7 millors alternatives de WooCommerce

Programari de comerç electrònic com WooCommerce facilita la creació d’una botiga en línia. No m’equivoquin, WooCommerce és una excel·lent opció perquè és gratuït, de codi obert i altament extensible, però hi ha excel·lents per aquí, heu de considerar l’ús del seu lloc.


Des que Amazon va començar a vendre més que llibres, el món del comerç electrònic ha esclatat i la majoria de les compres i vendes que es produeixen al món passaran per les plataformes en línia i el programari de comerç electrònic, com WooCommerce.

Millors alternatives de WooCommerce el 2020:

 • El millor en general: és la millor plataforma de comerç electrònic basada en tot en un que inclou totes les funcions essencials que necessita per llançar una botiga en línia amb èxit.
 • Subcampió, Millor en general: és un programari de comerç electrònic allotjat com Shopify. El que més m’agrada de Bigcommerce és la integració de WordPress, on podeu tenir WordPress com a frontend i Bigcommerce el backend..
 • Millor alternativa gratuïta a WooCommerce: és un carret de compres de comerç electrònic que s’integra amb WordPress. El pla per sempre gratuït és ideal per als comerciants que venen un nombre limitat de productes.

El programari de comerç electrònic permet que qualsevol pugui muntar una botiga i començar a vendre: Milers de negocis han tingut el seu inici d’aquesta manera i moltes marques amb èxit i establertes han augmentat la seva taxa d’èxit en incorporar el comerç electrònic al costat (o fins i tot en lloc) del negoci de maons i morters. empreses.

WooCommerce és utilitzat per centenars de milers de venedors diaris. És la plataforma de programari de comerç electrònic més popular que hi ha ara mateix. Segons Buildwith.com, WooCommerce pot adquirir un sobresortidor del 26% de totes les botigues en línia a Internet.

estadístiques d’ús de woocommerceFont: https://trends.builtwith.com/shop

Però la veritat sobre WooCommerce és que, mentre que molta gent continua utilitzant-la, molts usuaris troben les funcions mancades, i troben que WooCommerce té un tall massa gran d’efectiu pel que ofereixen..

Què és WooCommerce?

WooCommerce és el cosí comercial de WordPress.

WooCommerce és un complement de WordPress que integra fàcilment les funcions de comerç electrònic amb el vostre lloc de WordPress existent, gratuït, de codi obert i extensible.

llocs com a woocommerce

Funciona des del 2011 des de 2011 i s’ofereix com a complement de lloc web fàcil d’utilitzar per a llocs web que permet configurar una botiga en pocs minuts. Per tenir una idea de la popularitat de WooCommerce, les estadístiques del 2020 diuen que fins al 26% de tots els llocs de comerç electrònic a Internet eren gestionats per WooCommerce.

Pros i contres de WooCommerce

Els avantatges de WooCommerce són que és fàcil registrar-se, és fàcil d’utilitzar i és barat començar. Però, un cop heu fet servir WooCommerce durant unes setmanes, és probable que comenceu a buscar alternatives a la Ecosistema de WooCommerce.

Els professionals de WooCommerce inclouen:

 • WooCommerce és un complement gratuït (però cal pagar per un servei d’allotjament web, generalment també un tema premium i extensions).
 • És de codi obert el que significa que les possibilitats de personalització són il·limitades. No és d’estranyar que WooCommerce es digui a si mateix “la plataforma de comerç electrònic més personalitzable del món”.
 • WooCommerce existeix milers de temes de WordPress fantàstics, adaptats al comerç electrònic i amb resposta per a mòbils.
 • WooCommerce és una opció fantàstica per a propietaris de botigues tècnicament qualificats que desitgen un enfocament senzill.

Els contres de WooCommerce són:

 • Falta assistència al client per als clients que necessiten ajuda immediata o urgent.
 • WooCommerce es fa car amb opcions de pagament i les opcions gratuïtes s’han demostrat massa limitades per als usuaris.
 • El sistema WooCommerce és fàcil d’utilitzar i configurar, però és més difícil navegar a mesura que sigui la vostra empresa comercial o comercial.
 • Les preocupacions de seguretat han impulsat encara més usuaris a canviar a altres plataformes.
 • Té allotjament propi significa que heu de tenir cura del “codi”, en contraposició a Shopify, que s’ocupa del manteniment tècnic de la gestió d’una botiga..
 • Els costos d’enviament oscil·len de mitjana entre 0 $ i 108 $ per any. Els costos de la passarel·la de pagament són de 2,9% + 0,30 cèntims per venda més una quota mensual de 0 $ – 30 $ al mes.

Millors alternatives de WooCommerce?

Si heu estat utilitzant WooCommerce durant unes setmanes o mesos (o us heu acabat de registrar), és possible que ja hagueu comprovat que la majoria dels cons que es mencionen anteriorment són certs.

La bona notícia és que hi ha moltes alternatives i llocs de competidors com WooCommerce per aquí.

Shopify converteix en una de les millors alternatives a WooCommerce que podeu trobar. És més fàcil i econòmic d’utilitzar que molts altres programes de comerç electrònic (inclòs el propi WooCommerce).

Altres alternatives inclouen Wix, Bigcommerce i Ecwid.

1. Shopify

comprar

Què és Shopify?

Shopify es va llançar el 2004. És una de les principals plataformes de comerç electrònic ara mateix i una de les primeres alternatives viables que els usuaris consideren quan passen de WooCommerce. Si voleu facilitat d’ús tant per a vosaltres com per als vostres clients, Shopify és una elecció fantàstica.

Sabíeu que més d’un milió de negocis a 175 països han fet més de 155 milions de dòlars de dòlars en vendes a Shopify

Shopify us permet crear un lloc de comerç electrònic sense escriure ni una sola línia de codi. T’ajuden a gestionar tot per tu, inclòs el processament de pagaments, la generació de factures, la gestió del teu catàleg i tot el que necessiti per executar una botiga en línia exitosa

Característiques clau:

 • Acceptació de 70 passarel·les de pagament, incloent targeta de crèdit i PayPal.
 • Un sistema professional de punt de venda que funciona completament en línia.
 • Anàlisi automàtica del frau.
 • Llegiu la meva ressenya de Shopify per obtenir més funcions.

Pros:

 • Shopify és una de les maneres més fàcils de construir una botiga en línia per al vostre negoci.
 • Shopify s’encarrega del manteniment tècnic de backend de l’execució d’una botiga per a vostè.
 • Anàlisi automàtica del frau per a les transaccions que es fan servir.
 • 100 temes professionals (gratuïts o de pagament).
 • La possibilitat de llistar una quantitat il·limitada de productes i un ample de banda il·limitat.

Contres:

 • Els plans no són gratuïts, però val la pena pagar-los.
 • El Shopify Lite (per a mòbils) no pot tenir funcions que no pas a la versió completa.

Per què fer servir Shopify en lloc de WooCommerce?

Simplement, Shopify és més barat que WooCommerce a llarg termini, però aquest no hauria de ser l’únic motiu per canviar les plataformes. Shopify també és més fàcil d’utilitzar i ofereix una millor atenció al client disponible quan ho necessiteu i ofereix més solucions de pagament que els seus competidors de comerç electrònic per tal de facilitar la venda en línia d’un procés més fàcil.

2. Wix

wix

Què és Wix?

Igual que WordPress, Wix és una plataforma més coneguda per ajudar la gent a configurar llocs web i blocs gratuïts per a les seves marques i negocis. No només us ajuda a crear llocs web, sinó que també és una bona manera de construir un lloc web de comerç electrònic.

Milers de persones trien Wix, i s’ha convertit en una de les alternatives més fortes al costat de WooCommerce i Shopify, que actualment està alimentant milions de llocs web a Internet..

Característiques clau:

 • Wix té un pla gratuït i alternatives de pagament per a persones que vulguin configurar un lloc web de comerç electrònic.
 • El creador de llocs web Wix és fàcil d’utilitzar, tot i que pot arribar a ser limitat per a llocs web més grans o per a usuaris més avançats.
 • Wix us permet crear llocs web segons plantilles, cosa que és ideal per als usuaris que encara es troben al voltant de la creació d’un lloc web.

Pros:

 • Wix és molt fàcil d’utilitzar si abans no heu creat mai un lloc web o una botiga de comerç electrònic.
 • 100 models de plantilles i creador de llocs web arrosseguats i creats per als principiants.
 • Els llocs web de Wix són fàcils de combinar, però hi ha una manca de capacitat de codificació per a usuaris més avançats que ja saben el que els agradaria construir.
 • És fàcil comprar i vendre a través de la plataforma de comerç electrònic Wix.

Contres:

 • Un dels primers avantatges de la plataforma Wix és el fet que tots els llocs web integrats en el pla gratuït venen, òbviament, són un “lloc Wix” amb el domini Wix, tret que es pagui.
 • Pagar per Wix és barat durant els primers mesos, però és probable que es faci car a llarg termini.
 • Wix no es construeix principalment tenint en compte el comerç electrònic, és una mica limitat en aquest espai.

Per què utilitzar Wix en lloc de WooCommerce?

WooCommerce és el soci de comerç electrònic per a WordPress: si el vostre lloc web s’ha combinat amb WordPress, potser voldreu afegir-vos a WooCommerce, però si teniu un lloc Wix, potser voldreu triar Wix per al vostre lloc web de comerç electrònic..

3. Gran empresa

gran empresa

Què és Bigcommerce?

Bigcommerce és una solució de comerç electrònic de la qual molts usuaris no poden haver-ne sentit a parlar, però això no fa que no tingui característiques ni funcionalitats. Bigcommerce és autònom i és tan potent com equivalents com Shopify, i Bigcommerce és ideal per a empreses de comerç electrònic que no volen que la seva plataforma de venda tingui molta empenta..

Característiques clau:

 • Bigcommerce s’integra amb WordPress, té el frontend alimentat per WordPress i el backend de Bigcommerce.
 • L’opció d’integrar la vostra plataforma de venda de comerç electrònic amb diverses opcions de lloc diferents, ja sigui el lloc principal es basa en WordPress, Wix o qualsevol altra de les opcions existents..
 • Programari de comerç electrònic que es pot escalar i s’adapta a empreses de grans i petites empreses per igual.
 • Bigcommerce és compatible amb diverses opcions de pagament, en què algunes opcions de comerç electrònic són limitants (especialment per a clients o clients internacionals).

Pros:

 • Bigcommerce ofereix un programa de formació per a qualsevol persona que sigui nou en el negoci del comerç electrònic i les vendes.
 • La plataforma Bigcommerce us permet comercialitzar els vostres productes des de la plataforma en lloc de necessitar qualsevol altre complement.
 • La configuració i el disseny de la botiga són força fàcils, fins i tot per als principiants.

Contres:

 • Costós, especialment per a botigues més grans i usuaris a llarg termini.
 • S’ha criticat que és difícil d’utilitzar quan es tracta de funcions específiques, com ara la gestió d’inventaris.
 • Bigcommerce prefereix l’exclusivitat: utilitzeu-los o canvieu-los completament!

Per què fer servir Bigcommerce en lloc de WooCommerce?

Si ara mateix utilitzeu WooCommerce, és probable que vulgueu canviar a Bigcommerce només perquè resulta més fàcil: si bé Bigcommerce ha rebut crítiques per ser difícil de navegar, es pot dir el mateix per a WooCommerce..

Si voleu navegar per una plataforma fàcil d’utilitzar que no sigui un malson, tampoc pot ser millor: escolliu Shopify!

4. Ecwid

ecwid

Què és Ecwid?

Ecwid és una de les opcions de comerç electrònic més obscures (i potser no serà tan famós com Shopify o WooCommerce), però s’ha convertit en una opció que pot mantenir el seu pes en comparació amb la resta..

Característiques clau:

 • Un procés de venda automatitzat des del principi fins al final, amb poca necessitat d’interferir més enllà de la configuració de les vostres especificacions.
 • La facilitat per a mòbils, cosa que moltes plataformes de comerç electrònic no poden dir per la seva plataforma de venda.
 • Inventari fàcil, no importa quants articles vengui a través seu.
 • Podeu sincronitzar i vendre fàcilment al vostre lloc web, a les xarxes socials, als mercats com a Etsy i a Amazon.

Pros:

 • El seu pla “Free Forever” és útil per a qualsevol persona que voldria iniciar una botiga en línia.
 • Les seves eines de venda són fàcils d’utilitzar, però només un cop aconseguiu el problema.
 • La gestió d’inventaris és més fàcil a través d’Ecwid que a través de plataformes de comerç electrònic comparatives que hi ha, com ara WooCommerce.

Contres:

 • Tot i que Ecwid és un fort competidor per a les opcions de venda principals, encara ha rebut moltes crítiques per ser més difícil d’utilitzar que plataformes com Shopify.
 • Ecwid té un pla “Free Forever”, però és molt limitat per a usuaris avançats que volen controlar tots els aspectes del procés de venda..
 • Registrar-se a Ecwid és barat, però un cop desitgeu treure’n més profit, també pagareu més.

Per què utilitzar Ecwid en lloc de WooCommerce?

Si utilitzeu WooCommerce en aquest moment, fins i tot el pla gratuït d’Ecwid és una opció millor que les opcions de pagament de WooCommerce. En termes de control i funcionalitat, opcions com Ecwid i Shopify són mons millors que el que estàs acostumat si ets un usuari tradicional de WooCommerce.

5. Comerç electrònic WP

Comerç electrònic WP

Què és WP eCommerce?

WP eCommerce és una de les millors opcions de comerç electrònic per registrar-se si ets nou al negoci (o vols canviar l’opció de comerç de la que tens ara). Funciona bé tant per a usuaris avançats com per a principiants, però pot resultar car si es vol més funcionalitat.

Característiques clau:

 • WP eCommerce és fàcil d’utilitzar a l’hora de configurar i vendre la vostra plataforma.
 • Les funcions addicionals de WP eCommerce inclouen l’opció d’afegir codis cupons i altres coses útils per als vostres usuaris.
 • Els usuaris de mòbil poden trobar el seu camí a la plataforma sense tenir el nombre de funcions a les quals tenen accés.

Pros:

 • Una de les millors coses sobre el comerç electrònic WP és el fet que sigui fàcil d’instal·lar i fàcil d’utilitzar, tant si teniu una botiga petita com una gran.
 • L’addició de funcions útils, com ara cupons per als clients, fa que WP eCommerce sigui excel·lent.
 • El servei d’atenció al client que WP eCommerce ofereix és decent, però malauradament “decent” és tot el que poden dir.

Contres:

 • Si esteu pensant a canviar de WooCommerce, eCommerce és massa semblant a valer la pena.
 • El comerç electrònic WP és fàcil d’utilitzar, però és més difícil d’utilitzar, més t’agradaria fer-ho: les botigues més grans suposen més esforç.
 • El comerç electrònic WP és una opció que es fa costosa si trieu el nivell més enllà del seu pla gratuït.
 • El disseny està molt antiquat i sembla que fa temps que no es va actualitzar.

Per què utilitzar WP eCommerce en lloc de WooCommerce?

El WC eCommerce pot oferir una alternativa més fàcil de navegar a WooCommerce, però la realitat és que encara funciona i és propietat de WordPress. Això és lamentable que significa que estàs enganxat amb els mateixos contres que odiava si fossis usuari de WooCommerce!

6. Comerç electrònic quadrat

Què és la plaça?

Square és més conegut pel seu terminal POS, però també fan programari de comerç electrònic. Square és una excel·lent plataforma de comerç electrònic per als usuaris nouvinguts a l’espai de venda en línia. La seva senzilla plataforma de navegació es pot integrar a qualsevol lloc web principal en pocs minuts, i és fàcil vendre coses fent servir la plataforma principal un cop hi hagi.

Característiques clau:

 • Pla gratuït que inclou 500 MB d’emmagatzematge i pagaments realitzats exclusivament a través de Square.
 • Plans de comerç electrònic gratuït o de pagament adequats a botigues grans o petites.
 • Les opcions de venda i compra de dispositius mòbils fan que valgui la pena.
 • Hi ha plans actualitzats per als usuaris que vulguin ampliar l’abast, la xarxa i les funcions disponibles.

Pros:

 • El quadrat és fàcil d’utilitzar, inclou un pla gratuït i és ideal per a botigues de comerç electrònic de baix volum.
 • Un dels principals avantatges d’utilitzar Square és el fet que la plataforma us guia pels primers passos de configuració on moltes altres plataformes de comerç us deixen a les fosques.
 • Es poden afegir moltes funcions útils per als clients, inclosos descomptes, ofertes especials i codis de cupó amb només un clic.
 • Diverses opcions de pagament són compatibles amb Square, inclòs PayPal.

Contres:

 • Simplement, Square no és el més barat i us permetrà utilitzar alternatives com Shopify si teniu pressupost.
 • De vegades, Square pot ser difícil de navegar per als usuaris nouvinguts.
 • Funcions limitades, personalització i opcions de pagament.
 • El suport tècnic no sempre és tan útil com hauria de ser.

Per què fer servir Square en lloc de WooCommerce?

Si utilitzeu WooCommerce en aquest moment, considereu un canvi a Square: si es compara amb les opcions gratuïtes, encara podreu preferir utilitzar la funcionalitat de WooCommerce només perquè en treieu més profit, però un cop comenceu a parlar d’opcions de pagament, Square. esdevé mons millors per als diners.

7. Flux web

Comerç electrònic de flux web

Què és Webflow?

Webflow no ha existit durant tantes opcions com WooCommerce i Shopify, però ja ha agafat una part molt gran de la quota de mercat global. Amb Webflow Ecommerce, podeu crear i dissenyar la vostra botiga en línia, personalitzar cada petit detall del vostre lloc web, del carretó de la compra i de les experiències de compra.

Característiques clau:

 • El creador visual “sense codificació” de Webflow us permet personalitzar tots els detalls del vostre lloc web, el vostre carret de compra i les experiències de compra.
 • L’opció d’enumerar una quantitat il·limitada d’articles per a la venda a través de l’inventari.
 • Codis de cupó i ofertes o descomptes especials per als clients, que podeu afegir amb només uns clics.
 • Plans gratuïts o plans de pagament depenent del que busqueu.

Pros:

 • Webflow us ofereix una llibertat de disseny completa, és una plataforma de comerç electrònic totalment personalitzable.
 • La plataforma de venda de Webflow és fàcil d’utilitzar.
 • La integració és fàcil i perfecta, tant si coneixes HTML com si no, i que estàs acostumat o no al comerç de plataformes de venda.
 • Webflow admet algunes vies de pagament més que altres formes de venda de plataformes.

Contres:

 • Webflow es construeix principalment per als dissenyadors web que inicien llocs web, més endavant es van afegir funcions de comerç electrònic.
 • És millor que esbrineu les opcions pel vostre compte en lloc de confiar en l’assistència al client o l’assistència al client de Webflow per ajudar-vos..
 • Webflow té una gravetat de funcions pels diners que pagueu quan passeu a les seves opcions de pagament.
 • Ara mateix només podeu utilitzar Stripe o PayPal com a proveïdor de pagaments i no hi ha cap TPV.

Per què utilitzar Webflow en lloc de WooCommerce?

Si compareu Webflow amb WooCommerce, és probable que compareu els dos com a usuari actual de WooCommerce. Un senzill assaig de cinc minuts del programari de comerç electrònic de Webflow per provar-lo hauria de ser suficient per dir-vos per què Webflow és millor i més fàcil d’utilitzar.

Preguntes freqüents

Quins són els avantatges de WooCommerce?

WooCommerce és un complement de WordPress gratuït, de codi obert i extensible. WooCommerce es pot ampliar i personalitzar, és a dir, es pot canviar el codi i el contingut per adaptar-se, modificar i personalitzar el vostre lloc de comerç electrònic completament..

Quins són els contres de WooCommerce?

Si trobeu WordPress difícil d’utilitzar, WooCommerce no és la millor plataforma de comerç electrònic per a vosaltres. Perquè amb WooCommerce administres el backend i el codi, és a dir, que gestiones l’allotjament web, el tema de WordPress i els complements..

Quines són les millors alternatives de WooCommerce?

Les millors alternatives a WooCommerce són Shopify i Bigcommerce. (Shopify és la millor i més fàcil d’utilitzar per construir la vostra botiga en línia. Bigcommerce és un segon proper, a més s’integra amb WordPress.) Les millors alternatives gratuïtes són Ecwid i Square.

Millors alternatives de WooCommerce: resum

millors alternatives de comerç

WooCommerce és una fantàstica plataforma de comerç electrònic, és el programari de comerç electrònic més popular que hi ha WooCommerce garanteix un increïble 26% de totes les botigues en línia a tota Internet.

Però hi ha bones alternatives de WooCommerce per aquí. La selecció de WooCommerce versus un altre programari de comerç electrònic realment dependrà de dues coses; si ja teniu un lloc web, o encara ha de llançar un, i endavant quants productes pretén vendre.

 • Si encara no heu iniciat la vostra botiga en línia, Shopify és la vostra millor opció absoluta. Shopify és la principal plataforma de comerç electrònic basada en un en un que inclou totes les funcions essencials que necessita per llançar una botiga en línia amb èxit.
 • Si no teniu un lloc web i només teniu la intenció de vendre alguns productes en línia, Wix és l’opció més intel·ligent. Wix és un creador de llocs web de fàcil arrossegament i arrossegament que també ofereix grans funcions de comerç electrònic.
 • Si ja teniu un lloc de WordPress i voleu iniciar una botiga en línia, Bigcommerce és la millor alternativa de WooCommerce, ja que s’integra completament amb WordPress (és a dir, podeu utilitzar WordPress com a frontend, tant Bigcommerce com backend).
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map