Shopify Review 2020 The Best Rated E-handel Builder

Shopify är den mest populära e-handelsplattformen på planeten. Denna allt-i-ett-e-handel mjukvara befogenheter 1 miljon köpmän och har genererat över 155 miljarder dollar i försäljning. Denna Shopify-granskning täcker in- och utcheckningen på .


Contents

shopifys logotypShopify-översyn (sammanfattning)

Handla om

Shopify är världens ledande allt-i-ett SaaS e-handelsplattform som låter dig starta, växa och hantera din onlinebutik.

�� Kostnad

Shopify erbjuder tre prisplaner: Basic Shopify kostar $ 29 / månad, huvudplanen kostar $ 79 / månad, Advanced Shopify kostar $ 299 / månad. Det finns också Shopify Lite-planen som kostar $ 9 / månad. (Jämför planer här.)

�� Fördelar

Helt värd och allt-i-ett-plattform vilket innebär att du inte behöver oroa dig för de tekniska sakerna. Enorma (gratis och betalda) appmarknad och anpassade teman. Övergiven återvinning av vagnen, 100+ betalningsportar, enkel att använda butikshus, SKU och lagerhantering, inbyggd SEO, marknadsföring, analys och rapportering, flexibla fraktpriser och automatiska skatter. Utmärkt kundsupport, självhjälpsdokumentation och gemenskap. Sälj över flera kanaler, både digitala och fysiska produkter (integrerad POS). Se alla funktioner.

�� Nackdelar

Shopifys inbyggda betalningsprocessor låter dig endast sälja från vissa länder och du måste betala transaktionsavgifter om du använder tredjeparts betalningsportaler. Kostnaden för att använda appar kan snabbt lägga till. E-posthotell ingår inte. Lite-planen har begränsade funktioner.

Dom

”Shopify är de bästa webbhotellens e-handelsplattformar som finns på marknaden idag. Det är rimligt prissatt och kommer med hundratals inbyggda funktioner och tusentals appar. Shopify ger dig allt du behöver för att komma igång med försäljningen, via din onlinebutik, sociala kanaler eller din fysiska butik genom deras integrerade POS. ”

bästa Shopify recensioner

shopify recension

Kraftigare än 1M onlineföretag Shopifys årliga intäkter översteg 1,57 miljarder dollar 2019, vilket är 47% mer än 2018. Och i denna Shopify-granskning, Vi kommer att gå igenom varför en ny undersökning visar att den rekommenderas av 88 procent av sina användare.

Vem är de 12 procenten som inte anslöt till webbplatsen? Vad gör denna plattform så utbredd och väldigt framträdande inom e-handeln? Är det tillräckligt tillgängligt för en nykomling, utformad för erfarna tekniska proffs, eller faller den någonstans i mitten?

I slutet bör du kunna svara på alla dessa frågor och mer. Eftersom mitt mål inte bara är att leverera en djupgående Shopify-granskning: Jag hoppas hjälpa dig att avgöra om denna e-handelsplattform är rätt för dig specifikt.

Ta reda på varför 1M + -företag använder Shopifys kraftfulla och lättanvända e-handelsbyggare. Starta din kostnadsfria testversion nu!

Varför den här Shopify-granskningen?

shoppa recensioner

Den svala delen med denna recension är att den är skriven av någon som startade ett företag från början på Shopify för några år sedan och sedan har blivit en ivrig användare.

Jag är dock inte främling för ett brett utbud av andra e-handelsplattformar, inklusive BigCommerce, 3dcart, Wix, Squarespace, WooCommerce och Magento. Senare kommer vi att jämföra hur Shopify sticker ut jämfört med de stora konkurrenterna, och exakt vad denna granskare sålde på dessa webbplatser.

Det finns alltid möjligheten att ditt företag passar bättre in i ett annat alternativ för e-handelsplattform. Men du är troligt här för att du har hört alla slags (förmodligen fantastiska) saker om Shopify, och du väger om du ska prova det. Så låt oss få en av de mer uppenbara frågorna ur vägen:

Vad kan jag använda Shopify för?

Det är en helt värd allt-i-ett-e-handelsplattform, så den frågan borde vara uppenbar, eller hur? Men sanningen är att du alltid bara kunde öppna en Etsy-butik eller, pokker, varför inte bara skapa en eBay-profil och sälja dina varor där? Eftersom du letar efter en robust plattform som du kan hysa hela ditt företag inom, och det är där Shopify kommer in.

shopify granskad

När du granskar recensioner av Shopify ser du ett brett utbud av giltiga åsikter, men de kommer från bara ett brett spektrum av människor. De har olika mål, nischer, branscher, erfarenhet, listan fortsätter. Om du använder Shopify gör du (mycket allmänt) en eller flera av fyra saker:

Starta ett varumärke från fyrkant
Säljer online
Säljer i butik
Marknadsför ditt varumärke

Låt oss granska var och en av dessa fem områden och se hur Shopify-plattformen gör det lättare, bättre eller åtminstone annorlunda.

Starta ett företag på Shopify

Du har en idé för ett företag och du letar efter en plats att börja. Eller så tar du din sido-rörelse och flyttar den till en plattform som Shopify där den kan växa. Om så är fallet är Shopify bara för dig.

Till skillnad från plattformar som WordPress, som är ganska komplex, och till och med Squarespace, som definitivt är tillgängligt men ganska begränsat, är Shopify byggd för shopping. Kan du berätta från namnet? Och dessutom är den byggd för människor som inte vill bygga allt från grunden.

Vad betyder det för dig? Tja, om du redan är en WordPress-expert, varför till och med överväga Shopify? Använd den expertisen till god användning! Och längre ner i denna Shopify-granskning kommer vi att undersöka hur du kan integrera den med din befintliga webbplats.

shopify's instrumentbräda

En robust resurs för nystartade företag

I denna Shopify-granskning kommer vi att gå igenom alla skäl till hur den här webbplatsen verkar ha allt. Och om du inte redan är bekant med det enorma antalet marknadsföringsverktyg som finns tillgängligt online, kommer du sannolikt att upptäcka en mängd vägar du kan gå ner för att uppnå dina affärsmål och utöver.

Shopify gör ett bra jobb med att ge dig friheten att hålla det enkelt och bygga därifrån. Du kan bara ha en webbsida som säljer en enda produkt. Du kan ha en Shopify-webbplats som skämmer den webbplats du läser den här. Möjligheterna är oändliga eftersom det byggdes på det sättet.

Google Trender

Skapa ett varumärke från Scratch på Shopify

Du kommer att ha mycket roligt med de första stegen att starta ett företag med Shopify. Du kan till och med börja innan du har kommit med ett namn, med en Affärsnamngenerator som är fritt tillgänglig, inget behov av att öppna ett konto. Du hittar sannolikt inte en som slår spiken på huvudet, men du får massor av idéer.

De har också en fantastiskt logotyp byggare verktyg som du kan använda för att skapa något från början eller starta från en mall. Jag har hört talas om att många människor har utarbetat något med den enkla grafiska designplattformen Canva. Men om du planerar att hysa ditt företag helt på Shopify kan du lika bra skapa en logotyp här.

Det enda viktigare än namnet och logotypen är att bestämma vad du säljer. Och eftersom du måste skapa en enhetlig blick genom din butik och över alla annonseringskanaler, du vill göra den första saken.

Hur Shopify hjälper till att bygga en online närvaro

När alla grunderna är låsta vill du sälja din produkt. Och eftersom Googles algoritm ännu inte direkt kan känna igen din storhet måste du få ditt namn där ute.

Shopify har ett löjligt antal marknadsföringsappar och inbyggda SEO-verktyg för att få ditt märke märkt. Jag rekommenderar att du går med de mest utvärderade, mest populära apparna, men känn dig fri att bläddra runt. Du kanske bara upptäcker ett kommande alternativ som sätter dig framåt helt enkelt för att du inte gör vad alla andra gör.

Direkt genom ditt Shopify-konto kan du snabbt och enkelt:

Få en anpassad URL eller importera en du redan äger.
Bläddra bland både gratis och betalda lagerbilder.
Skapa en helt unik butik.

Kolla på detta:

Ställa in en butik i Shopify

instrumentbräda

Du kan öppna en butik, oavsett om du har en inventering av produkter eller inte. Faktum är att affärsmodellen för dropshipping är en av de mer populära vägarna att sträva efter på Shopify. Du kan välja de produkter du vill sälja genom deras partnerskap med dropshipping-företaget Oberlo.

Kunden betalar detaljhandelspriset, du tar de pengarna och köper dem i grossistledet och dropshipper gör all förpackning och frakt direkt till kunden. Boom, vinst.

Men oavsett om du säljer dina egna artiklar eller använder Shopify för dropshipping, kan du välja ditt butikstema baserat på en mängd olika mallar (några gratis, vissa betalade). Du kommer att anpassa dina produkter till ditt hjärtas innehåll, inklusive lägga till beskrivningar (Shopify har appar för det också). Och lägg till allt annat du kanske vill ha, som en “Om oss”, FAQ-sida, och så vidare.

Då är du bra att gå. Jag tror, ​​allt sagt, att du kan rulla ut en fungerande butik på mindre än en dag, utan skojar!

Ta reda på varför 1M + -företag använder Shopifys kraftfulla och lättanvända e-handelsbyggare. Starta din kostnadsfria testversion nu!

Bör du göra gratis Shopify-rättegången?

Jag rekommenderar alltid att du börjar med en gratis provperiod, även om du vet att du kommer att bli en betald användare. För det första kan du bara ha en Shopify-butik åt gången, så om du kommer långt i början och bestämmer dig för att du bara vill börja från början, ta bort allt och börja om igen utan att känna att du slösat bort pengar.

Vid skrivandet av denna recension erbjöd Shopify en 90-dagars gratisversion, vilket är otroligt. Men det är i korgen av den nya coronaviruspandemin, så det är verkligen tillfälligt. Det är fortfarande värt det att dra nytta av det gratis prövnings erbjudandet är, även om det bara är 14-dagars standard.

Shopify Capital är ett kreditprogram för kvalificerade företag, vilket är en annan möjlig väg för nystartade företag som letar efter några utsädespengar för att slå marken med reklam och därefter. Det kan vara värt att undersöka.

Behöver du vara ett licensierat företag för att starta en Shopify-butik?

inställningar

Tekniskt: nej. Du behöver inte vara ett licensierat företag för att öppna din egen Shopify Store. Du skulle bara behöva betala skatt på alla inkomster genom att lämna in egenföretagande skatter, som kräver kvartalsvisa betalningar.

Jag rekommenderar dock starkt att du öppnar ett licensierat företag så snart som möjligt, helst innan du säljer din första produkt. Du vill vara skyddad från personligt ansvar, och det har sina skattemässiga fördelar, särskilt viktigt om du är anställd någon annanstans och en Shopify-butik är en sidostyrning.

Typer av onlinebutiker på Shopify

shopify butikstyper

Den typ av onlinebutik du öppnar på Shopify är ganska mycket begränsad till din fantasi. Säljer du infraröda bastur? Då kanske jag kommer att granska dig någon gång snart! Levererar du beställda tryck eller kläder? Säljer du mat eller dryck? Tillbehör eller hantverk? Böcker, serier, romaner, tända mags?

Detta är en ärlig Shopify-recension, så låt oss vara ärliga här: det här är ett vinstdrivande företag, vilket innebär att de vill ha så många kunder som möjligt. Det betyder att deras plattform är utformad för att tillgodose alla typer av företag som kan tänkas (så länge det kan göras online).

Säljer online med Shopify: En recension

Jag varnar dig just nu: tiden glider när du börjar bygga din butik. De gör det löjligt enkelt att anpassa, och du kan hamna bli borta och inse att åtta timmar har gått och allt du har gjort är att spela med bakgrundsfärgen. Det är inte en dålig sak, det är faktiskt ett bevis på anpassningsbarhet och användarvänlighet.

Det är svårt att slå Shopify Online Store

shoppa teman

Bokstavligen. Det är svårt att så enkelt skapa en så snygg webbplats – om det till och med är möjligt. Men om du har en hyperspecifik vision för din butik i åtanke, kan du bygga den från grunden eller anpassa en Shopify-mall genom att redigera direkt i HTML-backend. Bästa av båda världar!

När du har befintliga bilder av dina produkter, behöver du bara dra och släppa filerna direkt till webbplatsen. Du kan skapa gallerier, bildspel eller statiska bilder. Du kan lägga text var du vill. Du kan bläddra i dussintals teman och leka med dem.

Medan Squarespace och Wix har fler mallar, släpper e-handelsfunktionerna i Shopify Wix och Squarespace i min bok, och mallarna kommer inte att vara en tillräckligt bra försäljningsplats för att kompensera för det. (Läs min Squarespace vs Wix jämförelse.)

Recension av Shopify-kundvagnen

Otroligt, du kan acceptera över hundra betalningsformer via Shopify om du bor i USA (jag kan inte intyga andra platser). Detta inkluderar alla större kreditkort och e-plånböcker, såväl som kryptokurser och därefter.

Vidare kommer de att beräkna allt baserat på lokala skatter och valuta av shopparen. Så om du är en internationell säljare, vet du att din kassa kommer att översättas så att den passar var shopparen är, inklusive deras lokala valuta.

Om du inte redan har gissat dig kan du förinställa dina fraktpriser eller låta Shopify beräkna frakten automatiskt, även om det kräver en Shopify Advanced planen. Om du har en mängd olika objekt är det dock värt att uppgradera, även om det bara är för de automatiska fraktberäkningarna. Du vill inte underskatta på det!

frakt zoner

Kundvagnssäkerhet

De är också på den högsta nivån i PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard), vilket innebär att deras säkerhetsåtgärder granskas mer än de flesta företag. De använder avancerad kryptering för att hålla all information säker och säker. Och de betalade ut över 850 000 dollar till whitehat-hackare under åren för att rapportera buggar som alla har lappats.

Faktum är att Shopify kommer att betala så mycket som $ 50 000 för att identifiera specifika säkerhetsproblem, vilket gör incitamentet att rapportera sårbarheter konkurrenskraftigt med att utnyttja dem.

pci efterlevnad

När du öppnar en butik på Shopify kommer din webbplats att göra det har automatiskt 256-bitars SSL-kryptering, vilket ger besökarna totalt förtroende för att deras betalningsdata är säkra. Eftersom det finns få eller inga bevis för att din webbplats är värd hos Shopify, är detta ett utmärkt sätt att säkerställa säkerheten för ditt märke specifikt.

Hur man hanterar din Shopify-butik

Jag älskar Shopify mobilapp, men jag får mer information om det några avsnitt nedan i denna recension. (Spoiler: Du kan göra stort sett allt från en mobil enhet.)

Men det är det den robusta instrumentpanelen, vare sig skrivbords- eller mobilversionen, som verkligen blåser bort mig. De täcker alla potentiella baser, och det är en beroendeframkallande spårning av din tillväxt, försäljning, besökare, orderspårning och mer. Det är en top-down men kristallklar datapresentation som jag inte kan säga tillräckligt bra saker om.

rapportering

Hur jämför Shopify-instrumentpanelen med sina konkurrenter? Varje e-handelsplattform har en interaktiv instrumentpanelkomponent, men ingen av dem är lika rena och allt-på-en-plats som Shopify-versionen. För de mindre tekniska människorna är det nästan perfekt.

Hur specifik kan du organisera ditt lager?

Shopify låter dig lägga till så många dropdowns som du behöver för dina produkter, även om du troligen kommer att behöva ladda ner en app om du har mer än en eller två.

Om du till exempel säljer en T-shirt som finns i olika färger och olika storlekar kommer kunden att ha två dropdowns, en för färg och en för storlek, och produktbilden kan till och med ändras när du gör.

lagerhantering

Är detta unikt för Shopify? Nej, du kan göra samma sak på (jag antar) alla e-handelsplattformar, inklusive alla de som jag har erfarenhet av, från Magento till WooCommerce. Men det är fortfarande viktigt att nämna.

Du kan också lista varje objekt separat efter färg, design, storlek och vad som helst beroende på din bransch. Detta kan också vara en bra SEO-strategi, eftersom varje produktsida är en egen möjlighet att bli erkänd av algoritmer för sökmotorer.

Hur kraftfull är Shopify som webbhotell?

Shopify-funktionerna hos Shopify är direkt imponerande. Du får obegränsad bandbredd, även om det borde vara standard eftersom din tillväxt för företag skulle bli svårt på annat sätt. De också uppdatera dina webbfunktioner automatiskt, du behöver inte ta bort din webbplats och få dina kunder att vänta på en uppdatering. Det är ett bra sätt att förlora dem!

Men vad som kan vara min favoritkomponent i deras webbhotell är obegränsad e-post vidarebefordran, vilket kan vara oerhört användbart. På så sätt skapar du olika e-postmeddelanden för olika avdelningar och effektiviserar kundkommunikation. Du vill inte att dina anpassade designbegäranden går till din IT-avdelning trots allt.

pålitlig webbhotell för e-handel

Det är troligt klokt för massiva företag att investera i mer specifikt serverutrymme, men de flesta butiker kommer aldrig att ha ett bandbreddsproblem medan de använder Shopify som webbhotell.

Granska data från Shopify Sales

Jag har redan gått vidare om Shopify-instrumentpanelen, där du kan hitta det mesta av de uppgifter du letar efter på en gång. Men du kan få mycket mer djupgående med de uppgifter som samlas in från din pågående försäljning. Shopify är designad för att vara så robust eller så minimal som du vill att den ska vara.

De mest uppenbara datapunkterna är vilka produkter som rör sig och vilka som stannar i ”hyllorna”, så att säga. Google Analytics är också direkt kompatibelt med din butiks inställning, så du har all den insikt till ditt förfogande. Du kan dra upp alla dina trafik- och hänvisningsrapporter snabbt och så detaljerat som du vill och exportera dem till en mängd filtyper, som Excel och PDF.

Du kanske inte behöver varje datapunkt, men om du någonsin anställer en expert bör de be om allt för att ge dig bästa chans att konvertera fler kunder.

Är Shopify-appen bättre än resten?

app store

Det är inte svårt att säga precis utanför fladdermallen att Shopify är designad för varje person, vilket betyder hyperintuitiv navigering och extremt enkel hantering är en viktig försäljningsplats. Så att göra en enkel mobilapp som låter dig göra praktiskt taget allt från din telefon kommer bara med territoriet.

Shopify erbjuder marknadens bästa app för e-handel butik. Period, historiens slut! Har jag provat dem alla? Visst, nej. Men jag har provat många, och detta är den överlägset min favorit e-handel programvara när det gäller navigering, tillgänglighet och funktioner.

Du kan skicka e-post och ringa kunder, hantera inventering och granska din instrumentpanel när du är på språng. Det är inte bara extremt bekvämt, det känns väsentligt för dagens värld.

En favoritdel av Shopify är kundsupporten

Kundvårdsteamet hos Shopify är passionerad och villig att gå utöver. För mig är det en enorm försäljningsplats. Jag kan inte berätta hur många gånger jag har dragit ut håret med andra kundsupportteam. Och alla som får mig att känna att det aldrig kommer att hända får en guldstjärna.

Men supporten 24-7-365 via livechatt, onlineformulär, e-post och telefon är inte unik för Shopify, och inte heller är den exceptionella kundservicen. Alla e-handelswebbplatser som är dedikerade till att hjälpa småföretag trivs, se till att ha fantastiska representanter på telefon.

Men ändå tar Shopify allt ett steg längre än de flesta med andra funktioner som hjälper dig att nå nya höjder som entreprenör. Ovanpå standardhjälpcentret för vanliga frågor har de verkligen hjälpsamma och ofta fascinerande forumdiskussioner där jag har hittat otaliga tips och insikter.

En recension om hantering av en tegelbutik med Shopify

Shopify är en e-handelsplattform som du också kan använda för din fysiska butik. Detta är en fantastisk resurs för företag som säljer både online och butik, eftersom du vill ha ett strömlinjeformat hanteringssystem som tar hänsyn till all försäljning och verksamhet.

Vissa produkter kan sälja bättre i butiken än online. Dina totala intäkter är hur du korrekt fördelar finansiering. Och din butik kan inte fungera upp till dess högsta nivåer av produktivitet och organisation utan rätt Point of Sale (POS) -system.

Men om du har ett separat POS-system för din butik som kräver att du laddar upp eller (så mycket värre) manuellt matar in data, kommer mänskliga fel att inträffa. Det är otroligt fördelaktigt att ha din online- och butiksverksamhet alla genom samma plattform.

Shopify hårdvarukvalitet

Så snygga och vackra som Shopify POS-systemets hårddisk kan vara, de är väldigt hållbara, vilket innebär att de kommer att klara sig både i boutiquestudier och i upptagna restauranger – och alla typer av detaljhandels- och livsmedelsföretag mellan.

Hårdvaran grupperas till stor del i tre kategorier, även om den första omfattar allt du behöver för att sätta upp ett POS-system i butiken. Retail Kit har iPad-stativet, kortläsaren och alla nödvändiga tillbehör. Varje säljs också separat.

Det är också allt utformat för att vara så mångsidigt som möjligt. Din personal kan ta med sig iPad-enheterna till servicekunder, och detsamma gäller för kortläsaren. Du kan till och med ta med dig din POS-hårdvara utanför butiken för att göra leveranser, uppskattningar, installationer och så vidare.

Shopify POS-systemet är ett av de mest robusta på marknaden

Även om POS-systemet är lätt att lära sig och använda, erbjuder de utbildningsvideo så att du och din personal kan bli Shopify POS-experter tillsammans – och alla nya anställda kan ombord snabbt.

De många Shopify-tilläggsapparna kan dessutom underlätta riktigt fantastiska funktioner för dina POS också. Du kan boka möten, klasser och seminarier medan du automatiskt planerar och spårar närvaro. Du kan sälja efter produkt, efter vikt eller efter tid. Du kan snabbt ändra priserna, göra produkter otillgängliga och köra kampanjer och rabatter. Möjligheterna är verkligen oändliga.

Så medan jag kommer att gå igenom några av mina favoritkomponenter är dessa inte på något sätt en komplett lista över de sätt du kan använda detta POS-system till dig och ditt företags fördel.

shopify försäljningsstället

Otrolig betalningsflexibilitet

Kreditkortsräntorna är spännande låga, även om de blir lägre ju större ditt POS-systempaket. Jag önskar lite att det var en vanlig låg ränta, men det är fortfarande väldigt konkurrenskraftigt. Du debiteras inte heller för returer och utbyten, vilket bör vara en branschövergripande standard.

Du kan också debitera mer än ett kreditkort och dela upp betalningar. En kund som vill göra det kommer att bli mycket avskräckt om du inte kan rymma dem. Oavsett om fyra personer vill dela en check eller en person vill ta betalt för en del av den och betala resten kontant, gör Shopify det enkelt att göra allt.

I grund och botten har du kontroll över dina betalningar. Om folk betalar med digitala poäng eller festivalbiljetter accepterar du den formen av valuta och registrerar den i ditt POS som om det var någon annan betalningsform.

betalningsportar

Spelförändrade spårnings- och hanteringsfunktioner

Detta är inte så mycket en fördel med Shopify POS så mycket som det är därför du investerar i ett POS-system i allmänhet. Det finns inget bättre sätt att hålla reda på alla dina inköp och lager. Personalen kan klocka in och ut med POS. Du kan växla upp kassörer genom systemet, så att du alltid vet vem som hanterade kontanter, när och på vilken låda.

All data kan också vara synkroniseras med dina QuickBooks (eller en annan redovisningsplattform) konto för att hålla reda på allt för skatter. Och du kan begränsa vad viss personal kan och inte kan göra. Till exempel kanske du inte vill tillåta anställda att skriva ut artiklar eller lägga till rabatter själva.

Återigen, oavsett nivå av kontroll eller spårningskraft du vill ha över ditt företag, kan Shopify POS (och ärligt talat, alla POS-system som är värt deras salt) få det att hända.

rapportering

Verktyg för att bygga kundrelationer

De kundvändande verktygen i Shopify POS erbjuder några riktigt spännande saker. Fler och fler företag verkar låta sina kunder beställa direkt från skärmen. Men du kan också gå papperslös och ändå ta emot tips genom att vända iPad-enheten för att möta kunden efter att ha gjort sin beställning.

De kan få sina kvitton skickade direkt till deras e-post och de kan registrera sig för belöningar genom att tillhandahålla sin kontaktinformation.

På din sida kan du enkelt söka efter produkter och se om något finns i eller slut. Du kan skapa kundprofiler, som kan samla exceptionellt användbar data och uppsökande information. Du kan till och med integrera ditt eget lojalitetsprogram direkt via Shopify POS, du behöver inte gå med en tredje part.

Kombinera en Shopify-onlinebutik med en detaljhandelsplats

När du handlar både personligt och online behöver du allt kopplat på en plattform. Fördelarna överväger långt alla extra kostnader, jag lovar dig. Ökningen i produktiviteten – och den sömlösa anslutningen som ger oöverträffad sinnesfrid – är praktiskt taget ovärderligt. Du kommer att kunna titta på hela ditt företag och alla dess aspekter, inte behandla det som två separata företag.

Ett av de mest ambitiösa sätten att titta på Shopify POS i kombination med onlineförsäljning är potentiellt att eliminera en butik eller öppna en annan plats. Genom att överväga dina böcker individuellt snarare än att ta ett steg tillbaka och tittar på allt i realtid kan hjälpa dig att kontinuerligt optimera och omvärdera ditt företags framtid. Så värdefullt.

Hur man säljer digitala produkter på Shopify

Du kommer inte att ha en butik för dina digitala produkter, men du kommer inte heller att behöva hantera ett begränsat lager. Så varför sälja på Shopify?

Tja, för det är super skalbar och funktionsrikt. Om du flyttar digitala produkter i en takt som kräver att du säljer direkt från din webbplats snarare än tredjepartssäljares webbplatser som Etsy och Amazon, är Shopify ett bra val.

Men om det är mer vettigt ekonomiskt att bara betala en del av varje försäljning till en tredje part säljare snarare än de månatliga avgifterna för Shopify, så är det den bättre vägen.

Enkelt uttryckt: du kan sälja digitala produkter på Shopify, precis som fysiska artiklar. Men jag blir förvånad om det var så mycket meningsfullt om du inte säljer fysiska produkter eller tjänster också.

Marknadsföring via Shopify

marknadsföringsverktyg

Optimering av din marknadsföringsstrategi genom att hämta data från flera olika källor kan bli förvirrande, och förvirring leder till övervakning. Bra sak Shopify låter dig göra allt på ett ställe.

Din Shopify-butik är där du kontinuerligt kan bygga vidare på ditt varumärke. Det betyder att du skriver och publicerar bloggartiklar som hjälper din publik och förbättrar din Google-sökning. Det betyder full integration med marknadsföring på sociala medier, där du kan leda en kund från att klicka på din annons till att köpa produkten utan att någonsin lämna Facebook eller Instagram.

Det betyder att identifiera var din nuvarande målgrupp är, att kontinuerligt locka nya kunder och aktivt bygga nya erbjudanden för att utöka din potentiella kundpool.

Shopify har du täckt på alla fronter.

Titta på den här videon för tips om marknadsföring med Shopify:

Blogg- och SEO-verktyg

shoppa seo och blogga

Du kan bygga en blogg direkt i din Shopify-butik, så att dina kunder kan ha din insikt ovanpå alla dina produkter, allt på ett ställe.

Jag rekommenderar att du anställer en bloggare i din nisch för att få ut innehåll. Det är värt investeringen att ha en robust blogg inledningsvis och sedan publicera något nytt varje vecka eller så – medan du marknadsför befintligt innehåll på dina sociala mediekanaler.

Du kan använda Shopify SEO-verktygen för att ta reda på de bästa strategierna, men chansen är stor att du vill lägga ut några av innehållsskrivningarna. Det kan vara en stor energikälla och du har ett företag att driva.

Glöm inte att du också kan använda Shopifys SEO-verktyg för att optimera varje del av din webbplats, från hemsidan till produktkategorierna till varje produktsida. Och ju bättre du optimerar för sökmotorer, desto mer organisk trafik får du, vilket ytterligare förbättrar SEO.

seo app store

Om du litar på en Google Smart Shopping-kampanj?

Shopifys integration med Google Smart Shopping är fantastisk om du vill luta dig tillbaka och titta på de potentiella kunderna rulla in. För dem som inte är bekanta med Google Ads och bara vill rulla direkt, säger jag gå för det. Men det borde inte vara din långsiktiga digitala marknadsföringsstrategi.

google smart shopping

Det här kan vara mitt enda stora klagomål om Shopify: de gör att Google Smart Shopping låter som antingen en standard eller en no-brainer. Här är saken: det är superbegränsande, vilket innebär att du inte kommer att ha den typen av kontroll som en PPC-expert och digitala annonshanterare skulle behöva göra sitt jobb ordentligt.

Det här är vad du KAN INTE gör om du använder Google Smart Shopping istället för att själv hantera dina Google-annonskampanjer:

 • Uteslut specifika söktermer med negativa sökord.
 • Uteslut vissa annonsnätverk.
 • Uteslut specifika enheter.
 • Kontrollera platsinriktning bortom att ställa in landet. Om du driver en lokal butik, är det ganska mycket en deal-breaker.
 • Utför regelbundna budjusteringar.
 • VÄRST AV ALLT: Du kommer inte att ha granulär rapportering, vilket innebär att du inte vet om din trafik främst kommer från en specifik källa som YouTube- eller Gmail-annonser.


Några av begränsningarna är dock vad människor som använder Google Smart Shopping letar efter. Annonserna kommer automatiskt att schemaläggas och din målgruppsinriktning automatiseras också. Det betyder att du kan luta dig tillbaka och lita på Google för att få rätt målgrupp åt dig.

Shopify ger 100 $ till första gången Google-annonsanvändare

Kravet är att du måste spendera minst $ 25 på ett nytt konto. Krediten på 100 $ gäller även för Google Shopping-kampanjer. Fortfarande kan det översätta till mycket annonsutgifter beroende på konkurrensnivån för din nisch. Om du inte har något Google Ads-konto ännu, finns det absolut ingen anledning att inte göra det utnyttja.

google annonser 100 $ kredit

Vad är Kit? En översikt över Shopifys virtuella assistent

Det som imponerade mig mest med Kit är hur mycket det har förbättrats med tiden. Men till och med tidigt har Kit varit en mycket användbar (och gratis!) App som jag ofta använder. Denna “virtuella assistent” kan faktiskt skriva sociala medierannonser åt dig. Jag gillar alltid att gå in och röra dem, ibland även skriva om dem helt, men det är superhändigt.

Kit är också en bra påminnelseapp för e-postuppföljningar, eftersom den att göra-listan kan bli rörig snabbt om den inte automatiseras. När du trycker på de första anpassade e-postmeddelandena kan det skicka ut alla slags smarta automatiserade meddelanden för att upprätthålla kundengagemang. jag älskar det.

Så här ser det ut

butiksats crm och assistent

Du kan också använda Kit för att göra saker automatiskt i andra appar, särskilt i marknadsföringsnisch. Jag använder även Kit för bokföringsmaterial och för att samla idéer om potentiella nya produktvägar. Behöver du det? Nej. Är det bra att ha och gratis? Ja och ja.

Hur man säljer tjänster på Shopify

Även om Shopify potentiellt är ett bra val för att sälja digitala produkter, är det inte riktigt gjort för att sälja tjänster. Om du säljer skräddarsydda anpassade möbler eller något i den vägen så säljer du fortfarande en produkt. Med tjänster pratar vi om grafisk design, kodning, bokföring, skrivning och så vidare. Det finns plattformar som är mycket mer användbara för en tjänsteleverantör.

Men Shopify har appar avsedda för att sälja tjänster, det skulle bara vara i takt med att du säljer dina produkter. Det här är bara min personliga åsikt – men eftersom de gör lite för att tillgodose entreprenörens webbshop, skulle jag inte bli förvånad om de höll med mig.

Är gratis Shopify-appar användbara?

För det första är Kit den virtuella assistenten gratis, så ja, gratisapparna är användbara. Jag vet att det finns 3600 av dem, och jag förväntar mig inte att du går igenom alla. Men jag rekommenderar starkt att du spelar med sökfältet och bara ser vad de har att erbjuda. Med över tusen gratisappar att välja mellan, satsar jag pengar på att du blir förvånad över några av de verktyg som görs gratis tillgängliga.

Jag rekommenderar starkt att du besöker hemsidan för Shopify app store. Under avsnitten personalval och trender kan du upptäcka något intressant och unikt som du kanske inte har beaktat. Du kan också organisera saker efter dina mål, som att sälja produkter.

shopify app store

Är de betalda Shopify-apparna värda det?

Att inte bortse från frågan, men om något är värt det, är det värt det. Jag rekommenderar verkligen att kolla in recensionerna, men många av apparna i Shopify Store låter dig prova dem med en kostnadsfri provperiod. Då kan du fråga dig själv, “Skulle jag betala för det här?” Om svaret är ja, är det värt det.

I vissa fall, kan du behöva investera i betalda appar för att din onlinebutik ska fungera korrekt. Det är därför din personliga upplevelse kommer att bli den viktigaste recensionen du kommer att överväga. Om det inte är lika kostnadseffektivt att driva ditt företag till dess fulla potential, även till en början, kanske du vill överväga att gå med en alternativ e-handelsplattform.

Innan du gör det ska du kontakta Shopify-kundsupport för att se om de kommer att sänka några priser för att passa dig. Det kan inte skada att fråga! Du bör också läsa Shopify App-recensionerna noggrant eftersom många av dem kommer att påpeka bristerna och spara tid på att prova dem! 

shoppa betalda appar

Shopify Partners och App-utvecklare

Shopify erbjuder ett brett utbud av andra möjligheter utöver att vara en plattform för onlinebutiker. Du kan också bli Shopify-partner, som inkluderar personer som bygger butiker för andra människor, tillhandahåller dina tjänster till företag i behov och utvecklar Shopify-appar. Det kan vara en stor extra inkomstkälla – eller en heltidskarriär.

Shopify Partners och App-utvecklare

Shopify Academy Review

shoppa akademin

Först och främst är Shopify Academy-kurserna gratis. Det är inte ett uppsäljningsområde, det här är en plats som verkligen är en kostnadsfri resurs med mycket värdefull information.

Låt oss vara verkliga: Shopify vill att du fortsätter att betala dina prenumerationsavgifter och appavgifter, och ju fler kunder som köper dina produkter, desto mer betalas de via (små och rimliga men fortfarande existerande) behandlingsavgifter.

Det är inte ett skott på deras team – de behöver tjäna pengar som resten av oss. Detta är mer att köra hem att Shopify Academy är en fantastisk plats att få information från andra företagare om strategierna som fungerade för dem. Om du redan lyssnar på alla affärspodcasts och läser alla framgångsböcker du kan få, kan du lika bra lägga till Shopify Academy-kurserna i din repertoar.

Kan du lägga till Shopify till befintliga webbplatser?

Det kan du absolut. Du kan använda ditt Shopify-konto (inklusive Shopify Lite) för att sälja produkter på din webbplats utan att migrera allt ditt innehåll till en separat Shopify-butik. Shopify gör det enkelt att helt enkelt lägga till en “KÖP NU” -knapp på din befintliga webbplats och börja sälja vad du vill.

Du måste öppna ett Shopify-konto, men det är inte som det tar dig till en helt separat Shopify-sida – hela processen görs direkt på din webbplats, vilket är ganska fantastiskt om du frågar mig.

shopify köpa-knappen på befintlig webbplats

Bör du hyra en Shopify-expert?

En “Shopify-expert” betyder inte nödvändigtvis någon som är en extraordinär butikbyggare. Titeln omfattar ett brett utbud av yrkesverksamma inom ett stort antal specialiteter.

Du kan gå med en erfaren expert med massor av erfarenhet eller en nykomling som erbjuder sina tjänster till ett reducerat pris. Köp gärna runt – marknaden är mogen med fantastiska talanger som kan göra ditt jobb enklare.

Återigen, det finns experter som bara kan bygga hela din butik från grunden för dig, få dig alla inställda på att sälja produkter, få tillbaka initialkostnaden och starta ett lönsamt nytt företag. En del av deras tonhöjd borde vara att de betalar för sig själva på lång sikt.

shoppa experter

Vad är Shopify?

Shopify är världens ledande allt-i-ett SaaS e-handelsplattform som låter dig starta, växa och hantera din onlinebutik med hundratals inbyggda funktioner och tusentals appar. Shopify ger dig allt du behöver för att komma igång med att sälja, via din onlinebutik, sociala kanaler eller din fysiska butik genom deras integrerade POS.

Vad är fördelarna med Shopify?

Shopify är en helt värd och allt-i-ett-e-handelsplattform där du inte behöver oroa dig för de tekniska sakerna. Den har en enorm (gratis och betald) appmarknad och anpassade teman. Övergiven återvinning av vagnen, 100+ betalningsportar, enkel att använda butikshus, SKU och lagerhantering, inbyggd SEO, marknadsföring, analys och rapportering, flexibla fraktpriser och automatiska skatter. Utmärkt kundsupport, självhjälpsdokumentation och gemenskap. Sälj över flera kanaler, både digitala och fysiska produkter (integrerat POS).

Vad är nackdelarna med Shopify?

Shopifys inbyggda betalningsprocessor låter dig endast sälja från vissa länder och du måste betala transaktionsavgifter om du använder tredjeparts betalningsportaler. Kostnaden för att använda appar kan snabbt lägga till. E-posthotell ingår inte. Lite-planen har begränsade funktioner.

Jag hoppas att denna Shopify-recension var till hjälp!

Även om denna kundvagnsplattform för e-handel inte är för alla typer av företagare som kan tänkas, är det svårt att föreställa sig en bättre kandidat för att uppnå dina e-handelsaffärsmål. Lycklig försäljning!

Ta reda på varför 1M + -företag använder Shopifys kraftfulla och lättanvända e-handelsbyggare. Starta din kostnadsfria testversion nu!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map