8 millors alternatives de Fiverr

L’economia freelance, o economia de concerts, està creixent ràpidament i Fiverr s’ha convertit en un dels principals mercats autònoms que hi ha fora. No m’equivoquin, Fiverr és un lloc ideal per trobar autònoms, però hi ha millors per allà


Fiverr.com és un mercat autònom on es poden trobar serveis que van des del disseny gràfic fins a l’edició de música / vídeo fins al màrqueting i la redacció. Fiverr és un bon lloc per començar quan busqueu una relació entre qualitat i preu.

Millors alternatives de Fiverr el 2020:

 • El millor en general: és un dels més grans mercats autònoms en línia i m’encanta la simplicitat d’Upwork. Els expliqueu el vostre projecte i us combinaran amb autònoms i, a continuació, passareu per les coincidències i seleccioneu el que vulgueu treballar.
 • Subcampió, Millor en general: té gairebé 30 milions d’autònoms al seu mercat. M’encanta la seva transparència, ja que rebeu ofertes gratuïtes pel vostre projecte i només pagueu el treball quan finalitzeu el concert.
 • La millor alternativa “premium” a Fiverr: només aprova el 3% dels autònoms que s’inscriuen i us costaran més, de manera que si us preocupa més el vostre pressupost que la qualitat del treball, pot ser que TopTal no sigui la millor plataforma per a vosaltres..

Tot i que alguns proveïdors de serveis de Fiverr ofereixen un servei excepcional, la majoria dels venedors de la plataforma simplement no valen la pena gastar diners si voleu treballs d’alta qualitat.

Què és Fiverr

Fiverr és una plataforma / mercat per comprar i vendre serveis en línia empaquetats com a “concert”.

alternatives de caça

Aquests serveis van des de disseny web, disseny gràfic, vídeos, veu en off, redacció fins a edició de música / podcast / vídeo. Si teniu un negoci en línia, els serveis de Fiverr poden ajudar a resoldre la majoria dels vostres problemes.

categories de bestiarFiverr té més de 150 categories per triar

Fiverr va començar com una plataforma 5 $ de serveis així el nom de Fiverr. Tot i que és famosa per la tarifa de preus de 5 dòlars, la plataforma ha superat el propòsit original i ara ofereix tot tipus de serveis que van des de 5 a 1.000 dòlars..

Beneficis de Fiverr

Si teniu un negoci en línia, ja sabeu que la majoria de les tasques de la vostra llista (com ara escriure la pàgina sobre el vostre lloc) no valen la pena. La majoria d’aquestes tasques no s’han de fer perfectament; només s’han de fer.

Seria convenient externalitzar aquestes tasques a algú d’Internet per estalviar temps i fer-ho a algú que ho faci durant tot el dia. Aquí és on entra Fiverr.

Ofereixen un encreuament entre qualitat i preu. Si vols Fiverr és el lloc on heu d’anar.

Però si sou un empresari seriós i amb necessitats greus que cal tenir en compte, és possible que Fiverr no sigui la millor plataforma.

Millors alternatives a Fiverr

Aquí teniu la meva llista millors alternatives de Fiverr Ara mateix, llocs competidors com Fiverr heu de considerar usar-los.

1. Upwork.com

obstrucció

 • Web oficial: www.upwork.com
 • Upwork és una de les plataformes d’autònom freelance més antigues i de confiança d’Internet.
 • Els serveis van des del disseny gràfic fins al desenvolupament d’aplicacions i tot el que hi ha entremig.
 • A diferència de Fiverr, a Upwork, publiqueu un treball i els autònoms us envien propostes per a l’obra amb una oferta.

Per què utilitzar Upwork en lloc de Fiverr

Si voleu aconseguir una feina per un expert, Upwork és el camí a seguir. Voleu triar entre centenars d’experts que sol·liciten la vostra publicació laboral. Si voleu resultats de qualitat, us costarà una mica més de Fiverr.

Per què utilitzar Fiverr en lloc de Upwork

Si voleu editar el vostre primer episodi de podcast, té sentit fer-ho de manera barata. Aneu amb Fiverr si només cal que el vostre treball estigui bé.

2. Freelancer.com

autònom

 • Web oficial: www.freelancer.com
 • Freelancer.com ajuda des de fa molt de temps milions de empreses a trobar autònoms.
 • La plataforma funciona similar a Upwork i compta amb més de 32 milions d’autònoms registrats.
 • Podeu organitzar un concurs de disseny on puguin competir tots els dissenyadors de la plataforma.

Per què fer servir Freelancer en lloc de Fiverr

Si voleu fer treballs d’alta qualitat i tenir un bon pressupost, heu d’anar amb Freelancer.com. Fins i tot permeten concursos de disseny on es premien els premis a la millor entrada.

Per què utilitzar Fiverr en lloc de Freelancer

Tot i que Fiverr compta amb milers de freelancers amb talent i que són experts en el que fan, Fiverr és el més adequat si voleu treballar ràpidament per un preu baix.

3. PeoplePerHour.com

peopleperhour

 • Web oficial: www.peopleperhour.com
 • Tot i que no és tan popular com algunes de les altres plataformes d’aquesta llista, PeoplePerHour hi ha des del 2007.
 • Tots els autònoms de la plataforma s’entrevisten primer abans d’afegir-los a la plataforma.

Per què fer servir PeoplePerHour en lloc de Fiverr

Contractar a un autònom és un joc d’èxit i falta en què trobes a faltar més del que aconsegueixes. Per trobar grans autònoms, normalment hauràs de desembossar uns quants milers de dòlars abans de trobar-ne un bon per a la feina.

Amb PeoplePerHour, podeu estar segur que qui contracteu sap el que fan.

Per què fer servir Fiverr en lloc de PeoplePerHour

Si voleu autònoms fantàstics sense la condevinació, aneu amb PeoplePerHour. Si voleu autònoms més barats que puguin fer la feina, contracteu algú de Fiverr en funció de les ressenyes.

4. Guru.com

gurú

 • Web oficial: www.guru.com
 • La plataforma Guru us permet accedir a més de 3 milions de autònoms d’arreu del món.
 • Tant si necessiteu un article escrit com si necessiteu un logotip nou dissenyat per al vostre negoci de maons i morters, la plataforma de Guru us ha cobert.

Per què utilitzar Guru en lloc de Fiverr

Guru us ofereix accés a milions de freelancers amb experiència que podeu contractar. Si voleu trobar un autònom amb experiència amb què podeu crear una relació permanent, aneu amb Guru.

Per què fer servir Fiverr en lloc de Guru

Trieu Fiverr si el cost és un dels principals factors i si voleu pagar només el que necessiteu.

5. TopTal.com

toptal

 • Web oficial: www.toptal.com
 • El TopTal s’anuncia com la plataforma on es dirigeix ​​la gent a “Contractar el 3% de talents autònoms”.
 • Confiat en gegants de la indústria com Hewlett Packard i Airbnb.
 • Llegiu la meva ressenya detallada de Toptal aquí.

Per què fer servir TopTal en lloc de Fiverr

TopTal no és la plataforma on contracteu autònoms del tercer món que ofereixen la creació de llocs web per menys de 50 dòlars. Si voleu contractar un dels tres millors talents del món, llavors TopTal és la vostra plataforma.

A diferència d’altres plataformes d’aquesta llista com Upwork, TopTal només ofereix autònoms dins d’unes poques habilitats diferents. En aquesta plataforma no hi ha contractadors de redactors ni de venedors de xarxes socials.

Per què fer servir Fiverr en lloc de TopTal

Si tot just comenceu i us preocupeu més pel vostre pressupost que la qualitat del treball, pot ser que TopTal no sigui la millor plataforma per a vosaltres. Els seus preus comencen a partir de 60 dòlars per hora.

6. Codeable.io

codificable

 • Web oficial: www.codeable.io
 • Codeable.io és el vostre servei únic per a tot WordPress.
 • A diferència d’altres plataformes, Codeable’s Team et combina amb un autònom en lloc de triar-ne un.

Per què fer servir Codeable.io en lloc de Fiverr

Tant si voleu solucionar un error al vostre lloc com si heu desenvolupat un complement personalitzat, Codeable compta amb els desenvolupadors independents per fer-ho..

Ofereixen una política de reemborsament completa si no t’agrada la feina. Només pagueu si l’obra és a la vostra satisfacció. També teniu accés 24/7 a un equip d’assistència al client al qual podeu accedir per correu electrònic o telèfon.

Per què utilitzar Fiverr en lloc de Codeable.io

Si voleu obtenir alguna cosa al vostre lloc solucionat a bon preu, Fiverr és el camí a seguir. Si el vostre lloc no funciona amb WordPress, llavors Codeable.io no serveix de res.

7. Outsourcely.com

de forma externa

 • Web oficial: www.outsourcely.com
 • Exteriorment ofereix a les startups un fàcil accés a la seva piscina de talents de més de 400 mil autònoms.
 • Sense quota de marcatge dels serveis prestats pels autònoms de la plataforma.

Per què utilitzar Outsourcely en lloc de Fiverr

Tot i que anuncien la seva plataforma com a plataforma de contractació freelance per a startups, a la plataforma de Outsourcely, podeu fer tot tipus de treballs fins i tot si passeu la fase inicial..

Si voleu un accés fàcil i ràpid a autònoms reals i experimentats, Outsourcely és molt millor que Fiverr.

Per què utilitzar Fiverr en lloc de Outsourcely

Fiverr és conegut per la seva tarifa de preu de 5 dòlars i, per tant, és una plataforma centrada més en la prestació de serveis barats que en la prestació de serveis de màxima qualitat. Si el pressupost és ajustat i tot just comença, aneu amb Fiverr.

8. Truelancer.com

truelancer

 • Web oficial: www.truelancer.com
 • Tot i que és relativament nou, Truelancer s’ha creat per ells mateixos proporcionant un treball de qualitat a preus barats.
 • Ofereix principalment autònoms de països del tercer món com l’Índia, el Pakistan i similars.

Per què utilitzar Truelancer en lloc de Fiverr

Si voleu treballar ràpidament i no us importa gaire la qualitat, pot ser que aquesta plataforma sigui una bona opció. Truelancer és una plataforma millor que Fiverr per a treballs a mida.

Per què utilitzar Fiverr en lloc de Truelancer

Si teniu en compte una feina que no requereix molta feina personalitzada i necessiteu que es faci econòmic, aneu amb Fiverr.

Preguntes freqüents

Quins són els avantatges de Fiverr?

Fiverr és un mercat líder en el mercat que connecta autònoms (venedors) amb clients (compradors). És barat, podeu trobar autònoms des de tan sols 5 dòlars. Hi ha una gran varietat d’autònoms disponibles, disponibles per a concurrències (treballs) a gairebé qualsevol categoria que pugueu pensar. Suport útil que sempre té la cara del comprador.

Quins són els contres de Fiverr?

De vegades obtindreu el que pagueu, no espereu que la qualitat del treball sigui destacable per una cosa que pagueu 5 dòlars (especialment per a treballs complexos i desafiants). Alguns venedors estableixen terminis no raonables i heu de pagar més per obtenir el treball més ràpidament.

Quines són les millors alternatives a Fiverr?

Si voleu fer un treball ràpid i econòmic, Fiverr és on heu d’anar. Però si voleu fer una feina per un expert del sector, els mercats autònoms com Upwork i Toptal són millors alternatives a Fiverr.com.

Millors alternatives de Fiverr – Resum

Fiverr és bo per als autònoms?

Sí Fiverr serveix com a lloc per trobar autònoms barats.

Però hi ha un munt de llocs bons com Fiverr.

Si voleu obtenir un treball barat ràpid i ràpid, heu d’anar amb una plataforma com Truelancer. El seu grup de talents està format principalment per autònoms de països del tercer món.

Si voleu fer la vostra feina amb un pressupost sense comprometre la qualitat, haureu d’anar amb un lloc com Upwork o Freelancer.com. Ambdós ofereixen accés a milions d’autònoms amb una gran varietat d’habilitats i són els millors competidors de Fiverr que hi ha.

I si els diners no són un problema important per a vosaltres, aneu amb Toptal. Es fan publicitat com la plataforma que us ajuda a contractar el màxim 3% de talent a Internet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map