8 millors alternatives de GoDaddy

Els sorprenents 77 milions de noms de domini són gestionats per GoDaddy.com i això el converteix en el registre de noms de domini més gran d’Internet. Aquí podeu trobar quines són les millors alternatives de GoDaddy.


Millors alternatives de GoDaddy el 2020:

 • El millor en general: és la millor alternativa de registre de noms de domini a GoDaddy, el principal motiu és que Namecheap ofereix la protecció de privadesa WHOIS de forma gratuïta amb tots els seus noms de domini.
 • Subcampió, Millor en general: és un dels proveïdors d’allotjament més barats del mercat que ofereix allotjament web amigable i de qualitat per a principiants. El registre de noms de domini s’inclou gratuïtament quan compreu un pla d’allotjament web.

Les empreses confien GoDaddy amb els seus llocs web i, tot i que hi ha molt bé amb GoDaddy, hi ha algunes coses que potser busqueu una alternativa al famós registre de dominis.

Una cosa així són els preus més alts de renovació del nom de domini. GoDaddy cobra molt menys durant el primer any que no pas per renovacions. Sembla un descompte, però us costa molt més que la majoria d’altres registradors de noms de domini.

En aquesta llista, us guiaré a través d ‘alguns dels millors alternatives de GoDaddy i llocs de competidors ara mateix.

Què és GoDaddy

alternatives de godaddy

GoDaddy és un dels registres de noms de domini més confiats i coneguts a Internet. La seva plataforma és on aneu a comprar un nom de domini per al vostre lloc web. Si el vostre lloc web és Facebook, el vostre nom de domini serà Facebook.com.

Beneficis de GoDaddy

El major benefici d’anar amb GoDaddy és que proporcionen una àmplia varietat de serveis. Quan compreu un domini de GoDaddy.com, podreu accedir a tots els altres serveis necessaris per executar un lloc web des d’un mateix lloc.

Ofereixen tot, des d’allotjament web, eines de creació de llocs web, programari de comerç electrònic, allotjament de correu electrònic fins a certificats SSL de nivell empresarial.

1. Namecheap.com (inclou privadesa WHOIS gratuïta)

dominis namecheap

 • Web oficial: www.namecheap.com
 • Un dels registres de domini més populars a Internet. Namecheap és la millor alternativa a GoDaddy.
 • Tots els dominis de Namecheap.com disposen de privadesa de domini WHOIS gratuïta. Altres registradors de noms de domini inclosos GoDaddy cobren un suplement.
 • Porta treballant des de l’any 2001.

Per què utilitzar Namecheap en lloc de GoDaddy

A diferència de GoDaddy, Namecheap ofereix la protecció de privadesa WHOIS de forma gratuïta amb tots els seus noms de domini. I a diferència de GoDaddy, Namecheap ofereix renovacions al mateix preu que quan compreu el vostre domini.

Per què utilitzar GoDaddy en lloc de Namecheap

Namecheap només es coneix com a registrador de noms de domini, però també ofereixen allotjament web. Si voleu el millor per gestionar la vostra petita empresa en línia i voleu gestionar tot en un lloc com ara allotjament, correus electrònics, comerç electrònic, aleshores aneu amb GoDaddy.

2. Bluehost.com (tot en un nom de domini, allotjament web i bloc)

dominis bluehost

 • Web oficial: www.bluehost.com
 • Confien en centenars de milers d’empreses de tot el món.
 • El nom de domini es fa gratuït quan es compra un pla anual d’allotjament web.
 • Un dels equips de suport més valorats de la indústria.

Per què utilitzar Bluehost en lloc de GoDaddy

Si el vostre lloc web funciona amb WordPress, aleshores no hi ha ningú millor en els negocis que Bluehost. Han guanyat nombrosos premis de suport i són un dels amfitrions recomanats al lloc web oficial de WordPress.org.

Per què utilitzar GoDaddy en lloc de Bluehost

Si teniu un negoci que està creixent de forma molt ràpida, haureu d’anar amb GoDaddy. Els serveis de Bluehost són més adequats per a petites empreses i bloggers professionals.

3. HostGator.com (nom de domini més barat i combinació d’allotjament)

dominis hostgator

 • Web oficial: www.hostgator.com
 • Tots els plans anuals d’allotjament web compartits inclouen un nom de domini gratuït que es renova cada any de forma gratuïta amb la vostra subscripció.
 • Ofereix tot tipus de serveis d’allotjament web, inclosos allotjament compartit, allotjament VPS i allotjament de WordPress gestionat.

Per què fer servir HostGator en lloc de GoDaddy

Si només voleu publicar un bloc o un petit lloc de notícies, HostGator és el camí a seguir. Tant si teniu un taller boutique de reparació de bicicletes com un lloc de notícies que atrau milions de visitants, HostGator pot fer-ho tot.

Per què fer servir GoDaddy en lloc d’HostGator

Si voleu poder escalar fàcilment el vostre lloc web a milions de visitants, GoDaddy és la millor opció. Els seus clients inclouen botigues locals de grans marques.

4. Hostinger.com (allotjament web barat)

dominis hostinger

 • Web oficial: www.hostinger.com
 • Hostinger s’ha creat per ells mateixos oferint els plans d’allotjament web més barats.
 • Els plans des de només 1,96 dòlars al mes.
 • Tots els plans anuals d’allotjament web tenen un nom de domini gratuït.

Per què fer servir Hostinger en lloc de GoDaddy

Si acabeu de començar i voleu els preus més barats d’allotjament web, aneu amb Hostinger. Tot i que són populars per allotjament web barat, no vol dir que els seus serveis d’allotjament web no puguin competir amb altres grans jugadors d’aquesta llista.

Per què utilitzar GoDaddy en lloc de Hostinger

Si no us agrada comprometre la qualitat pels diners, pot ser que Hostinger no sigui el millor host web per al vostre negoci.

5. Dominis.Google (noms de domini registrats a Google)

google.domains

 • Lloc web oficial: www.domains.google
 • Voleu la seguretat i la fiabilitat de Google? Domains.Google és el servei de noms de domini de Google per a petites empreses i emprenedors.
 • Gestioneu totes les aplicacions, incloses Google Drive i Gmail per a la vostra empresa des d’un compte.

Per què fer servir dominis Google en lloc de GoDaddy

Tot i que els dominis de Google no són tan populars com la majoria dels altres proveïdors de noms de domini d’aquesta llista, el seu servei de nom de domini confia en milers d’empreses de tot el món..

L’objectiu de Google amb tots els seus serveis, inclosos els dominis de Google, és facilitar la configuració i el funcionament d’un lloc web per als propietaris d’empreses. Si busqueu una forma fàcil de configurar i gestionar el vostre lloc web, podeu comptar amb la simplicitat dels serveis de noms de domini de Google..

Per què utilitzar GoDaddy en lloc dels dominis de Google

Si voleu poder gestionar tot, inclosos els vostres comptes d’allotjament web i noms de domini tots dins d’un lloc web, aneu amb GoDaddy.

6. Dynadot.com (bona alternativa a GoDaddy)

dinadot

 • Web oficial: www.dynadot.com
 • Un dels registres de noms de domini més antics a Internet fundat el 2002.
 • Oferir protecció de privadesa WHOIS gratuïta inclosa en el preu base de tots els seus dominis.
 • Free Builder de llocs web que s’ofereixen amb tots els dominis per permetre’t crear llocs web d’aspecte professional en pocs minuts.

Per què utilitzar Dynadot en lloc de GoDaddy

Si voleu incloure la protecció de privadesa WHOIS en el preu del vostre nom de domini, aneu amb Dynadot. AMB Dynadot, no us limitareu només al creador de llocs web gratuït; També podeu allotjar el vostre lloc web en un servidor VPS des del mateix tauler.

Per què utilitzar GoDaddy en lloc de Dynadot

GoDaddy ofereix una àmplia gamma de serveis i productes, que poden ser útils a l’hora d’escalfar el vostre negoci.

7. DreamHost.com (proveïdor de confiança)

dominis dreamhost

 • Web oficial: www.dreamhost.com
 • Un dels amfitrions web més recomanats per a blocaires i emprenedors tot just començar.
 • Tots els plans anuals d’allotjament compartit inclouen un nom de domini gratuït que es renova cada any amb la vostra subscripció.
 • L’equip de suport és un dels millors de la indústria.

Per què utilitzar DreamHost en lloc de GoDaddy

DreamHost és conegut pel seu gran equip de suport i ha estat el guanyador del PCMag Editors Choice quatre anys seguits. Amb DreamHost, podeu triar allotjament compartit de vainilla o anar amb un pla d’allotjament de WordPress gestionat. Els seus plans i ofertes poden adaptar-se fàcilment a la vostra empresa.

Per què fer servir GoDaddy en lloc de DreamHost

Si voleu més que allotjament web i un nom de domini, aneu amb GoDaddy. GoDaddy ofereix tot, des dels certificats SSL Premium fins als serveis de màrqueting per correu electrònic.

8. Domain.com (fa uns anys)

domini.com

 • Web oficial: www.domain.com
 • La companyia és propietària del nom de domini Domain.com.
 • Funciona des de l’any 2000.

Per què fer servir Domain.com en lloc de GoDaddy

El seu objectiu amb la seva oferta de serveis és simplificar el procés de propietat d’un lloc web i fer-lo el més fàcil possible. I perquè sigui una realitat, ofereixen un creador de llocs web gratuït que us ajudarà a publicar el vostre primer lloc en pocs minuts sense contractar un dissenyador web.

Per què utilitzar GoDaddy en lloc de Domain.com

El que no m’agrada d’aquest registrador és que, a diferència de la majoria dels altres d’aquesta llista, no ofereixen de forma gratuïta la protecció de privadesa WHOIS amb els seus dominis. Heu de pagar-lo per separat per tots els vostres dominis.

Si voleu poder gestionar tot el que necessita el vostre lloc web des d’un mateix lloc, aneu amb GoDaddy.

Millors alternatives de GoDaddy: resum

GoDaddy és la millor opció?

Tot i que m’encanten els serveis de GoDaddy i he estat client des de fa anys, una de les coses que no m’agraden d’ells és que els seus preus de renovació són molt superiors als preus d’inscripció..

I, a diferència de molts registradors de dominis anteriors, no ofereixen de forma gratuïta protecció de privadesa WHOIS.

Com he tractat aquí, hi ha un parell de bones alternatives de GoDaddy per registrar dominis i allotjament web.

Si tot just comenceu, us recomano anar amb Namecheap a causa de la protecció gratuïta de privadesa del domini WhoisGuard o Bluehost, ja que tenen un dels millors equips de suport de la indústria i són un dels amfitrions web més recomanats per a principiants..

Fins i tot els recomana el lloc oficial de la comunitat WordPress.org.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map