pCloud vs Sincronització

pCloud i Sync són proveïdors excel·lents de xifrat de zero (coneixement de xifrat de punta a extrem), una característica que no trobareu amb empreses com Google Drive i Dropbox. Però, com s’acumulen aquests dos proveïdors d’emmagatzematge en núvol entre ells? Això és el que vol esbrinar.


Emmagatzematge al núvol ha canviat les formes en què el món capta les dades. Ha estat el mètode principal per emmagatzemar dades: oblidar-se de les habitacions plenes d’armaris, avui la informació s’emmagatzema, de forma remota i segura, al núvol.

En aquest Comparació pCloud vs Sync.com, dos dels proveïdors d’emmagatzematge de núvols més centrats en la privadesa i la seguretat es dirigeixen els uns contra els altres.

pCloudSincronitzar
lliscar cap a la dretalogotip de pcloudlogotip de sync.com
ResumNo us decebrà amb cap, perquè pCloud i Sync.com són excel·lents proveïdors d’emmagatzematge en núvol. En termes generals funcions, preus i facilitat d’ús, pCloud surt com a guanyador. malgrat això, quan es tracta de seguretat, Sync.com és millor perquè el xifrat de coneixement zero s’inclou de forma gratuïta, amb pCloud heu de pagar més per això.
PreuDes de 47,88 dòlars / any (o 175 dòlars per a tota la vida!)Des de 8 dòlars al mes
Xifrat de zero coneixementAddon pagat (pCloud Crypto)Inclòs gratuïtament
Emmagatzematge gratuït10 GB d’emmagatzematge gratuït5 GB d’emmagatzematge gratuït (però podeu guanyar fins a 25 GB fent referència a la família & amics
MésNo està subjecte a la Llei Patriota dels Estats Units.
Garantia de devolució de 30 dies.
Opcions de sincronització, compartició i recuperació de fitxers.
Amplada de banda il·limitada.
Solucions de sincronització sorprenents.
Velocitats de transferència il·limitades.
Mida de fitxers il·limitada.
Plans de vida.
Garantia de devolució de 30 dies.
Facilitat d’ús⭐⭐⭐⭐⭐ ��⭐⭐⭐⭐
Seguretat⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐ ��
Relació qualitat preu⭐⭐⭐⭐⭐ ��⭐⭐⭐⭐

Actualment, les persones confien en l’emmagatzematge al núvol per a contenir les seves dades, ja siguin imatges, documents importants o fitxers de treball. A més, la gent busca un emmagatzematge al núvol assequible que sigui fiable i fàcil d’utilitzar.

És aquí on entren en joc els reproductors d’emmagatzematge al núvol com pCloud i Sync.com.

pCloud és una solució d’emmagatzematge en núvol completa i fàcil d’utilitzar que compleix tant les necessitats d’individus com d’empreses. L’equip que hi ha darrere de pCloud creu que la majoria dels serveis d’emmagatzematge en núvol són massa tècnics per a l’usuari mitjà i, per tant, se centra en ser fàcil d’utilitzar. I, si bé el pla gratuït és aparentment limitat, és segur que tingueu molt valor si invertiu en un pla de vida vitalícia.

Per altra banda, Sync.com és una solució d’emmagatzematge en núvol freemium que pretén donar la privadesa dels usuaris en primer lloc amb el xifratge de punta a punta. Disposa de nivells anivellats, completats amb espai d’emmagatzematge addicional, a més de la possibilitat d’emmagatzemar, compartir i accedir a fitxers des de qualsevol lloc. I, en cas que tingueu algun problema amb l’emmagatzematge al núvol, Sync.com proporciona una assistència personal prioritària per ajudar-vos amb tot el que necessiteu.

Per descomptat, aquesta informació no és suficient perquè pugueu prendre una decisió informada a l’hora d’emmagatzemar el núvol. És per això que avui aprofundirem pCloud vs Sync.com i veure què ofereix cada solució.

Per tant, comencem!

1. Preus i plans

Com en qualsevol cosa de la vida, el preu sempre serà un factor a l’hora de prendre una decisió sobre un servei que voleu utilitzar. Per tant, fem un cop d’ull a la concordança entre pCloud i Sync.com.

pCloud

pCloud ve amb una inicial 10 GB d’emmagatzematge gratuït espai per a qualsevol persona que s’inscrigui. A més, pCloud ofereix l’avantatge de pagar els plans premium de forma intermesa. Si només necessiteu una petita quantitat d’emmagatzematge en núvol i us podeu permetre pagar durant tot l’any per endavant, pCloud us costarà 47,88 dòlars / any per 500 GB d’espai d’emmagatzematge.

preus pcloud

I si en necessiteu una mica més, podeu arribar a l’altura 2TB d’espai d’emmagatzematge per un preu raonable de 95,88 dòlars l’any. Tingueu en compte que pCloud també inclou plans familiars i comercials que us permeten compartir i col·laborar amb diversos usuaris.

El millor de tot, però, és el de pCloud pla de vida, que funciona bé per als amants de l’empresa i volen continuar utilitzant els seus serveis d’emmagatzematge. Obteniu 500 GB d’espai d’emmagatzematge per a tota la vida pagament únic de 175 $ o 2 TB d’espai d’emmagatzematge per a tota la vida pagament únic de 350 dòlars.

Sync.com

D’altra banda, Sync.com no ofereix una opció de pagament mes a mes. I a diferència de pCloud, qualsevol persona que s’inscrigui a utilitzar Sync.com per gratuïtament només rep 5 GB d’emmagatzematge l’espai.

preus sync.com

Dit això, no cal la targeta de crèdit, podeu guanyar fins a 25 GB d’emmagatzematge gratuït addicional l’espai amb referències d’amics i obté les mateixes excel·lents funcions que Sync.com ofereix als seus usuaris premium. Podeu obtenir els que necessiten més espai d’emmagatzematge 2TB, 3TB, o fins i tot 4TB d’espai d’emmagatzematge per a 8 $ / 10 $ / 15 $ al mes, respectivament, facturats anualment.

�� Guanyador: pCloud

Tant pCloud com Sync.com ofereixen un espai d’emmagatzematge al núvol de preus competitius. Dit això, pCloud ofereix més espai gratuït té una opció de pagament mensual i ve acompanyada de opció de pagar una quota única (que és fantàstic!) per accedir durant tota la vida a espais d’emmagatzematge.

2. Característiques

Les solucions d’espai d’emmagatzematge ofereixen funcions variades que faciliten l’emmagatzematge i l’accés als fitxers, la privadesa no té importància i molt més. És per això que és tan important fer una ullada al servei que trieu utilitzar i comparar-lo amb les vostres necessitats.

pCloud

Amb pCloud, tens múltiples opcions per compartir disponible des de la interfície pCloud fàcil d’utilitzar. Podeu compartir i col·laborar amb aquells que utilitzin pCloud o no, l’elecció és vostra.

interfície de pcloud

A més, teniu l’opció de:

 • Controlar els nivells d’accés, inclosos els permisos “Veure” i “Editar”
 • Gestiona els fitxers compartits des de les plataformes pCloud Drive, pCloud per a mòbils o plataformes web
 • Compartiu fitxers grans amb amics i familiars enviant enllaços fàcils d’usar “Descarregar” per correu electrònic
 • Definiu les dates de caducitat o bé protegir amb contrasenya els enllaços de descàrrega per obtenir més seguretat
 • Utilitzeu el vostre compte pCloud com a servei d’allotjament per crear llocs web HTML, incrustar imatges o compartir els vostres fitxers amb d’altres

Un cop heu carregat els fitxers a pCloud, les dades es sincronitzaran entre tots els tipus de dispositiu i mitjançant l’aplicació web pCloud. També hi ha un addicional Opció de sincronització de fitxers que us permetrà connectar fitxers locals al vostre ordinador amb el pCloud Drive. Fins i tot podeu fer una còpia de seguretat de totes les fotos i vídeos del dispositiu mòbil amb un sol clic.

Sync.com

Amb Sync.com, podeu fer servir les aplicacions Windows, Mac, iPhone, iPad, Android i web accedeix als teus fitxers des de qualsevol lloc i en qualsevol moment. I gràcies a sincronització automàtica, accedir a les vostres dades en diversos dispositius és un número senzill.

intercanvi i col·laboració de sincronització

A més, Sync.com permet transferència il·limitada d’accionss, compartint i col·laborant amb altres persones, i fins i tot et permet arxiveu els fitxers desats només al núvol, de manera que podeu alliberar espai als vostres equips i dispositius. No teniu accés a Internet? Està bé, amb Sync.com podeu fer-ho accedeix als fitxers fora de línia també.

�� Guanyador: pCloud

De nou, pCloud tira endavant gràcies a les petites coses, com ara les caducitats dels enllaços i la protecció de contrasenya, la possibilitat d’utilitzar pCloud com a amfitrió i les múltiples opcions de compartir disponibles. Dit això, Sync.com és propi i és bastant comparable quan es tracta de funcions principals com compartir i sincronitzar.

3. Seguretat

L’últim que voleu preocupar-vos a l’hora d’emmagatzemar fitxers importants al núvol són coses com la seguretat i la privadesa. Dit això, vegem què revela aquest enfocament de pCloud vs Sync.com en termes de seguretat.

pCloud

pCloud utilitza Xifrat TLS / SSL per garantir la seguretat dels teus fitxers. En altres paraules, les vostres dades es protegeixen quan es transfereixen des dels vostres dispositius als servidors pCloud, el que significa que ningú no pot interceptar les dades en cap moment. A més, els vostres fitxers s’emmagatzemen a 3 ubicacions del servidor, per si de cas, es bloqueja un servidor.

Amb pCloud, el teu els fitxers són xifrats del costat del client, és a dir, ningú tret que tindreu les claus per a la desxifració de fitxers. I a diferència d’altres solucions d’emmagatzematge en núvol, pCloud és un dels primers a oferir tant les carpetes xifrades com les no xifrades del mateix compte.

cripto pcloud

D’aquesta manera, es dóna la llibertat de decidir quins fitxers cal xifrar i bloquejar, i quins fitxers conservar en els seus estats naturals i aplicar les operacions de fitxers. I la millor part de tot això és que és molt fàcil d’utilitzar per xifrar i protegir els vostres fitxers.

L’únic inconvenient de tot això és que heu de pagar més per això. De fet, pCloud Crypto tindrà un cost de 47,88 dòlars addicionals / any (o bé $ 125 per vida) per a encriptació del client, privadesa de coneixement zero i protecció multicapa..

Quan es tracta de la conformitat GDPR, pCloud ofereix:

 • Notificacions en temps real en cas d’incompliment de seguretat
 • Confirmació de com es processarà la vostra informació personal i per què
 • El dret a suprimir tota la informació personal d’un servei en qualsevol moment

Sync.com

Igual que pCloud, Sync.com ofereix Xifrat de coneixement zero. malgrat això, aquesta funció és gratuïta i part de qualsevol pla de Sync.com. En altres paraules, no heu de pagar cap seguretat addicional. Tot això, com Sync.com es pren molt seriosament la privacitat i seguretat dels usuaris.

seguretat sinc.com

També inclou funcions de seguretat com:

 • Compliment de HIPAA, GDPR i PIPEDA
 • Autenticació de dos factors
 • Bloqueigs de dispositius remots
 • Protecció de contrasenya en enllaços
 • Restriccions de baixada
 • Rebobinatges del compte (restauracions de còpia de seguretat)

Inner Guanyador: Sync.com

Sync.com surt com a clar guanyador en aquesta ronda perquè no cobra per mesures de seguretat afegides com pCloud. Per acabar-ho de fer, té una autenticació de dos factors, a diferència de pCloud, que garanteix que els vostres fitxers siguin sempre més segurs..

4. Pros i contres

Aquí teniu una ullada als avantatges i contres de pCloud i Sync.com, de manera que podeu prendre la millor decisió possible per a les vostres necessitats d’emmagatzematge al núvol.

Prospects pCloud

 • Interfície fàcil d’utilitzar
 • Assistència (telèfon, correu electrònic i bitllet) en 4 idiomes: anglès, francès, alemany i turc
 • Plans d’accés a tota la vida
 • Una quantitat generosa d’espai lliure d’emmagatzematge
 • Opcions de fitxers xifrats i no xifrats
 • Fàcil enllaç per descarregar i carregar funció
 • Opcions de pagament mensuals

pCloud Cons

 • pCloud Crypto és un addon de pagament (per a l’encriptació del client, la privadesa de coneixement zero i la protecció multicapa)

Avantatges de Sync.com

 • Xifrat del client per defecte, privadesa de coneixement zero i protecció multicapa, més autenticació de dos factors
 • Sense límits de transferència de fitxers
 • Opció de sincronització selectiva
 • Arxivar fitxers al núvol per alliberar espai als dispositius
 • Diverses aplicacions per accedir a fitxers des de qualsevol lloc

Sync.com Contres

 • El xifratge automàtic pot retardar el procés de visualització
 • No hi ha opció de pagament mensual
 • Emmagatzematge gratuït limitat

�� Guanyador: pCloud

pCloud torna a suprimir el passat Sync.com en la competència pros i contres. Tot i que les dues solucions d’emmagatzematge ofereixen moltes funcions excel·lents, els avantatges de pCloud superen el seu únic aspecte.

Preguntes freqüents

Què són pCloud.com i Sync.com?

pCloud i Sync són excel·lents proveïdors d’emmagatzematge en núvol dissenyats tenint en compte la privadesa. Ofereixen xifrat de coneixement zero, és a dir, no poden llegir els vostres fitxers (a diferència de Dropbox i Google Drive).

El que és millor, pCloud o Sync.com?

Ambdós són grans proveïdors, pCloud és una mica millor. És més fàcil d’utilitzar i ve amb plans innovadors de vida. Tanmateix, quan es tracta de seguretat, Sync.com queda molt endavant, perquè el xifrat de coneixement zero (xifrat de punta a extrem) ve per defecte, però amb pCloud, és un complement pagat.

Feu pCloud i Sync un emmagatzematge gratuït?

pCloud us ofereix 10 GB d’emmagatzematge en núvol gratuït. Sync.com només us ofereix 5 GB d’emmagatzematge gratuït (però podeu guanyar fins a 25 GB fent referència a familiars i amics).

pCloud vs Sync.com: resum

pcloud vs sync.com

Probablement heu sentit algú parlant de “el núvol” recentment. De fet, és possible que fins i tot hagis fet referència al núvol tu mateix i probablement l’utilitzis d’alguna manera ara mateix (per exemple, Google Drive). Dit això, la vostra comprensió sobre l’emmagatzematge en núvol pot ser mínima, malgrat la quantitat que la feu servir a la vostra vida quotidiana.

En termes tècnics, l’emmagatzematge en núvol és una xarxa de centres de dades que emmagatzemen dades per a vosaltres. No podeu tocar físicament el maquinari que emmagatzema les vostres dades, però podeu accedir-hi per internet en qualsevol moment i des de qualsevol dispositiu. En termes més senzills, l’emmagatzematge al núvol és una altra manera d’emmagatzemar grans quantitats de dades sense haver d’omplir unitats flash i preocupar-se de perdre-les.

Elecció de la solució d’emmagatzematge en núvol adequada Per a les vostres necessitats personals o empresarials, caldrà una mica de recerca. I dependrà de les vostres necessitats individuals si un servei com pCloud o Sync.com serà la millor solució per a vosaltres.

Si la seguretat i la privacitat són la vostra principal preocupació, Sync.com és el millor per a vosaltres, perquè s’inclou el xifrat de coneixement zero i no estan subjectes a la Llei Patriot dels Estats Units..

Dit això, pCloud ofereix una mica més de beneficis que el seu competidor Sync.com. Gràcies a funcions com opcions de pagament mensuals, plans de vida, encriptació de fitxers opcionals, suport generós i 10 GB d’emmagatzematge gratuït per a tots els usuaris, pCloud tindrà el que necessiteu per emmagatzemar els vostres fitxers importants al núvol sense preocupar-vos..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map