21 beste Chrome-extensies voor studenten (en docenten)

Hier is een samengestelde verzameling van de 21 beste en gratis Google Chrome-extensies voor studenten om u te helpen de kracht van uw browser te benutten om een ​​betere en efficiëntere student te worden.


Het meeste van het moderne studentenwerk wordt gedaan in een webbrowser. Als je op de universiteit of universiteit zit, is de kans groot dat je het meeste van je werk doet en studeren gebeurt ook in de browser.

In dit artikel zal ik je door enkele van de beste Chrome-extensies die elke student moet hebben. Sommige hiervan zullen u helpen productiever te worden; sommige zullen u helpen fouten in uw schrijven te voorkomen.

Al deze Google Chrome-extensies zijn gratis te installeren en de apps zijn supergemakkelijk te gebruiken.

beste Google Chrome-extensies voor studenten en docenten

Grammatica & Spellinghulpmiddelen

Grammatica

grammaticaal chromen extensie

Grammatica is een geavanceerd hulpmiddel voor het controleren van grammatica dat uw schrijven toetst aan honderden grammaticale fouten.

De gratis versie van deze app zal je helpen grammaticale fouten voorkomen in het grootste deel van je schrijven. Het beste deel van deze extensie is dat het werkt op bijna alle websites, waaronder Gmail, Google Docs, enz. In tegenstelling tot de meeste andere grammaticatools, geeft het je de mogelijkheid om te selecteren welk Engels je schrijft – Brits of Amerikaans.

De premium versie van deze app zal u niet alleen helpen bij het controleren op grammaticale fouten, maar het zal u ook helpen bij het controleren van uw tekst plagiaat. Het helpt u ook een toon te zetten voor uw schrijven en stelt dienovereenkomstig wijzigingen voor.

Koppeling: https://chrome.google.com/webstore/detail/grammarly-for-chrome/kbfnbcaeplbcioakkpcpgfkobkghlhen

LanguageTool

languagetool Chrome-extensie

Hoewel de ingebouwde spellingcontrole van Chrome u kan helpen bij het oplossen van enkele spelfouten, is deze niet uitgerust om u te helpen bij het oplossen van grammaticale fouten. LanguageTool helpt jou grammaticafouten oplossen in meer dan 20 verschillende talen.

Het werkt op bijna alle sites, inclusief sociale media en e-mailinboxen. LanguageTool onderstreept tekst die moet worden gecorrigeerd en stelt u in staat om grammaticale fouten te herstellen met slechts één klik. Het markeert in tekst zowel spelfouten als grammaticale fouten.

Koppeling: https://chrome.google.com/webstore/detail/grammar-and-spell-checker/oldceeleldhonbafppcapldpdifcinji

GrammarBase

grammarbasee Chrome-extensie

GrammarBase is een gratis grammaticacontrole-tool die alles controleert van interpunctie tot stijl. Het kan je helpen grammaticale fouten oplossen in uw schrijven met slechts één klik. Het controleert ook uw tekst tegen plagiaat.

Het beste van deze grammaticacontrole is dat het zo is helemaal gratis en vereist geen upgrades om meer functies te ontgrendelen. Het werkt op bijna alle websites, inclusief Gmail en Facebook.

Koppeling: https://chrome.google.com/webstore/detail/grammarbase-web-grammar-c/plklmneddckmpnnkjldofmaegchjmoea

Mijn grammaticacontrole

mijn grammatica check chrome extensie

Mijn grammaticacontrole is een gratis hulpmiddel voor het controleren van grammatica dat u kan helpen eenvoudige grammaticale fouten oplossen. Het werkt op bijna alle websites en maakt het mogelijk grammaticafouten met slechts een paar klikken te herstellen.

Het ook controleert op spelling fouten en suggesties voor oplossingen die u met slechts een klik kunt toepassen.

Koppeling: https://chrome.google.com/webstore/detail/my-grammar-check/ecpbljknammclncihheaiehdahccgmnk

Gember

ginger chrome extensie

Gember is een van de meest populaire tools voor grammaticacontrole op internet. Het staat je toe herstel grammaticafouten met slechts een klik. Het helpt je ook om te krijgen suggesties voor duidelijkheid en herformulering van zinnen.

Je kunt het ook vertalen de tekst met slechts een klik. Met de gratis versie van Ginger kun je bijna alle elementaire grammaticafouten in je schrijven via internet oplossen. Het werkt met Gmail, Google Docs, Facebook, Reddit en bijna alle andere sites.

Koppeling: https://chrome.google.com/webstore/detail/grammar-and-spelling-chec/kdfieneakcjfaiglcfcgkidlkmlijjnh

Plagiaatcontroles

ProWritingAid

pro schrijfhulp chroom extensie

ProWritingAid is een gratis tool dat controleert uw schrijven op grammatica fouten en biedt suggesties om uw schrijfstijl te verbeteren. Het kan u helpen fouten te voorkomen en uw schrijven sterker te maken. Het komt ook met een plagiaatcontrole.

Het werkt op bijna alle websites op internet, inclusief e-mailinboxen, Twitter en andere populaire sites. Het wordt geleverd met een ingebouwde Thesaurus die suggesties biedt om uw schrijven te verbeteren.

Alle suggesties kunnen worden toegepast met slechts één klik rechts van de tekst, omdat deze extensie automatisch de tekst markeert die moet worden gecorrigeerd of verbeterd.

Koppeling: https://chrome.google.com/webstore/detail/prowritingaid/npnbdojkgkbcdfdjlfdmplppdphlhhcf

Plagly

plagly chromen extensie

Plagly is een grammaticacontrole en plagiaatcontrole. Het vergelijkt uw tekst met duizenden pagina’s online en rapporteert plagiaatpassages in uw tekst. Het biedt ook suggesties om grammaticafouten in uw schrijven op te lossen.

Hoewel de eerste paar acties gratis zijn, moet u een betaalbaar maandelijks bedrag betalen om volledige toegang tot de tool en onbeperkte plagiaatcontrole te krijgen.

Koppeling: https://chrome.google.com/webstore/detail/plagly-plagiarism-checker/dhkdaobajijkikfmfhnebdocgfimnpag

Plagiaatcontrole

Chrome-extensie plagiaatcontrole

Plagiaatcontrole is een gratis Chrome-extensie die controleert tekst op plagiaat. U kunt elke alinea selecteren en met de rechtermuisknop op de selectie klikken om deze op plagiaat te controleren.

Het is helemaal gratis en u hoeft niet te betalen om volledige toegang te krijgen. Hoewel het niet het perfecte hulpmiddel is om plagiaat te controleren, is het volledig gratis en biedt het basiscontrole op plagiaat.

Koppeling: https://chrome.google.com/webstore/detail/plagiarism-checker-for-ch/pkgnahhgdacdodckgdpomajapacjhjbf

Citatie-generatoren

MyBib

mybib chrome extensie

MyBib is een gratis citaatgenerator extensie voor Google Chrome. Deze chromen extensie adviseert u over het al dan niet geloofwaardig zijn van een bron. Het helpt u ook bij het genereren van citaties op basis van meer dan 9000 ondersteunde, vooraf gedefinieerde citatiestijlen, waaronder Chicago, MLA, APA, AMA en Harvard.

Je kan of kopieer uw bibliografie naar het klembord of download het als een Word-document. Het kan doen wat EasyBib en Cite This For Me doen en het beter doen. Ik raad deze extensie aan boven de andere twee opties.

Koppeling: https://chrome.google.com/webstore/detail/mybib-free-citation-gener/phidhnmbkbkbkbknhldmpmnacgicphkf

Citeer dit voor mij

citeer dit voor mij chromen extensie

Citeer dit voor mij maakt automatisch website-citaties en verwijzingen in documenten met veel verschillende stijlen om uit te kiezen. De stijlen omvatten Chicago, APA, MLA en Harvard.

Het doet het allemaal met slechts een klik op de knop. Hiermee kunt u prachtige citaten maken die er goed uitzien en acceptabel zijn voor academisch gebruik.

Koppeling: https://chrome.google.com/webstore/detail/cite-this-for-me-web-cite/nnnmhgkokpalnmbeighfomegjfkklkle

EasyBib

easybib chromen extensie

EasyBib is een gratis Chrome-extensie die citeert websites met één klik en het ook adviseert u over de geloofwaardigheid van de websites die u citeert. Het is veel beter om op EasyBib te vertrouwen dan zelf te raden.

Het kan je vertellen welke citaten geloofwaardig zijn en gebruikt kunnen worden en welke je moet vermijden zoals de pest.

Koppeling: https://chrome.google.com/webstore/detail/easybib-toolbar/hmffdimoneaieldiddcmajhbjijmnggi

Woordenboek & Synoniemenlijst

Google woordenboek

Chrome-extensie voor Google-woordenboek

Google woordenboek is de officiële Chrome-extensie van Google waarmee u definities rechtstreeks kunt bekijken Officieel woordenboek van Google. Geen zoekwoorden meer op Google om hun betekenis of spelling te controleren.

U kunt op het pictogram van de Chrome-extensie klikken en het woord typen / plakken dat Google moet definiëren. Of u kunt eenvoudig ergens op de pagina op een woord dubbelklikken en deze extensie laat u de betekenis zien in een klein in-line pop-upvenster.

Koppeling: https://chrome.google.com/webstore/detail/google-dictionary-by-goog/mgijmajocgfcbeboacabfgobmjgjcoja

Power Thesaurus

power thesaurus chroom extensie

Power Thesaurus is een gratis Chrome-extensie die u de antoniemen en synoniemen zonder de webpagina te verlaten waar je het woord op vond. Het kan u helpen uw schrijven te verbeteren door het supergemakkelijk te maken vind vergelijkbare, krachtigere woorden om je zwakke woorden te vervangen.

U kunt de thesaurus controleren met deze extensie door een woord te selecteren en met de rechtermuisknop op de selectie te klikken. Of u kunt op het extensiepictogram in de menubalk klikken om het woord handmatig in te voeren en in de thesaurus te zoeken.

Koppeling: https://chrome.google.com/webstore/detail/power-thesaurus/hhnjkanigjoiglnlopahbbjdbfhkndjk

Quillbot

Quillbot Chrome-extensie

Quillbot is een gratis Chrome-extensie die u helpt vervang woorden door hun alternatieven van de Thesaurus met slechts een klik. In plaats van zelf alternatieven voor elk afzonderlijk woord te zoeken, kunt u eenvoudig een alinea of ​​zin in deze tool plaatsen en op de knop Quill it klikken om een ​​nieuwe alinea met alternatieve woorden te genereren.

Koppeling: https://chrome.google.com/webstore/detail/quillbot/iidnbdjijdkbmajdffnidomddglmieko

Productiviteitstools

Blijf gefocust

blijf gefocust op Chrome-extensie

Als je een hekel hebt aan je schuldig voelen na uren verspillen op sociale media of YouTube, dan Blijf gefocust is de extensie waarnaar u op zoek was. Het helpt check-ins van 5 minuten op sociale media die uren worden te minimaliseren door afleidende websites te blokkeren.

Met deze extensie kunt u stel een dagelijkse limiet in voor “sociale media en afleidende websites”. Het is standaard slechts 10 minuten. Uw dagelijkse vergoeding is het aantal minuten dat u door de sites in uw afleidingslijst mag bladeren.

Als je een hardcore productiviteitsgeek bent, kun je de nucleaire optie inschakelen via de instellingen die alle websites volledig blokkeren. De nucleaire optie kan alle websites blokkeren als je offline tijd wilt besteden aan moeilijke dingen terwijl je geen afleiding kunt betalen.

Als u in het weekend of na het werk vrij op internet wilt surfen, kunt u de opties Actieve uren en Actieve dagen aanpassen. U kunt alle sites die u wilt blokkeren in de lijst met afleidingen invoeren vanuit het optiemenu of u kunt op het extensiepictogram in de menubalk klikken en vanaf daar de huidige site aan de lijst toevoegen.

Koppeling: https://chrome.google.com/webstore/detail/stayfocusd/laankejkbhbdhmipfmgcngdelahlfoji

Evernote Web Clipper

Chrome-extensie evernote

Evernote is het meest populaire notitie-app die door miljoenen mensen wordt gebruikt rond de wereld. Het kan je niet alleen productiever maken, maar het kan je ook helpen alles te onthouden wat je leert. Het beste deel van het gebruik van Evernote is het mogelijkheid om notities van online inhoud vast te leggen zoals webpagina’s, e-mails en andere inhoud met slechts een klik.

Het notitieproces van Evernote kan uw workflow versnellen en biedt een gemakkelijke manier om alles wat u leert op te slaan.
Met Evernote Web Clipper kunt u bijna alles op internet vastleggen. Van onderzoeksmateriaal tot memes, dat kanalles opslaan op uw Evernote-account met slechts een paar klikken.

Met deze extensie kunt u dat ook doen maak screenshots. Het beste van deze extensie is dat u hiermee slechts delen van een pagina kunt vastleggen. Bovendien kan het gemakkelijk de inhoud van webpagina’s selecteren, zoals Reddit Posts, Tweets, Blog Posts, enz.

Het beste deel over het opslaan van inhoud met de Web Clipper is dat je een opgeslagen kopie in je Evernote hebt, zelfs als / nadat de webpagina offline is gegaan.

Koppeling: https://chrome.google.com/webstore/detail/evernote-web-clipper/pioclpoplcdbaefihamjohnefbikjilc

Todoist

todoist chromen extensie

Todoist is een van de meeste populaire takenlijst-apps. Het biedt apps voor alle apparaten, inclusief Android, iOS, enz. Het bijhouden van een takenlijst in je hoofd zal je productiviteit alleen maar verlammen. Met de Todoist Chrome-extensie kunt u de hele dag productief blijven zonder uw taken te vergeten. De overzichtelijke interface maakt het gemakkelijk om al uw taken voor de dag in de gaten te houden.

Todoist is gemaakt met het oog op samenwerking. Dat kan gemakkelijk samenwerken met andere mensen die Todoist gebruiken voor de taken en projecten. Je kunt opmerkingen over taken achterlaten voor je klasgenoten.

Wat ik het leukst vind aan Todoist is dat het stelt u automatisch tijd en datum voor taken voor op basis van uw planning. Wanneer u een taak maakt, wordt er een datum voorgesteld als u op het kalenderpictogram naast de taaknaam klikt.

Om je workflow te verbeteren, kun je met Todoist je taken verdelen met projecten en labels. Je kunt er ook filters voor maken filter taken op basis van prioriteiten, projecten en aan wie ze zijn toegewezen. Todoist kan een minimale takenlijst zijn of een volwaardige productiviteitsmachine met tientallen functies zoals Herinneringen, herhaalde taken, filters, labels, en veel meer.

Koppeling: https://chrome.google.com/webstore/detail/todoist-to-do-list-and-ta/jldhpllghnbhlbpcmnajkpdmadaolakh

Dualless

dubbele Chrome-extensie

Dualless helpt jou werk met twee open ramen naast elkaar. Werken aan slechts één monitor kan vermoeiend zijn door al het schakelen tussen meerdere vensters. Als u geen twee monitoren kunt betalen, kunt u Dualless gebruiken om met slechts een paar klikken twee vensters naast elkaar te plaatsen.

Jij kan vensters naast elkaar slepen en neerzetten uzelf, maar met deze extensie kunt u dit met slechts een paar klikken doen. Dualless biedt veel verschillende lay-outvariaties om uit te kiezen. Het enige dat u hoeft te doen, is twee tabbladen selecteren die u wilt splitsen en op het pictogram van de extensie klikken om de indeling voor het splitsen van vensters te selecteren.

Koppeling: https://chrome.google.com/webstore/detail/dualless/bgdpkilkheacbboffppjgceiplijhfpd

Automatisch markeren

Chrome-extensie voor automatisch markeren

Automatisch markeren helpt u veel sneller online inhoud te lezen door automatisch de belangrijkste delen van de pagina markeren. Het is belachelijk nauwkeurig met de hoogtepunten meestal. Het kan u helpen uw leestijd te halveren.

In plaats van het hele artikel te lezen, kunt u na het installeren van de extensie op het pictogram Automatische markering in de menubalk klikken markeer passages in de inhoud die het belangrijkst zijn. De extensie markeert passages met een gele achtergrond. U kunt het kleurenschema van de gemarkeerde tekst bewerken vanaf de pagina met extensie-opties.

Koppeling: https://chrome.google.com/webstore/detail/auto-highlight/dnkdpcbijfnmekbkchfjapfneigjomhh

Kami-extensie

kami chromen extensie

Kami is een gratis extensie waarmee je dat kunt doen bewerk en annoteer PDF-documenten rechtstreeks in uw browser. Hiermee kunt u tekst aan documenten toevoegen of er zelfs op tekenen. Het werkt offline en wordt geleverd met tientallen gratis functies.

Je kunt documenten bewerken vanuit Google Drive of Google Classroom. Kami is gemaakt om samen te worden gebruikt door studenten en docenten. Het helpt je gemakkelijk samen te werken met je docenten en andere studenten.

Of je nu aantekeningen wilt maken in je aantekeningen om ze leesbaarder te maken of de beoordeling van je leraar over een opdracht wilt krijgen, Kami kan je daarbij helpen. Het biedt voor beide een soepele workflow annoteren van PDF-documenten en samenwerken over hen.

Koppeling: https://chrome.google.com/webstore/detail/kami-extension-pdf-and-do/ecnphlgnajanjnkcmbpancdjoidceilk

Nimbus

nimbus chromen extensie

Nimbus helpt jou maak screenshots en neem screencasts op van uw browser. Het staat je toe schermafbeeldingen van volledige pagina’s vastleggen en alleen geselecteerde gebieden vastleggen van de pagina. U kunt er ook aantekeningen in maken en uw schermafbeeldingen rechtstreeks in uw browser bewerken. U kunt ook uw watermerkbranding toevoegen aan al uw schermopnamen met slechts een paar klikken.

Het kan je helpen bewerk uw screenshots zonder uw browser te verlaten. Het staat je toe voeg watermerken, tekst en afbeeldingen in bovenop uw screenshots. U kunt ook delen van de afbeeldingen met slechts een paar klikken vervagen. Nimbus kan u helpen belangrijke informatie vast te leggen zoals deze op de pagina wordt weergegeven.

Koppeling: https://chrome.google.com/webstore/detail/nimbus-screenshot-screen/bpconcjcammlapcogcnnelfmaeghhagj

LastPass

Lastpass Chrome-extensie

LastPass is een van de beste wachtwoordmanagers die uw wachtwoorden veilig opslaat in de cloud en u veilige toegang geeft tot elke website waarop u zich aanmeldt vanaf elke computer en elk mobiel apparaat.

LastPass onthoudt al uw wachtwoorden voor u, dus u hoeft geen zwakke of gemakkelijk te onthouden wachtwoorden te kiezen. Het is meer dan alleen een wachtwoordbeheerder. Het kan niet alleen wachtwoorden opslaan, maar ook andere belangrijke informatie zoals uw creditcardgegevens en uw bankrekeninggegevens.

LastPass wordt geleverd met een gratis abonnement of u kunt upgraden naar premium-abonnementen vanaf slechts $ 3 per maand.

Koppeling: https://chrome.google.com/webstore/detail/lastpass-free-password-ma/hdokiejnpimakedhajhdlcegeplioahd

Hier kunt u door meer apps bladeren die zijn gericht op studenten en docenten, waaronder educatieve games, apps voor het leren van vreemde talen, rekenmachines en nog veel meer.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map