7 millors alternatives LastPass

Les contrasenyes febles són una de les principals raons per les quals els comptes en línia són piratejats. El següent motiu de la llista és utilitzar la mateixa contrasenya per a diversos llocs web o tots els vostres comptes. LastPass és un excel·lent gestor de contrasenyes però n’hi ha de molt bons per allà.


Aquí és on entren els gestors de contrasenyes com LastPass. No només t’ajuden a generar contrasenyes més fortes, sinó que també les recorden per a tu.

Millors alternatives LastPass el 2020:

 • El millor en general:. Aquest és el meu gestor de contrasenyes preferit, gràcies a la seva interfície d’usuari senzilla i neta, amb seguretat i VPN gratuïta.
 • Subcampió, Millor en general:. El subcampió és 1Password gràcies a la seva facilitat d’ús, a les funcions i a la seva excel·lent seguretat.
 • Millor alternativa gratuïta a LastPass: és el millor gestor de contrasenyes gratuït del mercat, ve dotat de funcions, però no és el més fàcil d’utilitzar i la interfície se sent desactualitzada.

Què és LastPass (i com funciona)

millors alternatives de pas passat

LastPass és una eina senzilla que gestiona les contrasenyes i augmenta la seguretat de tots els teus comptes en línia. LastPass emmagatzema totes les vostres contrasenyes al vostre compte LastPass darrere d’una contrasenya principal. Utilitzant una eina de gestió de contrasenya com ara LastPass pot 10x la vostra seguretat en línia. En lloc d’utilitzar la mateixa contrasenya feble a tots els llocs, podeu utilitzar LastPass per generar i emmagatzemar contrasenyes fortes per a tots els llocs web que utilitzeu.

I perquè LastPass gestiona la part de les contrasenyes que recordeu, no heu de triar contrasenyes febles o fàcils de recordar. LastPass és més que un gestor de contrasenyes. Pot emmagatzemar no només contrasenyes, sinó també altres dades importants, com ara les dades de la targeta de crèdit, les dades del vostre compte bancari i, fins i tot, les dades d’administració del servidor (si esteu relacionats amb aquest tipus de coses).

A més, pot emmagatzema dades personals com ara el nom, l’adreça, el número de telèfon, etc. Aquesta informació s’omplirà al navegador amb un sol clic en lloc d’introduir-ho tot. Podeu accedir a aquesta informació a qualsevol dispositiu on tingueu instal·lat LastPass. LastPass ofereix aplicacions per a tots els dispositius i extensions per a gairebé tots els navegadors.

Característiques i plans de LastPass

Tot i que LastPass ofereix desenes de funcions de seguretat, la interfície d’usuari per gestionar totes les vostres contrasenyes i informació personal és tan simple com pot ser. A part de emmagatzemar i recordar totes les vostres contrasenyes Per a vosaltres, també ofereix funcions de seguretat com ara una personalització Autenticació de dos factors sistema que podeu utilitzar per a aplicacions que podeu desitjar, com ara aplicacions relacionades amb la banca.

plans de pas

Un cop activat 2FA (autenticació de dos factors), l’aplicació on l’activeu us demanarà una contrasenya única a la qual podreu accedir des de LastPass. Però no tot això té LastPass. També inclou una característica senzilla que us permet compartir de forma senzilla i segura les vostres contrasenyes amb altres persones (si i quan ho necessiteu). 

Pros i contres de LastPass

Hi ha moltes raons per les quals pot ser que vulgueu utilitzar LastPass per gestionar les vostres contrasenyes. El primer és la simplicitat i l’accessibilitat. Aprendre a utilitzar LastPass triga menys d’un minut o dos.

I ofereix aplicacions per a tots els dispositius i plataformes inclosos Android, iOS, Mac, Extensions del navegador i la web. Allà on vagis, sigui quin sigui el dispositiu que facis servir, pots fer-ho accedeix fàcilment a totes les teves contrasenyes amb només uns clics o aixetes. Una altra raó per la qual la gent li agrada a LastPass és que pot omplir totes les vostres credencials d’usuari amb només un clic a tots els dispositius en què està disponible..

En lloc d’haver de buscar la vista, després copieu i enganxeu la contrasenya cada vegada que vulgueu iniciar la sessió en un lloc web, LastPass ho fa per vosaltres amb només un clic o dos. També podeu habilitar Omplir automàticament o fins i tot iniciar sessió automàtica funció per als llocs web favorits. Tot i que hi ha moltes raons per les quals la gent estima LastPass, hi ha algunes raons per les quals podeu considerar altres aplicacions del gestor de contrasenyes.

Un d’aquests motius és que l’aplicació d’escriptori és, segons han informat alguns usuaris, una mica incòmode i només està disponible per a Mac i no per a Windows. A més, la versió gratuïta no ofereix totes les funcions de compartir i posa límits a l’ús de l’autenticador LastPass. Tot i que considereu que LastPass és la millor opció per a vosaltres, aquí teniu algunes alternatives que haureu de tenir en compte abans d’iniciar tot el procés amb un gestor de contrasenyes:

Millors alternatives LastPass ara mateix

1. Dashlane

gestor de contrasenyes de dashlane

 • Dashlane és la millor alternativa a LastPass
 • Pla gratuït i plans premium des de 3,33 dòlars al mes
 • Lloc web: https://dashlane.com/

Dashlane és un dels gestors de contrasenyes més populars del mercat. Ofereix una interfície d’usuari neta i senzilla per emmagatzemar i gestionar totes les contrasenyes. Ofereix aplicacions per a tots els dispositius i plataformes, inclosos Windows, Mac, iOS i Android.

La millor part sobre Dashlane és que el seu pla premium Inclou VPN gratuït i Dark Web Monitoring. Si un lloc web es pirata, les contrasenyes robades es venen generalment a Dark Web. Dark Web Monitoring monitoritza els vostres comptes d’usuari contra les llistes de llocs web piratejats i us avisa si es troba el vostre nom d’usuari en aquestes llistes. Això us permet canviar les contrasenyes abans que algú faci mal ús dels vostres comptes.

Plànols de Dashlane:
Encara que pla gratuït ofereix desenes de funcions sorprenents i és suficient per a la majoria dels usuaris, només us permet fer-ho emmagatzema 50 contrasenyes i només es pot utilitzar en un dispositiu. La versió premium de Dashlane, en canvi, permet contrasenyes i dispositius il·limitats. També ofereix un monitoratge web fosc i un servei de VPN gratuït que acompanya.

Per què Dashlane és una bona alternativa a LastPass:
Dashlane està disponible en més dispositius i plataformes que LastPass i el pla premium inclou un servei VPN.

2. 1 Paraula clau

1 Paraula clau

 • El gestor de contrasenyes més fàcil d’utilitzar al mercat
 • Pla gratuït i plans premium des de 2,99 dòlars al mes
 • Lloc web: https://1password.com/

1Password és recomanat per desenes de publicacions com ara Fast Company, The Wirecutter, Wired i TrustPilot. És un dels aplicacions de gestor de contrasenyes més fàcils d’utilitzar al mercat. La interfície és mínima i no us atorga amb mil opcions.

Aquesta aplicació ofereix desenes de funcions per ajudar-vos a mantenir tots els vostres comptes en línia de manera segura i segura, com ara la supervisió d’inicis d’inici de sessió i llocs que compten amb 2FA. Ofereix aplicacions autònomes per a Mac, iOS, Windows, Android, Linux i Chrome OS. 

1Plans de paraula clau:
El versió gratuïta limita els usuaris a un sol dispositiu. Però la versió premium permet emmagatzemar articles i contrasenyes il·limitades. També ofereix fins a 1 GB d’emmagatzematge de documents.

Per què 1Password és una bona alternativa a LastPass:
1Password ofereix una interfície més senzilla que la majoria de les altres aplicacions del gestor de contrasenyes.

3. Contrasenya enganxosa

StickyPassword

 • El millor gestor de contrasenyes gratuïtament
 • Pla gratuït i plans premium des de 29,99 dòlars anuals
 • Lloc web: https://www.stickypassword.com/

Contrasenya enganxosa és un dels millors gestors de contrasenyes gratuïtes del mercat. La versió gratuïta us permet emmagatzemar tantes contrasenyes i documents que vulgueu a tots els vostres dispositius. Aquesta aplicació inclou aplicacions per a tots els dispositius i plataformes, inclosos, Mac, iOS, Android i Windows. Permet emmagatzemar contrasenyes, notes i documents il·limitats. També inclou una autenticació de dos factors.

La versió gratuïta de Sticky Password s’assembla molt a una aplicació de gestió de contrasenyes local que emmagatzema contrasenyes als vostres dispositius. A diferència d’altres gestors de contrasenyes, la versió gratuïta de Sticky Password no ofereix sincronització entre tots els dispositius. La seva les contrasenyes només s’emmagatzemen als dispositius on les creeu. La millor part d’utilitzar la versió premium d’aquesta aplicació és que donen una part del vostre pagament per estalviar manatíes en perill d’extinció (sí, Manatees!).

Planes de contrasenya enganxosa:
Encara que versió gratuïta ofereix tantes funcions de seguretat com la versió premium, la versió gratuïta no ofereix sincronització en núvol i, per tant, les contrasenyes no es sincronitzaran entre tots els vostres dispositius. El pla premium sincronitza totes les vostres contrasenyes i documents a tots els dispositius i les fa una còpia de seguretat al núvol.

Per què Sticky Password és una bona alternativa a LastPass:
La Contrasenya enganxosa no limita l’ús de l’autenticació de dues contrasenyes ni tan sols en el pla gratuït, a diferència de LastPass.

4. Encercla

Enpassar

 • Millor gestor de contrasenyes fora de línia
 • Pla gratuït i plans premium a partir de 11,99 dòlars (cost únic)
 • Lloc web: https://enpass.io/

Enpassar ofereix un disseny d’interfície molt mínim que facilita la gestió de totes les contrasenyes. Les seves aplicacions estan disponibles a Android, iOS, Mac, Linux i Windows. La versió gratuïta ofereix gairebé tantes funcions com les versions premium d’aquesta aplicació.

Les úniques limitacions són que es pot només emmagatzema 20 contrasenyes a la versió gratuïta i no puc crear diverses voltes per segregar dades. Les versions premium d’aquesta aplicació permeten emmagatzemar contrasenyes il·limitades i permeten crear diferents voltes basats en casos d’ús com ara Treball, Família, etc..

Inclou els plans:
La versió gratuïta d’aquesta aplicació només permet emmagatzemar 20 contrasenyes. La millor part d’aquesta aplicació és que les versions premium estan disponibles amb un preu únic. Tot i que heu de comprar l’aplicació per a cada plataforma en què vulgueu fer-la servir, aconseguireu mantenir-la durant tota la vida per només 11,99 dòlars per plataforma..

Per què Enpass és una bona alternativa a LastPass:
Enpass és molt més barat que LastPass. Pel preu de la subscripció anual de LastPass, podeu obtenir Enpass per a tota la vida.

5. RoboForm

RoboForm

 • Millor gestor de contrasenyes freemium
 • Plans gratuïts i plans premium des de 1,99 $ al mes
 • Lloc web: https://roboform.com/

RoboForm és un gestor de contrasenyes gratuït disponible per a tots els dispositius i plataformes, inclosos iOS, Android, Mac i Windows. També està disponible com a extensió del navegador per a tots els navegadors incloent Firefox, Chrome, Opera i Safari. L’usuari la interfície és similar a la de LastPass i fàcil d’utilitzar.

RoboForm plans:
El versió gratuïta d’aquesta aplicació us permet emmagatzemar contrasenyes il·limitades a tots els vostres dispositius, però no ofereix cap còpia de seguretat o sincronització en núvol entre els vostres dispositius. La versió premium ofereix totes aquestes funcions de compartició segura i segura.

Per què RoboForm és una bona alternativa a LastPass:
RoboForm està disponible per a més plataformes i dispositius que LastPass.

6. Conservador

Seguretat del mantenidor

 • Gestor de contrasenyes centrat en seguretat de la millor qualitat
 • Pla gratuït i plans premium des de 2,49 dòlars al mes
 • Lloc web: https://keepersecurity.com/

Conservador és un gestor de contrasenyes segur comercialitzat cap a empreses. A diferència d’altres aplicacions d’aquesta llista, Keeper està dissenyat per a empreses i equips i, per tant, ofereix desenes de funcions i avantatges de seguretat. És una de les aplicacions de gestor de contrasenyes més valorades a gairebé totes les plataformes, incloses Google Play, G2Crowd, Apple Store, GetApp i Trustpilot. Inclou aplicacions per a tots els dispositius, inclosos Android, iOS, Mac i Windows.

Plans de manteniment:
El versió gratuïta només es pot utilitzar en un dispositiu. La versió premium permet la sincronització entre dispositius il·limitats i ofereix desenes de funcions de seguretat.

Per què Keeper és una bona alternativa a LastPass:
Keeper està dissenyat per a empreses i equips que vulguin mantenir les seves dades de la forma més segura possible. Keeper ofereix una millor seguretat que LastPass i està dissenyat per a equips.

7. Bitwarden

Bitwarden

 • El millor gestor de contrasenyes de codi obert i gratuït
 • Plans gratuïts i plans premium des d’1 $ al mes
 • Lloc web: https://bitwarden.com/

Bitwarden és un gratuït gestor de contrasenyes de codi obert. Ofereix aplicacions per a totes les plataformes, incloses Windows, Mac, Linux, Android i iOS. També inclou extensions del navegador per a tots els navegadors moderns. A més, si ets un expert en tecnologia o desenvolupador web, fins i tot pots accedir a Bitwarden des de interfície de línia d’ordres. La millor part de Bitwarden és que, si voleu, podeu configurar-lo en el vostre propi servidor personalitzat de forma gratuïta.

Planes Bitwarden:
Bitwarden és completament gratuït i ofereix totes les funcions que mai necessitareu. La versió gratuïta permet emmagatzemar i sincronitzar contrasenyes il·limitades en dispositius il·limitats. També inclou autenticació de dos factors. La versió premium d’aquesta aplicació ofereix algunes funcions de seguretat avançades addicionals i 1 GB en l’emmagatzematge d’arxius xifrat.

Per què Bitwarden és una bona alternativa a LastPass:
Bitwarden ofereix de forma gratuïta totes les funcions que cobra LastPass.

Alternatives LastPass: Resum

Tot i que LastPass és fantàstic i ofereix centenars de funcions de seguretat, no és el millor per a tothom.

Si no podeu decidir amb quines d’aquestes alternatives de LastPass podeu acudir, us recomano que aneu amb Dashlane. Ve amb totes les funcions que mai necessitareu i és una mica més fàcil d’utilitzar que LastPass.

La millor part sobre Dashlane és que la versió premium ofereix un servei VPN gratuït per ajudar a garantir la vostra experiència de navegació.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map