8 millors alternatives de Dropbox

La major part del nostre treball modern es realitza i es guarda en línia. Proveïdors d’emmagatzematge al núvol, com Dropbox ens facilita no només fer còpies de seguretat dels nostres treballs i fitxers personals, sinó que ens facilita la col·laboració amb altres persones. No m’equivoquis, Dropbox és bo, realment bo, però n’hi ha de millors per allà.


Amb més de 500 milions d’usuaris a tot el món Dropbox és, sens dubte, un dels proveïdors d’emmagatzematge en núvol més populars. Però hi ha llocs competidors com Dropbox que ofereixen una millor seguretat, funcions i a un preu més assequible.

Millors alternatives de Dropbox el 2020:

 • El millor en general:. Aquest és el meu proveïdor d’emmagatzematge en núvol preferit perquè Sync.com és fàcil d’utilitzar, compta amb una gran seguretat i ofereix totes les coses a un preu assequible.
 • Subcampió, Millor en general:. Runner-up és pCloud gràcies al seu preu barat, funcions de seguretat com el xifrat lateral, i m’encanta el cost d’una sola subscripció per a tota la vida..
 • La millor alternativa gratuïta a Dropbox: és la millor opció gratuïta i de relació qualitat-preu. M’encanta la integració amb Google Docs, Fulls de càlcul i aplicacions de tercers, però la seguretat i la sincronització podrien ser millors.

Tant si voleu col·laborar amb el vostre editor en el llibre que esteu escrivint, com si heu de necessitar que algú enviï ràpidament un document per revisar-lo al vostre cap, aquestes eines us permetran fer-ho amb només uns clics.

Tot i que feu la major part del vostre treball fora de línia, encara haureu de fer una còpia de seguretat de la vostra feina a un lloc web de serveis d’emmagatzematge al núvol, com Dropbox, per evitar que es perdin dades importants.

Què és Dropbox?

millors alternatives dropbox

Dropbox va començar com una plataforma per permetre als usuaris còpia de seguretat dels seus fitxers en línia i accedeix-hi des de tots els seus dispositius. Però ara s’ha convertit en molt més que això. Et permet treballar col·laborativament amb altres i assegureu-vos la vostra obra sempre és accessible a tu, sigui quin sigui el lloc o el dispositiu que facis servir.

Els seus serveis són utilitzats per equips, autònoms i consumidors de tot el món i confien en moltes grans marques. El seu servei està disponible a totes les plataformes incloses l’escriptori i el mòbil, cosa que us permet accedir als vostres fitxers des de qualsevol lloc de qualsevol dispositiu.

Característiques i plans de Dropbox

Dropbox ofereix diferents plans per a casos d’ús diferents. Alguns ofereixen més funcions que d’altres. Si sou algú que només necessita un lloc per fer una còpia de seguretat dels vostres fitxers, us ofereix un pla gratuït que permet fins a 2 GB en emmagatzematge i sincronització en fins a tres dispositius.

plans de caixes

Si sou professionals, voldreu anar amb el seu pla Plus que us ofereix fins a 2 TB (terabytes) d’emmagatzematge, sincronització en dispositius il·limitats, recuperació de fitxers de 30 dies i molt més per només 10 dòlars al mes. També ofereixen plans per a equips que disposen de moltes funcions addicionals, com ara sessió única, eines d’administració i suport de xat en directe.

Dropbox també ofereix eines com el paper Dropbox per ajudar-vos a col·laborar fàcilment amb altres persones en línia en documents.

Pros i contres de Dropbox

El la millor part sobre l’ús de Dropbox és la simplicitat que és inherent a tots els seus serveis i eines. A diferència de la majoria d’altres proveïdors d’emmagatzematge en núvol del mercat, Dropbox hi creu mantenir les coses senzilles i fer que tot sigui fàcilment accessible. Tot i que no sou bé amb els ordinadors, podeu aprendre fàcilment les cordes en pocs segons. Sí, és tan fàcil.

Dropbox ofereix una aplicació per a gairebé tots els dispositius inclosos Android, Windows, Mac i iOS, cosa que facilita l’accés i la sincronització de fitxers entre tots els dispositius.

Tot i que Dropbox ofereix moltes funcions, el seu servei no és adequat per a tots els casos d’ús. Per exemple, Dropbox només ofereix 2 GB d’emmagatzematge en el seu pla gratuït mentre que alguns dels altres serveis de la nostra llista ofereixen fins a 15 GB de franc. A més, tot i que ofereixen una col·laboració fàcil amb Dropbox Paper, no tenen tantes eines i opcions com altres d’aquesta llista per col·laborar amb altres..

Tant si voleu més espai lliure com si voleu un flux de treball millor dissenyat per a la col·laboració, aquí teniu algunes de les millors alternatives per a Dropbox que heu de provar:

Les millors alternatives a Dropbox

1. Sync.com

sync.com

 • Una alternativa més econòmica i més funcions que Dropbox
 • Pla gratuït i plans premium a partir de 49 dòlars anuals
 • Lloc web: https://www.sync.com/

Sync.com és un servei d’emmagatzematge en núvol col·laboratiu amb seu al Canadà que té l’objectiu de fer més barat que la gent emmagatzemi els seus fitxers al núvol. El seu pla gratuït ofereix 5 GB d’emmagatzematge gratuït i opcions bàsiques de col·laboració.

Ofereix aplicacions gratuïtes per a Windows, Mac, iOS i Android, per tal de sincronitzar i accedir als fitxers de tots els dispositius. Les seves aplicacions mòbils disposen d’un bloqueig remot del dispositiu funció que podeu utilitzar per bloquejar el dispositiu de qualsevol altre dispositiu connectat al vostre compte de Sync.com. Això augmenta la seguretat i la privadesa del vostre dispositiu.

Funcions de Sync.com:

 • Més barat que Dropbox.
 • Ofereix 5 GB d’emmagatzematge gratuït segons el seu pla gratuït.
 • Còpia de seguretat i sincronització en temps real per a tots els dispositius.
 • Aplicacions per a Windows, Mac, iOS i Android.
 • Bloqueig del dispositiu remot per augmentar la seguretat.

Sync.com plans:
Els seus El pla gratuït ofereix 5 GB d’emmagatzematge gratuït però limita la quantitat de transferència de dades. Els seus plans de pagament tenen un preu de 49 dòlars anuals i ofereixen 500 GB d’emmagatzematge i transferència il·limitada de dades entre altres funcions de seguretat i privadesa.

Per què Sync.com és una bona alternativa a Dropbox:
Sync.com és una opció molt més barata i és la millor alternativa comercial de Dropbox. Fins i tot en el seu pla gratuït, ofereixen 5 GB d’emmagatzematge gratuït a diferència de Dropbox que només ofereix 2 GB.

2. pCloud

pcloud

 • Alternativa més barata a Dropbox
 • Pla gratuït i plans premium des de 3,99 dòlars al mes
 • Lloc web: https://www.pcloud.com/

pCloud és un dels opcions d’emmagatzematge en núvol més barates al mercat. Ofereix 10 GB d’emmagatzematge gratuïtament quan us registreu. No només això, fent algunes coses senzilles com instal·lar l’aplicació al telèfon i fer referència a un amic, sinó que també podeu afegir 5 GB més a la quantitat d’emmagatzematge..

Funcions de pCloud:

 • Aplicacions per a Windows, Mac, Linux, iOS, Android i Adobe Lightroom.
 • pCloud inclou dotzenes de funcions per facilitar la col·laboració.
 • Ofereix espai de disc de 10 GB gratis.
 • Molt més barat que la majoria dels serveis d’emmagatzematge al núvol.

plans pCloud:
El el pla gratuït ofereix 10 GB d’espai d’emmagatzematge. Els seus plans premium comencen a 3,99 dòlars mensuals. Ofereix 500 GB d’emmagatzematge i permet 500 GB d’amplada de banda de transferència de dades per compartir. A diferència de la majoria dels altres serveis d’emmagatzematge al núvol, pCloud també ofereix un pla de vida per només 175 dòlars. És un cost únic i obtindreu 500 GB tota la vida.

Per què pCloud és una bona alternativa a Dropbox:
pCloud.com és una de les millors opcions si busqueu un servei en núvol per fer còpies de seguretat de tots els vostres fitxers. És molt més barat i segur que Dropbox i senzill d’utilitzar.

3. Google Drive

Google Drive

 • La millor alternativa gratuïta a Dropbox
 • Plans gratuïts i plans premium des de 1,99 $ al mes
 • Lloc web: https://www.google.com/drive/

Google Drive és un servei gratuït d’emmagatzematge en núvol que forma part de la suite d’aplicacions de Google. Disposa de 15 GB d’espai d’emmagatzematge gratuït i us permet fer una còpia de seguretat de totes les vostres imatges d’una qualitat inferior de forma gratuïta sense comptar-les amb els vostres 15 GB gratuïts. Google Drive és un dels les millors opcions per a la majoria dels usuaris que només volen fer una còpia de seguretat dels seus fitxers personals.

Funcions de Google Drive:

 • Desenes d’eines i característiques de col·laboració.
 • Ofereix 15 GB d’emmagatzematge gratuït.
 • Fes una còpia de seguretat de totes les imatges de forma gratuïta.
 • Aplicacions per a tots els vostres dispositius, inclosos Android, iOS, Mac i altres.

Google Drive plans:
El pla gratuït que comenceu ofereix 15 GB d’emmagatzematge gratuït. A més, no comptabilitzen imatges a l’emmagatzematge si feu una còpia de seguretat d’una versió de baixa qualitat. El pla de primes comença a partir de 1,99 dòlars al mes i ofereix 100 GB a l’emmagatzematge.

Per què Google Drive és una bona alternativa a Dropbox:
Google Drive és una bona alternativa que ofereix eines de col·laboració superiors i que ofereix accés gratuït a la seva suite d’aplicacions d’oficina com Google Docs, fulls, etc..

4. Microsoft OneDrive

microsoft onedrive

 • Una gran alternativa gratuïta a Dropbox i Microsoft Office gratuïta
 • Pla gratuït i plans premium des de 69,99 dòlars anuals
 • Lloc web: https://onedrive.live.com/

OneDrive és un servei d’emmagatzematge en núvol ofert per Microsoft. El seu pla gratuït inclou 5 GB d’espai d’emmagatzematge. La millor part de OneDrive és que si utilitzeu Microsoft Office, podeu obtenir 1 TB d’espai d’emmagatzematge i un subscripció gratuïta a Microsoft Office per només 69,99 dòlars l’any.

Funcions OneDrive:

 • Ofereix 5 GB d’emmagatzematge gratuït.
 • Obteniu una subscripció gratuïta a Microsoft Office sobre els plans premium.
 • Aplicacions per a tots els teus dispositius.

Plans OneDrive:
Premium OneDrive Els plans comencen a partir de 1,99 dòlars mensuals. Ofereix 100 GB d’espai d’emmagatzematge. Els seus plans professionals ofereixen una subscripció gratuïta a Microsoft Office.

Per què OneDrive és una bona alternativa a Dropbox:
OneDrive ofereix 5 GB d’emmagatzematge gratuït, a diferència de l’únic espai d’emmagatzematge gratuït de Dropbox. Els plans de primes més inclouen una subscripció gratuïta a Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint, Outlook, etc.)

5. Tresorit

tresorit

 • La millor alternativa de seguretat i privadesa a Dropbox
 • Pla gratuït i plans premium des de 10,42 dòlars al mes
 • Lloc web: https://tresorit.com/

Tresorit comercialitzar el seu servei com a “Ultra-segur” lloc per guardar els vostres fitxers en línia. Els seus clients objectius són empreses i equips col·laboratius. El seu servei el fa servir SAP, Cànon, Emirats, i algunes altres grans marques de tot el món.

Característiques de Tresorit:

 • Com a empresa suïssa, el servei ofereix privadesa suïssa.
 • Aplicacions per a Linux, Microsoft, Mac, iOS i Android.
 • Compleix amb GDPR.
 • Un dels serveis d’emmagatzematge en núvol més segurs.

Planes Tresorit:
El pla gratuït permet compartir fitxers grans de fins a 5 GB amb altres persones. Els seus plans premium comencen a 10,42 dòlars al mes i oferta de 200 GB emmagatzematge.

Per què Tresorit és una bona alternativa a Dropbox Business:
Tresorit no és la millor opció per a particulars. Si només voleu emmagatzemar uns quants fitxers o fer una còpia de seguretat de les vostres fotos familiars, Dropbox pot ser una opció millor. Però si voleu el millor que podeu obtenir en seguretat i privacitat, Tresorit és la millor opció.

6. Capsa

caixa.com

 • Millor proveïdor d’emmagatzematge en núvol per a col·laboració i equips
 • Pla gratuït i plans premium des de 10 dòlars al mes
 • Lloc web: https://www.box.com/

Caixa és un servei d’emmagatzematge en núvol dissenyat per a empreses i equips col·laboratius. Ofereix desenes d’eines i funcions per millorar el vostre flux de treball i col·laborar fàcilment amb els altres del vostre equip. Està pensat per a la col·laboració.

Característiques de la caixa:

 • Ofereix emmagatzematge de 10 GB segons el pla gratuït.
 • Aplicacions per a tots els teus dispositius.
 • Integracions de Microsoft Office 365.
 • Eines de gestió d’usuaris.

Plànols de caixa:
El un pla gratuït ofereix 10 GB Espai d’emmagatzematge. La caixa només ofereix un pla premium per a particulars que ofereix Emmagatzematge de 100 GB per 10 dòlars al mes. El seu pla de creació inicial requereix un mínim de 3 usuaris.

Per què Box és una bona alternativa a Dropbox:
Box.com és una de les millors opcions d’emmagatzematge en núvol per a empreses i equips col·laboratius. Ofereixen molta més col·laboració i funcions de seguretat que Dropbox.

7. SpiderOak

spideroak

 • Prova lliure de 21 dies, però sense cap pla gratuït
 • Plans premium a partir de 6 dòlars mensuals
 • Lloc web: https://spideroak.com/

SpiderOak és una suite d’aplicacions per a emmagatzematge en núvol per a empreses. Tot i que el seu servei està destinat a empreses, ofereixen un servei de còpia de seguretat d’emmagatzematge en núvol anomenat SpiderOak One. La millor part de SpiderOak és que les seves aplicacions ho són construït amb privacitat i seguretat en ment.

Característiques de SpiderOak:

 • Creat tenint en compte la privacitat.
 • Aplicacions per a Linux, Mac, Windows, Android i iOS.
 • Desenes d’eines de col·laboració.
 • Prova gratuïta de 21 dies.

Plans de SpiderOak:
A diferència d’altres serveis d’aquesta llista, SpiderOak no ofereix cap pla gratuït. Però ofereixen una Prova gratuïta de 21 dies. El seu pla d’inici ofereix Espai d’emmagatzematge de 150 GB per 6 dòlars per mes.

Per què SpiderOak és una bona alternativa a Dropbox:
SpiderOak.com ofereix moltes funcions avançades i avantatges de seguretat que Dropbox manca.

8. IDrive

condueixo

 • El millor proveïdor d’emmagatzematge en núvol per a empreses
 • Pla gratuït i plans premium des de 59,12 dòlars anuals
 • Lloc web: https://www.idrive.com/

Condueixo Ofereix desenes de solucions d’emmagatzematge al núvol per atendre’l necessitats d’empreses, venedors, professionals i empreses. El seu pla gratuït arriba Espai d’emmagatzematge gratuït de 5 GB.

Característiques IDrive:

 • Aplicacions per a iOS, Mac, Android i Windows.
 • Eines i característiques col·laboratives.
 • Fa una còpia de seguretat o recupera totes les vostres dades de forma física una vegada a l’any de forma gratuïta.
 • Desenes de funcions de privacitat i seguretat.

Planes IDrive:
El pla gratuït ofereix 5 GB d’espai d’emmagatzematge gratuït. Els seus plans premium comencen a 59,12 dòlars per any durant el primer any. Ofereix 2TB d’espai d’emmagatzematge i costa gairebé la meitat del que fa Dropbox.

Per què IDrive és una bona alternativa a Dropbox:
Els plans gratuïts IDrive.com ofereixen 5 GB d’espai d’emmagatzematge i el seu pla premium ofereix 2TB d’emmagatzematge per només 59,12 dòlars el primer any.

Preguntes freqüents

Quins són els avantatges de Dropbox?

La facilitat d’ús i la possibilitat d’accedir a fitxers en qualsevol moment i en qualsevol lloc. S’integra amb Microsoft Office Online. Sincronització d’arxius ràpida i intel·ligent. Funció d’historial que permet accedir a versions anteriors de fitxers.

Quins són els contres de Dropbox?

La versió Pro és cara. Es podria centrar més en la privadesa. La versió gratuïta és limitada (només 2 GB d’emmagatzematge). Sense càrrega de carpetes i sense col·laboració.

Quines són les millors alternatives de Dropbox?

Les alternatives més ben pagades a Dropbox són Sync.com i pCloud.com. La millor alternativa gratuïta és Google Drive.

Alternatives Dropbox: Resum

Si només busqueu espai lliure per fer còpies de seguretat dels vostres fitxers personals, us recomano Google Drive. Porta 15 GB d’emmagatzematge gratuït i us permet fer una còpia de seguretat de les versions de qualitat inferior de les vostres imatges de forma gratuïta sense tenir en compte la vostra quota d’emmagatzematge..

Per a empreses i fitxers de treball, i si voleu col·laboració per a tot l’equip, aleshores us recomano anar amb Sync.com, ja que el seu servei està creat per a un treball en equip col·laboratiu. És la millor alternativa de Dropbox Business que hi ha.

Si aneu la millor seguretat que ofereix el mercat, aneu-hi Tresorit. És una empresa suïssa i ofereix privadesa suïssa pel qual és conegut el país.

Tots aquests competidors de Dropbox inclouen aplicacions per a gairebé tots els dispositius i plataformes, inclosos Windows, Mac, iOS i Android, de manera que podeu sincronitzar i accedir fàcilment als fitxers des de qualsevol lloc des de qualsevol dispositiu que posseïsca..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map