt. Hatalmas (ingyenes és fizetett) alkalmazáspiac és egyedi témák. Elhagyott kosár helyreállítás, 100+ fizetési átjáró, egyszerűen használható üzlethelyiség, SKU és készletkezelés, beépített SEO, marketing, elemzés és jelentések, rugalmas szállítási díjak és automatikus adók. Kiváló ügyfélszolgálat, önsegítő dokumentáció és közösség. Értékesítés több csatornán keresztül, mind digitális, mind fizikai termékek között (integrált POS). Az összes szolgáltatás megtekintése.

�� Hátrányok

A Shopify beépített fizetési processzora csak bizonyos országokból történő értékesítést tesz lehetővé, és tranzakciós díjakat kell fizetnie, ha harmadik fél fizetési átjáróit használja. Az alkalmazások használatának költségei gyorsan összeadhatók. Az e-mail tárolást nem tartalmazza. A Lite terv korlátozott funkciókkal rendelkezik.

Ítélet

„A Shopify a mai legjobban üzemeltetett e-kereskedelmi platform. Megfizethető áron, és több száz beépített funkcióval és ezer alkalmazásmal érkezik. A Shopify mindent megad, amire szüksége lehet az eladás megkezdéséhez – online áruházán, közösségi csatornáin vagy fizikai üzletén keresztül az integrált POS-on keresztül. ”

legjobb Shopify vélemények

shopify vélemény

Több mint egy millió online vállalkozás működtetése mellett a Shopify éves bevétele 1,59 milliárd dollár volt, 2019-ben 47% -kal nőtt. ebben a Shopify-véleményben, megvizsgáljuk, miért mutat egy nemrégiben készült felmérés azt, hogy a felhasználók 88 százaléka ajánlja.

Ki az a 12 százalék, aki nem csatlakozott a webhelyhez? Mi teszi ezt a platformot olyan széles körben használt és vadul kiemelkedővé az e-kereskedelem területén? Elég megközelíthető-e egy újonnan érkező felhasználó számára, amelyet tapasztalt technikusok számára terveztek, vagy valahol a közepén esik??

Végül képesnek kell lennie arra, hogy válaszoljon ezekre a kérdésekre és így tovább. Mivel a célom nem csak a Shopify mélyreható áttekintésének készítése: remélem, hogy segít eldönteni, hogy ez az e-kereskedelmi platform kifejezetten az Ön számára megfelelő-e.

Tudja meg, miért használják az 1M + vállalkozások a Shopify nagy teljesítményű és könnyen használható e-kereskedelem-készítőjét. Indítsa el most az ingyenes próbaverziót!

Miért ez a Shopify felülvizsgálat??

shopify vélemények

A recept hűvös része az, hogy valaki írta, aki néhány éve vállalkozást kezdett a Shopify-n, és azóta lelkes felhasználóvá vált.

Nem vagyok idegen más e-kereskedelmi platformok számára, ideértve a BigCommerce, a 3Dcart, a Wix, a Squarespace, a WooCommerce és a Magento szolgáltatásokat. Később összehasonlítjuk, hogy a Shopify miként áll ki a főbb versenytársakhoz képest, valamint azt, hogy pontosan mit értékesített ez a recenzens ezeken a webhelyeken.

Mindig fennáll annak a lehetősége, hogy vállalkozása jobban illeszkedik egy másik e-kereskedelmi platform opcióhoz. De valószínűleg itt vagy, mert mindenféle (valószínűleg nagyszerű) dolgot hallott a Shopify-ról, és mérlegeli, hogy meg kellene-e próbálnia. Tegyük fel az egyik legszembetűnőbb kérdést az útból:

Mire használhatom a Shopify-t??

Ez egy teljesen üzemeltetett többfunkciós e-kereskedelem platformja, tehát ennek a kérdésnek nyilvánvalónak kell lennie, igaz? De az igazság az, hogy mindig el tudja nyitni egy Etsy boltot, vagy persze, miért nem hoz létre egy eBay-profilt, és ott eladhatja a darabokat? Mivel olyan robusztus platformot keres, amelyen otthont adhat az egész vállalkozásnak, és itt jön be a Shopify.

shopify felül

Miközben elolvassa a Shopify véleményét, számos érvényes véleményt fog látni, ám ezek csak nagyon sokféle személytől származnak. Különböző céljaik, réseik, iparágaik, tapasztalataik vannak, a lista folytatódik. Ha azonban a Shopify-t használja, akkor (nagyon általánosan) négy dolgot csinál:

Márka indítása a négyzetből
Online értékesítés
Értékesítés üzletben
A márka marketingje

Vizsgáljuk meg mind az öt területet, és nézzük meg, hogy a Shopify platform hogyan teszi őket könnyebbé, jobbá vagy legalábbis különféleképp.

Vállalkozás indítása a Shopify-n

Van egy vállalkozási ötleted, és kezdő helyet keres. Vagy elvégzi az oldalsó nyüzsgést, és egy olyan platformon mozgatja, mint például a Shopify, ahol növekedhet. Ha ez a helyzet, akkor a Shopify csak az Ön számára készült.

Ellentétben a platformokkal, mint például a WordPress, amely meglehetősen bonyolult, és még a Squarespace-rel is, amely határozottan megközelíthető, de meglehetősen korlátozott, a Shopify a vásárláshoz készült. Meg tudná mondani a névből? Sőt, emberek számára készült, akik nem akarnak mindent a semmiből építeni.

Mit jelent ez számodra? Nos, ha már WordPress szakértő vagy, miért érdemes megfontolnia a Shopify-t? Használja ki ezt a szakértelmet! A továbbiakban a Shopify áttekintésével megismerjük, hogyan lehet azt integrálni a meglévő webhelyedbe.

shopify műszerfal

Robusztus forrás az induló vállalkozások számára

Ebben a Shopify-áttekintésben áttekintjük az összes okot, amelyről úgy tűnik, hogy ez a webhely mindent megtalál. És ha még nem ismeri az interneten elérhető hatalmas számú marketing eszközt, akkor valószínűleg sokféle lehetőséget fedez fel, amelyekkel elérheti üzleti céljait és azon túl is.

A Shopify nagy munkát végez azzal a szabadsággal, hogy egyszerűen megőrizze és innen építhesse. Nem lehet több, mint egy weboldal, amely egyetlen terméket értékesít. Van egy olyan Shopify-webhely, amely szégyenteljesíti azt az oldalt, amelyet éppen olvasta. A lehetőségek végtelenek, mert így építették.

google trendek

Márka létrehozása a Scratch-ról a Shopify-n

Nagyon sok móka lesz a Shopify-val kezdődő vállalkozás első néhány lépése után. Még akkor is elkezdheti, ha nevet ad fel, a A vállalkozásnév-generátor, amely szabadon elérhető, nem kell fiókot nyitnia. Valószínűleg nem fog találni egyet, amely a fejére fogja a szöget, de rengeteg ötletet fog kapni.

Nekik is van fantasztikus logókészítő eszköz amelyet felhasználhat valamit a semmiből létrehozni, vagy sablonból indítani. Hallottam, hogy sokan rajzoltak valamit az egyszerű Canva grafikai tervezési platformon keresztül. De ha vállalkozását teljes egészében a Shopify-n tervezi, akkor itt is létrehozhat logót.

Az egyetlen dolog, ami a névnél és a logónál fontosabb, az, hogy eldönti, hogy mit árul. És mivel kell hozzon létre egységes megjelenést a boltban és az összes hirdetési csatornán, ezt meg akarja csinálni.

Hogyan segít a Shopify online jelenlét felépítésében?

Miután lezárta az összes alapot, el akarja adni a terméket. Mivel a Google algoritmusa még nem ismeri fel azonnal nagyszerűségét, ki kell hoznia a nevét.

A Shopify nevetséges számú marketing alkalmazással és beépített SEO eszközzel rendelkezik, amelyek segítenek a márka észlelésében. Ajánlom, hogy vegyen részt a legjobban áttekintett, legnépszerűbb alkalmazásokkal, de nyugodtan böngészhet. Előfordulhat, hogy felfedez egy újonnan megjelenő lehetőséget, amely előtérbe helyez téged egyszerűen azért, mert nem azt teszi, amit mindenki más csinál.

Közvetlenül a Shopify-fiókján keresztül gyorsan és egyszerűen:

Szerezzen egyéni URL-t, vagy importáljon egy már meglévőt.
Keresse meg az ingyenes és a fizetett stock képeket is.
Hozzon létre egy teljesen egyedi boltot.

Ezt nézd:

Store létrehozása a Shopify-ban

Irányítópult

Boltot nyithat meg, függetlenül attól, hogy van-e termékleltára vagy sem. Valójában a Dropshipping üzleti modell az egyik legnépszerűbb út, amelyet a Shopify-nál folytatni kell. Kiválaszthatja az eladni kívánt termékeket az Oberlo csepphajózási társasággal való partnerségük révén.

Az ügyfél fizeti neked a kiskereskedelmi árat, Ön elveszi ezt a pénzt, és nagykereskedelemben vásárolja meg. A csepphajó az összes csomagolást és szállítást közvetlenül az ügyféllel elvégzi. Boom, profit.

De függetlenül attól, hogy saját cikkeit értékesíti, vagy a Shopify-t használja a cseppszállításhoz, sokféle sablon alapján választhat az üzlet témája (néhány ingyenes, mások fizetős). Testreszabhatja termékeit a szíve tartalmához, beleértve leírások hozzáadását (a Shopify ehhez is rendelkezik alkalmazásokkal). És adjon hozzá bármi mást, például a „Rólunk”, GYIK oldalt, és így tovább.

Akkor jó menni. Azt hiszem, mindent elmondva, kevesebb, mint egy nap eldobhat egy működő üzletet, nem viccelve!

Tudja meg, miért használják az 1M + vállalkozások a Shopify nagy teljesítményű és könnyen használható e-kereskedelem-készítőjét. Indítsa el most az ingyenes próbaverziót!

Ha meg kell tennie az ingyenes Shopify-próbát?

Mindig azt javaslom, hogy kezdje el egy ingyenes próbaverzióval, még akkor is, ha tudja, hogy fizetős felhasználó lesz. Egyrészt, hogy egyszerre csak egy Shopify üzlete lehet, tehát ha messzire jut az elején, és úgy dönt, hogy csak a semmiből indul, töröljön mindent, és kezdje újra úgy, hogy nem érzi, hogy pénzt pazarol el..

Az értékelés átírása közben a Shopify 90 napos ingyenes próbaverziót ajánlott fel, ami hihetetlen. De ez az új koronavírus-járvány idején, tehát minden bizonnyal átmeneti. Ennek ellenére érdemes kihasználni az ingyenes próbaverzió ajánlatát, még akkor is, ha csak a szokásos 14 napos ajánlatot nyújtja.

A Shopify Capital hitelminősítő program képzett vállalkozások számára, amely újabb potenciális lehetőség a kezdő vállalkozások számára, akik valamilyen alapvető pénzt keresnek, hogy elérjék a talajt a hirdetéssel és azon túl. Érdemes lehet megvizsgálni.

Szüksége van engedéllyel rendelkező vállalkozásra a Shopify Store elindításához?

beállítások

Technikailag: nem. Nem kell engedéllyel rendelkező vállalkozásnak lennie a saját Shopify-áruház megnyitásához. Minden jövedelemre csak adót kell fizetnie, ha önálló vállalkozói adót fizet, amely negyedévente fizetést igényel.

Erősen ajánlom azonban egy engedéllyel rendelkező vállalkozás mielőbbi megnyitását, lehetőleg az első termék eladása előtt. Megvédeni szeretne a személyes felelősségtől, és ennek megvannak az adóelőnyei, különösen akkor fontos, ha máshol dolgozik, és a Shopify üzlet oldalsó szorongás.

Az online áruházak típusai a Shopify-n

shopify üzlet típusok

A Shopify-n megnyitott online áruház típusa nagyjából a képzeletére korlátozódik. Infravörös szaunákat árusít? Akkor talán hamarosan megvizsgállak téged! Rendelésre kész nyomatokat vagy ruházatot szállít? Ételt vagy italt árusít? Kiegészítők vagy kézműves termékek? Könyvek, képregények, regények, megvilágított levelek?

Ez egy őszinte Shopify vélemény, tehát legyünk őszinték itt: ez egy nonprofit társaság, ami azt jelenti, hogy minél több ügyfelet akarnak. Ez azt jelenti, hogy platformjukat úgy tervezték, hogy minden elképzelhető vállalkozástípusra képes legyen (mindaddig, amíg online megtehető).

Online értékesítés a Shopify segítségével: áttekintés

Most figyelmeztelek: az üzlet építésének megkezdésekor az idő elcsúszik. Nevetségesen könnyűvé teszik a testreszabást, és végeredményben elbűvölhetnek, és rájössz, hogy nyolc óra telt el, és minden, amit tettél, a háttér színével játszódik le. Ez nem rossz dolog, valójában a megközelíthetőség és a könnyű használat bizonysága.

Nehéz legyőzni a Shopify online áruházat

vásároljon témákat

Szó szerint. Nehéz annyira egyszerűen létrehozni egy ilyen jó megjelenésű weboldalt – ha ez egyáltalán lehetséges. De ha szem előtt tartja egy hiper-specifikus elképzelését az áruházáról, akkor azt a nulltól kezdve elkészítheti, vagy testreszabhatja a Shopify sablont közvetlenül a HTML-háttérbe történő szerkesztéssel. Mindkét világ legjobbja!

Ha meglévő képei vannak a termékeiről, csak annyit kell tennie, hogy húzza át és dobja el a fájlokat közvetlenül a webhelyre. Készíthet galériákat, diavetítéseket vagy statikus képeket. Bárhová elhelyezheti szöveget. Több tucat témát böngészhet és játszhat velük.

Míg a Squarespace és a Wix több sablonnal rendelkezik, a Shopify e-kereskedelmi funkciói legyőzték a Wix és a Squarespace könyvemet, és a sablonok nem lesznek elég jó eladási pont ennek kompenzálására. (Olvassa el a négyzet és a Wix összehasonlítást.)

A Shopify bevásárlókosárának áttekintése

Bámulatosan, több mint száz fizetési módot fogadhat el a Shopify-n keresztül, ha az Egyesült Államokban él (más helyeken nem tudok igazolni). Ez magában foglalja az összes főbb hitelkártyát és e-pénztárcát, valamint a kriptovalutákat és azon túl.

Továbbá mindent kiszámítanak az alapján a helyi adók és pénznem a vásárló. Tehát ha Ön nemzetközi eladó, akkor tudja, hogy pénztárát lefordítják annak érdekében, hogy bárhol megtalálható legyen a vásárló, ideértve a helyi pénznemet is.

Ha még nem gondoltál rá, előre beállíthatja a szállítási díjakat, vagy megteheti, hogy a Shopify kiszámítsa a szállítást automatikusan, bár ez a Shopify Advanced használatához szükséges terv. Ha sokféle elem van, valószínűleg megéri a frissítést, még akkor is, ha csak az automatikus szállítási számításokra szolgál. Nem akarja, hogy ettől alul kell fizetnie!

hajózási övezetek

Bevásárló kosár biztonsága

Ők szintén a fizetési kártyák ipari adatbiztonsági szabványa (PCI DSS) legmagasabb szintjén vannak, ami azt jelenti, hogy biztonsági intézkedéseiket inkább ellenőrzik, mint a legtöbb vállalatnál. Kihasználják korszerű titkosítás, hogy minden információ biztonságos legyen. És több mint 850 000 dollárt fizettek ki a whitehat hackereknek az évek során az összes javított hiba bejelentése miatt.

Valójában a Shopify 50 000 USD-t fog kifizetni a meghatározott biztonsági problémák azonosításáért, és ösztönözve arra, hogy versenyképes jelentést készítsenek azok kihasználásával.

PCI megfelelés

Amikor megnyit egy boltot a Shopify-n, a webhely meg fog jelenni automatikusan 256 bites SSL titkosítást tartalmaz, amely a látogatók számára teljes bizalmat kölcsönöz a vásárlóinak abban, hogy fizetési adataik biztonságban vannak. Mivel kevés bizonyíték áll rendelkezésre arra vonatkozóan, hogy webhelyét a Shopify üzemelteti, ez egy nagyszerű módja annak, hogy kifejezetten a márkájának biztonságát garantáljuk.

A Shopify üzlet kezelése

Szeretem a Shopify mobilalkalmazást, de részletesebben belemegyek az áttekintés néhány részébe. (Spoiler: Nagyon bármit megtehetsz egy mobil eszközről.)

Ennek ellenére is a robosztus műszerfal, akár az asztali, akár a mobil verzió, ez valóban elriaszt. Lefedik az összes lehetséges alapot, és egy addiktív nyomkövető a növekedése, az értékesítés, a látogatók, a rendeléskövetés és egyebek számára. Ez egy felülről lefelé mutató, de kristálytiszta adatmegjelenítés, amelyről nem tudok eleget mondani.

jelentés

Hogyan hasonlítja össze a Shopify műszerfal a versenytársakkal? Minden e-kereskedelmi platformon van egy interaktív műszerfal-elem, de egyik sem olyan tiszta és minden egyben, mint a Shopify verzió. A kevésbé ügyes emberek számára ez tökéletes.

Mennyire tudja megszervezni a leltárt?

A Shopify lehetővé teszi, hogy annyi legördülő elemet adjon hozzá, amennyi termékéhez szüksége van, bár valószínűleg le kell töltenie egy alkalmazást, ha egynél több.

Például, ha különféle színű és méretű pólót ad el, az ügyfélnek két legördülő menü lesz, az egyik a színre, a másikra pedig a méret, és a termékképe még akkor is megváltozhat, ha.

készletgazdálkodás

Ez egyedülálló a Shopify számára? Nem, ugyanezt teheti meg (azt hiszem) az összes e-kereskedelmi platformon, beleértve azokat is, amelyekben tapasztalatom van, a Magento-tól a WooCommerce-ig. De továbbra is fontos megemlíteni.

Az egyes elemeket külön is felsorolhatja szín, forma, méret és az iparágtól függően. Ez egy nagyszerű SEO stratégia is lehet, mivel minden termékoldal saját lehetősége, hogy a keresőmotor algoritmusai felismerjék őket.

Mennyire nagy teljesítményű a Shopify mint webes host?

A Shopify internetes fogadóképessége egyenesen lenyűgöző. Kapsz korlátlan sávszélesség, bár ennek normának kellene lennie, mivel az üzleti növekedése ellenkező esetben botrányos lenne. Ők is frissítse webes képességeit automatikusan, nem kell lerontania webhelyét, és ügyfeleit várnia a frissítésre. Ez nagyszerű módja annak, hogy elveszítsék őket!

De mi lehet a kedvenc alkotóelem a web hostingnak a korlátlan e-mail továbbítás, amely hihetetlenül hasznos lehet. Ily módon különféle e-maileket hozhat létre a különböző osztályok számára, és korszerűsíti az ügyfelekkel folytatott kommunikációt. Végül is nem akarja, hogy az egyedi tervezési kérelmei az informatikai osztályra menjenek.

megbízható e-kereskedelmi webtárhely

Noha valószínűleg bölcs dolog, ha a nagyvállalatok konkrétabb szervertérbe fektetnek be, a legtöbb üzletnek soha nem lesz sávszélesség-problémája, amikor a Shopify-ot használja webes hostnak..

A Shopify Sales adatainak áttekintése

Már foglalkoztam a Shopify irányítópultjával, ahol egyszerre megtalálhatja a keresett adatok többségét. De a jelenlegi értékesítéséből összegyűjtött adatokkal sokkal részletesebb információt szerezhet. A Shopify-t úgy tervezték, hogy olyan robusztus vagy minimális legyen, amennyire azt akarja.

A legnyilvánvalóbb adatok az, hogy mely termékek mozognak, és amelyek úgy mondják, hogy a polcokon maradnak. A Google Analytics közvetlenül kompatibilis az áruház beállításaival is, tehát az összes betekintéssel rendelkezel. Az összes forgalmi és hivatkozási jelentést gyorsan és a lehető leg részletesebben elkészítheti, és különféle fájltípusokba exportálhatja, például az Excel és a PDF fájlba..

Lehet, hogy nem kell minden adatpont, de ha valaha szakértőt bérel fel, akkor mindezt felkérnie kell, hogy a lehető legjobb esélyt biztosítson arra, hogy több ügyfelet konvertáljon..

A Shopify App jobb, mint a többi?

alkalmazásbolt

Nem nehéz azonnal megmondani, hogy a Shopify mindenki számára készült, vagyis a hiper-intuitív navigáció és a rendkívül egyszerű kezelhetőség kulcsfontosságú értékesítési pont. Tehát egy egyszerű mobilalkalmazás elkészítése, amely lehetővé teszi, hogy telefonjáról gyakorlatilag mindent megtehessen, csak a területhez tartozik.

A Shopify a piacon a legjobb e-kereskedelmi áruház mobilalkalmazást kínálja. Időszak, a történet vége! Próbáltam mindet? Igaz, hogy nem. De sokat próbáltam, és ez messze a kedvenc e-kereskedelmi szoftveröm a navigáció, az akadálymentesség és a szolgáltatások szempontjából.

Ön útközben is e-mailt küldhet és felhívhatja az ügyfeleket, kezelheti a készleteket, és áttekintheti az irányítópultot. Ez nem csak rendkívül kényelmes, hanem alapvető fontosságú a mai világban.

A Shopify kedvenc része az ügyfélszolgálat

A Shopify ügyfélszolgálati csapata szenvedélyes és hajlandó felülmúlni. Számomra ez egy hatalmas értékesítési pont. Nem tudom megmondani, hányszor vettem ki a hajam más ügyfélszolgálati csapatokkal. És bárki, aki így érzi magát, soha nem fog megtörténni, arany csillagot kap.

Azonban a 24-7-365 támogatás élő chat, online űrlap, e-mail és telefonon keresztül nem kizárólagos a Shopify számára, és nem is kivételes ügyfélszolgálat. Minden, a kisvállalkozások segítésére szánt e-kereskedelmi weboldalon ügyeljen arra, hogy kiváló ügyeleti képviselőivel rendelkezzen.

De a Shopify mindazonáltal egy lépéssel tovább halad, mint a legtöbb olyan funkcióval, amely vállalkozóként új magasságokba kerül. A GYIK szokásos súgóközpontjában nagyon hasznos és gyakran lenyűgöző fórum-beszélgetések vannak, ahol számtalan tippet és betekintést találtam..

Áttekintés a tégla- és habarcsüzlet üzletvezetéséről a Shopify segítségével

A Shopify egy e-kereskedelmi platform, amelyet fizikai üzlethelyiségére is használhat. Ez egy csodálatos erőforrás azoknak a vállalkozásoknak, amelyek online és üzletben is értékesítenek, mivel olyan ésszerű kezelési rendszerre van szüksége, amely figyelembe veszi az összes értékesítést és műveletet.

Bizonyos termékek jobb árusítást kínálnak üzletben, mint online. Az általános bevétel az, hogy hogyan osztja el megfelelően a finanszírozást. És az áruház nem működik a legmagasabb szintű termelékenység és szervezettség mellett a megfelelő értékesítési pont (POS) rendszer nélkül.

De ha van külön POS-rendszere az áruházához, amely megköveteli az adatok feltöltését vagy (ennél sokkal rosszabb) manuális bevitelét, akkor valószínűleg emberi hiba lép fel. Hihetetlenül előnyös, ha az online és a bolti műveletek ugyanazon a platformon futnak.

Shopify hardverminőség

Bárhogyan is lehet a Shopify POS rendszer merevlemeze, fantasztikusan tartósak, vagyis butik divatcikkekben és forgalmas éttermekben – és bármilyen típusú kiskereskedelmi és vendéglátóipari üzletben – jól működnek..

A hardvert nagyrészt három kategóriába sorolják, bár az első mindent magában foglal, amelyre szükség van egy üzletben lévő POS-rendszer beállításához. A kiskereskedelmi készlet rendelkezik iPad állvánnyal, kártyaolvasóval és minden szükséges kiegészítővel. Mindegyik külön-külön is megvásárolható.

Mindezt úgy tervezték, hogy a lehető legszélesebb körű legyen. Az alkalmazottak az iPadeket magukkal vihetik magukkal az ügyfelek kiszolgálása érdekében, és ugyanez vonatkozik a kártyaolvasóra. Még a POS-hardvert is elviheti magával az üzleten kívül, hogy szállításokat, becsléseket készítsen, telepítést készítsen és így tovább.

A Shopify POS rendszer az egyik legerősebb a piacon

Noha a POS rendszert könnyű megtanulni és használni, képzési videókat kínálnak, így Ön és munkatársai együttmûködhetnek a Shopify POS szakértõivel – és minden új alkalmazottat gyorsan fel lehet venni a fedélzetre..

Ezenkívül a számos Shopify kiegészítő alkalmazás megkönnyíti a valóban fantasztikus funkciókat a POS számára is. Foglalhat találkozókat, osztályokat és szemináriumokat, miközben automatikusan ütemezi és nyomon követi a részvételt. Termékek, súly vagy idő szerint értékesíthető. Gyorsan megváltoztathatja az árakat, elérhetővé teheti a termékeket, valamint promóciókat és kedvezményeket futtathat. A lehetőségek valóban végtelenek.

Tehát, bár áttekintem néhány kedvenc alkotóelemét, ezek semmiképpen nem tartalmaznak teljes listát azokról a módszerekről, amelyekkel ezt a POS-rendszert Önnek és a vállalatának előnyeihez használhatja..

shopify értékesítési pont

Hihetetlen fizetési rugalmasság

A hitelkártya-díjak izgalmasan alacsonyak, bár annál alacsonyabbak, minél nagyobb a POS-rendszercsomag. Bárcsak szeretném, ha ez egy szokásos alacsony ár, de még mindig nagyon versenyképes. Ezenkívül nem számít fel külön díjat a visszatérítések és cserékért, amelyeknek az iparág egészére vonatkozó szabványnak kell lenniük.

Egynél több hitelkártyát is felszámíthat, és feloszthatja a fizetéseket. Az ügyfelek, akik ezt meg akarják tenni, nagymértékben elriasztanak, ha nem tudják befogadni őket. Függetlenül attól, hogy négy ember fel akarja osztani a csekket, vagy egy személy fel akarja fizetni annak részét, és a fennmaradó összeget készpénzben fizeti, a Shopify megkönnyíti mindazt.

Alapvetően Ön ellenőrzi a kifizetéseket. Ha az emberek digitális pontokkal vagy fesztiváljegyekkel fizetnek, akkor elfogadja ezt a valuta formát, és úgy rögzítik a POS-ban, mintha más fizetési mód lenne..

fizetési átjárók

Játékváltó nyomkövető és kezelési szolgáltatások

Ez nem annyira a Shopify POS előnye, hogy annyira, hogy ezért általában befektet egy POS rendszerbe. Nincs jobb módja az összes vásárlás és készlet nyomon követésére. Az alkalmazottak be- és kikapcsolhatnak a POS segítségével. Könnyedén válthat a pénztárosok között a rendszeren keresztül, így mindig tudja, ki, mikor és milyen fiókkal kezelt készpénzt.

Az összes adat is lehet szinkronizálva a QuickBooks-szal (vagy más számviteli platform) fiókot, hogy nyomon lehessen tartani az adókat. És te tudod korlátozza azt, amit egyes alkalmazottak tehetnek és mit nem tudnak. Lehet, hogy például nem akarja engedélyezni az alkalmazottaknak, hogy maguk készítsenek cikkeket, vagy engedményeket adhassanak hozzá.

Ismételten, bármilyen szintű ellenőrzési vagy nyomonkövetési erővel bírjon vállalkozása felett, a Shopify POS (és őszintén szólva, az összes POS rendszer megéri a sóját) megteheti.

jelentés

Eszközök az ügyfélkapcsolatok kiépítéséhez

A Shopify POS ügyfélszemélyes eszközei igazán izgalmas dolgokat kínálnak. Úgy tűnik, hogy egyre több vállalkozás engedélyezi ügyfeleinek, hogy közvetlenül a képernyőn rendeljenek. A papírmentesen is elállhat, és továbbra is elfogadhatja a tippeket, ha megfordítja az iPad-et, hogy szembenézzen az ügyféllel, miután megrendelését megtette.

A bevételeket közvetlenül az e-mailre is elküldhetik, és kapcsolattartási adataik megadásával feliratkozhatnak a jutalmakra.

Az Ön oldalán könnyedén kereshet termékeket, és megnézheti, van-e valami raktáron vagy nincs raktáron. Készíthet ügyfélprofilokat, amelyek kivételesen hasznos adatokat és információs információkat gyűjthetnek. A saját hűségjutalom-programját közvetlenül a Shopify POS-on is integrálhatja, nincs szükség harmadik félhez.

A Shopify online üzlet és a kiskereskedelmi hely kombinációja

Ha személyesen és online is foglalkozik, akkor mindent egy platformon keresztül kell csatlakoztatnia. Ígérem, hogy az előnyök messze meghaladják a további költségeket. A termelékenység növelése – és a páratlan nyugalmat biztosító zökkenőmentes kapcsolat – gyakorlatilag felbecsülhetetlen. Megnézheti az egész vállalkozást és annak összes aspektusát, és nem bánhat úgy, mint két különálló vállalkozás.

Az egyik legambiciózusabb módszer a Shopify POS-nak az online eladásokkal való együttes megtekintésére potenciálisan a üzlethelyiség megszüntetése vagy egy másik hely megnyitása. Ha a könyveit külön-külön veszi figyelembe, ahelyett, hogy hátráltatna, és mindent megnézve valós időben segíthet folyamatosan optimalizálni és újraértékelni vállalkozásának jövőjét. Olyan értékes.

Hogyan adhatunk el digitális termékeket a Shopify-n

Nem kell kiállítania digitális termékeit, de nem is kell korlátozott készletet kezelnie. Akkor miért eladja a Shopify-n??

Nos, mert nagyon skálázható és funkciógazdag. Ha a digitális termékeket olyan ütemben mozgatja, hogy közvetlenül a webhelyéről kell eladnia, nem pedig a harmadik fél által kínált eladó webhelyek helyett, mint például az Etsy vagy az Amazon, akkor a Shopify remek választás.

Ha azonban pénzügyi szempontból ésszerűbb az eladások egy részének kifizetése harmadik fél részére, nem pedig a Shopify havi díjai, akkor ez a jobb út.

Egyszerűen fogalmazva: digitális termékeket is eladhat a Shopify-n, akárcsak a fizikai termékeket. De meglepődnék, ha ennek minden értelme lenne, ha nem fizikai termékeket vagy szolgáltatásokat sem ad el.

Marketing a Shopify-n keresztül

marketing eszközök

A marketingstratégia optimalizálása több forrásból származó adatok gyűjtésével zavarossá válhat, és az összetévesztés áttekintésekhez vezet. Jó dolog, a Shopify lehetővé teszi, hogy mindent egy helyen végezzen.

A Shopify üzletben folyamatosan építhet a márkájára. Ez azt jelenti, hogy blogcikkeket ír és felad, amelyek segítenek a közönségnek, és javítják a Google keresési rangsorát. Ez azt jelenti, hogy teljes mértékben integrálódik a közösségi média marketingjébe, ahol arra vezetheti az ügyfelet, hogy a hirdetésre kattintva a termék megvásárlásához kerüljön, anélkül, hogy bármikor elhagyná a Facebookot vagy az Instagramot.

Ez azt jelenti, hogy meg kell határozni a jelenlegi közönségét, folyamatosan vonzza az új ügyfeleket, és aktívan kell új ajánlatokat építeni a potenciális ügyfélkör bővítése érdekében..

A Shopify minden fronton fedett.

Nézze meg ezt a videót a Shopify használatával kapcsolatos marketing tippekért:

Blog és SEO eszközök

Vásároljon SEO-t és blogolást

Blogot készíthet közvetlenül a Shopify üzletben, így az ügyfelek betekintést kaphatnak az összes termékére, egy helyen.

Azt javaslom, hogy béreljen fel egy bloggert a rést, hogy megcsavarja a tartalmat. Érdemes megtenni a befektetést, ha kezdetben van egy robusztus blog, majd kb. Hetente valami újat tesz közzé – miközben a meglévő tartalmat reklámozza a közösségi média csatornáin..

A Shopify SEO eszközök segítségével kiderítheti a legjobb stratégiákat, de valószínű, hogy a tartalomírás egy részét kiszervezi. Ez jelentős energiacsatorna lehet, és vállalkozása is működik.

Ne felejtse el, hogy a Shopify SEO eszközeivel is optimalizálhatja webhelye minden részét, a kezdőlaptól a termékkategóriáig minden termékoldalon. És minél jobban optimalizálja a keresőmotorokat, annál organikusabb forgalmat fog kapni, ami tovább javítja a SEO-t.

SEO App Store

Ha bízna egy Google intelligens vásárlási kampányban?

A Shopify integrációja a Google Smart Shopping szolgáltatással fantasztikus, ha vissza akar ülni és figyelni, hogy a potenciális ügyfelek bekapcsolódnak. Azok számára, akik még nem ismerik a Google Ads-et és csak azonnal akarnak elindulni, azt mondom, hogy menjen el. De ez nem kellene a hosszú távú digitális marketing stratégiája.

google intelligens vásárlás

Lehet, hogy ez az egyetlen fő panaszom a Shopify-val kapcsolatban: úgy teszik, hogy a Google Smart Shopping szokásosnak vagy semmi értelmetlennek tűnjön. Itt van a dolog: szuper korlátozó, azaz nem lesz olyan ellenőrzése, amellyel a PPC szakértőnek és a digitális hirdetések kezelőjének megfelelő munkát kell végeznie.

Íme, amit tudsz NEM tegye, ha a Google Intelligens Vásárlás szolgáltatást használja ahelyett, hogy saját maga kezeli a Google hirdetési kampányait:

  • Kizárjon bizonyos keresési kifejezéseket a kizáró kulcsszavak használatával.
  • Bizonyos hirdetési hálózatok kizárása.
  • Kizárja az egyes eszközöket.
  • Irányítsd a földrajzi célzást az ország megadása után. Ha helyi boltot működtet, ez nagyjából üzletkötő.
  • Végezzen rendszeres ajánlatkorrekciókat.
  • MINDEN EGYSÉG: Nem lesz Granuláris Jelentés, azaz nem fogja tudni, hogy a forgalom elsősorban egy meghatározott forrásból származik, például a YouTube vagy a Gmail hirdetésekből..


Ugyanakkor néhány korlátozás az, amit a Google Smart Shopping szolgáltatást használók keresnek. A hirdetések automatikusan ütemezésen alapulnak, és a közönség célzása is automatikus lesz. Ez azt jelenti, hogy hátradőlhet és bízhat a Google-ban, hogy a megfelelő közönséget hozza létre az Ön számára.

A Shopify 100 dollárt ad az első alkalommal megjelenő Google Ads felhasználói számára

A követelmény az, hogy legalább 25 dollárt költ egy új számlára. Ezenkívül a 100 dolláros jóváírás csak a Google Shopping kampányokra vonatkozik. Ennek ellenére ez sok reklámköltséget eredményezhet a fülke versenyszintjétől függően. Ha még nem rendelkezik Google Ads-fiókkal, akkor nincs semmi ok erre kihasznál.

google hirdetések 100 dolláros jóváírást

Mi az a Kit? A Shopify virtuális asszisztensének áttekintése

A legjobban lenyűgözte a Kit-et az, hogy mennyire javult az idő múlásával. De még a korai szakaszban a Kit nagyon hasznos (és ingyenes!) Alkalmazás volt, amelyet gyakran használok. Ez a „virtuális asszisztens” valójában szociális média hirdetéseket írhat az Ön számára. Mindig szeretek bemenni és megérinteni őket, néha akár teljesen átírni is, de ez nagyon hasznos.

A Kit szintén nagyszerű emlékeztető alkalmazás e-mail nyomon követéshez, mivel a tennivalók listája gyorsan rendetlen lehet, ha nem automatizált. Miután megérintte a kezdeti testreszabott e-maileket, mindenféle intelligens automata üzenetet küldhet az ügyfelek elkötelezettségének fenntartása érdekében. szeretem.

Így néz ki ez

CRM és asszisztens készlet

A Kit segítségével automatikusan megteheti a dolgokat más alkalmazásokban is, különösen a marketing résen. A Kit a könyveléshez és az új termékpályákra vonatkozó ötletek gyűjtéséhez is felhasználom. Szükséged van rá? Nem. Nagyszerű, ha van és ingyenes? Igen és igen.

Hogyan adhatunk el szolgáltatásokat a Shopify-n

Noha a Shopify nagyszerű választás lehet digitális termékek értékesítésére, valójában nem a szolgáltatások értékesítésére szolgál. Ha rendelésre készített egyedi bútorokat vagy valami hasonlót elad, akkor továbbra is elad egy terméket. Szolgáltatások szerint a grafikai tervezésről, a kódolásról, a könyvelésről, az írásról és így tovább. Vannak olyan platformok, amelyek sokkal hasznosabbak a szolgáltatók számára.

A Shopify azonban rendelkezik olyan szolgáltatásokkal, amelyek a szolgáltatások értékesítésére vannak tervezve, csupán párhuzamosan lenne a termékek értékesítésével. Ez is csak az én személyes véleményem – de mivel kevés szerepet töltenek be a vállalkozók webáruházaival, nem lennék meglepve, ha egyetértenek velem.

Hasznosak az ingyenes Shopify alkalmazások?

Egyrészről a virtuális asszisztens kit ingyenes, tehát igen, az ingyenes alkalmazások hasznosak. Tudom, hogy 3600 ilyen van, és nem várom el, hogy mindenki megy keresztül. De nagyon ajánlom, hogy játsszon a keresősávval, és csak nézd meg, mit kínálnak. Több mint ezer ingyenes alkalmazás közül lehet választani, pénzzel fogadok, hogy meglepni fog néhány olyan eszköz, amely ingyenesen elérhetővé válik..

Nagyon javaslom, hogy rendszeresen látogassa meg a Shopify alkalmazás-áruház honlapját. A Személyzeti ajánlatok és a Felkapott szakaszok alatt felfedezhet valami érdekes és egyedi képet, amelyet esetleg nem vett figyelembe. Azt is rendezheti, hogy a célok szerint dolgozzon, például a termékek eladásával.

shopify app store

Megéri-e a fizetett Shopify alkalmazások?

Nem hagyhatjuk figyelmen kívül a kérdést, de ha valami megéri, akkor megéri. Természetesen azt javaslom, hogy nézd meg az értékeléseket, de a Shopify Store számos alkalmazásának segítségével kipróbálhatja őket ingyenes próbaverzióval. Akkor felteheti magának: “Fizetnék érte?” Ha a válasz igen, akkor megéri.

Egyes esetekben, lehet, hogy befektetnie kell a fizetett alkalmazásokba az online áruház megfelelő működéséhez. Éppen ezért a személyes tapasztalat lesz a legfontosabb áttekintés, amelyet figyelembe vessz. Ha a vállalkozás teljes potenciáljának teljes működtetése, még a kezdetben sem, nem olyan költséghatékony, akkor érdemes fontolóra vennie egy alternatív e-kereskedelmi platform használatát..

Mielőtt ezt megtenné, keresse fel a Shopify ügyfélszolgálatát, hogy megnézze, árat engednek-e le Önnek az árak. Nem árt kérni! Olvassa el figyelmesen a Shopify App áttekintését, mivel sokuk rámutat a hibákra, és időt spórol meg kipróbálásukkal! 

Vásároljon fizetett alkalmazásokat

Shopify partnerek és alkalmazásfejlesztők

A Shopify egyéb lehetőségek széles skáláját kínálja, azon túl, hogy az online áruházak platformja. Lehetséges Shopify partnerré is válhat, amely magában foglalja azokat az embereket, akik mások számára boltokat építnek, szolgáltatásaikat nyújtják a rászoruló vállalkozások számára, és fejlesztik a Shopify alkalmazásokat. Kiváló kiegészítő bevételi forrás lehet – vagy teljes munkaidős karrier.

Shopify partnerek és alkalmazásfejlesztők

A Shopify Academy Review

shopify akadémia

Először is, a Shopify Academy tanfolyamok ingyenesek. Ez nem egy eladási terület, ez egy olyan hely, amely valóban ingyenes szuper-értékes információ forrása.

Legyünk valós: a Shopify azt akarja, hogy továbbra is fizesse az előfizetési és alkalmazásdíjakat, és minél több vásárló vásárolja meg az Ön termékeit, annál többet fizetnek a (kicsi és ésszerű, de még mindig létező) feldolgozási díjak révén..

Ez nem lövés a csapatuk számára – olyan pénzre van szükségük, mint a mi többiünk. Ez inkább hazafelé halad, mert a Shopify Akadémia fantasztikus hely, ahol információkat kaphat vállalkozótársaktól az általuk alkalmazott stratégiákról. Ha már hallgat minden üzleti podcastot és elolvassa az összes sikertörténetét, akkor a Shopify Academy kurzusokat is hozzáadhatja a repertoárhoz..

Hozzáadhatja a Shopify-ot a meglévő webhelyekhez?

Teljesen tudod. A Shopify-fiókját (beleértve a Shopify Lite-t) felhasználhatja termékek eladására a webhelyén anélkül, hogy az összes tartalmát egy külön Shopify-áruházba költöztetné. A Shopify megkönnyíti a “VÁSÁRLÁS MOST” gomb egyszerű hozzáadását a meglévő webhelyhez, és elkezdi eladni, amit csak akar.

Meg kell nyitnia egy Shopify-fiókot, de nem úgy, mintha egy egész különálló Shopify-oldalra viszi Önt – az egész folyamatot közvetlenül a webhelyén hajtják végre, ami elég fantasztikus, ha kérdezel tőlem.

shopify vásárlás gomb a meglévő webhelyen

Ha bérelne egy Shopify szakértőt?

A „Shopify szakértő” nem feltétlenül jelenti azt, aki extrém világítású e-kereskedelmi áruházépítő. A cím szakemberek széles skáláját öleli fel, hatalmas számú specialitáson belül.

Mehet egy tapasztalt szakemberrel, akinek rengeteg tapasztalata van, vagy újonnan jön, aki kedvezményes áron kínálja szolgáltatásait. Nyugodtan vásárolhat – a piac érett lenyűgöző tehetséggel, amely megkönnyítheti munkáját.

Ismét vannak olyan szakemberek, akik egyszerűen csak az Ön teljes üzletét felépíthetik Önnek, és felkészíthetik Önt termékek eladására, a kezdeti költségek visszatérítésére és jövedelmező új vállalkozás indítására. Rájuk esik, hogy hosszú távon fizetnek maguknak.

vásárolni szakértők

Mi a Shopify??

A Shopify a világ vezető többfunkciós SaaS e-kereskedelmi platformja, amely lehetővé teszi az online áruház elindítását, bővítését és kezelését a beépített szolgáltatások százai és alkalmazásai ezrei segítségével. A Shopify mindent megad, amire szüksége lehet az eladás megkezdéséhez – online áruházán, közösségi csatornáin vagy fizikai üzletén keresztül az integrált POS-on keresztül.

Mik a Shopify előnyei??

A Shopify egy teljesen üzemeltetett és mindent egybefogó e-kereskedelmi platform, ahol nem kell aggódnia a műszaki dolgok miatt. Hatalmas (ingyenes és fizetett) alkalmazáspiac és egyedi témákkal rendelkezik. Elhagyott kosár helyreállítás, 100+ fizetési átjáró, egyszerűen használható üzlethelyiség, SKU és készletkezelés, beépített SEO, marketing, elemzés és jelentések, rugalmas szállítási díjak és automatikus adók. Kiváló ügyfélszolgálat, önsegítő dokumentáció és közösség. Értékesítés több csatornán keresztül, mind digitális, mind fizikai termékek között (integrált POS).

Mik a Shopify hátrányai??

A Shopify beépített fizetési processzora csak bizonyos országokból történő értékesítést tesz lehetővé, és tranzakciós díjakat kell fizetnie, ha harmadik fél fizetési átjáróit használja. Az alkalmazások használatának költségei gyorsan összeadhatók. Az e-mail tárolást nem tartalmazza. A Lite terv korlátozott funkciókkal rendelkezik.

Remélem, hogy ez a Shopify-értékelés hasznos volt!

Noha ez az e-kereskedelmi bevásárlókosár-platform nem minden vállalkozótípus számára elképzelhető, nehéz elképzelni, hogy mi lenne jobb jelölt az e-kereskedelemmel kapcsolatos üzleti céljainak eléréséhez. Boldog eladást!

Tudja meg, miért használják az 1M + vállalkozások a Shopify nagy teljesítményű és könnyen használható e-kereskedelem-készítőjét. Indítsa el most az ingyenes próbaverziót!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me