7 millors alternatives pCloud

pCloud és un servei d’emmagatzematge en núvol segur i fàcil d’utilitzar que us permet 10 GB d’emmagatzematge gratuït i ofereix plans de vida assequibles fins a 2 TB. No em facis mal, és un servei fantàstic, però hi ha bons.


pCloud és una de les opcions d’emmagatzematge en núvol més populars del mercat. Ofereix 10 GB d’emmagatzematge gratuïtament quan us registreu i un munt d’altres funcions excel·lents.

Millors alternatives pCloud el 2020:

 • El millor en general: és un proveïdor d’emmagatzematge en núvol excel·lent i és similar a pCloud, però quan es tracta de seguretat, Sync.com és millor perquè el xifrat de coneixement zero s’inclou de forma gratuïta, amb pCloud has de pagar més per això.
 • Subcampió, Millor en general: és una opció ideal per a empreses i equips col·laboratius, ja que ofereix molta més col·laboració i funcions de seguretat que pCloud.
 • Millor alternativa gratuïta a pCloud: és la millor opció gratuïta i la seva integració amb Google Docs, fulls d’aplicació i aplicacions de tercers fa d’aquesta una opció excel·lent per a l’usuari personal.

El núvol és un terme ampli que generalment fa referència a l’accés i l’ús de serveis informàtics remots a través d’Internet. Es tracta d’interaccionar amb el maquinari d’ordinador físic en ubicacions remotes a través de programari dedicat per Internet.

Quan pengeu un fitxer a un servei d’emmagatzematge en núvol com pCloud o Sync.com, el fitxer s’emmagatzema en una ubicació física d’un centre de dades en algun lloc del món. La ubicació del centre de dades és irrellevant ja que tots els centres de dades estan enllaçats a Internet i es pot accedir des de qualsevol lloc del món.

L’ús de serveis en núvol ens allibera de l’ús del nostre emmagatzematge personal tradicional com discs durs on es pot perdre la nostra informació a causa del robatori, la destrucció o el mal funcionament del disc dur.

Què és pCloud?

pCloud és un proveïdor de serveis d’emmagatzematge basat en núvol que permet emmagatzemar les vostres dades digitals al núvol.

pcloud

pCloud proporciona un espai d’emmagatzematge personal on es poden emmagatzemar tots els vostres fitxers i carpetes. Es pot accedir als seus serveis a través del seu programari en forma d’aplicacions d’escriptori i mòbils. pCloud està disponible per a iOS, Android, Windows, MacOSX i Linux. L’espai d’emmagatzematge és accessible a tots els dispositius, el que significa que si penjo un fitxer mitjançant el meu ordinador, el fitxer estarà disponible al meu telèfon o tauleta.

pCloud també proporciona seguretat per als fitxers que es carreguen. Asseguren que els fitxers estan fora de perill de pirates informàtics i d’altres ciberdelinqüents. Amb la seva última funció de seguretat, es deia pCloud Crypto, els fitxers es xifren al vostre ordinador fins i tot abans que es puguin carregar. El xifrat es fa mitjançant una clau privada que només genera i coneix el vostre equip. Això vol dir que fins i tot pCloud no sap quin tipus de fitxer pengeu. El xifratge és de punta a punta.

Funcions de pCloud

pCloud proporciona als usuaris la possibilitat d’emmagatzemar els seus fitxers al núvol, amb la seguretat que els fitxers es mantindran intactes i segurs.

Podeu accedir a aquests fitxers des de qualsevol lloc del món, només cal que inicieu la sessió al compte pCloud. La sincronització instantània garanteix que els fitxers penjats en un equip estiguin disponibles de forma instantània a tots els altres equips per utilitzar-los.

interfície de pcloud

pCloud permet compartir i col·laborar fitxers. L’intercanvi de fitxers es pot fer de tres maneres, primer creant un enllaç i compartint-lo amb qualsevol que pugui utilitzar l’enllaç per descarregar els fitxers. Una altra manera de compartir fitxers és convidant altres usuaris de pCloud a una carpeta. El control de la carpeta compartida està exclusivament en mans de l’invitador. L’invitat pot concedir accés d’edició per permetre la col·laboració d’un document.

Pros i contres de pCloud

El major avantatge d’utilitzar pCloud és que obté 10 GB d’espai d’emmagatzematge gratuït per inscriure’s. També podeu augmentar el vostre espai d’emmagatzematge gratuït instal·lant l’aplicació per a mòbils i fent referència a amics i familiars. És un dels proveïdors d’emmagatzematge en núvol més barats. La seva Els plans premium començaran a 3,99 dòlars mensuals amb 500 GB.

pCloud ofereix plans d’accés per a tota la vida a 175 dòlars. També ofereix integració amb Facebook, Instagram, OneDrive i altres, de manera que es poden fer una còpia de seguretat de forma instantània a pCloud. pCloud també ofereix Xifratge de qualitat militar per a seguretat. pCloud també té una interfície fàcil d’utilitzar i intuïtiva.

Els contres de pCloud inclouen l’absència de funcions d’edició en línia com Google Docs. També, la seva Crypto, una característica de xifrat de punta a punta, només està disponible com a complement addicional. Les seves actualitzacions constants poden esdevenir aclaparadores i consumidores de dades per als usuaris. A continuació, es discuteixen grans opcions per a pCloud.

1. Sync.com

sync.com

Sync.com és un proveïdor de serveis d’emmagatzematge en núvol que facilita emmagatzemar, compartir i accedir als fitxers des de qualsevol lloc. La seva principal característica de seguretat és el seu xifrat extrem a extrem que garanteix que els fitxers penjats són 100% segurs.

L’intercanvi de fitxers és fàcil amb sync.com. Els usuaris poden compartir fitxers de qualsevol mida i format, encara que els receptors no tinguin un compte de sincronització. Els usuaris poden compartir carpetes i utilitzar altres funcions com ara protecció de contrasenya, notificacions, dates de caducitat i permisos per conservar el control de les carpetes compartides. Es registren edicions en fitxers i podeu decidir restaurar una versió anterior d’un document. Els fitxers suprimits també es poden restaurar amb un clic de botó.

El pla gratuït de Sync ofereix 5 GB d’emmagatzematge gratuït, tot i que la quantitat de transferència de dades és limitada. Els plans pagats tampoc són costosos, a partir de 49 dòlars l’any, amb 500 GB d’emmagatzematge. Els plans premium ofereixen transferència i emmagatzematge il·limitats de dades a 2 TB, cosa que hauria de ser suficient per a un ús personal. El suport de correu electrònic prioritari està disponible amb els registres d’activitats dels plans.

Les aplicacions de sincronització estan disponibles per a plataformes Windows, Android, iOS i Mac. Sync està disponible per a qualsevol plataforma que utilitzeu. Sync té sincronització instantània de fitxers, de manera que podreu tenir els fitxers on vulgueu. Les aplicacions mòbils de Sync tenen una funció de bloqueig remot, que permet als usuaris bloquejar el seu dispositiu de qualsevol altre dispositiu connectat al seu compte de sincronització..

Avantatges i contres de Sync.com

L’avantatge d’utilitzar Sync és que té un sistema de xifratge extrem a fi que garanteix que les dades dels usuaris es mantinguin privades i segures en tot moment. Sync també manté les versions anteriors de documents, la qual cosa facilita als usuaris restaurar una versió anterior o fitxers suprimits.

Els avantatges d’utilitzar Sync és que és més car que pCloud. A més, s’obté 10 GB d’emmagatzematge gratuït a pCloud, mentre que Sync només ofereix 5 GB.

Per què Sync és millor que pCloud

El principal avantatge de Sync sobre pCloud és que Sync té un xifrat final per a tots els usuaris. Sync també té una funció de bloqueig remot per protegir el vostre compte si sospiteu que tingueu alguna activitat inusual als vostres dispositius d’inici de sessió. Ambdues funcions fan de Sync una gran alternativa per a pCloud.

2. Dropbox

dropbox

Dropbox és també un proveïdor de serveis d’emmagatzematge en núvol que ha ampliat els seus serveis per incloure col·laboració i accés constant als materials emmagatzemats a qualsevol part del món. És el primer espai de treball intel·ligent al món. Dropbox us permet centrar-vos en les coses que importen.

Dropbox està dissenyat perquè els usuaris es mantinguin organitzats. Els canvis realitzats en un dispositiu es sincronitzaran a tots els dispositius, eliminant la necessitat de portar dispositius o fitxers al voltant.

Dropbox ofereix documents de paper Dropbox que permeten als usuaris crear i editar documents: Microsoft Office i altres formats just al seu compte Dropbox. D’aquesta manera es redueix el temps que s’hauria pogut dedicar a buscar o canviar d’aplicacions durant el treball. Aquesta característica també permet una gran col·laboració, el que significa que dues o més persones poden coeditar un document.

Dropbox analitza l’activitat dels usuaris per crear la vostra experiència d’escriptori intel·ligent, suggerint contingut per a vostè i ajudar-vos a mantenir-vos organitzat tot el temps. El suggeriment intel·ligent també us permet tornar als fitxers que probablement necessiteu, mantenint-los a punt per a vosaltres.

El pla gratuït de Dropbox ofereix 2 GB d’emmagatzematge gratuït i només es poden sincronitzar a tres dispositius. Els seus plans professionals comencen a partir de 10 dòlars al mes amb 2 TB d’espai d’emmagatzematge.

Dropbox Pros i contres

El principal avantatge d’utilitzar Dropbox és que té una característica per crear i editar documents que permet una col·laboració perfecta en documents. El calendari de Dropbox també suggereix de manera intel·ligent contingut de reunions amb plantilles de presa de notes, cosa que facilita el procés d’acollida d’una reunió.

Els avantatges d’utilitzar Dropbox és que no és tan barat com pCloud. També és menys segur que pCloud. Ofereix només 2 GB d’emmagatzematge gratuït.

Per què Dropbox és millor que pCloud

Dropbox és una gran alternativa a pCloud perquè permet als usuaris crear i editar documents simultàniament. A més, malgrat les seves múltiples funcions, Dropbox continua sent molt senzilla d’utilitzar, cosa que és ideal per als estudiants que preferiran alguna cosa fàcil d’aprendre.

3. Caixa.com

caixa.com

Box.com és un servei de gestió de contingut de fitxers i intercanvi de fitxers per a empreses. El Box ofereix un lloc únic per protegir, gestionar i compartir contingut. Disposa de protecció de dades de punta a punta, amb 2FA i filigrana per evitar filtracions de dades.

Box també admet col·laborar. Amb el quadre, podeu crear un espai de treball central on es desen els fitxers i els equips poden editar, comentar, compartir fitxers i assignar tasques fàcilment.

El flux de treball de Box permet als usuaris automatitzar tasques repetibles en pocs minuts. D’aquesta manera, allibereu l’usuari per passar més temps en allò que més importa. Box també proporciona una àmplia gamma d’integracions en més de 1.400 aplicacions.

El seu pla gratuït inclou 10 GB d’emmagatzematge gratuït mentre que el pla premium ofereix 100 GBP per 10 dòlars al mes.

Avantatges i contres de Box.com

El major avantatge d’utilitzar Box és la seva àmplia gamma d’integracions. Això vol dir que sigui quina sigui la font del vostre document, podeu integrar-lo perfectament a la casella. Un dels principals aspectes de l’ús de Box és que és car, ja que va ser dissenyat per a les empreses.

Per què Box.com és millor pCloud

Box.com és una gran alternativa a pCloud perquè ofereix una àmplia gamma d’integracions que no es pot trobar a pCloud. Si treballaràs amb una àmplia gamma de documents, aleshores, a la casella us dirigireu.

4. Google Drive

Google Drive

Google Drive és un servei d’emmagatzematge en núvol proporcionat per Google. Tothom amb un compte de Gmail posseeix automàticament una unitat de Google, amb 15 GB d’espai d’emmagatzematge. A més, Google emmagatzemarà les seves fotos de forma gratuïta, tot i que la qualitat no serà la millor.

Google Drive també ofereix l’edició de documents en línia, a través de Google Docs per a la col·laboració en directe. També ofereix la integració amb Microsoft Office per a una interfície perfecta entre documents d’oficina i google.

El pla premium de Google comença a partir de 1,95 dòlars al mes amb 100 GB d’emmagatzematge.

Pros i contres de Google Drive

La major pro d’utilitzar Google Drive és que obteniu 15 GB d’emmagatzematge gratuït. Google Drive també permet l’accés fora de línia. A més, utilitzar Google Drive us ofereix eines de col·laboració i col·laboració excel·lents.

Els principals avantatges d’utilitzar Google Drive són els límits de la mida del fitxer. Les imatges incrustades en altres documents no han de superar els 2 MB, i els caràcters d’un document de text estan limitats a 1.024.000.

Per què Google Drive és millor que pCloud

Google Drive és una gran alternativa per a pCloud, ja que proporciona una col·laboració més gran mitjançant Google Docs que pCloud. Google Drive també és més barat que pCloud.

5. Microsoft OneDrive

microsoft onedrive

OneDrive és propietat i operat per Microsoft. Els seus serveis al núvol són excel·lents i el seu compte gratuït inclou 5 GB d’emmagatzematge gratuït. Els plans OneDrive Premium també proporcionen una subscripció gratuïta a Microsoft Office.

OneDrive també ofereix una gran integració en diferents aplicacions. Les seves aplicacions també estan disponibles a totes les plataformes, Android, iOS i Mac. Els seus plans premium comencen a partir de 1,99 dòlars al mes amb 100 GB d’emmagatzematge gratuït.

Pros i contres de OneDrive

Un dels principals avantatges de OneDrive és que és barat. A més, els plans premium us ofereixen una subscripció gratuïta a Microsoft Office. El fet d’utilitzar OneDrive és que no ofereix el xifrat de punta a punta.

Per què OneDrive és millor que pCloud

OneDrive és millor que pCloud perquè és més barat. També ofereix una integració perfecta amb MS Office.

6. Mega

mega

Els serveis al núvol de Mega arriben al final del xifrat amb l’ús de AES 128 per a tots els fitxers. Proporcionen emmagatzematge en núvol, organització de contingut, col·laboració i compartició. Les seves aplicacions estan disponibles en plataformes Android, iOS, Windows i Linux. Els comptes gratuïts de Mega inclouen 15 GB d’emmagatzematge gratuït, però amb una quota de transferència limitada al mes.

Mega pros i contres

Mega proporciona el xifrat extrem a l’extrem per a les transferències d’arxius. Una qüestió important és que hi ha un límit a les transferències per mes.

Per què Mega és millor que pCloud

Mega és una gran alternativa a pCloud, ja que ofereix el xifrat de punta a extrem, mentre que el Crypto de pCloud només està disponible com a complement de pagament.

7. iDrive

condueixo

Els serveis en núvol d’iDrive estan enfocats a empreses, professionals i empreses. El seu pla gratuït inclou 5 GB d’emmagatzematge gratuït mentre que els plans de pagament comencen a partir de 59,12 dòlars l’any amb 2 TB d’emmagatzematge. Ofereixen eines col·laboratives i opcions de recuperació per als vostres fitxers. Les seves aplicacions estan disponibles a totes les plataformes.

iDrive Pros i contres

iDrive és barat tenint en compte l’espai d’emmagatzematge de 2 TB per 59,12 dòlars l’any. El principal inconvenient d’iDrive és que no disposen d’emmagatzematge il·limitat.

Per què iDrive és millor que pCloud

iDrive és una gran alternativa a pCloud, ja que és més barat tenint en compte la gran capacitat d’emmagatzematge d’espai de 2 TB disponible per 50,12 dòlars..

Preguntes freqüents

Què és pCloud?

pCloud és un proveïdor de serveis d’emmagatzematge en núvol segur i fàcil d’utilitzar que us ofereix 10 GB d’emmagatzematge en núvol gratuït i ofereix plans de vida assequibles fins a 2 TB..

Quins són els pros i els contres de pCloud?

pCloud ofereix una interfície fàcil d’utilitzar, suport 24 hores al dia, plans d’accés a tota la vida assequibles i una quantitat generosa d’espai d’emmagatzematge gratuït de 10 GB. El principal descens de pCloud és que el xifrat de punta a punta només ve com a addon de pagament.

Quines són les millors alternatives pCloud?

Les alternatives més ben pagades a pCloud són Sync.com i Box.com. La millor alternativa gratuïta és Google Drive.

Millors alternatives pCloud – Resum

millors alternatives pcloud

pCloud.com ofereix grans serveis d’emmagatzematge en núvol, però, altres proveïdors d’emmagatzematge en núvol competeixen amb ells. Si busqueu espai d’emmagatzematge senzill i gratuït, aneu a buscar-ho Google Drive, amb el seu emmagatzematge gratuït de 15 GB.

Si sou nou i voleu utilitzar una cosa molt senzilla, aneu a buscar Dropbox amb les seves interfícies d’usuari simplificades. Per obtenir un emmagatzematge segur al núvol xifrat de punta a punta per a treballs i empreses, recomano fermament Sync.com per les seves extensions característiques i simplicitat.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map