Wix vs Squarespace (Comparació de cap a cos)

Aquest cap a cap us ofereix totes les diferències claus entre dos dels constructors de llocs web més populars disponibles ara mateix.


Crec que esteu d’acord quan dic:

És difícil crear una pàgina web com a principiant!

Per on fins i tot comença? Necessiteu coneixements de codificació? Sabeu com configurar allotjament web, certificats SSL o instal·lar un CMS? Quins són els costos? Quant de temps trigarà?

Probablement són algunes de les qüestions més difícils per allunyar-vos del lloc web dels vostres somnis.

La bona notícia és que hi ha una solució.

Crear un lloc web perfecte per al vostre negoci és molt fàcil amb els constructors de llocs web com ara Wix i Squarespace.

Per als no iniciats, un creador de llocs web és una eina (programa, programari, etc.) que us ajuda a crear llocs web visualment sense escriure codi o haver de descarregar / instal·lar qualsevol cosa.

En aquest Comparació Wix vs Squarespace post, presento dos dels millors creadors de llocs web els uns contra els altres.

WixEspai d’espai
lliscar cap a la dretawixespai quadrat
ResumRecomano personalment Squarespace a través de Wix, però no us decebrà amb cap, perquè tots dos són excel·lents creadors de llocs web. La major diferència és l’editor, i si preferiu un editor arrossegar i deixar anar estructurat o no estructurat.
Principals característiquesPreu: 13 $ a 49 $ al mes
Editor: Arrossegar i deixar anar no estructurat. Els elements es poden arrossegar i deixar caure a qualsevol lloc de la pàgina.
Temes / plantilles: 500+
Domini gratuït & SSL: Sí
Pla gratuït: Sí
Preu: $ 12 a $ 46 al mes
Editor: Arrossegar i deixar anar estructurat. Els elements s’arrosseguen i es deixen caure a la pàgina dins d’una estructura fixa.
Temes / plantilles: 80+
Domini gratuït & SSL: Sí
Pla gratuït: No (només prova gratuïta)
Facilitat d’ús⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐ ��
Disseny & Disposicions⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐ ��
Aplicacions & Complements⭐⭐⭐⭐⭐ ��⭐⭐⭐⭐⭐
SEO & Màrqueting⭐⭐⭐⭐⭐ ��⭐⭐⭐⭐⭐ ��
Comerç electrònic⭐⭐⭐⭐⭐ ��⭐⭐⭐⭐⭐ ��
Blocs⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐ ��
Relació qualitat preu⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐ ��

Però abans de saltar a la comparació de Wix vs Squarespace, primer alguns fets:

Segons BuildWith, Wix és el creador de llocs web més popular, controlant 38% de la quota de mercat.

estadístiques d’ús del creador de llocs web

Squarespace és el segon més popular, amb un poder del 19% de llocs web que utilitzen un simple creador de llocs web. En conjunt, Wix i Squarespace controlen el 57% de la quota de mercat.

Tant si trobeu dades de BuiltWith, Statista.com o qualsevol altre lloc, Wix sempre surt a la part superior, seguit de Squarespace amb Weebly i d’altres que porten la part posterior..

Tot i així, l’interès pels creadors de llocs web ha crescut constantment des del 2004, segons Google Trends, tal com es mostra al bon gràfic següent.

Tendències de comparació de wix vs squares

És clar que els constructors de llocs web no van enlloc. De fet, s’estan convertint en un plat fort per a principiants i usuaris amb experiència. Però cavo.

El meu objectiu és ajudar-vos a triar el creador de llocs web perfecte per al vostre lloc web. Tant si seleccioneu Wix o Squarespace, us correspon completament.

Sense més detalls, comencem ja que queda molt per cobrir.

Què són Wix i Squarespace?

Wix vs revisió de l’espai quadrat

Wix i Squarespace són els dos constructors de llocs web més populars. Totes dues eines us ajuden a crear un lloc web sense codificar coneixements.

Com?

Envien amb arrossegueu i deixeu anar als creadors de pàgines visuals que fan que la construcció d’un lloc web sigui tan fàcil com A, B, C.

A més, els constructors de llocs web eliminen els aspectes tècnics de la creació de llocs web. 

Dit d’una altra manera, un creador de llocs web us ofereix una forma senzilla per a principiants de construir llocs web eficients, sense preocupar-vos de les coses més dures..

Si voleu utilitzar WordPress, per exemple, heu de configurar allotjament web, instal·lar els certificats CMS, SSL i tenir cura de moltes tasques administratives..

Totes aquestes tasques són un desafiament, sobretot si no sou experimentats en tecnologia. Els nois de Wix i Squarespace tenen cura de les coses tecnològiques, de manera que us podeu concentrar en allò que importa; construir el teu negoci.

Per obtenir un pla de pagament, obté un creador de llocs web, allotjament web, certificats SSL, dominis, suport i així successivament en un sol paquet. Com a tal, els creadors de llocs web són les eines perfectes per implementar llocs web ràpidament.

I també són versàtils, ja que podeu crear blocs, botigues i molts altres llocs web senzills ràpidament.

Ara que sabem amb què treballem, passem a la següent part.

A les properes seccions, compare Squarespace vs Wix en termes de facilitat d’ús, opcions de disseny, màrqueting, comerç electrònic, integracions de tercers, capacitats de blogs i preus.

Facilitat d’ús

Val a dir que el creador de llocs web que finalment escolliu ha de ser fàcil d’utilitzar. Hi ha una corba d’aprenentatge, segur, però Wix i Squarespace són increïblement fàcils d’utilitzar, estareu en marxa en molt poc temps.

Per començar, registrar-se en qualsevol dels serveis és fàcil. Tot el que heu de fer és crear un compte i començar a crear el vostre lloc web. Ambdós són força senzills a partir de la paraula.

Per ajudar-vos a crear un lloc web sense haver de suar, la Wix i el Squarespace compten amb constructors de pàgines visuals arrossegables i intuïtius. Sí, completa amb el Desfer botó per si et desordenes.

El vostre flux de treball és tota una qüestió de recollir, arrossegar i deixar anar elements al lloc i teniu un lloc web. No pot ser més fàcil que això.

Hi ha una gran diferència entre tots dos. El editors de pàgines!

Comencem amb l’editor de Wix.

Editor de pàgines Wix

Wix és més que un llenç en blanc, el que significa que podeu arrossegar i deixar anar elements on vulgueu. Tens una llibertat de disseny completa per crear el lloc web dels teus somnis.

L’únic límit amb Wix és la vostra imaginació. Aquesta llibertat creativa fa que Wix sigui perfecte per a dissenyadors creatius que puguin dir-los fàcilment quan hagin comès un error.

Al mateix temps, pot resultar aclaparador per al greenhorn perfecte que abans no hagi construït mai cap lloc web.

Per solucionar el problema, Wix va fer de Wix ADI (Artificial Design Intelligence), una fabulosa eina que pren decisions importants per al disseny..

Només heu de respondre un parell de preguntes i Wix ADI crearà un lloc web que podreu omplir amb el vostre contingut.

Editor de pàgines de Squarespace

generador de pàgines quadrats

Squarespace, per contra, no et permetrà col·locar els elements on vulguis. Treballeu amb dissenys predissenyats que no us permetran arrossegar i deixar anar elements on vulgueu. És a dir, hi ha una regió fixa per a cada element.

Aquest enfocament manté els dissenys i dissenys controlats, ja que no teniu la llibertat de cometre tots els errors atroços. Teniu una disposició prèvia que podeu omplir amb el contingut, sense haver de confondre el disseny general.

Per aquest motiu, Squarespace és perfecte per a un principiant que desitgi un lloc web d’aspecte professional sense la molèstia de solucionar errors com l’alineació de marges, etc..

Només cal que personalitzeu una plantilla amb el vostre contingut i aneu bé. Això també significa que Squarespace us ofereix una manera excel·lent de dissenyar el vostre lloc web ràpidament.

El guanyador és:

Espai d’espai

Us recomano anar amb Squarespace per facilitar-ne l’ús. Tot i això, no us equivoqueu, tots dos són molt fàcils d’utilitzar, però Squarespace és intuïtiu i no us permet.

Wix, per la seva banda, inclou un milió i una de funcions, perfecte per a dissenyadors creatius, però no necessàriament benvingut per a novells.

L’espai no tindrà cap molèstia; només cal que editeu la plantilla i aneu bé. El creador de pàgines Wix us ofereix més flexibilitat en el disseny, però això no significa que sigui més fàcil d’utilitzar per a un principiant.

Disseny, Maquetació & Plantilles

Evidentment, no voleu que el vostre lloc web s’assembli a tots els altres llocs web allà fora. Voleu destacar i ho voleu ara.

M’encanta la varietat, i també, i això vol dir que, per a aquesta secció, escollim el creador de llocs web que ofereix més opcions de disseny i maquetació.

Tant Wix com Squarespace ofereixen una àmplia llista d’opcions de disseny i maquetació. Dit d’una altra manera, mai no tens la possibilitat de crear un lloc web notable.

Wix t’ofereix més de 500 plantilles ja preparades i molt personalitzables, perfectes per a qualsevol negoci. Malauradament, no totes les plantilles són fàcils de respondre o tenen resposta per a mòbils.

Plantilles de wix

Tot i això, Wix us ofereix un editor separat per crear una versió mòbil del vostre lloc web. No sé de tu, però això és un distribuïdor de problemes per a la teva.

A banda, un cop escolliu una plantilla a Wix, esteu enganxats. Si canvieu la plantilla, haureu de crear el vostre lloc des de zero. Quin rebombori.

Tot i així, Wix us ofereix un munt de diferents opcions de disseny i disseny. Us ofereixen múltiples opcions de text, art vectorial, galeries, menús, imatges, botons, reixes, llistes, mitjans socials i molt més. És essencialment una opció per a qualsevol cosa que necessiteu.

Podeu afegir cada element al vostre lloc web fàcilment i personalitzar-lo àmpliament a l’editor de Wix. Com que Wix disposa d’un editor de formes lliures, podeu col·locar cada element on vulgueu.

Plantilles d’espai

Espai d’espai, en canvi, les mànecs dissenyen de manera diferent. El creador de llocs web us ofereix més de 60 plantilles i una àmplia gamma d’elements coneguts com a blocs de contingut.

Totes les plantilles responen completament des del primer moment, cosa que significa que no cal que feu modificacions pel vostre compte més endavant. A més d’això, els blocs de contingut són reflexius i complets, cosa que us permet crear un bloc per lloc web.

Cada bloc de contingut us ofereix tones d’opcions per a colors, estil de tipografia, disseny i molt més. Podeu modificar fàcilment cada bloc de contingut per crear un disseny completament nou.

Si bé Wix us permet agafar una plantilla i personalitzar-la completament, Squarespace us permet fer canvis modulars profunds per element..

En altres paraules, Wix és prou flexible, la qual cosa permet crear un tema nou des de zero, cosa que no podeu fer amb Squarespace.

Al mateix temps, Squarespace us permet personalitzar el vostre lloc web en qüestió de clics gràcies al seu enfocament en el marc del disseny web..

El guanyador és:

Espai d’espai

Squarespace és el guanyador inconfusible quan es tracta de dissenyar i dissenyar opcions. Wix pot tenir més plantilles, però en un cas clàssic de qualitat per quantitat, Squarespace s’emporta el trofeu a casa.

Wix us ofereix una gran flexibilitat del disseny per personalitzar qualsevol plantilla fins que no es produeixi. Tanmateix, si canvieu la plantilla, haureu de crear el vostre lloc web des de zero.

Squarespace no us ofereix moltes funcions d’arrosseguament, però podeu canviar les plantilles fàcilment sense reconstruir el lloc web des de la base. Les plantilles responen completament des del punt de ratxa, que és un avantatge afegit.

Aplicacions de tercers & Complements

Un gran lloc web és més que una estètica fantàstica. Necessiteu totes les eines que podeu trobar per executar un lloc web amb èxit. La majoria de creadors de llocs web ofereixen de manera predeterminada moltes funcionalitats bàsiques.

Quan heu esgotat el servei bàsic i necessiteu més energia, torneu a les aplicacions de tercers.

Mercat d'aplicacions WixWix App Market

Ara, no mentiré; Wix té un mercat d’aplicacions més gran que Squarespace. Com 17 vegades més gran.

Obteniu tot tipus d’aplicacions gratuïtes i premium per ampliar el vostre lloc web de Wix de moltes maneres. Per exemple, podeu afegir fàcilment Facebook Xat, augmentar el trànsit, crear esdeveniments, recopilar correus electrònics i molt més.

És així, el mercat d’aplicacions Wix us ofereix més de 235 aplicacions.

D’altra banda, el mercat de Squarespace us ofereix, així, una dotzena d’extensions a l’hora d’escriure.

Mercat d’aplicacions de l’espai

Teniu un parell d’aplicacions per a enviaments, impostos, impressió a demanda, gestió d’inventaris i seguiment de comandes, entre d’altres.

Si necessiteu més complements de Squarespace, n’hi hauria de prou amb fer una cerca ràpida a Google. Aneu sempre a buscar aplicacions de desenvolupadors de renom.

Squarespace, però, té algunes opcions excel·lents integrades que compensen la manca d’aplicacions de tercers. Per exemple, Squarespace inclou galeries Instagram integrades que requereixen una aplicació a Wix.

Altres integracions integrades inclouen incrustacions d’àudio / vídeo, mapes, Google AMP, Disqus Comments i Google Fonts, entre d’altres..

El guanyador és:

Wix

Wix supera els espais quadrats al departament de complements, amb una llista enorme d’aplicacions. Tot i així, els complements i aplicacions de tercers que utilitzeu depenen totalment de les vostres necessitats i preferències.

Wix us ofereix més aplicacions que Squarespace, però aquest darrer ofereix integracions integrades que gairebé compensen la manca d’aplicacions de tercers.

SEO & Màrqueting

Els propietaris i venedors de llocs web passen molt de temps i diners generant trànsit rellevant perquè és el punt de vida de qualsevol lloc web. Sense trànsit, el vostre lloc web és tan bo com mort.

Dit això, què ofereixen Wix i Squarespace en termes de SEO i màrqueting? Bé, tots dos constructors de llocs web us ofereixen totes les eines bàsiques de màrqueting que necessiteu.

Tant si escolliu Wix o Squarespace, no rebeu el màrqueting per correu electrònic, els anuncis de Google, Google Analytics, la integració MailChimp, el creador de logotip, els anuncis de Facebook i la compartició social..

A més, teniu a la vostra disposició moltes aplicacions de màrqueting de tercers. Per exemple, cada creador de llocs web us permet integrar-vos amb proveïdors de màrqueting de correu electrònic com MailChimp, entre d’altres.

A més a més, cada plataforma us ofereix opcions de SEO adequades per optimitzar el vostre lloc web per als motors de cerca. Podeu afegir meta descripcions, títols SEO, etc..

En termes de SEO i màrqueting, teniu prou opcions per mantenir-vos ocupat. Els dos creadors de llocs web són SEO-friendly, permetent conduir més trànsit orgànic al vostre lloc web.

El guanyador és:

Lligat

Tenint en compte que l’èxit de les vostres campanyes de SEO i màrqueting és directament proporcional al treball que realitzeu, és difícil decidir un guanyador. A més, tant Wix com Squarespace us ofereixen totes les eines necessàries per llançar campanyes de màrqueting amb èxit.

Si anem amb el gran nombre d’aplicacions de màrqueting disponibles a cada eina, Wix porta el dia. Squarespace no té res a Wix en termes de quantitat. No obstant això, el màrqueting no es refereix a les eines que teniu, sinó a la manera com utilitzeu les eines disponibles.

No esteu d’acord?

Funcions del comerç electrònic

Si us pregunteu si podeu vendre a Wix o a Squarespace, us encantarà aquesta secció. Justament fora de la caixa, cada constructor de llocs web us ofereix moltes funcions de comerç electrònic.

Tant si aneu amb Wix com amb Squarespace, teniu totes les opcions per crear tot tipus de botigues web: petites i grans.

Totes dues ofereixen opcions robustes de comerç electrònic, com ara diverses passarel·les de pagament, impostos automàtics, llistes de distribució, venda digital & productes físics, enviament, gestió d’inventaris i subscripcions entre d’altres.

A més, teniu moltes aplicacions de tercers per estendre la botiga en línia de maneres úniques. Per exemple, podeu vendre a les xarxes socials i recuperar carros abandonats com un cap.

Configurar la vostra botiga en línia mitjançant Wix o Squarespace és cosa de quarts nivells. No necessiteu habilitats de codificació en absolut. Trieu un disseny, personalitzeu els vostres estils i importeu els vostres productes.
Tingueu en compte, però, heu de tenir un pla de negoci per vendre amb Wix i Squarespace.

El guanyador és:

Lligat

Pel que fa a les funcions de comerç electrònic, mantenim un empat. Els dos creadors de llocs web ofereixen totes les funcions que necessiteu per executar un lloc web de comerç electrònic com un professional. Tens totes les opcions per oferir una experiència de compra racionalitzada des de la comanda fins a l’enviament i més enllà.

Capacitats de blogs

M’encanta el bloc, així que continuo buscant eines que facilitin la publicació i la gestió de continguts. Si una eina fa més difícil la publicació d’un bloc, no la toco amb un pal de 10 peus.

Pels creadors de contingut, us encantarà el fet que Wix i Squarespace tinguin una excel·lent capacitat de blog.

La creació de publicacions a Wix i Squarespace és senzilla i no espero que tingueu cap problema. Els dos creadors de llocs web tenen editors de publicacions intuïtius que ofereixen opcions típiques.

Podeu desar fàcilment esborranys, programar publicacions, afegir categories, assignar diversos autors, inserir imatges i generalment generar publicacions.

Totes dues eines us ajuden a crear i editar les publicacions, alhora que es revisa com apareixen els lectors. Si teniu alguna cosa a dir, Wix i Squarespace asseguren que se sent la vostra veu.

El guanyador és:

Espai d’espai

Squarespace us ofereix millors capacitats de blogs en comparació amb Wix. Tot i que ambdós presenten grans sistemes de bloc, Squarespace us ofereix funcions més avançades que Wix.

A més d’això, les funcions de blocs de Squarespace estan integrades, però el bloc de Wix depèn d’una aplicació per a les funcions del bloc realment poderoses.

Plans & Preu

Amb tota la gamma de funcions, probablement us estareu preguntant quant costarà crear un lloc web mitjançant Wix o Squarespace. Cada eina us ofereix paquets de preus diferents per a pressupostos i necessitats diferents.

Per començar, Wix us ofereix un pla gratuït que us permet provar les aigües. Squarespace, per la seva banda, té una prova gratuïta que caduca en dues setmanes.

Tanmateix, per vendre al vostre lloc web, necessitareu un pla premium si aneu amb Wix o Squarespace.

Wix t’ofereix quatre plans personals perfectes per a carteres i altres llocs web senzills.

preu del wix

El Il·limitat El pla, que costa 12,50 dòlars al mes, és el paquet més perfecte per a autònoms i emprenedors. Podeu arribar per la porta per només 4,50 dòlars al mes, però obteniu funcions bàsiques i anuncis Wix per mostrar els vostres esforços.

Si necessiteu més energia per a un lloc de comerç electrònic complet, Wix us ofereix tres plans de negoci.

lloc web de negocis de preus de wix

El pla que trieu aquí depèn completament del vostre pressupost i de les vostres necessitats. Sempre recomano triar un pla adequat a les vostres necessitats empresarials.

Tanmateix, si tens problemes per triar, pots triar Negoci Il limitat, el pla més popular dels tres, per només 25 dòlars al mes.

Espai d’espai, d’altra banda, us ofereix quatre plans de preus, com es mostra a continuació.

Teniu els $ 16 / mes Personal Pla adequat per a llocs web senzills. Per executar una botiga de comerç electrònic i acceptar pagaments, cal tenir un dels altres tres plans.

Podeu triar la Negocis pla que us restituirà 26 dòlars al mes, Comerç bàsic pla a 30 dòlars / mes o Comerç Avançat, que costa 46 dòlars / mes. Un cop més, busqueu un pla que compleixi les vostres necessitats de pressupost i empresa.

La millor relació qualitat-preu és:

Espai d’espai

Squarespace guanya gràcies a una estructura de preus més senzilla i perfecta per a qualsevol pressupost. Wix, per la seva banda, us ofereix fins a set plans de preus, cosa complicada, sobretot perquè els usuaris de Wix necessiten actualitzar-se amb més freqüència que Squarespace.

Pros & Contres

He tractat pràcticament tot a la nostra publicació de comparació de Wix vs Squarespace. Ara, anem a cobrir els avantatges i els contres de cada plataforma, de manera que finalment pugueu decidir amb què crear un lloc web.

Pros de Wix

 • Un creador de pàgines visuals de forma gratuïta que us ofereix un control complet del disseny
 • Teniu un pla gratuït que és perfecte per provar les aigües
 • Gran mercat d’aplicacions
 • Moltes opcions de disseny
 • Proveu Wix de forma gratuïta

Cons de Wix

 • Estructura de preus complicada
 • El pla bàsic de primes inclou publicitat
 • Massa opcions de disseny poden resultar aclaparadores per als principiants
 • Hi ha una corba d’aprenentatge per agafar el pendent de les coses
 • Canviar una plantilla significa reconstruir el lloc web des de zero

Avantatges d’espai

 • L’enfocament en el marc del disseny en fa que sigui fàcil d’utilitzar
 • Estructura de preus senzilla
 • Disposicions predesignades perfectes per a principiants que vulguin llançar un lloc web en qüestió de clics
 • Excel·lents capacitats de blogs
 • No hi ha anuncis en cap pla premium
 • proveu Squarespace de forma gratuïta

Squarespace Cons

 • Un nombre limitat de plantilles
 • Un nombre reduït d’aplicacions de tercers
 • Heu de pagar per publicar el vostre lloc web

Preguntes freqüents

Què són Wix i Squarespace?

Wix i Squarespace són eines de creació de llocs web basats en núvols, que s’adrecen a persones que volen crear un lloc web visualment mitjançant arrossegar i deixar anar sense codificar.

Què és millor, Wix o Squarespace?

Squarespace és millor que Wix, però no us decebrà amb cap, perquè tots dos són excel·lents creadors de llocs web. La major diferència és l’editor, i si prefereixes un editor arrossegar i deixar anar un editor estructurat (limitat) o no estructurat (tela en blanc).

Wix i Squarespace tenen un pla gratuït?

Wix ofereix un pla gratuït, però inclou limitacions i publicitat. Els plans de pagament de Wix comencen a tenir només 13 dòlars al mes. Squarespace no ofereix un pla gratuït, només una prova gratuïta de dues setmanes. Els plans de Squarespace comencen a tan sols 12 dòlars al mes.

Wix vs Squarespace: Resum

wix vs quadrat

Us recomano Squarespace a través de Wix però no podeu equivocar-vos amb cap creador de llocs web. Els dos constructors de llocs tenen una mica de corba d’aprenentatge i en definitiva la diferència entre tots dos tracta de la preferència personal de quin editor se sent més còmode utilitzant.

Wix inclou moltes opcions de personalitzaciós i un alt grau de control, fins al punt que fins i tot podríeu dissenyar el vostre propi tema des de zero.

Espai d’espai, en canvi, és molt més d’un grau de control (i menys opció) Ofereixen valors predeterminats curats i ben dissenyats que podeu utilitzar amb seguretat sense fer cap canvi.

Hi ha proves gratuïtes per a Wix i Squarespace. Proveu Wix de forma gratuïta i proveu Squarespace de forma gratuïta.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map