7 Millores alternatives gramaticals

Gramaticalment és un dels eines d’anàlisi de gramàtica i escriptura més populars a Internet És una actualització enorme dels verificadors ortogràfics integrats a Microsoft Word i navegadors web com Google Chrome. Però hi ha un munt de bons que hi ha. Aquí teniu un recull dels millors.


Tot i que Grammarly us pot ajudar a solucionar errors de gramàtica i millorar el vostre estil d’escriptura, potser no serà la millor opció per a vosaltres. Hi ha altres eines que heu de consultar abans de començar tot gramaticalment.

Per estalviar-vos hores de recerca, n’hem recopilat algunes millors alternatives a Grammarly n’hi ha al mercat.

Millors alternatives gramaticals el 2020:

 • El millor en general: és molt més que un gramàtic. Es tracta d’un mentor d’escriptura que analitza el vostre estil d’escriptura i ofereix suggeriments per millorar-lo.
 • Subcampió, Millor en general: és una eina senzilla d’utilitzar un corrector gramatical, una puntuació i un corrector ortogràfic que detecta i corregeix automàticament paraules incorrectes i errors de gramàtica.
 • Millor alternativa SEO a Grammarly: és assistent de redacció de SEO, comercialitzadors i redactors. Fa el que fa Grammarly, però també proporciona anàlisis de text i optimització de contingut per detectar problemes de SEO per tal de solucionar-los i obtenir millors rànquings.

Què és gramaticalment?

millors alternatives gramaticals

La gramàtica és una eina gratuïta que comprova la vostra redacció faltes gramaticals, error ortogràfics, i ofertes suggeriments en millorar el vostre estil d’escriptura. Us pot ajudar a evitar errors abans de prémer el botó d’enviament al següent correu electrònic.

No heu corregit correus electrònics cent vegades més abans de prémer el botó d’enviament. Ho fa gramaticalment i ho fa molt millor que els correctors ortogràfics predeterminats que ofereix el vostre sistema operatiu i el seu navegador.

Funcions gramaticals

Grammarly està disponible per a totes les plataformes en què podeu escriure. Està disponible com a extensió per a navegadors web com Google Chrome i Firefox. També està disponible com a aplicació autònoma d’escriptori per a Mac i Windows. No només això, sinó que també inclou una aplicació per a Android i iOS que pot substituir el vostre teclat per defecte per Grammarly.

aplicacions gramaticals

Verifica gramaticalment més de 200 errors gramaticals que puguis cometre al text. També ofereix suggeriments per millorar el vostre estil d’escriptura per adaptar-se al to de veu que vulgueu transmetre.

Amb la versió Premium, obté 250 comprovacions gramaticals més, detecció avançada de plagi i suggeriments de millora de vocabulari.

funcions gramaticals

Avantatges i contres gramaticals

Disponible gramaticalment de franc per a tots els dispositius i pot detectar fàcilment errors de gramàtica senzills. Però si voleu el millor que us ofereix aquesta eina, heu de treure la cartera.

El Versió Pro de Grammarly posa a prova el teu text amb molts més errors gramaticals i, fins i tot, comprova que hi ha plagi.

Tot i que la versió Pro us pot donar un cop de mà en la correcció de proves de la vostra redacció, costa 139 dòlars a l’any o $ 59 per trimestre o podeu anar amb el més car de tots els plans, el pla mensual, que costa 29 dòlars mensuals.

Si acabeu de començar o teniu un pressupost reduït, la versió professional de Grammarly no és la millor solució per a vosaltres.

Millors alternatives gramaticals

ProWritingAid

ProWritingAid

ProWritingAid són utilitzats per milers d’escriptors professionals, editors i estudiants de tot el món. És molt més que un simple controlador de gramàtica. Ell analitza el vostre estil d’escriptura i ofertes suggeriments per millorar-lo.

També actua com a mentor per escrit ajudant-lo a millorar l’escriptura cada vegada que l’utilitzeu. Funciona a totes les aplicacions i llocs web favorits d’escriptura inclosos Google Docs, Microsoft Outlook, Open Office, etc.

Característiques

 • Les aplicacions i extensions estan disponibles per a tots els vostres navegadors, inclòs Google Chrome i Firefox.
 • Funciona amb aplicacions com Microsoft Outlook, Microsoft Word, Google Docs, Scrivener i Open Office.
 • Un controlador de gramàtica, l’editor d’estil i el mentor de redacció estan inclosos en una sola eina.

Per què utilitzar ProWritingAid en lloc de Grammarly

Si voleu més que un Grammer Checker, heu de provar ProWritingAid. Analitza l’escriptura i us ofereix suggeriments per millorar la vostra redacció i actua com a mentor d’escriptura per ajudar-vos a millorar el vostre estil d’escriptura.

Programari de gingebre

programari de gingebre

Programari de gingebre és un dels millor corrector gramatical eines a Internet. Està disponible per a Chrome, Firefox i Safari com a extensió del navegador. També està disponible per a iOS i Android, de manera que podeu escriure sense errors en tots els dispositius que utilitzeu.

El gingebre extensió del navegador funciona en gairebé tots els llocs web, inclosos els que utilitzeu amb més freqüència, com ara Twitter i Facebook, o Slack i Zendesk, si teniu una empresa

Característiques

 • Les aplicacions estan disponibles per a dispositius Android i iOS.
 • Les extensions del navegador funcionen a tots els llocs web, inclosos els més populars com Facebook i Twitter.
 • Analitza l’escriptura i ofereix suggeriments per millorar el teu estil d’escriptura.

Per què fer servir el gingebre en lloc de la gramàtica

Ginger funciona en més llocs web que Grammarly. Funciona molt bé amb aplicacions comercials com Zendesk, Slack i altres.

De forma redactada

De forma redactada

A diferència de la resta d’eines d’aquesta llista, De forma redactada està creat amb l’únic propòsit de creació de contingut optimitzat per SEO. Analitza el contingut i ofereix suggeriments per millorar-lo tant per a persones com per a motors de cerca. Comprova el text si hi ha errors gramaticals i d’ortografia. També ofereix suggeriments per millorar el vostre estil d’escriptura.

El fan servir milers de redactors, comercialitzadors i editors que volen crear el millor contingut possible per a la seva audiència.

La millor part d’aquesta eina és que analitza el contingut del vostre competidor i ofereix suggeriments en optimitzar el vostre motor de cerca. També inclou desenes de plantilles de tasques integrades per ajudar-vos a subcontractar fàcilment els vostres escrits a redactors autònoms. També comprova que el vostre text tingui plagi.

No només això, sinó que també analitza el contingut de la densitat de paraules clau per ajudar-vos evitar les penalitzacions algorítmiques de Google. Permet detectar el farciment de paraules clau i millorar els percentatges d’orientació de paraules clau. També proporciona un contingut de puntuació de llegibilitat i ofereix suggeriments per millorar-lo.

Característiques

 • T’ajuda a crear contingut que estima tant la gent com els motors de cerca.
 • Una de les maneres més fàcils d’optimitzar el vostre contingut per als motors de cerca sense perdre la qualitat.
 • Ofereix suggeriments per solucionar les faltes d’ortografia i gramàtica. També ofereix suggeriments per millorar el vostre estil d’escriptura.

Per què fer servir copywritely en lloc de Grammarly

Es realitza de forma redactada per a SEO i venedors de continguts que vulguin produir contingut de qualitat de més alta qualitat en els motors de cerca i que els lectors els agradi..

Hemingway Editor (aplicació d’escriptori)

Hemingway Editor

Hemingway Editor, a diferència d’altres eines d’aquesta llista, és una eina d’anàlisi d’escriptura que us ajuda a millorar la vostra redacció. Tot i que no ofereix comprovació gramatical, analitza el text i us ofereix centenars de suggeriments per millorar-lo.

Hemingway Editor és una aplicació d’escriptori per a Windows i Mac OSX, i té un cost de 19,99 dòlars.

Escriure a Hemingway no només serà feu que la vostra redacció sigui més llegible però també ho farà millorar el vostre estil d’escriptura cada vegada que l’utilitzeu. Us indica quan és difícil llegir el vostre escrit o quan heu de substituir les paraules per una alternativa millor. La millor part d’aquesta eina és que permet al vostre contingut una qualificació de llegibilitat.

Característiques

 • Una eina d’escriptura utilitzada per molts bloggers i escriptors professionals.
 • Us ajuda a analitzar la vostra redacció i us ofereix suggeriments per fer-la molt més llegible.
 • Utilitzeu aquesta eina juntament amb altres eines de control de gramàtica com ara Grammarly per treure el màxim partit.

Per què utilitzar Hemingway Editor en lloc de Grammarly

Hemingway Editor no és un corrector gramatical ni un corrector ortogràfic. És una eina d’escriptura que us ajuda a millorar el vostre estil d’escriptura i fer-lo més llegible i accessible per a tothom. Quan s’utilitza juntament amb Grammarly o amb alguna altra eina de comprovació de la gramàtica, pot ajudar-vos a millorar el vostre estil d’escriptura i fer-lo més llegible.

WhiteSmoke

WhiteSmoke

WhiteSmoke és un dels més antics i més Comprovació gramatical popular eines a Internet. WhiteSmoke és molt més que un corrector ortogràfic. És un corrector de proves que us ajuda a arreglar tot, des d’errors gramaticals simples fins a errors d’estil. WhiteSmoke és utilitzat per marques populars com Dictionary.com, Pearson, McGill i la Universitat de Toronto.

Característiques

 • Un dels verificadors de gramàtica més antics i de confiança d’Internet.
 • T’ajuda a solucionar errors de gramàtica i ofereix suggeriments per millorar l’estil d’escriptura.
 • Disponible tant per a ordinadors com per a ordinadors mòbils, de manera que podeu escriure sense errors en tots els vostres dispositius.

Per què fer servir WhiteSmoke en lloc de Grammarly

WhiteSmoke és una eina de correcció de qualitat premium que utilitza les últimes tecnologies del llenguatge natural per ajudar-vos a escriure millor i fins i tot a millorar la vostra escriptura.

PaperRater

PaperRater

PaperRater és una eina en línia que comprova la vostra redacció Errors de gramàtica i ortografia, i el plagi. Només està disponible com a eina en línia, de manera que no cal descarregar una aplicació d’escriptori ni instal·lar una extensió del navegador. La versió gratuïta de l’aplicació permet consultar fins a 5 pàgines per enviament.

Tanmateix, la subscripció premium permet consultar fins a 20 pàgines per enviament.

Característiques

 • Una eina gratuïta que comprova la vostra redacció per trobar errors de gramàtica i d’ortografia.
 • Permet comprovar el text de plagi.
 • Ofereix suggeriments per ajudar-vos a millorar la redacció i proporciona una puntuació a la vostra redacció.

Per què utilitzar PaperRater en lloc de Grammarly

PaperRater és gratuït amb fins a 50 enviaments al mes. Analitza la seva redacció i li dóna una puntuació. També ofereix suggeriments per ajudar-vos a millorar el vostre estil d’escriptura.

LanguageTool

LanguageTool

LanguageTool és un programari de correcció de correccions que ofereix suggeriments per solucionar les faltes gramaticals i les faltes d’ortografia del text. Està disponible com a extensió del navegador tant per a Google Chrome com per a Firefox.

És un dels millors eines a l’hora de llegir les proves. Us pot ajudar a solucionar errors gramaticals i millorar el vostre estil d’escriptura. La versió premium d’aquesta eina comprova el text davant de 2500 errors diferents i ofereix suggeriments per millorar la vostra redacció.

La millor part d’aquesta eina és amb què funciona molts idiomes diferents inclosos l’anglès, l’alemany, el francès, el neerlandès, etc. Es comprova que hi hagi errades en tots els idiomes compatibles.

Característiques

 • Funciona amb molts altres idiomes que no només l’anglès.
 • Comprova el text amb més de 2500 errors.
 • T’ajuda a solucionar errors de gramàtica i ortografia, però també t’ajuda a millorar el teu estil d’escriptura.

Per què utilitzar LanguageTool en lloc de Grammarly

La gramàtica només admet l’anglès. LanguageTool és compatible amb moltes llengües diferents de l’anglès, inclosos l’alemany, el francès, el romanès i l’holandès.

Conclusió

Aleshores, és gramatical alguna cosa bo? Tu betcha! Grammarl y és un dels ajudants d’escriptura més avançats i fàcils d’utilitzar per eliminar les faltes de gramàtica, ortografia i puntuació.

Totes les eines d’aquesta llista ofereix una versió gratuïta abans de comprar-lo. Us recomano provar almenys una o dues alternatives d’aquesta llista abans de conformar-vos amb la que més us agradi. La majoria d’aquestes eines ofereixen suggeriments per ajudar-vos a millorar el vostre estil d’escriptura.

Si el vostre estil és millorar el vostre estil d’escriptura, us recomano continuar Hemingway Editor. Està disponible tant per a webs com per a una aplicació autònoma d’escriptori. No ofereix comprovació gramatical, per la qual cosa us recomanem que l’utilitzeu juntament amb una eina de comprovació de gramàtiques com Grammarly o Ginger.

Si voleu una eina que us pugui ajudar a millorar el vostre estil d’escriptura i també comproveu que el vostre text també tingui errors, us recomano ProWritingAid. Us ajudarà a millorar la vostra redacció i també comprovarà que hi hagi errors a la redacció.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map