Hostinger ve Bluehost

Nyilem menyang sirah iki kanggo sirah mbandhingake Hostinger ve Bluehost kanggo ngerti luwih lengkap baba kontra lan kontra kasebut babagan fitur, kinerja, rega, lan liya-liyane – kanggo golek kanggo mbantu sampeyan milih ing antarane loro perusahaan web web kasebut.


Hostinger wis salatalık jen kan kan menehi layanan hosting web sing paling ayakkabılar. Rencanane murah nanging kuat. Kabeh rencana teka kabeh sumber daya şarkı dibutuhake kanggo mbukak situs web. Apa sampeyan nggoleki VPS uwe sawetara ruang hosting şarkı dituduhake, Hostinger wis dijamin karo spektrum layanan şarkı amba.

Bluehost minangka salah sawijining sawetara ev sahibi web şarkı resmi disaranake WordPress.org (pejabat WordPress situs). Alasan rekomendasi kasebut yaiku dhukungan lan skalabilitas sing akeh sing kasedhiya karo layanan. Sampeyan bisa tekan tim kasebut 7/24 liwat telpon utawa email gönder utawa obrolan langsung. Apa wae bisnis sing sampeyan lakoni, layanane bakal cocog karo situs sampeyan kaya sarung tangan.

Perbandingan Hostinger ve Bluehost

Ayo goleki sapa ev sahibi web sing luwih apik, Bluehost Türkiye Hostinger?

gesek tengen

Hostinger

Bluehost

Babagan:Hostinger yaiku perusahaan web web sing nawakake hosting web sing murah, tanpa kudu menehi kompromi kanggo fitur sing penting lan penting kayata kinerja, kacepetan lan keamanan.Bluehost nyedhiyakake layanan hosting nganggo bant genişliği sing ora ana watesan, hosting, lan akun email. Nduwe reputasi sing kuat, dhukungan pelanggan sing apik lan reregan saingan.
Da kuruldu:20041996
BBB Değerlendirmesi:Ora dijawabbir+
Alamet:Europos 32-4, 46326,
Kaunas, Litvanya
560 Timpanogos Pkwy Orem, UT 84097
Telefon numarası:Ora ana telpon(888) 401-4678
Alamat e-postası:[E-posta korumalı]Ora Didaftar
Jinis Dhukungan:Dhukungan Langsung, Sohbet, TiketDhukungan Telpon, Canlı, Sohbet, Tiket
Pusat Data / Lokasi Sunucusu:Lokasi sunucusu AS, Asya lan EropaProvo, Utah
Rega Saben Wulan:Saka $ 1.45 saben wulanSaban Wulan
Veri aktarımı sınırsız:yaya
Depolama Verileri Sınırsız:yaya
Sınırsız E-posta:yaya
Birden Fazla Alan Adı Barındırma:Ya (kajaba Rencana Starter)ya
Hosting Kontrol Paneli / Arayüzü:cPanelcPanel
Jaminan Çalışma Süresi Sunucusu:% 99,9 kesintisiz çalışma süresiOra Ana
Penjaminan Dhuwit Butan:30 gün30 gün
Darmabakti Barındırma kasedhiya:Ora, mung Paylaşılan, Cloud lan VPSya
Bonus & Ekstra:Sunucu SSD. Jaminan öğretmen bali 30 dina.Piranti Kiriman Mesin. 100 ABD Doları Klan İklan Google. Kredit Iklan Facebook $ 50. Kayıt Sarı Sayfalar Ücretsiz.
İyi: Web hosting şarkı paling murah.
Jeneng domain bedava, SSL sertifikası ücretsiz, BitNinja bedava, disk SSD şarkı spa watesan
Gawe serep situs saben dina lan saben minggu.
Wangsul dhuwit 30-dina.
Macem-macem Rencana Barındırma: Bluehost nawakake bareng, VPS, darmabakti lan hosting awan uga pilihan kaya ngatur WordPress hosting, menehi fleksibilitas kanthi gampang menehi ukuran situs sampeyan kanthi kabutuhan hosting şarkı sampeyan ganti.
Dhukungan 24/7: Saliyane sawetara sumber daya bantuan pribadi sing paling apik kanggo ev sahibi apa wae, Bluehost nduwe tentara sing ahli ahli akting kanthi cepet siap mbantu sampeyan 24/7 liwat tiket dhukungan, hotline, utawa obrolan langsung.
Kebijakan Bayaran Balik sing Apik: Bluehost bakal menehi mbalekaken lengkap yen sampeyan mbatalake sajrone 30 dina, lan mbayari yeniden pro yen sampeyan mbatalake ngluwihi wektu kasebut.
Kötü: Ora ana dhukungan telpon
Ora saben rencana dilengkapi layanan migrasi situs gratis.
Ora Jaminan Çalışma süresi: Bluehost ora menehi ganti rugi kanggo wektu sing saya suwe saya suwe saya suwe lan ora dingerteni.
Yuran Migrasi Situs web: Ora kaya sawetara pesaing kasebut, Bluehost ngilizce biaya tambahan yen sampeyan pengin pindhah situs web orcPanel sing wis ana.
Özet:Hostinger (nliti) nawakake layanan hosting web şarkı bermutu kanggo loro pamula lan webmaster liyane. Rencana hosting web kasedhiya kanthi rega sing mura tanpa kompromi ing fitur situs web kayata kinerja, kacepetan lan keamanan.Bluehost (delengen kene) uga dikenal kanggo solusi pangayoman sumber özel kanggo nyipta pangguna şarkı dituduhake pangguna saka pangguna pangguna liyane şarkı padha ing sunucu şarkı padha. Etiketler ve resimler bisa nginstal aplikasi kanthi nggunakake SimpleScripts 1 klik. Uga kasedhiya VPS lan Hosting khusus.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map