7 millors alternatives de Hootsuite

Si voleu créixer la vostra presència a les xarxes socials com a empresa o influencer, heu de crear i publicar molt contingut. Aquí és com una eina de gestió de mitjans socials Hootsuite entra. Però hi ha grans per allà.


Sigui quina sigui la plataforma que vulgueu fer servir el vostre seguiment, la part més important és publicar contingut nou regularment per mantenir els vostres seguidors compromesos. Tot i que crear contingut és quelcom que no podeu automatitzar, podeu automatitzar-lo fàcilment publicant-lo a les xarxes socials amb eines com Hootsuite.

Millors alternatives Hootsuite el 2020:

 • El millor en general: és la millor eina de gestió multimèdia social que hi ha, segons la meva opinió, per programar i gestionar el contingut de tots els vostres comptes de xarxes socials.
 • Subcampió, Millor en general: no ve amb un pla gratuït, però té un pla de prima més barat que connecta fins a cinc comptes de xarxes socials. També m’encanten les capacitats de curació de contingut de SocialPilot.
 • La millor alternativa gratuïta a Hootsuite: és el millor lloc de gestió de xarxes socials gratuït com Hootsuite, el pla gratuït que us permetrà connectar fins a tres combinacions de, Facebook, Instagram, Twitter i LinkedIn.

Què és Hootsuite?

millors alternatives hootsuite

Hootsuite us permet fer-ho gestiona tots els teus perfils de xarxes socials des d’un quadre de comandament Però aquesta no és la millor part. El millor part sobre l’ús de Hootsuite és que us permet fer-ho crear un calendari de promoció de contingut.

En lloc de crear i publicar nous continguts cada dia, creeu una quantitat de contingut per endavant i automatitzar la publicació amb Hootsuite.

Programació de publicacions de mitjans socials és només una part del que Hootsuite té per oferir. També et permet automatitzar la reposició de contingut. Sense una eina com Hootsuite, no teniu forma de saber com funcionen les vostres publicacions en xarxes socials.
Hootsuite proporciona un quadre de comandament on podeu comprovar el rendiment del vostre contingut a les plataformes de xarxes socials com Facebook, Twitter, Pinterest i Instagram.

Funcions i plans de Hootsuite

Hootsuite és més que una eina de programació de publicacions de mitjans de comunicació social. Et permet gestionar tots els perfils de xarxes socials des d’un quadre de comandament i ofereix una visió perfecta sobre el rendiment del vostre negoci a les xarxes socials.

plans de hootsuite

Hootsuite permet administrar-se 35 xarxes socials incloent Facebook, Instagram, Twitter, YouTube, LinkedIn, Pinterest i moltes altres coses. Permet programar publicacions il·limitades en totes aquestes plataformes. També ofereix eines de curació de contingut per ajudar-vos a crear més contingut en menys temps.

El pla d’inici de Hootsuite us permet gestionar fins a 10 perfils de xarxes socials. El pla d’inici s’ofereix a 29 dòlars mensuals quan es paga anualment.

Pros i contres de Hootsuite

Hootsuite us pot ajudar automatitzeu la vostra gestió de xarxes socials i estalviareu hores cada mes que podeu gastar creant més contingut. També ofereix analítiques de tots els vostres comptes de xarxes socials cosa que us pot proporcionar una visió perfecta del funcionament de les publicacions en les xarxes socials i de la millor manera.

Si gestiona un negoci, Hootsuite us pot estalviar molts problemes i fer que el màrqueting de contingut sigui encara més eficaç perquè us permeti fer-ho planifiqueu la vostra promoció de contingut.
Hootsuite ofereix centenars de funcions i pot ser una millora dràstica de la manera de gestionar la vostra presència a les xarxes socials.

Però al mateix temps pot ser una mica car si tot just comença. Està pensat per a empreses i no per a individus o influenciadors que comencen a començar.

Millors alternatives Hootsuite el 2020

Qualsevol que sigui la vostra raó, aquí hi ha alguns dels millors alternatives de Hootsuite podeu trobar a Internet:

1. Sendible

enviable

 • Plans a partir de 29 dòlars / mes o 24 dòlars al mes, facturats anualment (prova gratuïta de 30 dies)
 • Lloc web: https://www.sendible.com/

Sendible és una eina de gestió de mitjans socials utilitzada per més de 10.000 empreses de tot el món. És compatible amb la programació de publicacions de Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest i molts altres llocs de xarxes socials. També ofereix programar publicacions en plataformes de blocs, com WordPress, Medium, Blogger i Tumblr.

Amb Sendible, obtindreu accés a funcions com analítica integrada per a totes les plataformes i mitjans de comunicació socials compatibles reciclatge automàtic de contingut perenne. Amb Sendible, podeu automatitzar la vostra presència a les xarxes socials fàcilment.

Sendible et permet crear i gestionar el teu calendari de promoció de contingut per a totes les xarxes socials i plataformes de blocs en un mateix lloc. Podeu programar publicacions amb mesos d’antelació fàcilment.

Planes enviables:
Sendible ofereix una prova gratuïta de 30 dies on podeu registrar-vos sense entrar als detalls de la targeta de crèdit. Al seu pla inicial, teniu una programació il·limitada de fins a 12 serveis (comptes de xarxes socials) només 29 dòlars mensuals.

Per què Sendible és una bona alternativa a Hootsuite:
Hootsuite només permet connectar fins a 10 comptes de xarxes socials al seu pla inicial que costa 29 dòlars al mes; Sendible, d’altra banda, permet fins a 12 comptes de xarxes socials.

2. AgoraPulse

agorapulsa

 • Plans a partir de 99 dòlars / mes o 89 dòlars al mes, facturats anualment (prova gratuïta de 28 dies)
 • Lloc web: https://agorapulse.com/

AgoraPulse és utilitzat per més de 17.000 comercialitzadors de mitjans socials de tot el món. És una eina de gestió de xarxes socials creada per a empresaris i agències serioses que gestionen desenes de clients.

No només fa que sigui fàcil programa el contingut per a plataformes de xarxes socials, però també us ajuda gestionar i respondre als comentaris mitjançant una senzilla safata d’entrada a la qual poden accedir tots els seus companys d’equip.

La millor part sobre AgoraPulse és que ofereix un CRM integrat per ajudar-vos a gestionar tots els vostres clients en plataformes de xarxes socials. Podeu connectar i gestionar els vostres comptes de Facebook, Twitter, Instagram, YouTube i LinkedIn amb AgoraPulse des d’un quadre de comandament únic.

Tot i que AgoraPulse ofereix desenes de funcions sorprenents que poden canviar la manera de gestionar les xarxes socials, no us recomano aquesta eina si tot just comença, ja que pot ser una mica costosa per a principiants..

AgoraPulse plans:
Els plans d’AgoraPulse comencen a 99 $ al mes i permetre la connexió de fins a 10 comptes de xarxes socials amb fins a dos comptes d’usuari (per a la seva gestió).

Per què AgoraPulse és una bona alternativa a Hootsuite:
AgoraPulse s’adapta a les empreses amb molts clients. Ofereix un CRM senzill que podeu utilitzar per gestionar i fer el seguiment dels vostres clients en plataformes de mitjans socials compatibles.

3. germen social

brota social

 • Plans a partir de $ 99 / mes (prova gratuïta de 30 dies)
 • Lloc web: https://sproutsocial.com/

Germen social alguns grans jugadors l’utilitzen el màrqueting en línia com Glassdoor, Grubhub i Vice. Ofereix una forma senzilla de gestionar la vostra presència en xarxes socials a través de plataformes i programar contingut regular.

Dóna les eines necessàries per crear i gestionar una programació de promoció de continguts en xarxes socials. Amb Sprout Social, també podeu fer-ho supervisar les xarxes socials per a paraules clau, perfils i ubicacions.

També li dóna la capacitat de gestionar comentaris de tots els vostres perfils de xarxes socials des d’una única safata d’entrada a la qual pot accedir tot el vostre equip. Resulta molt fàcil respondre als comentaris i mantenir-se al dia del que parlen els vostres seguidors.

Igual que AgoraPulse, Sprout Social no és adequat per a principiants o empreses, tot i que comença amb el màrqueting de xarxes socials. Els costos del pla d’inici de Sprout Social 99 $ al mes per usuari i només permet gestionar 5 perfils. Però Sprout Social és increïblement útil si tens molts seguidors a les xarxes socials.

Planes socials de brotació:
El pla d’inici de Sprout Social permet gestionar fins a 5 perfils de xarxes socials i costa 99 dòlars per usuari al mes.

Per què Sprout Social és una bona alternativa a Hootsuite:
Sprout Social està creat per a equips que volen gestionar milers de seguidors des d’una sola safata d’entrada. Sprout Social ofereix una funcionalitat de gestió de clients i CRM molt millor que Hootsuite.

4. SocialPilot

socialpilot

 • Plànols des de 30 dòlars al mes o 25 dòlars al mes facturats anualment (prova gratuïta de 14 dies)
 • Lloc web: https://socialpilot.co/

SocialPilot és una eina de gestió de màrqueting de mitjans de comunicació social que s’utilitza com el guru de màrqueting Neil Patel. Permet programar publicacions per a totes les plataformes socials principals com Twitter, Facebook, LinkedIn, Instagram i altres coses similars.

També et permet programa publicacions visuals mitjançant una vista del calendari. A diferència d’altres eines d’aquesta llista, SocialPilot està creat per a petites empreses, blocaires i aquells que tot just comencen. El seu pla d’inici ofereix connectar fins a 25 perfils, 3 comptes d’usuari i una programació il·limitada per només 30 dòlars al mes.

Planes de Pilot Social:
El pla d’inici de SocialPilot permet gestionar i programar publicacions de fins a 25 perfils només 30 dòlars al mes o $ 25 al mes si pagueu anualment.

Per què SocialPilot és una bona alternativa a Hootsuite:
SocialPilot és tres vegades més barat que Hootsuite, ja que permet connectar 25 perfils de xarxes socials i tres comptes d’usuaris per tan sols 30 dòlars al mes, mentre que Hootsuite només permet 10 perfils i un compte d’usuari per 29 dòlars al mes..

5. eClincher

eClincher

 • Plans a partir de 59 $ / mes i un 15% de descompte quan es factura anualment (prova gratuïta de 14 dies)
 • Lloc web: https://eclincher.com/

eClincher és una potent eina de programació de xarxes socials que funciona amb Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn i altres grans plataformes de mitjans socials. Ofereix tot el que necessiteu per gestionar i fer créixer la vostra presència a les xarxes socials.

Teniu un calendari de contingut a programar publicacions setmanes o mesos d’antelació. També obteniu un safata d’entrada social per gestionar tots els comentaris i converses amb els vostres clients i seguidors en un mateix lloc.

Una cosa que no m’agrada d’aquesta eina és que requereix que us subscriviu a un complement que costa 50 dòlars al mes per perfil si voleu les funcions de Twitter CRM. Algunes altres eines d’aquesta llista l’ofereixen de forma gratuïta.

Plans eClincher:
El pla bàsic d’eClincher permet connectar fins a 10 perfils i permet programar publicacions il·limitades de forma simple $ 59 al mes.

Per què eClincher és una bona alternativa a Hootsuite:
eClincher és una eina avançada de gestió de xarxes socials creada per a usuaris avançats. Si voleu més informació i funcions avançades, eClincher és una opció fantàstica.

6. Buffer

Buffer

 • Pla gratuït (limitat) i plans premium a partir de 15 dòlars / mes (prova gratuïta de 14 dies)
 • Lloc web: https://buffer.com/

Buffer és una de les eines de planificació de xarxes socials més antigues i populars. Han estat al voltant des de fa molt de temps i ofereixen desenes de funcions per simplificar Programació de xarxes socials i creació de contingut.

Si tot just comenceu, us recomano que aneu amb Buffer com a propi els plans són molt assequibles i l’eina és una de les més fàcils d’aprendre / utilitzar.

A més de la planificació de mitjans socials, també teniu accés al buffer extensió del navegador que us permet programar una publicació a les xarxes socials sense sortir de la pàgina que esteu llegint.

Per exemple, si voleu tuitejar un article interessant que esteu llegint, podeu programar un tweet només amb un clic a la icona d’extensió del navegador Buffer..

Una cosa que no m’agrada de Buffer és que només permet programar fins a 100 publicacions alhora al pla d’inici. La majoria d’altres eines d’aquesta llista permeten programar un nombre il·limitat de publicacions alhora.

Plans de buffer:
El pla d’inici del buffer permet programar fins a 100 publicacions a la vegada per fins a 8 perfils de xarxes socials de forma senzilla 15 $ al mes.

Per què el buffer és una bona alternativa a Hootsuite:
Si tot just comenceu, Buffer és una alternativa molt millor a Hootsuite, ja que per 15 dòlars al mes arribareu a programar fins a 100 publicacions de fins a 8 perfils de xarxes socials..

7. Informe social

Informe social

 • Plans a partir de 49 dòlars / mes (prova gratuïta de 30 dies)
 • Lloc web: https://www.socialreport.com/

Informe social és una eina senzilla de gestió de compromisos i mitjans socials que inclou milers d’empreses a tot el món. Permet programar publicacions per a totes les plataformes de xarxes socials principals, incloses Facebook, Twitter, Instagram, YouTube i LinkedIn.

L’informe social també proporciona la possibilitat a tu i al teu equip de gestiona totes les teves converses (comentaris i missatges) amb els teus seguidors en un mateix lloc. També ofereix desenes de mètriques i funcions d’analítica per donar-vos una idea del rendiment del vostre contingut en llocs de xarxes socials.

Plans d’informe social:
Els costos del pla d’inici de l’Informe Social 49 $ al mes i permet programar publicacions il·limitades de fins a 25 perfils.

Per què el Social Report és una bona alternativa a Hootsuite:
Social Report ofereix una gran quantitat d’analítiques avançades i funcions de gestió que manca Hootsuite. També us proporciona la possibilitat de segregar perfils en funció dels espais de noms del projecte.

Alternatives hootsuite: resum

Quins són els millors llocs de competència com Hootsuite?

Si acabeu de començar i voleu estalviar diners, us recomano que aneu amb els dos Buffer o SocialPilot. El buffer permet programar 100 publicacions de fins a 8 perfils per només 15 dòlars al mes.

SocialPilot, en canvi, costa 30 dòlars al mes i permet gestionar 25 perfils i us permet programar publicacions il·limitades. Si teniu pendents d’efectiu, llavors el buffer és la millor opció.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map