ClickFunnels és una plataforma de màrqueting i vendes en línia única que fan servir milers de venedors de tot el món. Molts i líders de la indústria confien en crear i optimitzar fàcilment embuts de vendes i màrqueting. És un gran creador d’embuts de vendes en línia, però n’hi ha de sòlids per allà.


Claus de clic és un Eina d’embut de màrqueting i venda online tot en un que us poden ajudar a crear embuts de comercialització i vendes avançats. Podeu crear pàgines de destinació, pàgines de vendes, pàgina d’inclusió, pàgina de captura, embut de webinar, llocs de membres i molt més, amb l’objectiu final convertir el trànsit i generar oportunitats i augmentar els ingressos..

Les millors alternatives de ClickFunnels el 2020:

 • El millor en general: és un creador de pàgines de destinació sòlid i una plataforma d’automatització de màrqueting. GetResponse és la millor alternativa a ClickFunnels, ja que es tracta de les funcions d’automatització de màrqueting per correu electrònic i màrqueting, però a un preu molt més barat. Doneu un cop d’ull a la seva nova eina Autofunnel: un generador d’embuts automatitzat ja preparat.
 • Millor global, subcampió: és una eina principalment centrada en la creació de pàgines de destinació perfectes que es converteixen. No pot substituir completament ClickFunnels, però si s’integra amb una plataforma de màrqueting de correu electrònic, Leadpages és una alternativa barata a ClickFunnels.
 • La millor alternativa “WordPress” a ClickFunnels: bàsicament és un paquet de complements de WordPress que fa el que fa ClickFunnels. És molt més barat que ClickFunnels, però l’inconvenient principal és que heu d’utilitzar WordPress i heu d’acollir-lo al vostre lloc..

Hi ha molt sobre ClickFunnels que als comerciants els agrada molt, però no és una mida que s’adapta a tot tipus d’eines. Si busqueu alternatives millors o més barates a ClickFunnels, a continuació us comparteixo amb vosaltres 8 de les millors alternatives a ClickFunnels.

Però primer…

Què és ClickFunnels

ClickFunnels és una plataforma que us permet fer-ho crea fàcilment embuts de màrqueting mitjançant arrossegament i soltament. Es necessitava centenars d’hores i molta experiència per crear embuts de màrqueting. Però amb ClickFunnels, és tan fàcil com fer clic en uns botons.

alternatives de clickfunnels

ClickFunnels us permet crear:

 • Esprémer embuts de pàgina.
 • Embuts webinar automatitzats.
 • Embuts de llançament de producte.
 • Embuts de venda (carro de compra integrat i integrat amb els carretons preferits).
 • Embuts del lloc de membres.
 • I carrega més.

Almenys aquesta és la idea. En realitat, requereix molta feina per configurar un embut amb ClickFunnels, però és molt menys si ho fessis pel vostre compte des de zero..

Beneficis de ClickFunnels

Si ets nou a la comercialització i no has venut mai abans, la creació d’un embut de màrqueting pot convertir-se en un malson. ClickFunnels us ofereix una plataforma senzilla per construir i allotjar un embut de màrqueting. Si decidiu crear-ne un amb ClickFunnels, necessitareu centenars d’hores i molts diners.

Les principals característiques inclouen:

 • Arrossegueu & Creador de pàgines de funció que us permet crear pàgines dins dels embuts de venda sense una sola línia de codi.
 • Resposta automàtica de correu electrònic integrada anomenada “Actionetics”.
 • També podeu configurar un programa d’afiliació amb ClickFunnels amb l’ajuda del seu “Motxilla” integrat. .
 • Carret de compra integrat que us permet fer un seguiment de les comandes dels vostres clients. No cal que us registreu a un altre servei de carretó de la compra.
 • Creeu embuts per enviar clients potencials al producte adequat i fer-ne el seguiment després de la compra.
 • Envieu correus electrònics de seguiment i missatges SMS.
 • Inclou les membres i els inicis de sessió al vostre lloc.
 • Dissenyar formularis per reunir la informació que desitgeu.
 • Inclou una completa base de dades de més de 20 plantilles preparades per utilitzar.

Clickfunnels és un gran conjunt d’eines, però potser no serà el que necessiteu en aquest moment o sigui massa car pel vostre gust.

Si aquest és el cas i està a la recerca de les millors alternatives de ClickFunnels, a continuació, a continuació, es mostra una llista de llocs com els ClickFunnels que heu de consultar.

Les millors alternatives a ClickFunnels

1. GetResponse

resposta obvia

 • Web oficial: www.getresponse.com
 • Creu entre una eina de màrqueting de correu electrònic i el creador d’embuts.
 • Permet automatitzar tot l’embut de màrqueting fàcilment des d’una plataforma singular.

GetResponse és tot un avançat però barat tot en una plataforma d’automatització de màrqueting. La plataforma arriba amb màrqueting per correu electrònic, automatització de màrqueting, creador de pàgines de destinació i embuts de venda.

El Autofunnel és una característica recent i us permet crear embuts automatitzats, pas a pas, per crear pàgines de destinació, correus electrònics automatitzats, vendre productes, recuperar carros abandonats, per guanyar-vos més diners.

Per què utilitzar GetResponse en lloc de ClickFunnels

Si voleu poder automatitzar tot l’embut de màrqueting des d’un mateix lloc, GetResponse és el camí a seguir. A més, costa molt menys, i també és la millor alternativa Platinum ClickFunnels.

Permeten crear un embut de màrqueting sencer (incloses pàgines de destinació i finestres emergents i seminaris) des d’una plataforma i, a continuació, permeten automatitzar-ho tot..

ClickFunnels vs GetResponse

Si voleu canviar les vostres plataformes de màrqueting per correu electrònic, aneu amb ClickFunnels. La seva plataforma s’integra amb gairebé totes les populars plataformes de màrqueting de correu electrònic que hi ha, inclòs GetResponse.

2. Pàgines principals

pàgines d’inici

 • Web oficial: www.leadpages.net
 • LeadPages pretén simplificar el procés de creació de pàgines de destinació el màxim possible.
 • Trieu entre més de 200 plantilles gratuïtes o compreu-ne una a la seva botiga que tingui milers més per oferir.

Pàgines principals és un avançat i potent eina de creació de pàgines de destinació que inclou un conjunt de funcions que assegureu que les pàgines es converteixin i us guanyin diners.

Per què utilitzar les pàgines de conversió en lloc de ClickFunnels

Si voleu una manera senzilla de crear pàgines de destinació d’alta conversió sense escriure cap codi, aneu amb Leadpages. Totes les seves plantilles s’han provat i s’han demostrat de convertir. Obteniu més de 200 plantilles gratuïtes per triar, de manera que mai haureu de començar des de zero.

ClickFunnels vs Leadpages

Leadpages només permet crear pàgines de destinació, no complexos i automatitzats complexos i automatitzats de comercialització i embuts de venda. Si voleu poder controlar tot l’embut des d’una plataforma, aneu amb ClickFunnels.

3. Instapage

instapage

 • Web oficial: www.instapage.com
 • La base de clients d’Instapage veu una mitjana de conversió del 22% amb les pàgines de destinació.
 • Ofereix eines i moltes funcions per ajudar-vos a crear i optimitzar fàcilment les pàgines de destinació.

Per què utilitzar Instapage en lloc de ClickFunnels

Instapage ofereix una plataforma molt senzilla que és fàcil d’aprendre i que comença a utilitzar des del primer moment. A diferència de la majoria dels altres creadors de pàgines de destinació d’aquesta llista, la interfície d’Instapage és la més senzilla de totes i la més fàcil d’aprendre.

Per què utilitzar ClickFunnels en comptes d’instal·lar

ClickFunnels ofereix moltes més eines que Instapage i s’integra amb moltes aplicacions que el vostre negoci ja pot utilitzar. ClickFunnel allotja tot el vostre embut.

4. Unbounce

unbounce

 • Web oficial: www.unbounce.com
 • Un creador de pàgines de destinació creat per a dissenyadors. Funciona molt com a programari de disseny com el Photoshop.
 • Construeix fàcilment pàgines de destinació de proves professionals i dividides.

Per què utilitzar Desactivar en lloc de ClickFunnels

A diferència de ClickFunnels que pretén ser la plataforma tot en un per crear un embut de màrqueting, Unbounce és una plataforma per crear i provar pàgines de destinació d’alta conversió. Unbounce està especialitzat en la creació de boniques pàgines de destinació que converteixen els visitants en diners.

Per què utilitzar ClickFunnels en lloc de Desactivar

Si voleu una plataforma que us ajudi a gestionar tot l’embut de màrqueting en un mateix lloc, aneu amb ClickFunnels.

5. Builderall

builderall

 • Web oficial: www.builderall.com
 • Un tot en una plataforma que us ajuda a crear el vostre negoci en línia.
 • Eines per ajudar-vos a crear un lloc web, comercialitzar els vostres productes i comercialitzar per correu electrònic.

Per què utilitzar Builderall en lloc de ClickFunnels

Builderall és una eina que pretén ajudar els emprenedors a iniciar els seus negocis en línia sense passar milers d’hores gestionant mil eines diferents. Permet crear un lloc web per al vostre producte i pàgines de destinació. També ofereix eines per gestionar el vostre màrqueting per correu electrònic i per ajudar-vos a automatitzar tot.

Per què utilitzar ClickFunnels en lloc de Builderall

A diferència de Builderall, ClickFunnels és una eina de màrqueting. Permet gestionar i automatitzar tot l’embut de màrqueting des d’una plataforma.

6. Temes de prosperitat

temes pròspers

 • Web oficial: www.thrivethemes.com
 • Ofereix plugins de WordPress fàcils per crear pàgines de destinació i embuts de conversió.
 • Molt més barat que els ClickFunnels.

Per què utilitzar ThriveThemes en lloc de ClickFunnels

Amb una subscripció de 19 dòlars mensuals, teniu accés a totes les eines i complements que ofereix Thrive Themes. Aquestes eines us ajudaran a crear la vostra llista de correu electrònic, A / B a provar les vostres pàgines de destinació i a crear un embut complet a la part superior del vostre lloc web de WordPress..

Per què utilitzar ClickFunnels en lloc de ThriveThemes

Si no ho ets’Està interessat en allotjar pàgines de destinació al vostre propi lloc web o don’m’agrada WordPress, després aneu amb ClickFunnels.

7. InstaBuilder

instabuilder

 • Web oficial: www.instabuilder.com
 • Un creador de pàgines de destinació arrossega i deixa anar per a WordPress.
 • Inclou dotzenes de plantilles gratuïtes per triar.
 • És la alternativa més barata de ClickFunnels.

Per què utilitzar InstaBuilder en lloc de ClickFunnels

Si voleu un control complet sobre les vostres pàgines de destinació i voleu allotjar-les al vostre propi lloc web, aneu amb InstaBuilder. Ell’és un complement de WordPress que us permet crear un embut al vostre lloc web de WordPress.

Per què fer servir ClickFunnels en lloc d’InstABuilder

ClickFunnels és molt més fàcil d’aprendre i treballar amb InstaBuilder. Si no teniu experiència a l’hora de crear o executar un lloc de WordPress, tindreu més sentit anar amb ClickFunnels.

8. OptimizePress

optimizepress

 • Web oficial: www.optimizepress.com
 • Més de 300 plantilles de la pàgina de destinació per triar.
 • Permet crear portals d’adhesió al vostre lloc de WordPress.

Per què fer servir OptimizePress en lloc de ClickFunnels

OptimzePress és un complement de WordPress que permet crear tot tipus de pàgines de destinació que puguis pensar incloses les pàgines de vendes, les pàgines de registre i fins i tot els embuts de venda complets. La millor part és que també us permet crear un Portal de membres al vostre lloc.

Per què utilitzar ClickFunnels en lloc de OptimizePress

ClickFunnels és molt més fàcil d’aprendre i començar a utilitzar que OptimizePress. Amb OptimizePress heu de gestionar el vostre lloc web pel vostre compte.

Millors alternatives de ClickFunnels: resum

Per tant, què és millor que ClickFunnels?

Si voleu un bon competidor alternatiu a ClickFunnels, us recomano que aneu amb GetResponse. És la millor alternativa “com per a agradar” als ClickFunnels. Ofereix totes les funcions que ClickFunnels té per oferir.

Si voleu tenir més control sobre les vostres pàgines de destinació i ser capaç de crear pàgines perfectes i de conversió, aneu amb Leadpages. Està dissenyat específicament per a la creació de pàgines de destinació que es converteixen, però integrat amb una plataforma de correu electrònic és una alternativa molt bona, i més barat també.

Finalment, si sou un usuari de WordPress, els temes de prosperitat haurien de ser la vostra única opció a considerar. És un conjunt de complements que instal·leu al vostre lloc de WordPress i poden crear tot tipus de pàgines de destinació, pàgines amb opció, pàgines de vendes i embuts sencers.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me