7 millors alternatives de Google Drive

Els llocs d’emmagatzematge al núvol, com Google Drive, faciliten la còpia de seguretat i accés als fitxers des de qualsevol lloc i creen i gestionen documents, fulls de càlcul, presentacions, enquestes.. Google Drive és excel·lent i gratuït, però si vols millor sincronització i privacitat després n’hi ha de millors per allà.


Emmagatzematge al núvol ha canviat les formes en què el món capta les dades. S’ha assumit com a principal mètode d’emmagatzematge de dades: oblidar-se de les habitacions plenes d’armaris que només queden asseguts allà ocupant espai, temps i mà d’obra per aprofitar-lo..

Millors alternatives de Google Drive el 2020:

 • El millor en general:. Aquest és el meu proveïdor d’emmagatzematge en núvol preferit perquè Sync.com és assequible, fàcil d’utilitzar, compta amb una gran seguretat i funcions. La plataforma i les aplicacions d’emmagatzematge xifrades de punta a punta de Sync garanteixen que només podeu accedir a les vostres dades al núvol.
 • Subcampió, Millor en general:. El subcampionat és pCloud gràcies al seu preu barat i m’encanta el cost d’un sol abonament de tota la vida. Crypto de pCloud proporciona el xifrat del costat del client, que xifra els teus fitxers en qualsevol dispositiu i els fa invisibles per a altres.
 • Millor alternativa gratuïta a Google Drive: ve amb 2 GB d’emmagatzematge i sempre és gratuït. Dropbox utilitza SSL / TLS per protegir les dades en trànsit. SSL / TSL crea un túnel segur protegit amb xifratge AES (Advanced Encryption Standard (AES) de 128-bit o superior).

Què és Cloud Storage?

Amb l’emmagatzematge “al núvol” o arxius, documents, imatges, etc. guardats de forma remota en servidors subministrats per les empreses del núvol, l’emmagatzematge de grans quantitats d’informació ja no ocupa tanta energia i espai com abans en el núvol..

L’emmagatzematge al núvol també es considera més segur que la majoria d’alternatives d’emmagatzematge principals. Ofereix accés instantani a tot el que necessiteu i es manté protegit de qualsevol altra persona que vulgui afegir els dits en les vostres dades.

La majoria de les empreses (i alguns governs) emmagatzemen les seves dades al núvol. Les plataformes núvols també són espais d’emmagatzematge d’altres dades, incloses memòries personals o fotografies.

Val a dir que voleu triar el millor proveïdor de núvols possible, i factors com la seguretat i la privadesa són importants per determinar quin és el millor.

Els avantatges de l’emmagatzematge en núvol

L’emmagatzematge al núvol és senzill: és fàcil de penjar fitxers i és fàcil descarregar-los o compartir-los. Tot el que necessites és accés a Internet.

La majoria de proveïdors de núvols ofereixen una opció gratuïta amb una quantitat de dades GB de forma gratuïta sense pagar: més necessitats d’emmagatzematge significa que hauràs de pagar per això.

L’emmagatzematge al núvol garanteix un emmagatzematge senzill i segur dels fitxers (i qualsevol altra cosa que es pugui incorporar a dades en línia brutes).

Simplement, per això és millor l’emmagatzematge al núvol.

Però el vostre proveïdor de núvol actual és el més adequat per a les vostres necessitats?

Què és Google Drive?

Google Drive és l’opció d’emmagatzematge al núvol que s’uneix amb el vostre compte de Google o Gmail. És gratuït a menys que trieu un dels vostres plans de pagament per actualitzar la quantitat d’emmagatzematge.

Google Drive

 • Els primers 15 GB d’emmagatzematge són completament gratuïts
 • Ofereix visualització i edició fora de línia amb les eines d’Office de Google (documents, fulls, diapositives, etc.)
 • Suport molt fàcil d’utilitzar i multiplataforma
 • Autenticació i versionat de fitxers de dos factors

Com que s’uneix a un compte de Google, s’ha convertit en una opció molt popular que molta gent prefereix només perquè hi és just.

Tu o la teva empresa utilitzeu Google Drive?

Si la resposta és sí, podria ser hora de plantejar-se algunes alternatives. Si bé Google Drive és gratuït, convenient i inclou Google Docs, Fulls de diapositives, diapositives i altres eines útils d’edició, hi ha cons que fa que la gent consideri un canvi.

Per què canvieu de Google Drive?

Les preocupacions sobre la privadesa i la impossible “que he estat bloquejat del meu compte de Google per sempre” ha fet que moltes persones canviïn a alternatives de núvol com Sync.com, Dropbox o Box.

Quina és la millor alternativa de Google Drive?

Sync.com és força fantàstic. Per descomptat, hauràs de decidir això per tu mateix.

A continuació, es mostra les millors alternatives d’emmagatzematge al núvol de Google Drive.

1. Sync.com

sync.com

Què és Sync.com?

Sync.com s’està convertint en un dels competidors més forts en plataformes d’emmagatzematge en núvol com Google Drive o Dropbox. Ja fa uns quants anys que es demostra que és un dels llocs més ràpids i segurs on podeu emmagatzemar dades en línia: una combinació d’aquestes funcions i un servei d’atenció al client excel·lent ha convertit Sync.com en una central d’emmagatzematge en núvol. per a ús empresarial o personal.

Característiques clau

 • Una quantitat més gran d’espai d’emmagatzematge que qualsevol altre proveïdor de núvol. Els plans més econòmics ofereixen fins a 2 TB d’emmagatzematge total, mentre que els plans destinats a empreses ofereixen 10 TB, i això per usuari inscrit al vostre núvol principal.
 • Es penja i s’accedeix a les dades mitjançant l’ús d’un client de dades descarregable o un navegador, tot i que el client de dades es recomana per a una càrrega més ràpida.
 • L’opció de sincronització automàtica de dades per garantir que sempre es fa una còpia de seguretat dels vostres dispositius.
 • La plataforma i les aplicacions d’emmagatzematge xifrades de punta a punta de Sync garanteixen que només podeu accedir a les vostres dades al núvol.

Pros

 • La velocitat de càrrega és constant i ràpida: és un dels factors més importants, especialment per a una plataforma de núvols basada en negocis.
 • Les dades són de fàcil accés des de qualsevol lloc i sense retards.
 • L’assistència al client respon a les consultes de forma ràpida: l’emmagatzematge internacional de dades requereix que l’assistència al client sempre hi sigui, i sempre es tornin ràpidament si hi ha problemes o preguntes de l’usuari..

Contres

 • Els usuaris que estiguin acostumats a Dropbox o a Google Drive poden necessitar fer un tutorial per navegar per la interfície de Sync.com per primera vegada.
 • No hi ha assistència de client descarregable per a LInux.

Per què utilitzar Sync.com en lloc de Google Drive

Si bé Google Drive es pot anomenar Default, Sync.com és diferent dels termes en termes de capacitat d’emmagatzematge, funcionalitat i suport tècnic. Alguna vegada has intentat obtenir una resposta ràpida a la majoria d’altres empreses del núvol? La majoria d’ells us fan esperar, mentre que Sync.com interactua amb els clients en un temps decent, sobretot si teniu problemes.

No hi ha cap motiu per complir amb la limitada funcionalitat que ofereix Google Drive quan es pot gaudir del millor de la funcionalitat i l’espai amb Sync.com.

2. Dropbox

dropbox

Què és Dropbox?

Dropbox sol ser una de les primeres alternatives que els usuaris i persones han de tenir en compte a l’hora de buscar un proveïdor de núvols potent. Han estat durant molt de temps i la majoria de la gent ja coneixerà el seu pla d’emmagatzematge “gratuït” limitat: alguns poden fins i tot haver canviat a un dels seus plans de pagament. Dropbox.com és especialment potent si voleu pujar i continuar la sincronització de tots els dispositius.

Característiques clau

 • Planes de negocis gratuïts, personals i depenent de la quantitat de dades que vulgueu emmagatzemar.
 • Càrrega i accés de dades a través d’una aplicació, client d’escriptori descarregable o en un navegador.
 • Capacitat d’edició i visualització senzilla per als tipus més habituals de fitxers de documents i suports.

Pros

 • Funciona ràpidament i funciona bé, tant si utilitzeu l’ordinador com el telèfon intel·ligent per fer la major part de la càrrega.
 • Els fitxers són fàcils d’organitzar, de cercar i moure’s al núvol amb només uns clics.
 • El pla gratuït és l’opció predeterminada per a molta gent i és una gran alternativa per a qualsevol que no tingui moltes dades per enganxar al núvol..

Contres

 • Els enllaços per compartir poden deixar la carpeta de tot el núvol vulnerable a qualsevol persona amb l’enllaç quan només volgueu compartir un fitxer.
 • Si teniu problemes de connectivitat, oblideu-vos de penjar o descarregar de manera perfecta al núvol.
 • No hi ha accés fora de línia a la majoria del núvol per a emergències.

Per què fer servir Dropbox en lloc de Google Drive

Si esteu acostumats a Google Drive, Dropbox us sentirà com un somni fet realitat per a la majoria dels usuaris. La funcionalitat és millor i, tot i que a Dropbox li falta el fantàstic editor de “Google Docs” que trobareu amb Drive, la seva capacitat de veure fitxers al navegador, a l’aplicació o al client d’escriptori ho compensa..

3. pCloud

pcloud

Què és pCloud?

pCloud és un dels nous proveïdors de núvol que només han entrat en vigor durant els darrers deu anys. El creixement pur dels usuaris de pCloud hauria de ser una indicació clara de que la funcionalitat resulta millor per a pCloud, i qualsevol que ho comprovi s’hauria d’impressionar amb la interfície més fàcil de navegar..

Característiques clau

 • Els reproductors multimèdia integrats i els visualitzadors de documents us permeten obrir, visualitzar i transmetre fitxers directament des del vostre núvol, independentment del lloc on us trobeu..
 • Carrega automàtica per a fitxers entre dispositius i directament al núvol.
 • La sincronització selectiva us permet triar una carpeta de PC específica i sincronitzar només el que hi ha: És ideal per a qualsevol que no vulgui tota la informació del núvol automàticament.
 • pCloud porta la seguretat a un nivell més alt amb el seu pCloud Crypto. Permet xifrar el fitxer a l’ordinador o al mòbil primer abans d’enviar-lo per emmagatzemar-lo. Per desbloquejar-lo, haureu d’utilitzar la clau generada anomenada CryptoPass.

Pros

 • El seu pla gratuït ofereix 10 GB d’emmagatzematge gratuïtament, amb altres plans més pesats disponibles per a aquells que en necessitin més.
 • Ofereixen un pla de vida, que ofereix el pagament una vegada i accés a un núvol complet per a la resta de la vostra vida.
 • La càrrega i la sincronització automàtica és un procés bastant fàcil per a qualsevol persona que desitgi un control total (i accés instantani) a les seves coses en línia.

Contres

 • Les opcions d’emmagatzematge en núvol de pCloud poden faltar per a les empreses grans: moltes necessiten molt més de 2 TB, la quantitat màxima que ofereixen.
 • El seu preu pot ser car si no opteu pels plans de Vida, que pot ser una vegada prou car si només sou un usuari personal.

Per què fer servir pCloud en lloc de Google Drive?

Fins ara, Google Drive ha tingut molt de foc en el seu emmagatzematge al núvol. Les preocupacions sobre seguretat i privadesa es troben entre les principals queixes: altres són la manca d’assistència al client, la possibilitat de bloquejar-se fora de la unitat de disc si perds l’accés als teus dispositius i la manca d’espai d’emmagatzematge real fins i tot amb els seus plans de pagament. pCloud soluciona la majoria dels problemes que poden tenir els usuaris sobre Google Drive i proporciona una millor plataforma que és més fàcil d’utilitzar.

4. Capsa

caixa.com

Què és el quadre?

Pot ser que molts usuaris no haguessin sentit a parlar de Box.com abans, però és una excel·lent opció d’emmagatzematge en núvol per a qualsevol usuari personal que pugui utilitzar un emmagatzematge en línia segur. Ofereixen plans gratuïts i alternatives de pagament, alhora que són prou potents per mantenir segures les dades d’una empresa o persona: i una forma prou fàcil per penjar i accedir a aquesta informació.

Característiques clau

 • Planes gratuïts que us ofereixen diversos GB d’emmagatzematge en línia i plans de pagament que augmenten aquesta tarifa prou per a una empresa més petita.
 • La possibilitat de penjar i descarregar fitxers amb un clic des del núvol del navegador.
 • Configuració d’accés a fitxers limitat que permeten qui pugui veure determinats fitxers i quan.

Pros

 • Box.com ofereix un núvol segur que ofereix una garantia resistent als pirates informàtics i un dels pocs núvols que hi ha.
 • Pengeu ràpidament des de la majoria de llocs del món.
 • La possibilitat de limitar la manera com la gent veu els fitxers.
 • Cada fitxer es xifra utilitzant el xifrat AES de 256 bits en diverses ubicacions.

Contres

 • No hi ha cap eina d’edició intel·ligent ni funció prèvia de fitxers. Només hi ha noms de fitxers i la possibilitat de fer clic sobre ells per descarregar: no és intel·ligent per a qualsevol proveïdor de núvol.
 • Hi ha un plafó automàtic per penjar fitxers de més de 250 MB si estàs en un dels plans gratuïts. Què té, això??
 • Box se sent molt més avançat del que necessita, fins i tot als usuaris que es diuen avançats.

Per què fer servir Box en lloc de Google Drive?

Si esteu frustrats amb Google Drive i tot el que busqueu és un núvol o un espai personal per compartir algunes fotos i vídeos amb membres de la família, Box és una opció fantàstica per mirar-ho, tot i que encara n’hi ha de millors (com Sync.com ) que us pot oferir més.

Problemes de funcionalitat relacionats amb el quadre (com ara la falta de vista prèvia del fitxer) significa que hi ha bons motius per mirar Sync.com.

5. Retrocessament

backblaze

Què és Backblaze?

Backblaze és un altre dels proveïdors de núvols més nous que només han existit durant els últims deu anys. Han aconseguit mantenir-se com un dels més forts competidors de Google Drive només per la quantitat d’emmagatzematge que ofereixen (i la seva tarifa comparativa per GB si haguéssiu d’agafar la calculadora i descobrir qui realment us proporciona més valor).

Característiques clau

 • Pujada instantània des del mòbil, el navegador o la seva aplicació descarregable.
 • L’opció de diversos plans, amb plans de pagament que proporcionen diverses TB d’emmagatzematge disponible (i més que altres proveïdors de núvols pel preu). Hi ha emmagatzematge il·limitat per a aquells que no estiguin segurs de la quantitat de dades que cal tenir en compte.
 • Una opció de restauració de fitxers per a aquelles coses que podríeu suprimir i que vulgueu tornar al núvol més endavant.

Pros

 • L’opció d’emmagatzemar fitxers il·limitats per als usuaris que ho necessitin.
 • Procés de càrrega ràpida i senzilla amb una interfície fàcil de navegar.
 • Seguretat: garanteixen que les vostres dades no seran robades, venudes ni comprovades per qualsevol persona que no estigui autoritzada pel propietari del núvol per fer-ho.

Contres

 • La restauració d’arxius pot trigar una estona.
 • La funció automàtica de fitxers .zip per a la compressió de dades significa que podríeu experimentar pèrdues de qualitat amb fitxers d’àudio.
 • És més difícil navegar per als usuaris que no tinguin una mica més d’experiència en PC.

Per què utilitzar Backblaze en lloc de Google Drive?

Amb l’addició d’emmagatzematge il·limitat, qualsevol persona que necessiti emmagatzemar grans quantitats de dades alhora preferirà el Backblaze al Google Drive habitual, sobretot si ha superat la capacitat del que Google ofereix, però tindrà més fitxers per acumular-se. al vostre núvol.

6. SpiderOak

spideroak

Què és SpiderOak?

SpiderOak és un proveïdor de núvols menys conegut, però això no vol dir que es comprometin en la velocitat, l’espai o la seguretat, i pot ser una gran alternativa per a qualsevol persona que vulgui baixar de Google Drive en un espai més segur..

Característiques clau

 • Un pla gratuït amb 2 GB d’espai d’emmagatzematge.
 • Suport directe de Linux per al seu client d’escriptori i altres opcions per a usuaris de Windows o Mac.
 • Penjant directament mitjançant una aplicació, amb la possibilitat de previsualitzar fitxers.

Pros

 • Rapidesa ràpida a l’hora de penjar o accedir a la vostra biblioteca en línia.
 • Fàcil d’utilitzar, fins i tot per a qualsevol que no estigui acostumat a pujar plataformes de càrrega en núvol.
 • Diverses plataformes de càrrega, amigables per a Mac, PC, Linux o mòbils.

Contres

 • Falta molt el que ofereix per a espai d’emmagatzematge gratuït.
 • Les opcions de pagament són més cares del que calen: Altres proveïdors com Sync.com ofereixen un tracte comparatiu millor.

Per què utilitzar SpiderOak en lloc de Google Drive?

Si les vostres frustracions amb Google Drive inclouen una falta d’assistència al client i carregar o descarregar el retard, SpiderOak podria ser una elecció fantàstica, però només amb la condició que no tingueu moltes dades per emmagatzemar i no us importi la manca. de complements adequats de “visualització” dins de la seva aplicació L’addició d’una opció de restauració compensa.

7. Microsoft OneDrive

microsoft onedrive

Què és Microsoft OneDrive?

Si utilitzeu un PC amb Windows, abans haureu vist l’opció de OneDrive en algun lloc de l’ordinador; fins i tot haureu pogut sentir que és una còpia de seguretat de fitxers a OneDrive i us heu trobat al núvol preguntant-vos per què.

OneDrive és la resposta de Microsoft al núvol i resulta ser una eina força potent tant per a empreses com per a usuaris personals.

Característiques clau

 • Carrega de fitxers sense problemes i sense problemes des de l’aplicació, el client o directament des del vostre navegador.
 • Protecció contra virus i spyware automàtica de tots els fitxers penjats i compartits.
 • Plans gratuïts i de pagament que ofereixen als usuaris 10 GB d’emmagatzematge en núvol possibles i posteriors.

Pros

 • La càrrega i la descàrrega de la velocitat amb OneDrive són bastant bones per a empreses i negocis.
 • La sincronització automàtica dels vostres fitxers (o només carpetes específiques) fa que això brise.
 • OneDrive promet una seguretat decent i això és el que obtindreu.

Contres

 • Microsoft, OneDrive està completament tallat de qualsevol forma de suport per a Linux.
 • Les opcions gratuïtes són molt limitants i és possible que els usuaris o empreses avançades no puguin trobar OneDrive una alternativa prou satisfactòria.
 • Es frustren els coneixements dels nous usuaris i la majoria de la gent haurà renunciat al moment que ho escaig.

Per què utilitzar OneDrive en lloc de Google Drive?

OneDrive ofereix una potent i gran alternativa a Google Drive els dies escollits. És fàcil d’utilitzar, de forma segura i ràpida, i és de totes les coses que Google Drive va deixar de ser fa uns deu anys. Fins i tot els usuaris de Dropbox podrien considerar OneDrive en el seu lloc, però, en termes de funcionalitat, Sync.com encara sembla guanyador.

Preguntes freqüents

Quins són els avantatges de Google Drive?

Google Drive és gratuït, la sincronització, l’ús compartit i la col·laboració són fàcils d’utilitzar i inclou Google Docs, fulls, diapositives, dibuixos, enquestes, formularis i molt més.

Quins són els avantatges de Google Drive?

Sincronització lenta i velocitat de baixada i descàrrega lenta. La privadesa ha estat una preocupació, ja que Google Drive s’ha connectat al projecte PRISM de l’Agència de Seguretat Nacional dels Estats Units.

Quines són les millors alternatives de Google Drive?

Les alternatives més ben pagades a Google Drive són Sync.com i pCloud.com. La millor alternativa gratuïta és Dropbox.

Millors alternatives de Google Drive: resum: per tant, què és millor?

millors alternatives de Google Drive

És segur dir que hi ha prou opcions per a un proveïdor de núvols que et pot fer girar el cap quan ha arribat el moment de triar-ne una per a tu o per a la teva empresa.. L’emmagatzematge al núvol s’ha fet més barat, ràpid i millor I ara hi ha més empreses que només tres megàlits en núvol que dominaven la indústria.

De la majoria d’altres proveïdors de núvols revisats, Sync.com també és un dels més segurs: Fins ara, mai no han estat piratats ni han vist compromeses les seves dades d’usuari, i això és el que molts altres proveïdors de núvol (fins i tot els més grans) No puc reclamar-ho.

Sync.com també és el més alt en termes de funcionalitat, rapidesa i facilitat d’ús, tant per als usuaris novells com avançats.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map