Shopify er den mest populære e-handelsplatform på planeten. Denne alt-i-én e-handelssoftware er overvåget 1 million købmænd og har genereret over 155 milliarder dollars i salg. Denne Shopify-anmeldelse dækker ind og outs for .


Contents

shopifys logoShopify-gennemgang (resumé)

Om

Shopify er verdens førende alt-i-én SaaS e-handelsplatform, der giver dig mulighed for at starte, vokse og administrere din online butik.

�� Omkostninger

Shopify tilbyder tre prisplaner: Basic Shopify koster $ 29 / måned, hovedplanen koster $ 79 / måned, Advanced Shopify koster $ 299 / måned. Der er også Shopify Lite-planen, der koster $ 9 / måned. (Sammenlign planer her.)

�� Fordele

Fuldt vært og alt-i-en-platform, hvilket betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om de tekniske ting. Enorme (gratis og betalte) app-markedsplads og tilpassede temaer. Forladt gendannelse af vogn, 100+ betalingsportaler, enkel at bruge butiksplads, SKU og lagerstyring, indbygget SEO, marketing, analyse og rapportering, fleksible forsendelsespriser og automatiske afgifter. Fremragende kundesupport, selvhjælpsdokumentation og samfund. Sælg på tværs af flere kanaler, både digitale og fysiske produkter (integreret POS). Se alle funktioner.

�� Cons

Shopifys indbyggede betalingsprocessor giver dig kun mulighed for at sælge fra visse lande, og du skal betale transaktionsgebyrer, hvis du bruger tredjeparts betalingsgateways. Omkostningerne ved brug af apps kan hurtigt tilføjes. E-mail-hosting er ikke inkluderet. Lite-planen har begrænsede funktioner.

Dom

“Shopify er de bedste fuldt hostede e-handelsplatforme på markedet i dag. Det er rimeligt prissat og leveres med hundredvis af indbyggede funktioner og tusinder af apps. Shopify giver dig alt hvad du har brug for for at komme i gang med at sælge, via din online butik, sociale kanaler eller din fysiske butik gennem deres integrerede POS. ”

bedste Shopify anmeldelser

shopify anmeldelse

Med mere end 1M onlinevirksomheder Shopifys årlige omsætning toppede $ 1,57 milliarder i 2019, hvilket er 47% mere end 2018. Og i denne Shopify-gennemgang, vil vi undersøge, hvorfor en nylig undersøgelse viser, at den er anbefalet af 88 procent af dets brugere.

Hvem er de 12 procent, der ikke har forbindelse med webstedet? Hvad gør denne platform så udbredt og vildt fremtrædende inden for e-handelsområdet? Er det tilgængelig nok for en nybegynder, designet til erfarne teknologiprofesser, eller falder den et eller andet sted i midten?

I slutningen skal du være i stand til at besvare alle disse spørgsmål og mere. Fordi mit mål ikke bare er at levere en dybdegående Shopify-gennemgang: Jeg håber at hjælpe dig med at beslutte, om denne e-handelsplatform er den rigtige for dig specifikt.

Find ud af, hvorfor 1M + virksomheder bruger Shopifys kraftfulde og brugervenlige e-handelsbuilder. Start din gratis prøveperiode nu!

Hvorfor denne Shopify-gennemgang?

shopify anmeldelser

Den seje del ved denne anmeldelse er, at den blev skrevet af en person, der startede en virksomhed fra bunden af ​​på Shopify for et par år siden og siden er blevet en ivrig bruger.

Jeg er dog ikke fremmed for en lang række andre e-handelsplatforme, herunder BigCommerce, 3dcart, Wix, Squarespace, WooCommerce og Magento. Senere sammenligner vi, hvordan Shopify skiller sig ud sammenlignet med de store konkurrenter, samt hvad nøjagtigt denne anmelder solgte på disse websteder.

Der er altid muligheden for, at din virksomhed passer bedre ind i en anden mulighed for e-handelsplatform. Men du er sandsynligvis her, fordi du har hørt alle mulige (sandsynligvis store) ting om Shopify, og du vejer, om du skal prøve det. Så lad os få et af de mere indlysende spørgsmål ud af vejen:

Hvad kan jeg bruge Shopify til?

Det er en fuldt hostet alt-i-en e-handelsplatform, så det spørgsmål skal være indlysende, ikke? Men sandheden er, at du altid bare kunne åbne en Etsy-butik, eller pokker, hvorfor ikke bare oprette en eBay-profil og sælge dine varer der? Fordi du leder efter en robust platform, som du kan huse hele din virksomhed inden for, og det er her Shopify kommer ind.

shopify gennemgået

Når du gennemgår anmeldelser af Shopify, ser du en lang række gyldige udtalelser, men de kommer fra bare en lang række mennesker. De har forskellige mål, nicher, brancher, erfaring, listen fortsætter. Hvis du bruger Shopify, gør du (meget generelt) en eller flere af fire ting:

At starte et brand fra firkantet et
Sælger online
Sælger i butikken
Markedsføring af dit brand

Lad os gennemgå hvert af disse fem områder og se, hvordan Shopify-platformen gør det lettere, bedre eller – i det mindste – anderledes.

Starter en virksomhed hos Shopify

Du har en idé til en virksomhed, og du leder efter et sted at begynde. Eller du tager dit sidevink og flytter det til en platform som Shopify, hvor den kan vokse. Hvis det er tilfældet, er Shopify alt sammen skabt til dig.

I modsætning til platforme som WordPress, som er temmelig kompleks, og endda Squarespace, som bestemt er tilgængelig, men ganske begrænset, er Shopify bygget til shopping. Kan du fortælle fra navnet? Og desuden er det bygget til folk, der ikke ønsker at bygge alt fra bunden af.

Hvad betyder det for dig? Nå, hvis du allerede er en WordPress-ekspert, hvorfor så overveje Shopify? Brug denne ekspertise til god brug! Og længere nede i denne Shopify-gennemgang vil vi undersøge, hvordan du kan integrere den med dit eksisterende websted.

shopify's instrumentbræt

En robust ressource til opstart

I denne Shopify-gennemgang gennemgår vi alle grundene til, at dette websted ser ud til at have det hele. Og hvis du ikke allerede er bekendt med det enorme antal marketingværktøjer, du har til rådighed online, vil du sandsynligvis opdage en overflod af muligheder, du kan gå ned for at nå dine forretningsmæssige mål og ud over.

Shopify gør et fantastisk stykke arbejde med at give dig friheden til at holde det enkelt og opbygge derfra. Du kan ikke have andet end en webside, der sælger et enkelt produkt. Du kan have et Shopify-websted, der gør det websted, du læser dette, til skamme. Mulighederne er uendelige, fordi det blev bygget på den måde.

google trends

Oprettelse af et brand fra Scratch på Shopify

Du vil have det meget sjovt med de første par trin til at starte en virksomhed med Shopify. Du kan endda begynde, før du har fundet et navn, med en Forretningsnavngenerator, der er frit tilgængelig, ikke nødvendigt at åbne en konto. Du finder sandsynligvis ikke en der rammer neglen på hovedet, men du får masser af ideer.

De har også en fantastisk logo builder værktøj som du kan bruge til at oprette noget fra bunden eller starte fra en skabelon. Jeg har hørt om mange mennesker, der udarbejder noget med den enkle grafiske designplatform Canva. Men hvis du planlægger at huse din virksomhed helt på Shopify, kan du lige så godt oprette et logo her.

Det eneste vigtigere end navnet og logoet er at beslutte, hvad du sælger. Og da du skal skab et samlet look gennem din butik og på tværs af alle annonceringskanaler, vil du gøre denne første ting.

Sådan hjælper Shopify med at opbygge en online tilstedeværelse

Når du har låst alle de grundlæggende funktioner, vil du sælge dit produkt. Og fordi Googles algoritme endnu ikke med det samme kan genkende din storhed, skal du få dit navn derude.

Shopify har et latterligt antal marketingapps og indbyggede SEO-værktøjer, der hjælper med at få dit brand bemærket. Jeg anbefaler at gå med de bedst vurderede, mest populære apps, men du er velkommen til at bladre rundt. Du kan muligvis bare opdage en fremadrettet mulighed, der sætter dig foran, simpelthen fordi du ikke gør, som alle andre gør.

Direkte gennem din Shopify-konto kan du hurtigt og nemt:

Hent en brugerdefineret URL eller importer en, du allerede ejer.
Gennemse både gratis og betalte stockbilleder.
Opret en helt unik butik.

Se dette:

Opsætning af en butik i Shopify

instrumentbræt

Du kan åbne en butik, uanset om du har en opgørelse over produkter eller ej. Faktisk er dropshipping-forretningsmodellen en af ​​de mere populære muligheder for at forfølge på Shopify. Du kan vælge de produkter, du vil sælge gennem deres partnerskab med dropshipping-firmaet Oberlo.

Kunden betaler dig detailprisen, du tager de penge og køber dem i engros, og dropshipper udfører al emballering og forsendelse direkte til kunden. Bom, overskud.

Men uanset om du sælger dine egne varer eller bruger Shopify til dropshipping, kan du vælge dit butikstema baseret på en række skabeloner (nogle gratis, nogle betalte). Du tilpasser dine produkter til dit hjerte indhold, inklusive tilføjelse af beskrivelser (Shopify har apps til det også). Og tilføj alt hvad du måtte ønske dig, f.eks. En “Om os” FAQ-side osv.

Så er du god til at gå. Jeg tror, ​​alt sammen fortalt, at du kunne rulle ud en fungerende butik på mindre end en dag, uden noget skidt!

Find ud af, hvorfor 1M + virksomheder bruger Shopifys kraftfulde og brugervenlige e-handelsbuilder. Start din gratis prøveperiode nu!

Bør du gennemføre den gratis Shopify-prøveperiode?

Jeg anbefaler altid at starte med en gratis prøveperiode, selvom du ved, at du vil blive en betalt bruger. For det første kan du kun have en Shopify-butik ad gangen, så hvis du kommer langt i starten og beslutter, at du bare vil starte fra bunden, skal du slette alt og starte forfra uden at føle, at du har spildt nogen penge.

Mens jeg skrev denne anmeldelse, tilbød Shopify en 90-dages gratis prøveversion, hvilket er utroligt. Men det er i træk med den nye coronavirus-pandemi, så det er bestemt midlertidigt. Det er alligevel værd at drage fordel af, uanset hvad det gratis prøveudbud er, selvom det bare er 14-dages standard.

Shopify Capital er et kreditprogram for kvalificerede virksomheder, som er en anden potentiel mulighed for startups, der leder efter nogle frøpenge, der rammer jorden med reklame og videre. Det kunne være værd at undersøge.

Skal du være en licenseret virksomhed for at starte en Shopify-butik?

indstillinger

Teknisk: nej. Du behøver ikke at være en licenseret virksomhed for at åbne din egen Shopify Store. Du skal bare betale skat på enhver indkomst ved at indgive selvstændig beskæftigelse, som kræver kvartalsvise betalinger.

Jeg anbefaler dog kraftigt at åbne en licenseret virksomhed så hurtigt som muligt, helst inden du sælger dit første produkt. Du ønsker at blive beskyttet mod personlig ansvar, og det har dets skattemæssige fordele, især vigtigt, hvis du er ansat andre steder, og en Shopify-butik er en sidevink.

Typer af online butikker på Shopify

shopify butikstyper

Den type online butik, du åbner hos Shopify, er stort set begrænset til din fantasi. Sælger du infrarøde saunaer? Så vil jeg måske gennemgå dig engang snart! Leverer du bestilte bestillinger eller tøj? Sælger du mad eller drikke? Tilbehør eller håndværk? Bøger, tegneserier, romaner, tændte mags?

Dette er en ærlig Shopify-anmeldelse, så lad os være ærlige her: dette er en for-profit virksomhed, hvilket betyder, at de ønsker så mange kunder som muligt. Det betyder, at deres platform er designet til at imødekomme enhver type virksomhed, man kan forestille sig (så længe det kan gøres online).

Sælger online med Shopify: En anmeldelse

Jeg advarer dig lige nu: tiden glider væk, når du begynder at bygge din butik. De gør det latterligt let at tilpasse, og du kan ende med at blive revet med og indse, at der er gået otte timer, og alt hvad du har gjort, er spillet med baggrundsfarven. Det er ikke en dårlig ting, det er faktisk et vidnesbyrd om tilgængelighed og brugervenlighed.

Det er svært at slå Shopify Online Store

shopify temaer

Bogstaveligt talt. Det er vanskeligt at så let oprette et så flot websted – hvis det overhovedet er muligt. Men hvis du har en hyperspecifik vision for din butik i tankerne, kan du opbygge den fra bunden eller tilpasse en Shopify-skabelon ved at redigere direkte i HTML-backend. Bedst af begge verdener!

Når du har eksisterende billeder af dine produkter, skal du blot trække og slippe filerne direkte på webstedet. Du kan oprette gallerier, diasshow eller statiske billeder. Du kan lægge tekst hvor som helst du ønsker. Du kan gennemse dusinvis af temaer og lege med dem.

Mens Squarespace og Wix har flere skabeloner, slår e-handelsfunktionerne i Shopify Wix og Squarespace i min bog, og skabelonerne bliver ikke et godt nok salgsargument til at kompensere for det. (Læs min Squarespace vs Wix-sammenligning.)

Gennemgang af Shopify indkøbskurv

Forbavsende, Du kan acceptere over hundrede betalingsformer gennem Shopify, hvis du bor i USA (jeg kan ikke attestere andre steder). Dette inkluderer alle de vigtigste kreditkort og e-tegnebøger såvel som cryptocurrencies og derover.

Desuden beregner de alt baseret på de lokale skatter og valuta af shopperen. Så hvis du er en international sælger, ved du, at din kasse vil blive oversat til at rumme hvor shopperen er placeret, inklusive deres lokale valuta.

Hvis du ikke allerede har gættet det, kan du forudindstille dine forsendelsespriser eller få Shopify til at beregne forsendelsen automatisk, selvom det kræver en Shopify Advanced plan. Hvis du har en række varer, er det sandsynligvis værd at opgradere, selvom det kun er til de automatiske forsendelsesberegninger. Du ønsker ikke at underprisen for det!

forsendelseszoner

Indkøbskurv Sikkerhed

De er også på det højeste niveau inden for betalingskortindustriens sikkerhedsstandard (PCI DSS), hvilket betyder, at deres sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres mere end de fleste virksomheder. De bruger avanceret kryptering for at holde al info sikker og sikker. Og de udbetalte over $ 850.000 til whitehat-hackere i årenes løb for at rapportere fejl, der alle er blevet lappet.

Faktisk betaler Shopify så meget som $ 50.000 for at identificere specifikke sikkerhedsproblemer, hvilket gør incitamentet til at rapportere sårbarheder konkurrencedygtigt med at udnytte dem.

pci overholdelse

Når du åbner en butik på Shopify, vil dit websted gøre det har automatisk 256-bit SSL-kryptering, hvilket giver besøgende total tillid til, at deres betalingsdata er sikre. Da der ikke er nogen som ingen bevis for, at dit websted er vært hos Shopify, er dette en fantastisk måde at sikre dit specifikt brands sikkerhed specifikt.

Sådan administreres din Shopify-butik

Jeg elsker Shopify-mobilappen, men jeg får flere detaljer om, at nogle få afsnit nede i denne anmeldelse. (Spoiler: Du kan stort set gøre alt fra en mobilenhed.)

Dog er det det robuste instrumentbræt, hvad enten desktop- eller mobilversionen sprænger mig virkelig væk. De dækker alle de potentielle baser, og det er en vanedannende tracker af din vækst, salg, besøgende, ordersporing og mere. Det er en top-down, men krystalklar datapræsentation, som jeg ikke kan sige nok gode ting om.

rapportering

Hvordan sammenlignes Shopify-instrumentbrættet med sine konkurrenter? Hver e-handelsplatform har en interaktiv dashboardkomponent, men ingen af ​​dem er så rene og alt-på-et-sted som Shopify-versionen. For de mindre tekniske mennesker er det næsten perfekt.

Hvor specifik kan du organisere din fortegnelse?

Shopify giver dig mulighed for at tilføje så mange dropdowns, som du har brug for dine produkter, selvom du sandsynligvis bliver nødt til at downloade en app, hvis du har mere end en eller to.

For eksempel, hvis du sælger en T-shirt, der kommer i forskellige farver og forskellige størrelser, har kunden to dropdowns, en til farve og en til størrelse, og produktbilledet kan endda ændres, når du gør.

lagerstyring

Er dette unikt for Shopify? Nej, du kan gøre det samme på (jeg gætter) alle e-handelsplatforme, inklusive alle dem, som jeg har erfaring med, fra Magento til WooCommerce. Men det er stadig vigtigt at nævne.

Du kan også liste hvert element separat efter farve, design, størrelse og hvad der måtte være, afhængigt af din branche. Dette kan også være en fantastisk SEO-strategi, da hver produktside er dens egen mulighed for at blive genkendt af søgemaskinealgoritmer.

Hvor kraftfuld er Shopify som webhost?

Shopify-kapaciteterne i Shopify er direkte imponerende. Du får ubegrænset båndbredde, skønt det skulle være standard, da din virksomheds vækst ville blive afstemt på anden måde. De også opdater dine webkapaciteter automatisk, ikke nødvendigt at fjerne dit websted og få dine kunder til at vente på en opdatering. Det er en fantastisk måde at miste dem!

Men hvad der måske er min favoritkomponent i deres webhosting, er den ubegrænsede e-mail-videresendelse, som kan være utroligt nyttig. På den måde opretter du forskellige e-mails til forskellige afdelinger og strømline kundekommunikation. Du ønsker trods alt ikke, at dine anmodninger om tilpasset design skal gå til din IT-afdeling.

pålidelig web-hosting til e-handel

Selvom det sandsynligvis er klogt for massive virksomheder at investere i mere specifikt serverplads, vil de fleste butikker aldrig have et båndbreddeproblem, mens de bruger Shopify som deres webhost.

Gennemgang af data fra Shopify-salg

Jeg er allerede gået i gang med Shopify-betjeningspanelet, hvor du kan finde de fleste af de data, du leder efter, på én gang. Men du kan få meget mere dybdegående med de data, der er indsamlet fra dit igangværende salg. Shopify er designet til at være så robust eller så minimal, som du vil have den til at være.

De mest åbenlyse datapunkter er, hvilke produkter der bevæger sig, og hvilke der opholder sig i “hylderne”, så at sige. Google Analytics er også direkte kompatibel med din butiks opsætning, så du har alle disse indsigter til din rådighed. Du kan hente alle dine trafik- og henvisningsrapporter hurtigt og så detaljeret, som du ønsker, og eksportere dem til en række filtyper, f.eks. Excel og PDF.

Du har muligvis ikke brug for hvert datapunkt, men hvis du nogensinde ansætter en ekspert, skal de bede om det hele for at give dig den bedste chance for at konvertere flere kunder.

Er Shopify-appen bedre end resten?

app butik

Det er ikke svært at med det samme fortælle flagermus, at Shopify er designet til enhver, hvilket betyder hyperintuitiv navigation og ekstremt nem styring er et vigtigt salgsargument. Så at lave en simpel mobilapp, der giver dig mulighed for at gøre praktisk talt alt fra din telefon, kommer bare med territoriet.

Shopify tilbyder den bedste e-handel-mobilapp på markedet. Periode, slutning af historien! Har jeg prøvet dem alle? Riktigt, nej. Men jeg har prøvet mange, og dette er langt min favorit e-handelssoftware med hensyn til navigation, tilgængelighed og funktioner.

Du vil være i stand til at e-maile og ringe til kunder, administrere inventar og gennemgå dit dashboard, mens du er på farten. Det er ikke bare ekstremt praktisk, det føles vigtigt for dagens verden.

En favorit del af Shopify er kundesupport

Kundebehandlingsteamet hos Shopify er lidenskabelig og villig til at gå ud over. For mig er det et enormt salgspunkt. Jeg kan ikke fortælle dig, hvor mange gange jeg har trukket mit hår ud med andre kundesupporthold. Og enhver, der får mig til at føle, at det aldrig vil ske, får en guldstjerne.

Imidlertid er 24-7-365 support via live chat, online form, e-mail og telefon ikke unik for Shopify, og heller ikke den enestående kundeservice. Alle e-handelswebsteder, der er dedikeret til at hjælpe små virksomheder, trives, sørg for at have gode repræsentanter på telefon.

Men alligevel tager Shopify det hele et skridt videre end de fleste med andre funktioner, der hjælper dig med at nå nye højder som iværksætter. Oven på standardhjælpecentret med ofte stillede spørgsmål har de virkelig nyttige og ofte fascinerende forumdiskussioner, hvor jeg har fundet utallige tip og indsigt.

En anmeldelse af styring af en mursten og mørtelbutik med Shopify

Shopify er en e-handelsplatform, som du også kan bruge til din fysiske butik. Dette er en forbløffende ressource for virksomheder, der sælger både online og i butikken, da du vil have et strømlinet styringssystem, der tager hensyn til alt salg og drift.

Nogle produkter sælger muligvis bedre i butikken end online. Din samlede indtægt er, hvordan du korrekt fordeler finansiering. Og din butik kan ikke fungere op til dens højeste niveauer af produktivitet og organisation uden det rigtige Point of Sale (POS) -system.

Men hvis du har et separat POS-system til din butik, der kræver, at du uploader eller (så meget værre) manuelt indtaster dataene, er det bestemt, at menneskelig fejl opstår. At have dine online- og butikshandlinger alle kørt gennem den samme platform er utroligt fordelagtigt.

Shopify hardwarekvalitet

Så slanke og smukke, som Shopify POS-systemets harddisk kan være, er de forfærdeligt holdbare, hvilket betyder, at de klarer sig godt i både butiksmodeller og travle restauranter – og enhver form for detailhandels- og fødevarevirksomhed mellem.

Hardwaren er stort set grupperet i tre kategorier, selvom den første omfatter alt hvad du har brug for for at oprette et POS-system i butikken. Retail Kit har iPad-stativet, kortlæseren og alt det nødvendige tilbehør. Hver sælges også separat.

Det er også alle designet til at være så alsidig som muligt. Dit personale kan medbringe iPads med sig for at servicere kunder, og det samme gælder kortlæseren. Du kan endda tage din POS-hardware med dig uden for butikken for at foretage leverancer, estimater, installationer og så videre.

Shopify POS-systemet er et af de mest robuste på markedet

Mens POS-systemet er let at lære og bruge, tilbyder de træningsvideoer, så du og dit personale kan blive Shopify POS-eksperter sammen – og eventuelle nye medarbejdere hurtigt kan ombord.

Desuden kan de mange Shopify-tilføjelsesapps også lette virkelig fantastiske funktioner til dit POS også. Du kan booke aftaler, klasser og seminarer, mens du automatisk planlægger og sporer deltagelse. Du kan sælge efter produkt, efter vægt eller efter tid. Du kan hurtigt ændre priserne, gøre produkter utilgængelige og køre kampagner og rabatter. Mulighederne er virkelig uendelige.

Så selvom jeg skal gå over et par af mine yndlingskomponenter, er disse på ingen måde en komplet liste over de måder, du kan bruge dette POS-system til dig og din virksomheds fordel.

shopify salgssted

Utrolig betalingsfleksibilitet

Kreditkortsatserne er spændende lave, selvom de bliver lavere jo større din POS-systempakke. Jeg ønsker gerne, at det var en standard, lav sats, men det er stadig meget konkurrencedygtigt. Du bliver heller ikke opkrævet noget ekstra for returneringer og udvekslinger, som skal være en branchenorm standard.

Du kan også opkræve mere end et kreditkort og dele op betalinger. En kunde, der ønsker at gøre det, bliver meget modet, hvis du ikke er i stand til at rumme dem. Uanset om fire personer ønsker at opdele en check eller en person ønsker at opkræve en del af den og betale resten kontant, gør Shopify det let at gøre det hele.

Grundlæggende har du kontrol over dine betalinger. Hvis folk betaler med digitale point eller festivalbilletter, accepterer du den form for valuta og registrerer den i dit POS, som om det var nogen anden form for betaling.

betaling gateways

Spil-skiftende sporings- og styringsfunktioner

Dette er ikke så meget en fordel med Shopify POS så meget som det er grunden til at du investerer i et POS-system generelt. Der er ingen bedre måde at holde styr på alle dine køb og inventar. Personalet kan slå ind og ud ved hjælp af POS. Du kan skifte kasserer gennem systemet, mens du altid ved, hvem der har handlet med kontanter, hvornår og hvilken skuffe.

Alle data kan også være synkroniseret med dine QuickBooks (eller en anden regnskabsplatform) -konto for at holde styr på alt for skatter. Og det kan du begrænse, hvad bestemt personale kan og ikke kan gøre. For eksempel ønsker du måske ikke tilladelse til, at medarbejdere selv kan samle poster eller tilføje rabatter.

Igen, uanset niveau af kontrol eller sporingsstyrke, du vil have over din virksomhed, kan Shopify POS (og ærligt talt alle POS-systemer, der er værd at være salt) gøre det ske.

rapportering

Værktøjer til opbygning af kundeforhold

De kundevendte værktøjer i Shopify POS tilbyder nogle virkelig spændende ting. Flere og flere virksomheder ser ud til at give deres kunder mulighed for at bestille direkte fra skærmen. Men du kan også gå papirløs og stadig acceptere tip ved at vende iPad rundt for at møde kunden efter at have taget deres ordre.

De kan få deres kvitteringer sendt direkte til deres e-mail, og de kan tilmelde sig belønning ved at give deres kontaktoplysninger.

På din side er du i stand til let at søge efter produkter og se, om der er noget i eller på lager. Du kan oprette kundeprofiler, som kan indsamle usædvanligt nyttige data og opsøgende oplysninger. Du kan endda integrere dit eget loyalitetsprogram direkte gennem Shopify POS, ingen grund til at gå med en tredjepart.

Kombination af en Shopify-onlinebutik med en detailplacering

Når du handler både personligt og online, har du brug for alt, der er forbundet på en platform. Fordelene opvejer langt eventuelle yderligere omkostninger, jeg lover dig. Øget produktivitet – og den sømløse forbindelse, der giver uovertruffen ro i sindet – er praktisk taget uvurderlig. Du kan se på hele din virksomhed og alle dens facetter og ikke behandle den som to separate virksomheder.

En af de mest ambitiøse måder at se på Shopify POS i kombination med online-salg er potentielt at eliminere en butik eller åbne et andet sted. Ved at overveje dine bøger individuelt i stedet for at tage et skridt tilbage og ser på det hele i realtid kan hjælpe dig med kontinuerligt at optimere og revurdere din virksomheds fremtid. Så værdifuld.

Sådan sælges digitale produkter hos Shopify

Du behøver ikke have en butiksflade til dine digitale produkter, men du behøver heller ikke at styre en begrænset beholdning. Så hvorfor sælge på Shopify?

Nå, fordi det er super skalerbart og funktionsrigt. Hvis du flytter digitale produkter i et tempo, der kræver, at du sælger direkte fra dit websted i stedet for tredjepartssælgerwebsteder som Etsy og Amazon, er Shopify et godt valg.

Men hvis det er mere fornuftigt økonomisk at blot betale en del af hvert salg til en tredjepart sælger snarere end de månedlige gebyrer hos Shopify, er det den bedre rute.

Kort sagt: du kan sælge digitale produkter på Shopify, ligesom fysiske ting. Men jeg vil blive overrasket, hvis det gav så meget mening, hvis du ikke også sælger fysiske produkter eller tjenester.

Marketing gennem Shopify

marketingværktøjer

Optimering af din marketingstrategi ved at hente data fra flere forskellige kilder kan blive forvirrende, og forvirring fører til oversyn. God ting Med Shopify kan du gøre alt på et sted.

Din Shopify-butik er det sted, hvor du kontinuerligt kan bygge videre på dit brand. Det betyder, at du skriver og poster blogartikler, der hjælper dit publikum og forbedrer din Google-søgerangering. Det betyder fuld integration med social media marketing, hvor du kan føre en kunde fra at klikke på din annonce til at købe produktet uden nogensinde at forlade Facebook eller Instagram.

Det betyder at identificere, hvor dit nuværende publikum befinder sig, tiltrække kontinuerligt nye kunder og aktivt opbygge nye tilbud for at udvide din potentielle kundepool.

Shopify har du dækket på alle fronter.

Se denne video for marketingtips ved hjælp af Shopify:

Blog- og SEO-værktøjer

shopify seo og blogging

Du kan oprette en blog direkte i din Shopify-butik, så dine kunder kan få din indsigt oven på alle dine produkter, alt på ét sted.

Jeg anbefaler at ansætte en blogger i din niche for at skrue ud indhold. Det er værd at investere i at have en robust blog oprindeligt og derefter sende noget nyt hver uge eller deromkring – mens du promoverer det eksisterende indhold på dine sociale mediekanaler.

Du kan bruge Shopify SEO-værktøjerne til at finde ud af de bedste strategier, men chancerne er for, at du vil outsource nogle af indholdsskrivningerne. Det kan være et stort energiforløb, og du har en virksomhed at køre.

Glem ikke at du også kan bruge Shopifys SEO-værktøjer til at optimere alle dele af dit websted, fra hjemmesiden til produktkategorierne til hver produktside. Og jo bedre du optimerer til søgemaskiner, jo mere organisk trafik får du, hvilket forbedrer SEO yderligere.

seo app store

Bør du stole på en Google Smart Shopping-kampagne?

Shopifys integration med Google Smart Shopping er fantastisk, hvis du vil læne dig tilbage og se de potentielle kunder rulle ind. For dem, der ikke er bekendt med Google Ads og bare ønsker at rulle med det samme, siger jeg, gå til det. Men det burde ikke være din langsigtede digitale markedsføringsstrategi.

google smart shopping

Dette er måske min eneste store klage over Shopify: de får Google Smart Shopping til at lyde som enten en standard eller en ikke-brainer. Her er tinget: det er superbegrænsende, hvilket betyder, at du ikke har den slags kontrol, som en PPC-ekspert og digital annoncehåndterer skulle bruge til at udføre deres job ordentligt.

Her er hvad du KAN IKKE gør, hvis du bruger Google Smart Shopping i stedet for selv at styre dine Google Ads-kampagner:

  • Ekskluder specifikke søgeudtryk ved hjælp af negative søgeord.
  • Ekskluder visse annoncenetværk.
  • Ekskluder specifikke enheder.
  • Kontroller placeringsmålretning ud over indstilling af landet. Hvis du driver en lokal butiksfacade, er det stort set en deal-breaker.
  • Udfør regelmæssige budjusteringer.
  • VÆRST AF ALT: Du har ikke granulær rapportering, hvilket betyder, at du ikke ved, om din trafik hovedsagelig kommer fra en bestemt kilde som YouTube- eller Gmail-annoncer.


Nogle af begrænsningerne er imidlertid, hvad folk, der bruger Google Smart Shopping, ser efter. Annoncerne planlægges automatisk baseret, og din målgruppemålretning bliver også automatiseret. Det betyder, at du kan læne dig tilbage og stole på Google, så den får den rette målgruppe til dig.

Shopify giver $ 100 til brugere af første gang Google-annoncer

Kravet er, at du skal bruge mindst $ 25 på en ny konto. Krediten på $ 100 gælder også kun for Google Shopping-kampagner. Stadig kan det omsættes til en masse annonceforbrug afhængigt af konkurrenceniveauet i din niche. Hvis du ikke har en Google Ads-konto endnu, er der absolut ingen grund til ikke udnytte.

google annoncer $ 100 kredit

Hvad er Kit? Et overblik over Shopifys virtuelle assistent

Det, der imponerede mig mest ved Kit, er, hvor meget det forbedres over tid. Men selv tidligt har Kit været en meget nyttig (og gratis!) App, som jeg ofte bruger. Denne “virtuelle assistent” kan faktisk skrive sociale medieannoncer til dig. Jeg kan altid lide at gå ind og røre ved dem, undertiden endda omskrive dem fuldstændigt, men det er super praktisk.

Kit er også en god påmindelsesapp til e-mail-opfølgninger, da denne opgaveliste kan blive rodet hurtigt, hvis den ikke er automatiseret. Når du trykker på de oprindelige tilpassede e-mails, kan den sende alle mulige smarte automatiske meddelelser for at opretholde kundens engagement. jeg elsker det.

Sådan ser det ud

shop kit crm og assistent

Du kan også bruge Kit til at gøre tingene automatisk i andre apps, især i marketingniche. Jeg bruger også Kit til regnskabsmæssige ting og indsamling af ideer om potentielle nye produktgener. Har du brug for det? Nej. Er det dejligt at have og gratis? Ja og ja.

Sådan sælges tjenester hos Shopify

Selvom Shopify potentielt er et godt valg til salg af digitale produkter, er den ikke rigtig lavet til at sælge tjenester. Hvis du sælger specialtilpassede møbler eller noget i den vene, sælger du stadig et produkt. Med tjenester taler vi om grafisk design, kodning, regnskab, skrivning og så videre. Der er platforme, der er langt mere nyttige for en tjenesteudbyder.

Shopify har dog apps designet til at sælge tjenester, det ville bare være i takt med at sælge dine produkter. Dette er også bare min personlige mening – men da de kun gør meget for at imødekomme entreprenørens webshops, ville jeg ikke blive overrasket, hvis de var enige med mig.

Er de gratis Shopify-apps nyttige?

For det første er Kit den virtuelle assistent gratis, så ja, de gratis apps er nyttige. Jeg ved, at der er 3600 af dem, og jeg forventer ikke, at du skal gennemgå alle. Men jeg kan varmt anbefale at lege med søgefeltet og bare se, hvad de har at tilbyde. Med over tusind gratis apps at vælge imellem, vil jeg satse penge på, at du vil blive overrasket over nogle af de værktøjer, der stilles gratis til rådighed.

Jeg kan varmt anbefale regelmæssigt at besøge Shopify-appbutikens hjemmeside. Under sektionerne Personlige valg og tendenser kan du opdage noget interessant og unikt, som du måske ikke har overvejet. Du kan også organisere ting efter dine mål, som at sælge produkter.

shopify app store

Er de betalte Shopify-apps værd?

Ikke at se bort fra spørgsmålet, men hvis noget er det værd, er det det værd. Jeg vil bestemt anbefale at tjekke anmeldelserne, men mange af apps i Shopify Store lader dig prøve dem med en gratis prøveperiode. Så kan du spørge dig selv, “Ville jeg betale for dette?” Hvis svaret er ja, er det værd.

I nogle tilfælde, skal du muligvis investere i betalte apps for at din online butik fungerer korrekt. Derfor er din personlige oplevelse den vigtigste anmeldelse, du overvejer. Hvis det ikke er så omkostningseffektivt at køre din virksomhed til sit fulde potentiale, selv i starten, kan du overveje at gå med en alternativ e-handelsplatform.

Før du gør det, skal du kontakte Shopify-kundesupport for at se, om de vil sænke nogle priser for at imødekomme dig. Det kan ikke skade at spørge! Du bør også læse Shopify App-anmeldelser omhyggeligt, da mange af dem vil påpege manglerne og spare dig tid på at prøve dem! 

shopify betalte apps

Shopify partnere og appudviklere

Shopify tilbyder en lang række andre muligheder ud over at være en platform for onlinebutikker. Du kan også blive en Shopify-partner, der inkluderer folk, der bygger butikker for andre mennesker, leverer dine tjenester til virksomheder i nød og udvikler Shopify-apps. Det kan være en stor ekstra indtægtskilde – eller en karriere på heltid.

Shopify partnere og appudviklere

Shopify Academy Review

shopify akademiet

For det første er Shopify Academy-kurserne gratis. Det er ikke et opsalgsområde, dette er et sted, der virkelig er en gratis ressource med superværdifuld information.

Lad os være ægte: Shopify ønsker, at du fortsat skal betale dine abonnementsgebyrer og app-afgifter, og jo flere kunder der køber dine produkter, desto mere betales de gennem de (små og rimelige, men stadig eksisterende) behandlingsgebyrer.

Det er ikke et skud på deres hold – de er nødt til at tjene penge som resten af ​​os. Dette er mere at køre hjem, at Shopify Academy er et fantastisk sted at få information fra kolleger iværksættere om de strategier, der arbejdede for dem. Hvis du allerede lytter til alle forretnings-podcasts og læser alle de succesbøger, du kan få tak i, kan du lige så godt føje Shopify Academy-kurserne til dit repertoire.

Kan du tilføje Shopify til eksisterende websteder?

Absolut du kan. Du kan bruge din Shopify-konto (inklusive Shopify Lite) til at sælge produkter på dit websted uden at overføre alt dit indhold til en separat Shopify-butik. Shopify gør det nemt at blot tilføje en “KØB NU” -knap til dit eksisterende websted og begynde at sælge hvad du vil.

Du skal åbne en Shopify-konto, men det er ikke som om det fører dig til en hel separat Shopify-side – hele processen udføres direkte på dit websted, hvilket er ret fantastisk, hvis du spørger mig.

shopify købsknap på eksisterende websted

Skal du ansætte en Shopify-ekspert?

En “Shopify-ekspert” betyder ikke nødvendigvis nogen, der er en ekstraordinær e-butiksbygger. Titlen omfatter en lang række fagfolk inden for et stort antal specialiteter.

Du kan gå med en erfaren ekspert med mange års erfaring eller en nytilkomne, der tilbyder deres tjenester til en reduceret pris. Du er velkommen til at shoppe rundt – markedspladsen er moden med forbløffende talent, der kan gøre dit job lettere.

Endnu en gang er der eksperter, der bare kan bygge dig hele din butik fra bunden af ​​for dig, få dig alle klar til at sælge produkter, få tilbage de oprindelige omkostninger og starte en rentabel ny virksomhed. En del af deres tonehøjde skal være, at de betaler for sig selv i det lange løb.

shopify eksperter

Hvad er Shopify?

Shopify er verdens førende alt-i-én SaaS e-handelsplatform, der giver dig mulighed for at starte, vokse og administrere din online butik ved hjælp af hundredvis af indbyggede funktioner og tusinder af apps. Shopify giver dig alt hvad du har brug for for at komme i gang med at sælge, via din online butik, sociale kanaler eller din fysiske butik gennem deres integrerede POS.

Hvad er fordele ved Shopify?

Shopify er en fuldt hostet og alt-i-én e-handelsplatform, hvor du ikke behøver at bekymre dig om de tekniske ting. Det har et kæmpe (gratis og betalt) app-marked og tilpassede temaer. Forladt gendannelse af vogn, 100+ betalingsportaler, enkel at bruge butiksplads, SKU og lagerstyring, indbygget SEO, marketing, analyse og rapportering, fleksible forsendelsespriser og automatiske afgifter. Fremragende kundesupport, selvhjælpsdokumentation og samfund. Sælg på tværs af flere kanaler, både digitale og fysiske produkter (integreret POS).

Hvad er ulemperne ved Shopify?

Shopifys indbyggede betalingsprocessor giver dig kun mulighed for at sælge fra visse lande, og du skal betale transaktionsgebyrer, hvis du bruger tredjeparts betalingsportaler. Omkostningerne ved brug af apps kan hurtigt tilføjes. E-mail-hosting er ikke inkluderet. Lite-planen har begrænsede funktioner.

Jeg håber, at denne Shopify-anmeldelse var nyttig!

Selvom denne e-handel indkøbsvogn platform ikke er for enhver type iværksætter, der kan tænkes, er det svært at forestille sig en bedre kandidat til at nå dine e-handelsforretningsmål. Godt salg!

Find ud af, hvorfor 1M + virksomheder bruger Shopifys kraftfulde og brugervenlige e-handelsbuilder. Start din gratis prøveperiode nu!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me