Shopify is het populairste e-commerceplatform ter wereld. Deze alles-in-één e-commercesoftware wordt ondersteund 1 miljoen handelaars en hebben gegenereerd $ 155 miljard aan omzet. Deze Shopify-beoordeling behandelt de ins en outs van .


Contents

Logo van shopifyShopify Review (samenvatting)

Over

Shopify is ‘s werelds toonaangevende alles-in-één SaaS-e-commerceplatform waarmee u uw online winkel kunt starten, laten groeien en beheren.

�� Kosten

Shopify biedt drie tariefplannen: Basic Shopify kost $ 29 / maand, het hoofdplan kost $ 79 / maand, Advanced Shopify kost $ 299 / maand. Er is ook het Shopify Lite-abonnement dat $ 9 / maand kost. (Vergelijk plannen hier.)

�� Voordelen

Volledig gehost en alles-in-één platform, wat betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de technische dingen. Enorme (gratis en betaalde) app-marktplaats en aangepaste thema’s. Verlaten winkelwagenherstel, 100+ betalingsgateways, eenvoudig te gebruiken storefront, SKU en voorraadbeheer, ingebouwde SEO, marketing, analyse en rapportage, flexibele verzendkosten en automatische belastingen. Uitstekende klantenondersteuning, zelfhulpdocumentatie en community. Verkoop via meerdere kanalen, zowel digitale als fysieke producten (geïntegreerde POS). Bekijk alle functies.

�� Nadelen

Met de ingebouwde betalingsprocessor van Shopify kunt u alleen vanuit bepaalde landen verkopen, en u moet transactiekosten betalen als u betalingsgateways van derden gebruikt. De kosten van het gebruik van apps kunnen snel oplopen. E-mailhosting is niet inbegrepen. Het Lite-abonnement wordt geleverd met beperkte functies.

Vonnis

“Shopify is het beste volledig gehoste e-commerceplatform dat momenteel op de markt is. Het is redelijk geprijsd en wordt geleverd met honderden ingebouwde functies en duizenden apps. Shopify geeft je alles wat je nodig hebt om te beginnen met verkopen, via je online winkel, sociale kanalen of je fysieke winkel via hun geïntegreerde POS. ”

beste Shopify-beoordelingen

shopify beoordeling

Meer dan 1 miljoen online bedrijven van stroom voorzien De jaarlijkse inkomsten van Shopify bedroegen $ 1,57 miljard in 2019, een stijging van 47% ten opzichte van 2018. En in deze Shopify-recensie, we zullen bespreken waarom uit een recent onderzoek blijkt dat het wordt aanbevolen door 88 procent van de gebruikers.

Wie is de 12 procent die geen verbinding heeft gemaakt met de site? Wat maakt dit platform zo wijdverspreid en zo prominent aanwezig in de e-commerce sfeer? Is het benaderbaar genoeg voor een nieuwkomer, ontworpen voor ervaren techprofessionals, of valt het ergens in het midden?

Aan het einde zou je al die vragen en meer moeten kunnen beantwoorden. Omdat mijn doel niet is om alleen een diepgaande Shopify-beoordeling te geven: ik hoop u te helpen beslissen of dit e-commerceplatform specifiek voor u geschikt is.

Ontdek waarom 1M + -bedrijven de krachtige en gebruiksvriendelijke e-commerce builder van Shopify gebruiken. Start nu uw gratis proefperiode!

Waarom deze Shopify-recensie?

shopify beoordelingen

Het leuke aan deze recensie is dat het is geschreven door iemand die een paar jaar geleden een bedrijf helemaal opnieuw op Shopify is begonnen en sindsdien een fervent gebruiker is geworden.

Ik ben echter geen onbekende in een breed scala aan andere e-commerceplatforms, waaronder BigCommerce, 3dcart, Wix, Squarespace, WooCommerce en Magento. Later zullen we vergelijken hoe Shopify opvalt in vergelijking met die grote concurrenten, en wat deze recensent precies op die websites verkocht.

Het is altijd mogelijk dat uw bedrijf beter past in een andere optie voor e-commerceplatforms. Maar je bent waarschijnlijk hier omdat je allerlei (waarschijnlijk geweldige) dingen over Shopify hebt gehoord en je overweegt of je het eens moet proberen. Laten we dus een van de meer voor de hand liggende vragen uit de weg ruimen:

Waar kan ik Shopify voor gebruiken?

Het is een volledig gehost alles-in-één e-commerceplatform, dus die vraag zou voor de hand moeten liggen, toch? Maar de waarheid is dat je altijd gewoon een Etsy-winkel kunt openen of, ach, waarom niet gewoon een eBay-profiel maken en je waren daar verkopen? Omdat u op zoek bent naar een robuust platform waarin u uw hele bedrijf kunt huisvesten, en dat is waar Shopify binnenkomt.

shopify beoordeeld

Terwijl u de recensies van Shopify doorneemt, ziet u een breed scala aan geldige meningen, maar deze komen van slechts een breed scala aan mensen. Ze hebben verschillende doelen, niches, industrieën, ervaring, de lijst gaat maar door. Als u echter Shopify gebruikt, doet u (heel algemeen) een of meer van de vier dingen:

Een merk starten vanaf het begin
Online verkopen
In de winkel verkopen
Marketing van uw merk

Laten we elk van deze vijf gebieden bekijken en kijken hoe het Shopify-platform het gemakkelijker, beter of, op zijn minst, anders doet.

Een bedrijf starten op Shopify

Je hebt een idee voor een bedrijf en je zoekt een plek om te beginnen. Of je neemt je zijgedrang en verplaatst het naar een platform als Shopify waar het kan groeien. Als dat het geval is, is Shopify allesbehalve gemaakt voor jou.

In tegenstelling tot platforms zoals WordPress, dat behoorlijk complex is, en zelfs Squarespace, dat zeker benaderbaar maar vrij beperkt is, is Shopify gebouwd om te winkelen. Kunt u het aan de naam zien? En bovendien is het gemaakt voor mensen die niet alles vanaf nul willen bouwen.

Wat betekent dat voor jou? Welnu, als u al een WordPress-expert bent, waarom zou u Shopify dan overwegen? Zet die expertise goed in! En verderop in deze Shopify-recensie gaan we in op hoe u deze kunt integreren met uw bestaande website.

het dashboard van shopify

Een robuuste bron voor startups

In deze Shopify-recensie bespreken we alle redenen waarom deze site alles lijkt te hebben. En als u nog niet bekend bent met het enorme aantal marketingtools dat u online ter beschikking staat, zult u waarschijnlijk een overvloed aan wegen ontdekken die u kunt bewandelen om uw bedrijfsdoelen en verder te bereiken.

Shopify doet geweldig werk door u de vrijheid te geven om het eenvoudig te houden en vanaf daar te bouwen. U kunt niets meer hebben dan een webpagina die één enkel product verkoopt. Je kunt een Shopify-site hebben die de site die je leest deze te schande maakt. De mogelijkheden zijn eindeloos omdat het zo is gebouwd.

Google trends

Een merk creëren vanuit Scratch op Shopify

Je zult veel plezier beleven aan de eerste paar stappen van het starten van een bedrijf met Shopify. Je kunt zelfs beginnen voordat je een naam hebt bedacht, met een Bedrijfsnaamgenerator die gratis beschikbaar is, u hoeft geen account te openen. Je zult er waarschijnlijk geen vinden die de spijker op zijn kop slaat, maar je krijgt wel heel veel ideeën.

Ze hebben ook een fantastische tool voor het maken van logo’s die u kunt gebruiken om iets helemaal zelf te maken of te beginnen met een sjabloon. Ik heb gehoord dat veel mensen iets opstelden met het eenvoudige grafische ontwerpplatform Canva. Maar als u van plan bent uw bedrijf volledig op Shopify te vestigen, kunt u hier net zo goed een logo maken.

Het enige dat belangrijker is dan de naam en het logo, is beslissen wat je verkoopt. En aangezien het moet creëer een uniforme look via uw winkel en via alle advertentiekanalen, wilt u dit als eerste doen.

Hoe Shopify helpt bij het opbouwen van een online aanwezigheid

Zodra u alle basisgegevens hebt vergrendeld, wilt u uw product verkopen. En omdat het algoritme van Google uw grootheid nog niet onmiddellijk kan herkennen, moet u uw naam bekend maken.

Shopify heeft een belachelijk aantal marketing-apps en ingebouwde SEO-tools om je merk te laten opvallen. Ik raad aan om met de best beoordeelde, meest populaire apps te gaan, maar kijk gerust rond. Misschien ontdekt u gewoon een opkomende optie die u vooruit helpt, simpelweg omdat u niet doet wat iedereen doet.

Direct via uw Shopify-account kunt u snel en gemakkelijk:

Ontvang een aangepaste URL of importeer er een die al in je bezit is.
Blader door zowel gratis als betaalde stockafbeeldingen.
Creëer een geheel unieke winkel.

Kijk dit:

Een winkel opzetten in Shopify

dashboard

U kunt een winkel openen, of u nu een inventaris van producten heeft of niet. In feite is het dropshipping-bedrijfsmodel een van de meer populaire manieren om Shopify na te streven. U kunt de producten die u wilt verkopen selecteren via hun samenwerking met het dropshippingbedrijf Oberlo.

De klant betaalt u de winkelprijs, u neemt dat geld en koopt het bij de groothandel, en de dropshipper doet alle verpakking en verzending rechtstreeks naar de klant. Boom, winst.

Maar of je nu je eigen items verkoopt of Shopify gebruikt voor dropshipping, je kunt je winkelthema kiezen op basis van een verscheidenheid aan sjablonen (sommige gratis, sommige betaald). Je zult je producten naar hartenlust aanpassen, inclusief beschrijvingen toevoegen (Shopify heeft daar ook apps voor). En voeg alles toe wat u maar wilt, zoals een pagina ‘Over ons’, FAQ, enzovoort.

Dan ben je klaar om te gaan. Ik denk dat alles bij elkaar een werkende winkel in minder dan een dag zou kunnen uitrollen, geen grapje!

Ontdek waarom 1M + -bedrijven de krachtige en gebruiksvriendelijke e-commerce builder van Shopify gebruiken. Start nu uw gratis proefperiode!

Moet u de gratis Shopify-proefperiode doen?

Ik raad altijd aan om te beginnen met een gratis proefperiode, zelfs als je weet dat je een betaalde gebruiker gaat worden. Om te beginnen kun je maar één Shopify-winkel tegelijk hebben, dus als je in het begin ver komt en besluit dat je gewoon helemaal opnieuw wilt beginnen, alles wilt verwijderen en opnieuw wilt beginnen zonder het gevoel te hebben dat je geld hebt verspild.

Tijdens het schrijven van deze recensie bood Shopify een gratis proefperiode van 90 dagen aan, wat ongelooflijk is. Maar dat zit in de greep van de nieuwe coronavirus pandemie, dus het is zeker tijdelijk. Toch is het de moeite waard om te profiteren van wat de gratis proefaanbieding ook is, al is het maar de standaard 14-daagse.

Shopify Capital is een kredietprogramma voor gekwalificeerde bedrijven, wat een andere potentiële manier is voor startups die op zoek zijn naar wat startgeld om de grond op te gaan met reclame en meer. Het zou de moeite waard kunnen zijn om naar te kijken.

Moet u een gelicentieerd bedrijf zijn om een ​​Shopify-winkel te starten?

instellingen

Technisch gezien: nee. U hoeft geen gelicentieerd bedrijf te zijn om uw eigen Shopify Store te openen. U hoeft alleen maar belasting te betalen over elk inkomen door belasting op zelfstandigen in te dienen, waarvoor driemaandelijkse betalingen vereist zijn.

Ik raad echter ten zeerste aan om zo snel mogelijk een gelicentieerd bedrijf te openen, bij voorkeur voordat u uw eerste product verkoopt. Je wilt worden beschermd tegen persoonlijke aansprakelijkheid en het heeft zijn fiscale voordelen, vooral belangrijk als je ergens anders werkt en een Shopify-winkel een bijkomstigheid is.

Soorten online winkels op Shopify

shopify winkeltypes

Het type online winkel dat u op Shopify opent, is vrijwel beperkt tot uw verbeeldingskracht. Verkoopt u infraroodsauna’s? Dan zal ik je misschien binnenkort nog eens beoordelen! Levert u op maat gemaakte prints of kleding? Verkoopt u eten of drinken? Accessoires of ambachten? Boeken, strips, romans, tijdschriften?

Dit is een eerlijke Shopify-beoordeling, dus laten we eerlijk zijn: dit is een bedrijf met winstoogmerk, wat betekent dat ze zoveel mogelijk klanten willen. Dat betekent dat hun platform is ontworpen om elk denkbaar type bedrijf te huisvesten (zolang het online kan).

Online verkopen met Shopify: een recensie

Ik waarschuw je nu: de tijd verstrijkt als je begint met het bouwen van je winkel. Ze maken het belachelijk eenvoudig om aan te passen, en je kunt uiteindelijk worden meegesleept en beseffen dat er acht uur zijn verstreken en dat je alleen hebt gespeeld met de achtergrondkleur. Dat is geen slechte zaak, het is eigenlijk een bewijs van de toegankelijkheid en het gebruiksgemak.

Het is moeilijk om de Shopify Online Store te verslaan

Shopify-thema's

Letterlijk. Het is moeilijk om zo gemakkelijk zo’n mooie website te maken – als het überhaupt mogelijk is. Maar als u een hyperspecifieke visie voor uw winkel in gedachten heeft, kunt u deze helemaal zelf bouwen of een Shopify-sjabloon aanpassen door deze rechtstreeks in de HTML-backend te bewerken. Beste van twee werelden!

Wanneer u bestaande afbeeldingen van uw producten heeft, hoeft u alleen maar de bestanden rechtstreeks naar de site te slepen en neer te zetten. U kunt galerijen, diavoorstellingen of statische afbeeldingen maken. U kunt overal tekst plaatsen. Je kunt door tientallen thema’s bladeren en ermee spelen.

Hoewel Squarespace en Wix meer sjablonen hebben, verslaan de e-commercefuncties van Shopify Wix en Squarespace in mijn boek, en de sjablonen zullen geen goed verkoopargument zijn om dat te compenseren. (Lees mijn vergelijking tussen Squarespace en Wix.)

Herziening van het Shopify-winkelwagentje

Verbazingwekkend, u kunt meer dan honderd betalingswijzen accepteren via Shopify als je in de Verenigde Staten woont (ik kan niet getuigen van andere locaties). Dit omvat alle belangrijke creditcards en e-wallets, maar ook cryptocurrencies en meer.

Verder berekenen ze alles op basis van de lokale belastingen en valuta van de shopper. Dus als u een internationale verkoper bent, weet u dat uw kassa wordt vertaald zodat deze geschikt is voor elke locatie van de klant, inclusief de lokale valuta.

Als je het nog niet geraden hebt, kun je je verzendkosten vooraf instellen of Shopify de verzendkosten automatisch laten berekenen, hoewel dat vereist een Shopify Advanced plan. Als u echter verschillende artikelen heeft, is het waarschijnlijk de upgrade waard, ook al is het alleen voor de automatische verzendberekeningen. Daar wil je niet te weinig op rekenen!

verzendzones

Winkelwagenbeveiliging

Ze bevinden zich ook op het hoogste niveau van de Payment Card Industry Data Security Standard (PCI DSS), wat betekent dat hun beveiligingsmaatregelen meer worden onderzocht dan de meeste bedrijven. Ze gebruiken state-of-the-art encryptie om alle informatie veilig en beveiligd te houden. En ze hebben in de loop der jaren meer dan $ 850.000 aan whitehat-hackers uitbetaald voor het melden van bugs die allemaal zijn gepatcht.

In feite zal Shopify maar liefst $ 50.000 uitbetalen voor het identificeren van specifieke beveiligingsproblemen, wat de stimulans vormt om kwetsbaarheden te melden die concurrerend zijn met het uitbuiten ervan.

pci-naleving

Wanneer u een winkel op Shopify opent, zal uw site dat doen automatisch voorzien van 256-bit SSL-encryptie, wat bezoekers volledig vertrouwen in uw winkel geeft dat hun betalingsgegevens veilig zijn. Aangezien er weinig tot geen bewijs is dat uw site door Shopify wordt gehost, is dit een geweldige manier om de veiligheid van uw merk specifiek te garanderen.

Hoe u uw Shopify-winkel kunt beheren

Ik ben dol op de mobiele Shopify-app, maar ik kom daar in een paar secties verderop in deze review op in. (Spoiler: je kunt vrijwel alles vanaf een mobiel apparaat doen.)

Het is echter het robuuste dashboard, of het nu de desktop of mobiele versie is, dat verbaast me echt. Ze dekken alle mogelijke bases en het is een verslavende tracker van uw groei, verkopen, bezoekers, ordertracering en meer. Het is een top-down maar glasheldere gegevenspresentatie waar ik niet genoeg goede dingen over kan zeggen.

rapportage

Hoe verhoudt het Shopify-dashboard zich tot zijn concurrenten? Elk e-commerceplatform heeft een interactieve dashboardcomponent, maar geen enkele is zo schoon en alles-in-één plaats als de Shopify-versie. Voor de minder technische mensen is het bijna perfect.

Hoe specifiek kunt u uw inventaris ordenen?

Met Shopify kun je zoveel dropdowns toevoegen als je nodig hebt voor je producten, hoewel je waarschijnlijk een app moet downloaden als je er meer dan een of twee hebt.

Als u bijvoorbeeld een T-shirt verkoopt dat in verschillende kleuren en verschillende maten wordt geleverd, heeft de klant twee vervolgkeuzelijsten, één voor kleur en één voor maat, en de productafbeelding kan zelfs veranderen wanneer u dat doet.

voorraadbeheer

Is dit uniek voor Shopify? Nee, u kunt hetzelfde doen (denk ik) op alle e-commerceplatforms, inclusief alle platforms waar ik ervaring mee heb, van Magento tot WooCommerce. Maar het is nog steeds belangrijk om te vermelden.

U kunt elk item ook afzonderlijk vermelden op kleur, ontwerp, maat en wat de zaak ook is, afhankelijk van uw branche. Dit kan ook een geweldige SEO-strategie zijn, omdat elke productpagina zijn eigen kans is om te worden herkend door algoritmen voor zoekmachines.

Hoe krachtig is Shopify als webhost?

De webhostmogelijkheden van Shopify zijn ronduit indrukwekkend. Jij krijgt Onbeperkte Bandbreedte, hoewel dat standaard zou moeten zijn, aangezien uw bedrijfsgroei anders zou worden belemmerd. Zij ook update uw webmogelijkheden automatisch, u hoeft uw site niet te verwijderen en uw klanten te laten wachten op een update. Dat is een geweldige manier om ze kwijt te raken!

Maar wat misschien wel mijn favoriete onderdeel is van hun webhosting, is het onbeperkt doorsturen van e-mail, wat ongelooflijk handig kan zijn. Zo creëer je verschillende e-mails voor verschillende afdelingen en stroomlijn je de klantcommunicatie. U wilt immers niet dat uw aangepaste ontwerpverzoeken naar uw IT-afdeling gaan.

betrouwbare e-commerce webhosting

Hoewel het voor grote bedrijven waarschijnlijk verstandig is om in meer specifieke serverruimte te investeren, zullen de meeste winkels nooit een bandbreedteprobleem hebben terwijl ze Shopify als hun webhost gebruiken.

Gegevens van Shopify Sales bekijken

Ik heb het al gehad over het Shopify-dashboard, waar u de meeste gegevens die u zoekt in één keer kunt vinden. Maar u kunt veel dieper gaan met de gegevens die zijn verzameld uit uw lopende verkopen. Shopify is ontworpen om zo robuust of zo minimaal te zijn als je wilt.

De meest voor de hand liggende gegevenspunten zijn welke producten bewegen en welke in de schappen blijven, om zo te zeggen. Google Analytics is ook direct compatibel met de instellingen van uw winkel, dus u heeft al die inzichten tot uw beschikking. U kunt al uw verkeers- en verwijzingsrapporten snel en gedetailleerd weergeven en exporteren naar verschillende bestandstypen, zoals Excel en PDF.

Je hebt misschien niet elk datapunt nodig, maar als je ooit een expert inhuurt, zouden ze alles moeten vragen om je de beste kans te geven om meer klanten te converteren.

Is de Shopify-app beter dan de rest?

app Winkel

Het is niet moeilijk om meteen te zeggen dat Shopify is ontworpen voor iedereen, wat betekent dat hyperintuïtieve navigatie en uiterst eenvoudig beheer een belangrijk verkoopargument is. Dus het maken van een eenvoudige mobiele app waarmee je praktisch alles vanaf je telefoon kunt doen, hoort bij het territorium.

Shopify biedt de beste mobiele app voor e-commerce op de markt. Periode, einde verhaal! Heb ik ze allemaal geprobeerd? Toegegeven, nee. Maar ik heb er veel geprobeerd en dit is verreweg mijn favoriete e-commercesoftware op het gebied van navigatie, toegankelijkheid en functies.

U kunt onderweg e-mailen en klanten bellen, voorraad beheren en uw dashboard bekijken. Dat is niet alleen erg handig, het voelt ook essentieel aan in de wereld van vandaag.

Een favoriet onderdeel van Shopify is de klantenondersteuning

Het klantenserviceteam van Shopify is gepassioneerd en bereid om verder te gaan. Voor mij is dat een enorm verkoopargument. Ik kan je niet vertellen hoe vaak ik mijn haren heb uitgetrokken bij andere klantenserviceteams. En iedereen die me het gevoel geeft dat dat nooit zal gebeuren, krijgt een gouden ster.

De 24-7-365-ondersteuning via livechat, online formulier, e-mail en telefoon is echter niet uniek voor Shopify, en evenmin de uitzonderlijke klantenservice. Alle e-commerce websites die zijn bedoeld om kleine bedrijven te laten gedijen, zorgen ervoor dat ze geweldige oproepbare vertegenwoordigers hebben.

Maar toch gaat Shopify nog een stap verder dan de meeste met andere functies waarmee u als ondernemer nieuwe hoogten kunt bereiken. Naast het standaard helpcentrum met veelgestelde vragen, hebben ze echt nuttige en vaak fascinerende forumdiscussies waar ik talloze tips en inzichten heb gevonden.

Een overzicht van het beheren van een fysieke winkel met Shopify

Shopify is een e-commerceplatform dat u ook kunt gebruiken voor uw fysieke etalage. Dit is een geweldige bron voor bedrijven die zowel online als in de winkel verkopen, omdat u een gestroomlijnd beheersysteem wilt dat rekening houdt met alle verkopen en bewerkingen.

Sommige producten verkopen in de winkel mogelijk beter dan online. Uw totale inkomsten zijn hoe u de financiering correct toewijst. En uw winkel kan niet functioneren op het hoogste niveau van productiviteit en organisatie zonder het juiste Point of Sale (POS) -systeem.

Maar als u een apart kassasysteem voor uw winkel heeft waarvoor u de gegevens moet uploaden of (veel erger) handmatig moet invoeren, zal er zeker een menselijke fout optreden. Het is ongelooflijk voordelig om uw online- en winkelactiviteiten allemaal via hetzelfde platform te laten verlopen.

Shopify-hardwarekwaliteit

Hoe strak en mooi de harde schijf van het Shopify POS-systeem ook is, ze zijn ontzettend duurzaam, wat betekent dat ze het prima zullen doen in zowel boetiekmodezaken als drukke restaurants – en in elk soort detailhandel en foodservice tussen.

De hardware is grotendeels gegroepeerd in drie categorieën, hoewel de eerste alles omvat wat je nodig hebt om een ​​kassasysteem in de winkel op te zetten. De Retail Kit heeft de iPad-standaard, kaartlezer en alle benodigde accessoires. Elk wordt ook apart verkocht.

Het is ook allemaal ontworpen om zo veelzijdig mogelijk te zijn. Uw medewerkers kunnen de iPads met zich meedragen om klanten te bedienen, en hetzelfde geldt voor de kaartlezer. U kunt uw POS-hardware zelfs buiten de winkel meenemen om leveringen, schattingen, installaties, enzovoort te doen.

Het Shopify POS-systeem is een van de meest robuuste op de markt

Hoewel het kassasysteem gemakkelijk te leren en te gebruiken is, bieden ze trainingsvideo’s zodat u en uw personeel samen Shopify POS-experts kunnen worden – en nieuwe werknemers kunnen snel aan boord gaan.

Bovendien kunnen de vele add-on-apps van Shopify echt geweldige functies voor uw POS mogelijk maken. U kunt afspraken, lessen en seminars boeken terwijl u de aanwezigheid automatisch plant en bijhoudt. U kunt verkopen op product, op gewicht of op tijd. U kunt snel de prijzen wijzigen, producten niet beschikbaar maken en promoties en kortingen uitvoeren. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos.

Dus terwijl ik een paar van mijn favoriete componenten ga bespreken, zijn dit op geen enkele manier een volledige lijst van manieren waarop u dit POS-systeem kunt gebruiken voor u en het voordeel van uw bedrijf.

shopify verkooppunt

Ongelooflijke betalingsflexibiliteit

De creditcardtarieven zijn verrassend laag, hoewel ze lager worden naarmate uw POS-systeempakket groter is. Ik wou dat het een standaard laag tarief was, maar het is nog steeds erg concurrerend. Er worden ook geen extra kosten in rekening gebracht voor retouren en ruilen, wat een branchebrede standaard zou moeten zijn.

U kunt ook meer dan één creditcard belasten en betalingen opsplitsen. Een klant die dat wil doen, wordt sterk ontmoedigd als u hem niet kunt huisvesten. Of vier mensen een cheque willen splitsen of één persoon een deel ervan in rekening wil brengen en de rest contant wil betalen, Shopify maakt het gemakkelijk om alles te doen.

In feite heeft u de controle over uw betalingen. Als mensen betalen met digitale punten of festivaltickets, accepteert u die vorm van valuta en registreert u deze in uw POS alsof het een andere vorm van betaling is.

Betaling Gateways

Baanbrekende functies voor tracking en beheer

Dit is niet zozeer een voordeel van de Shopify POS, maar daarom investeert u in het algemeen in een kassasysteem. Er is geen betere manier om al uw aankopen en voorraad bij te houden. Het personeel kan via de POS in- en uitklokken. U kunt de kassamedewerkers direct wisselen via het systeem, zodat u altijd weet wie met contant geld handelde, wanneer en op welke lade.

Alle gegevens kunnen ook zijn gesynchroniseerd met uw QuickBooks (of een ander boekhoudplatform) account om alles voor belastingen bij te houden. En jij kan beperken wat bepaalde medewerkers wel en niet kunnen doen. U wilt bijvoorbeeld mogelijk niet toestaan ​​dat werknemers items compileren of zelf kortingen toevoegen.

Nogmaals, welk niveau van controle of volgkracht u ook wilt hebben over uw bedrijf, de Shopify POS (en eerlijk gezegd alle kassasystemen die hun zout waard zijn) kunnen ervoor zorgen dat het gebeurt.

rapportage

Tools voor het opbouwen van klantrelaties

De klantgerichte tools van Shopify POS bieden een aantal echt opwindende dingen. Steeds meer bedrijven lijken hun klanten rechtstreeks vanaf het scherm te laten bestellen. Maar u kunt ook papierloos gaan en toch tips accepteren door de iPad om te draaien om de klant te zien na het nemen van hun bestelling.

Ze kunnen hun kwitanties rechtstreeks naar hun e-mail sturen en ze kunnen zich aanmelden voor beloningen door hun contactgegevens op te geven.

Aan uw kant kunt u gemakkelijk naar producten zoeken en zien of er iets op of niet op voorraad is. U kunt klantprofielen maken, die uitzonderlijk nuttige gegevens en informatie over het bereik kunnen verzamelen. U kunt zelfs uw eigen loyaliteitsbeloningsprogramma rechtstreeks via Shopify POS integreren, u hoeft niet met een derde partij te gaan.

Een Shopify Online Shop combineren met een winkellocatie

Wanneer u zowel persoonlijk als online handelt, heeft u alles nodig dat op één platform is aangesloten. De voordelen wegen veel zwaarder dan eventuele extra kosten, dat beloof ik u. De productiviteitsstijging – en de naadloze verbinding die een ongeëvenaarde gemoedsrust biedt – is praktisch onbetaalbaar. U kunt uw hele bedrijf en al zijn facetten bekijken en niet als twee afzonderlijke bedrijven behandelen.

Een van de meest ambitieuze manieren om naar Shopify POS te kijken in combinatie met online verkoop, is het potentieel elimineren van een winkelpui of het openen van een andere locatie. Door uw boeken afzonderlijk te beschouwen in plaats van een stap terug te doen en naar alles te kijken live kan u helpen de toekomst van uw bedrijf continu te optimaliseren en te evalueren. Zo waardevol.

Hoe digitale producten op Shopify te verkopen

U krijgt geen etalage voor uw digitale producten, maar u hoeft ook geen beperkte voorraad te beheren. Dus waarom verkopen op Shopify?

Nou, omdat het super schaalbaar en rijk aan functies is. Als u digitale producten verplaatst in een tempo waarin u rechtstreeks vanaf uw site moet verkopen in plaats van websites van externe verkopers zoals Etsy en Amazon, dan is Shopify een goede keuze.

Als het financieel echter logischer is om een ​​deel van elke verkoop gewoon aan een externe verkoper te betalen in plaats van de maandelijkse kosten van Shopify, is dat de betere route.

Simpel gezegd: u kunt digitale producten op Shopify verkopen, net als fysieke items. Maar het zou me verbazen als het zo logisch zou zijn als je ook niet ook fysieke producten of services verkoopt.

Marketing via Shopify

marketing tools

Het optimaliseren van uw marketingstrategie door gegevens uit verschillende bronnen te halen, kan verwarrend zijn en verwarring leidt tot onoplettendheid. Maar goed dat Shopify je alles op één plek laat doen.

In uw Shopify-winkel kunt u continu voortbouwen op uw merk. Dat betekent het schrijven en plaatsen van blogartikelen die uw publiek helpen en uw Google-zoekrangschikking verbeteren. Het betekent volledige integratie met socialemediamarketing, waarbij u een klant kunt leiden van het klikken op uw advertentie tot het kopen van het product zonder Facebook of Instagram te verlaten.

Het betekent identificeren waar uw huidige doelgroep zich bevindt, voortdurend nieuwe klanten aantrekken en actief nieuwe aanbiedingen opbouwen om uw potentiële klantenbestand uit te breiden.

Shopify heeft je op alle fronten gedekt.

Bekijk deze video voor marketingtips met Shopify:

Blog en SEO-tools

shopify seo en bloggen

U kunt een blog rechtstreeks in uw Shopify-winkel bouwen, zodat uw klanten uw inzichten bovenop al uw producten kunnen hebben, allemaal op één plek.

Ik raad aan om een ​​blogger in uw niche in te huren om inhoud te creëren. Het is de investering waard om in eerste instantie een robuuste blog te hebben en vervolgens elke week iets nieuws te posten – terwijl u de bestaande inhoud op uw sociale mediakanalen promoot.

U kunt de Shopify SEO-tools gebruiken om de beste strategieën te achterhalen, maar de kans is groot dat u een deel van die inhoud wilt uitbesteden. Het kan een grote energiebesparing zijn en u moet een bedrijf runnen.

Vergeet niet dat u ook de SEO-tools van Shopify kunt gebruiken om elk onderdeel van uw website te optimaliseren, van de startpagina tot de productcategorieën tot elke productpagina. En hoe beter u optimaliseert voor zoekmachines, hoe meer organisch verkeer u ontvangt, wat de SEO verder verbetert.

seo app store

Moet u vertrouwen op een Google Smart Shopping-campagne?

De integratie van Shopify met Google Smart Shopping is geweldig als je achterover wilt leunen en de potentiële klanten wilt zien binnenstromen. Voor degenen die niet bekend zijn met Google Ads en gewoon meteen aan de slag willen, zeg ik: ga ervoor. Maar dat mag niet uw digitale marketingstrategie op lange termijn zijn.

google slim winkelen

Dit is misschien mijn enige grote klacht over Shopify: ze laten Google Smart Shopping klinken als een standaard of een goed idee. Hier is het ding: het is superbeperkend, wat betekent dat u niet het soort controle krijgt dat een PPC-expert en een manager voor digitale advertenties nodig hebben om hun werk goed te doen.

Dit is wat je KAN NIET doen als u Google Smart Shopping gebruikt in plaats van uw Google Ads-campagnes zelf te beheren:

  • Sluit specifieke zoektermen uit met uitsluitingszoekwoorden.
  • Sluit bepaalde advertentienetwerken uit.
  • Sluit specifieke apparaten uit.
  • Beheer locatietargeting buiten het instellen van het land. Als u een lokale etalage heeft, is dat vrijwel een dealbreaker.
  • Voer regelmatig bodaanpassingen uit.
  • HET ERGSTE VAN ALLES: U heeft geen gedetailleerde rapportage, wat betekent dat u niet weet of uw verkeer voornamelijk afkomstig is van een specifieke bron, zoals YouTube- of Gmail-advertenties.


Enkele van de beperkingen zijn echter waar mensen naar zoeken die Google Smart Shopping gebruiken. De advertenties worden automatisch gepland en uw doelgroeptargeting wordt ook geautomatiseerd. Dat betekent dat u achterover kunt leunen en erop kunt vertrouwen dat Google de juiste doelgroep voor u binnenhaalt.

Shopify geeft $ 100 aan nieuwe Google Ads-gebruikers

De vereiste is dat u minimaal $ 25 moet uitgeven aan een nieuw account. Bovendien is het tegoed van $ 100 alleen van toepassing op Google Shopping-campagnes. Toch kan dat zich vertalen in veel advertentie-uitgaven, afhankelijk van het concurrentieniveau van uw niche. Als u nog geen Google Ads-account heeft, is er absoluut geen reden om dat niet te doen profiteren.

Google-advertenties tegoed van $ 100

Wat is Kit? Een overzicht van de virtuele assistent van Shopify

Wat indruk op me maakte over Kit, is hoeveel het in de loop van de tijd is verbeterd. Maar al in het begin was Kit een zeer nuttige (en gratis!) App die ik vaak gebruik. Deze “virtuele assistent” kan daadwerkelijk advertenties voor sociale media voor u schrijven. Ik vind het altijd leuk om naar binnen te gaan en ze bij te werken, soms zelfs helemaal te herschrijven, maar het is superhandig.

Kit is ook een geweldige herinneringsapp voor het volgen van e-mails, omdat die takenlijst snel rommelig kan worden als deze niet geautomatiseerd is. Zodra u de eerste aangepaste e-mails heeft bijgewerkt, kan deze allerlei slimme geautomatiseerde berichten verzenden om de klantbetrokkenheid te behouden. ik hou ervan.

Hier is hoe het eruit ziet

shop kit crm en assistent

Je kunt Kit ook gebruiken om dingen automatisch te doen in andere apps, vooral in de marketingniche. Ik gebruik Kit ook voor boekhoudkundige zaken en het verzamelen van ideeën over mogelijke nieuwe productroutes. Heb je het nodig? Nee. Is het geweldig om te hebben en gratis? Ja en ja.

Hoe u services op Shopify kunt verkopen

Hoewel Shopify mogelijk een uitstekende keuze is voor het verkopen van digitale producten, is het niet echt gemaakt voor het verkopen van services. Als u op maat gemaakte meubels of iets dergelijks verkoopt, verkoopt u nog steeds een product. Bij services hebben we het over grafisch ontwerp, codering, boekhouding, schrijven, enzovoort. Er zijn platforms die veel nuttiger zijn voor een serviceprovider.

Shopify heeft echter apps die zijn ontworpen voor het verkopen van services, het zou gewoon samengaan met het verkopen van uw producten. Dit is ook gewoon mijn persoonlijke mening – maar aangezien ze weinig doen om tegemoet te komen aan aannemerswebshops, zou het me niet verbazen als ze het met mij eens waren.

Zijn de gratis Shopify-apps nuttig??

Om te beginnen is Kit de virtuele assistent gratis, dus ja, de gratis apps zijn handig. Ik weet dat er 3600 van zijn, en ik verwacht niet dat je alles doorneemt. Maar ik raad ten zeerste aan om met de zoekbalk te spelen en gewoon te zien wat ze te bieden hebben. Met meer dan duizend gratis apps om uit te kiezen, durf ik te wedden dat u zult worden verrast door enkele van de gratis ter beschikking gestelde tools.

Ik raad ten zeerste aan regelmatig de homepage van de Shopify App Store te bezoeken. Onder de Staff Picks and Trending-secties kun je iets interessants en unieks ontdekken dat je misschien niet had overwogen. Je kunt ook dingen organiseren op basis van je doelen, zoals het verkopen van producten.

shopify app store

Zijn de betaalde Shopify-apps het waard?

Niet om de vraag te negeren, maar als iets het waard is, is het het waard. Ik raad zeker aan om de recensies te bekijken, maar veel van de apps in de Shopify Store laten je ze uitproberen met een gratis proefperiode. Vervolgens kunt u zich afvragen: ‘Zou ik hiervoor betalen?’ Als het antwoord ja is, dan is het het waard.

In sommige gevallen, moet u mogelijk investeren in betaalde apps voor een goede werking van uw online winkel. Daarom wordt uw persoonlijke ervaring de belangrijkste recensie die u zult overwegen. Als het niet zo kostenefficiënt is om uw bedrijf optimaal te laten werken, zelfs in eerste instantie, dan kunt u overwegen om voor een alternatief e-commerceplatform te kiezen.

Neem voordat u dit doet echter contact op met de klantenondersteuning van Shopify om te zien of ze een aantal prijzen zullen verlagen om u tegemoet te komen. Het kan geen kwaad om het te vragen! Je moet ook de Shopify App-recensies zorgvuldig lezen, omdat veel ervan de gebreken zullen aangeven en je tijd zullen besparen om ze te proberen! 

Shopify betaalde apps

Shopify-partners en app-ontwikkelaars

Shopify biedt een breed scala aan andere mogelijkheden dan alleen een platform voor online winkels. U kunt ook een Shopify-partner worden, waaronder mensen die winkels bouwen voor andere mensen, uw diensten verlenen aan bedrijven in nood en Shopify-apps ontwikkelen. Het kan een geweldige extra bron van inkomsten zijn – of een fulltime carrière.

Shopify-partners en app-ontwikkelaars

Shopify Academy Review

shopify academy

Ten eerste zijn de Shopify Academy-cursussen gratis. Het is geen upsell-gebied, dit is een plek die echt een gratis bron is van super waardevolle informatie.

Laten we echt zijn: Shopify wil dat u uw abonnementskosten en app-kosten blijft betalen, en hoe meer klanten uw producten kopen, hoe meer ze worden betaald via de (kleine en redelijke maar nog steeds bestaande) verwerkingskosten.

Dat is geen schot op hun team – ze moeten geld verdienen zoals de rest van ons. Dit is meer om naar huis te rijden dat Shopify Academy een fantastische plek is om informatie van collega-ondernemers te krijgen over de strategieën die voor hen hebben gewerkt. Als je al naar alle zakelijke podcasts luistert en alle succesboeken leest die je kunt krijgen, kun je de Shopify Academy-cursussen net zo goed aan je repertoire toevoegen.

Kunt u Shopify toevoegen aan bestaande sites?

Absoluut. U kunt uw Shopify-account (inclusief Shopify Lite) gebruiken om producten op uw website te verkopen zonder al uw inhoud naar een afzonderlijke Shopify-winkel te migreren. Met Shopify kunt u eenvoudig een knop “KOOP NU” toevoegen aan uw bestaande site en beginnen met verkopen wat u maar wilt.

Je moet wel een Shopify-account openen, maar het is niet alsof je naar een hele aparte Shopify-pagina gaat – het hele proces wordt rechtstreeks op je website gedaan, wat best gaaf is als je het mij vraagt.

shopify koopknop op bestaande website

Moet u een Shopify-expert inhuren?

Een ‘Shopify-expert’ betekent niet noodzakelijkerwijs iemand die een buitengewone e-commerce winkelbouwer is. De titel omvat een grote verscheidenheid aan professionals binnen een groot aantal specialiteiten.

Je kunt gaan met een ervaren expert met veel ervaring of een nieuwkomer die hun diensten tegen een gereduceerde prijs aanbiedt. Voel je vrij om rond te shoppen – de markt is rijp met verbazingwekkend talent dat je werk gemakkelijker kan maken.

Aan de andere kant zijn er experts die u gewoon uw hele winkel voor u kunnen bouwen, zodat u helemaal klaar bent om producten te verkopen, de initiële kosten terug te verdienen en een winstgevende nieuwe onderneming te starten. Een deel van hun pitch zou moeten zijn dat ze zichzelf op de lange termijn terugbetalen.

Shopify-experts

Wat is Shopify?

Shopify is ‘s werelds toonaangevende alles-in-één SaaS-e-commerceplatform waarmee u uw online winkel kunt starten, laten groeien en beheren met honderden ingebouwde functies en duizenden apps. Shopify geeft je alles wat je nodig hebt om te beginnen met verkopen, via je online winkel, sociale kanalen of je fysieke winkel via hun geïntegreerde POS.

Wat zijn de voordelen van Shopify?

Shopify is een volledig gehost en alles-in-één e-commerceplatform waar u zich geen zorgen hoeft te maken over de technische dingen. Het heeft een enorme (gratis en betaalde) app-marktplaats en aangepaste thema’s. Verlaten winkelwagenherstel, 100+ betalingsgateways, eenvoudig te gebruiken storefront, SKU en voorraadbeheer, ingebouwde SEO, marketing, analyse en rapportage, flexibele verzendkosten en automatische belastingen. Uitstekende klantenondersteuning, zelfhulpdocumentatie en community. Verkoop via meerdere kanalen, zowel digitale als fysieke producten (geïntegreerde POS).

Wat zijn de nadelen van Shopify?

Met de ingebouwde betalingsprocessor van Shopify kunt u alleen vanuit bepaalde landen verkopen, en u moet transactiekosten betalen als u betalingsgateways van derden gebruikt. De kosten van het gebruik van apps kunnen snel oplopen. E-mailhosting is niet inbegrepen. Het Lite-abonnement wordt geleverd met beperkte functies.

Ik hoop dat deze Shopify-recensie nuttig was!

Hoewel dit e-commerceplatform niet voor elk type ondernemer is dat je je kunt voorstellen, is het moeilijk om je een betere kandidaat voor te stellen om je e-commerce bedrijfsdoelen te bereiken. Gelukkig verkopen!

Ontdek waarom 1M + -bedrijven de krachtige en gebruiksvriendelijke e-commerce builder van Shopify gebruiken. Start nu uw gratis proefperiode!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me