9 millors alternatives de Mailchimp

Mailchimp és líder en l’espai de programari de màrqueting de correu electrònic (EMS) i és utilitzat per centenars de milers d’empreses de tot el món. Mailchimp és conegut pel seu compositor de correu electrònic arrossegar i deixar anar, una interfície intuïtiva i una marca forta. Però hi ha un munt de bons que hi ha.


Mailchimp és utilitzat per centenars de milers de petites i mitjanes empreses de tot el món. Van començar el 2001 i s’han convertit en una de les plataformes de màrqueting de correu electrònic més populars a Internet.

Tant si busqueu una alternativa de Mailchimp com una cosa encara millor o més barata, aquesta llista de competidors de Mailchimp us ofereix.

Millors alternatives de Mailchimp el 2020:

 • El millor en general: arriba amb més i millors funcions. Sendinblue és una plataforma d’automatització de màrqueting tot en un per ajudar-vos a desenvolupar el vostre negoci mitjançant correu electrònic, SMS, anuncis de Facebook, xat, CRM i molt més.
 • Subcampió, Millor en general: és la millor solució a la classe per automatitzar l’embut de màrqueting de contingut. Inclou amb creadors de pàgines de destinació, seminaris web, respostes de resposta automàtica i tot el que necessiteu per automatitzar la vostra comercialització de correu electrònic.
 • Millor alternativa més barata a Mailchimp: és la plataforma més fàcil per automatitzar el vostre embut de màrqueting per correu electrònic i no és d’estranyar Aweber és el programari de màrqueting de correu electrònic més popular per a petites i mitjanes empreses.

Què és Mailchimp

Mailchimp és una plataforma de màrqueting per correu electrònic que us permet mantenir-vos en contacte amb els vostres clients i subscriptors de correu electrònic.

alternatives de mailchimp

La plataforma us facilita no només enviar, sinó també dissenyar bells correus electrònics que ajuden a convertir els subscriptors en vendes.

Beneficis de Mailchimp

Mailchimp és una de les plataformes de màrqueting de correu electrònic més populars del mercat. La seva plataforma està creada per a petites empreses i, per tant, és una de les plataformes de màrqueting per correu electrònic més fàcils.

Totes les funcions de la plataforma són fàcils d’entendre i d’utilitzar.

 • Plantilles de campanyes i butlletins de notícies impressionants, líders i preparats per a la indústria.
 • Personalització avançada, proves A / B, segmentació i capacitat de combinar etiquetes.
 • Automatització de flux de treball; carret abandonat, RSS per correu electrònic, recomanacions sobre productes, automatització de correu electrònic de benvinguda.
 • Informes i integracions avançades amb aplicacions i serveis web preferits.
 • Compartició de campanyes a les xarxes socials.
 • Creeu fàcilment pàgines de destinació, anuncis de remàrqueting de Google, anuncis de Facebook, anuncis d’Instagram.

Si tot just comenceu amb el màrqueting per correu electrònic, Mailchimp pot ser el millor lloc per començar. I el lloc més barat per començar, perquè és seu pla lliure per sempre permet 2.000 subscriptors de correu electrònic i 12.000 correus electrònics al mes.

Millors alternatives de Mailchimp el 2020

Dit això. Hi ha un munt d’alternatives de Mailchimp molt bones.

A continuació, es mostra una llista de 9 llocs de màrqueting per correu electrònic com Mailchimp:

1. Sendinblue

sendinblue

 • Web oficial: www.sendinblue.com
 • Líder de la plataforma de màrqueting tot en un (automatització de màrqueting, campanyes de correu electrònic, correus electrònics transaccionals, pàgines de destinació, missatges SMS, anuncis de Facebook i retargeting)
 • Càrrecs basats en correus electrònics enviats al mes.
 • L’única plataforma de la llista que també permet enviar SMS al vostre client.

Per què fer servir Sendinblue en lloc de Mailchimp

Si voleu pagar en funció del nombre de correus electrònics que envieu cada mes, llavors SendInBlue és una de les vostres úniques opcions. El pla gratuït de Sendinblue us permet enviar 300 correus electrònics al dia.

A diferència de Mailchimp, que cobra en funció de quants subscriptors que tingueu, Sendinblue cobra només pels correus electrònics que envieu. Mailchimp cobra fins i tot pels subscriptors inactius.

Per què utilitzar Mailchimp en lloc de Sendinblue

Mailchimp s’adapta millor a persones que tot just comencen i a aquelles persones que no necessiten capacitats d’automatització de màrqueting.

2. GetResponse

resposta obvia

 • Web oficial: www.getresponse.com
 • Una solució integral per automatitzar el vostre embut de màrqueting de contingut.
 • Ofereix un creador de pàgines de destinació, plataforma webinars, respostes de resposta automàtica i tot el que necessiteu per automatitzar el vostre màrqueting.

Per què utilitzar GetResponse en lloc de Mailchimp

Si voleu una plataforma que us pugui ajudar a automatitzar gairebé tots els aspectes del vostre embut de màrqueting, GetResponse és el camí a seguir.

Ofereixen tot el que necessiteu per crear un embut de màrqueting complet, inclòs un creador de pàgines de destinació, una plataforma d’allotjament web, eines d’automatització i molt més..

Per què utilitzar Mailchimp en lloc de GetResponse

Si acabeu de començar i necessiteu una senzilla plataforma per gestionar el vostre correu electrònic de màrqueting, Mailchimp és el camí a seguir.

Mailchimp ofereix molt menys funcions que GetResponse, cosa que fa que sigui molt més fàcil l’aprenentatge i l’ús.

3. Aweber

aventura

 • Web oficial: www.aweber.com
 • Més antic que Mailchimp; ha estat treballant des del 1998.
 • La plataforma més fàcil per automatitzar el vostre embut de màrqueting.
 • És l’alternativa més popular per a petites i mitjanes empreses.

Per què utilitzar Aweber en lloc de Mailchimp

Aweber està especialitzat en la distribució de correu electrònic i ofereix una de les taxes de lliurament de correu electrònic més altes del mercat. Ofereixen una solució completa per automatitzar el vostre embut de correu electrònic.

A diferència de Mailchimp, Aweber es construeix tenint present la seva automatització.

Per què utilitzar Mailchimp en lloc de Aweber

A diferència de Mailchimp, Aweber no ofereix un pla gratuït, però ofereixen una generosa prova gratuïta de 30 dies.

Si abans no heu utilitzat mai una plataforma de màrqueting per correu electrònic i només voleu provar les aigües, aneu amb el pla gratuït de Mailchimp.

4. Omnisend

omnisend

 • Web oficial: www.omnisend.com
 • El millor per a la automatització de màrqueting de comerç electrònic i omnicanal.
 • S’integra amb correu electrònic, SMS, Facebook Messenger, notificacions push web, WhatsApp, Viber i molt més.
 • Si esteu a Shopify, Omnisend és la vostra millor opció després que Mailchimp anunciés la seva retirada de Shopify.

Per què fer servir Omnisend en lloc de Mailchimp

Omnisend és una plataforma de màrqueting per correu electrònic i automatització dissenyada principalment per a empreses de comerç electrònic i comercialitzadors. En comparació amb Mailchimp, Omnisend està preparat per al comerç electrònic i inclou funcions com ara codis de descompte i recompenses del client, fluxos de treball d’automatització d’abandonament del carretó i més càrregues. Breu història curta.

Si sou un comerciant de Shopify o comerç electrònic, Omnisend és la vostra millor opció per triar una plataforma de màrqueting de correu electrònic.

Per què utilitzar Mailchimp en lloc d’Omnisend

Mailchimp és una excel·lent eina per a petites empreses, de manera que si sou petits negocis, blogger o no administreu un lloc de comerç electrònic, seguiu amb Mailchimp. Perquè Omnisend està dirigit a usuaris més sofisticats i avançats, i als usuaris de comerç electrònic, que busquen una plataforma de màrqueting de correu electrònic potent en un tot..

5. ConvertKit

convertkit

 • Web oficial: www.convertkit.com
 • Creat per a bloggers professionals.
 • Una de les plataformes més fàcils d’aprendre i utilitzar.

Per què fer servir ConvertKit en lloc de Mailchimp

ConvertKit és el més adequat per a bloggers professionals i creadors en línia, tot i que pot ser utilitzat per empreses de totes les formes i mides.

ConvertKit ofereix una interfície fàcil d’utilitzar i us facilita la gestió del vostre correu electrònic de màrqueting.

Per què utilitzar Mailchimp en lloc de ConvertKit

Mailchimp està pensat per a empreses grans i petites. Tant si sou un blogger aficionat com un gegant de notícies com The Huffington Post, Mailchimp us ha cobert.

6. Goteig

degoteig

 • Web oficial: www.drip.com
 • Drip us ajuda a convertir totes les dades del vostre client, incloses les transaccions i accions en màrqueting de correu electrònic personalitzat.
 • Una combinació de màrqueting de CRM i correu electrònic.

Per què utilitzar el degoteig en lloc de Mailchimp

El goteig no està construït per al venedor mitjà. Vés amb Drip si vols portar el teu màrqueting per correu electrònic al següent nivell.

Prenen totes les dades del vostre client i fan el treball dur de convertir-lo en correus electrònics personalitzats.

Per què utilitzar Mailchimp en lloc de gotejar

Mailchimp és molt més fàcil de configurar i entendre que Drip. Si acabeu de començar i necessiteu una plataforma senzilla, aneu amb Mailchimp.

7. MailerLite

mailerlite

 • Web oficial: www.mailerlite.com
 • Tot en una plataforma per a automatització del màrqueting per correu electrònic.
 • Ofereix eines per crear pàgines de destinació, finestres emergents de subscripció i automatització de correu electrònic.

Per què utilitzar MailerLite en lloc de Mailchimp

MailerLite.com és una plataforma de màrqueting per correu electrònic assequible però avançada que us pot ajudar a gestionar i automatitzar tot l’embut de màrqueting de correu electrònic.

Inclou amb eines que us ajudaran a dissenyar les vostres pàgines de destinació, finestres emergents de subscripció i automatització de correu electrònic.

Per què utilitzar Mailchimp en lloc de MailerLite

Mailchimp és una eina més senzilla i senzilla que MailerLite. Si tot just comenceu amb el màrqueting per correu electrònic o el màrqueting en línia en general, pot ser que MailerLite no sigui la millor opció per a vosaltres.

8. Bolt MailGet

forrellat de correu

 • Web oficial: www.formget.com
 • Una de les plataformes de màrqueting de correu electrònic més barates.
 • Eines per automatitzar tot el que hi ha al vostre embut de màrqueting.

Per què utilitzar MailGet Bolt en lloc de Mailchimp

MailGet Bolt és molt més barat que Mailchimp i ofereix almenys tanta funcionalitat com Mailchimp. Ofereix més de 500 plantilles de correu electrònic personalitzables que podeu utilitzar.

Per què utilitzar Mailchimp en lloc de MailGet Bolt

Les ofertes de Mailchimp són una alternativa més fiable i més popular a MailGet Bolt. El seu equip té molta més experiència que MailGet.

9. iContacte

icontacte

 • Web oficial: www.icontact.com
 • Us permet enviar correus electrònics il·limitats als vostres subscriptors de correu electrònic.
 • Un dels millors equips de suport de la indústria.

Per què utilitzar iContact en lloc de Mailchimp

iContact ofereix enviaments de correu electrònic il·limitats sense cap cost addicional. Ofereixen funcions avançades com ara proves de divisió A / B, segmentació de llistes i automatització.

Per què utilitzar Mailchimp en lloc de iContact

Mailchimp és molt més senzill que iContact i està pensat per als principiants. És més adequat per a principiants.

Millors alternatives de Mailchimp: resum

Per tant, ara hem pogut examinar algunes de les millors i més barates alternatives de Mailchimp que hi ha.

Si bé Mailchimp és ideal per a principiants, si voleu obtenir alguna cosa més fora de la vostra plataforma de màrqueting de correu electrònic, pot ser que Mailchimp no sigui la millor opció.

Sendinblue és el millor competidor de Mailchimp. És una plataforma de màrqueting tot en un que ofereix excel·lents capacitats de màrqueting per correu electrònic, a més de pàgines de destinació, xat, missatges SMS, anuncis de Facebook, retargeting i molt més..

Algunes de les plataformes de màrqueting de correu electrònic d’aquesta llista estan més avançades que les altres. Si ets un blogger professional, et recomano anar-hi ConvertKit. D’altra banda, si voleu una plataforma avançada de màrqueting per correu electrònic per automatitzar tot l’embut, aneu amb GetResponse.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map