Ez a fej-fej megadja az összes legfontosabb különbséget a jelenleg elérhető két legnépszerűbb weboldal-készítő között.


Azt hiszem, elfogadni fogja, ha azt mondom:

A weboldal kezdőként történő felépítése nagyon nehéz!

Hol kezdsz még? Szüksége van kódolási ismeretekre? Tudja, hogyan állítson be webtárhelyet, SSL tanúsítványokat vagy telepítse a CMS-t? Milyen költségek vannak? Mennyi időbe telik?

Ez valószínűleg néhány olyan nehéz kérdés, amely tartja távol az álmai webhelyétől.

A jó hír az, hogy van megoldás.

A weboldal készítői hihetetlenül egyszerűen elkészíthetik vállalkozása számára a tökéletes weboldalt mint például a Wix és a Squarespace.

A közönség számára a weboldalkészítő egy eszköz (program, szoftver stb.), Amely segít webhelyek létrehozásában vizuálisan kód írása nélkül vagy bármit le kell töltenie / telepítenie.

Ebben Wix vs négyzet tér összehasonlítása utána két legjobb weboldal-készítőt kölcsönözek egymásnak.

WixSquarespace
csúsztassa jobbrawixSquarespace
összefoglalásSzemély szerint azt javaslom, hogy a Squarespace a Wix felett legyen, de egyikükben sem fogsz csalódni – mert mindkettő kiváló webhely-készítő. A legnagyobb különbség a szerkesztő, és ha jobban szereti a strukturált vagy nem strukturált drag and drop szerkesztőt.
Főbb jellemzőiÁr: 13–49 USD havonta
Szerkesztő: Nem strukturált drag and drop. Az elemeket az oldal bármely pontjára húzhatja és ledobhatja.
Témák / sablonok: 500+
Ingyenes domain & SSL: Igen
Ingyenes terv: Igen
Ár: 12 – 46 dollár havonta
Szerkesztő: Strukturált drag and drop. Az elemeket rögzített struktúrában húzza és dobja az oldalra.
Témák / sablonok: 80+
Ingyenes domain & SSL: Igen
Ingyenes terv: Nem (csak ingyenes próbaverzió)
Egyszerű használat⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐ ��
Tervezés & elrendezések⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐ ��
Alkalmazások & Kiegészítői⭐⭐⭐⭐⭐ ��⭐⭐⭐⭐⭐
SEO & értékesítés⭐⭐⭐⭐⭐ ��⭐⭐⭐⭐⭐ ��
E-kereskedelem⭐⭐⭐⭐⭐ ��⭐⭐⭐⭐⭐ ��
Blogolás⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐ ��
A pénz értéke⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐ ��

De mielőtt a Wix vs Squarespace összehasonlításba kezdenénk, először néhány tényt:

A BuiltWith szerint a Wix a legnépszerűbb weboldal-készítő, irányító A piaci részesedés 38% -a.

weboldal-készítő használati statisztikák

A négyzettér a második legnépszerűbb, tápláló 19% olyan webhelyek száma, amelyek egyszerű webhely-készítőt használnak. A Wix és a Squarespace együttesen irányítják a piaci részesedés 57% -át.

Függetlenül attól, hogy a BuiltWith, a Statista.com vagy bármely más oldal adatait megtalálja, a Wix mindig a tetején jelenik meg, amelyet a Squarespace követ a Weebly-vel és mások, akik a hátsó oldalát mutatják be..

A Google Trends szerint 2004 óta a weboldal-készítők iránti érdeklődés folyamatosan növekszik, amint azt az alábbi szép ábra szemlélteti.

wix vs négyzet összehasonlítási trendek

Nyilvánvaló, hogy a weboldalépítők sehova nem mennek. Valójában a kezdők és a tapasztalt felhasználók támaszpontjává válnak. De én eltávozom.

Célom, hogy segítsen Önnek kiválasztani a webhelyére a tökéletes weboldalkészítőt. Függetlenül attól, hogy a Wix-t vagy a Squarespace-t választja, ez teljesen rajtad múlik.

További beavatkozás nélkül kezdjük el, mivel sok mindent le kell fedni.

Mik a Wix és a Squarespace?

wix vs négyzet alakú áttekintés

A Wix és a Squarespace a két legnépszerűbb weboldal-készítő. Mindkét eszköz segít weboldal létrehozásában kódolási ismeretek nélkül.

Hogyan?

Szállítanak drag and drop vizuális oldal készítők amelyek olyan egyszerű weboldal felépítését teszik lehetővé, mint A, B, C.

Ezenkívül a weboldal készítői eltávolítják a weboldal létrehozásának technikai aspektusait. 

Más szavakkal: egy weboldal-készítő kezdőbarát módszert kínál a hatékony webhelyek létrehozásához, anélkül hogy aggódna a hard tech dolgok miatt..

Ha például a WordPress használatát választja, beállítania kell a webtárhelyet, telepítenie kell a CMS-t, az SSL-tanúsítványokat, és gondoskodnia kell sok adminisztratív feladatról..

Ezek a feladatok nagy kihívást jelentenek, főleg ha nem vagy hozzáértő. A Wix és a Squarespace srácai gondoskodnak a tech dolgokról, így összpontosíthat a fontos dolgokra; a vállalkozás felépítése.

Fizetett tervért weboldal készítő, webtárhely, SSL tanúsítványok, domainek, támogatás és így tovább egy csomagban. Mint ilyen, a weboldalkészítők a tökéletes eszközök a webhelyek gyors telepítéséhez.

És sokoldalúak is, mivel gyorsan elkészíthet egyszerű blogokat, üzleteket és sok más weboldalt.

Most, hogy tudjuk, mire dolgozunk, lépjünk tovább a következő részre.

A következő részekben összehasonlítom a Squarespace és a Wix alkalmazásokat a könnyű használat, a tervezési lehetőségek, a marketing, az e-kereskedelem, a harmadik felek integrációi, a blogkészítési lehetőségek és az árak szempontjából..

Egyszerű használat

Magától értetődik, hogy a weboldal-készítőnek, amelyet végül választ, könnyen használhatónak kell lennie. Van egy tanulási görbe, persze, de a Wix és a Squarespace egyaránt hihetetlenül egyszerűen használható, és azonnal működni fog,.

Kezdetben bármelyik szolgáltatásra feliratkozás egyszerű. Csak annyit kell tennie, hogy hozzon létre egy fiókot, és kezdje el felépíteni webhelyét. Mindkettő nagyjából egyértelmű a szótól.

A Wix és a Squarespace intuitív drag-and-drop vizuális oldalkészítőkkel járnak, amelyek segítenek egy weboldal felépítésében izzadás nélkül. Igen, teljes a Undo gomb arra az esetre, ha összezavarod.

A munkafolyamat mindössze az elemek kiválasztása, húzása és dobása a helyére, és van egy weboldala. Ennél nem lehet könnyebb.

Ugyanakkor nagy különbség van a kettő között. Az oldal szerkesztők!

Kezdjük a Wix Editorral.

Wix oldal szerkesztő

A Wix inkább egy üres vászon, azaz az elemeket bárhová húzhatja és dobhatja. Teljes szabadságot élvezhet álmai weboldalának felépítéséhez.

A Wix egyetlen korlátozása a képzelet. Az ilyen kreatív szabadság teszi a Wix-t tökéletesen a kreatív tervezők számára, akik könnyen tudják megmondani, amikor hibát követtek el.

Ugyanakkor lenyűgöző lehet a tökéletes zöldhorn számára, aki még soha nem készített weboldalt.

A probléma megoldására Wix elkészítette a Wix ADI-t (Mesterséges tervezési intelligencia), egy mesés eszközt, amely fontos tervezési döntéseket hoz az Ön számára.

Csak válaszoljon néhány kérdést, és a Wix ADI létrehoz egy weboldalt, amelyet kitölthet a tartalmával.

Négyzet alakú oldalszerkesztő

négyzet alakú oldal készítő

A Squarespace viszont nem engedi, hogy az elemeket bárhová elhelyezzék. Olyan előre megtervezett elrendezésekkel dolgozik, amelyek nem engedik, hogy az elemeket bárhová húzza és dobja. Más szavakkal, minden elemhez van rögzített régió.

Egy ilyen megközelítés a terveket és az elrendezéseket ellenőrzés alatt tartja, mivel nincs szabadsága mindenféle félelmetes hibát elkövetni. Előre elkészített elrendezése van, amelyet kitölthet tartalmával anélkül, hogy összezavarná az általános dizájnt.

Éppen ezért a Squarespace tökéletes kezdőknek, akik professzionális megjelenésű weboldalt akarnak anélkül, hogy gondot okozna a hibák kijavítása, például a szegélyek igazítása stb..

Csak testreszabhatja a sablont a tartalmával, és máris jól megy. Ez azt is jelenti, hogy a Squarespace nagyszerű lehetőséget kínál webhelyének gyors megtervezésére.

Nyertes:

Squarespace

Javaslom a Squarespace használatát a könnyebb használat érdekében. Ne érts félj, bár mindkettőt nagyon könnyű használni, de a Squarespace intuitív és az útjától távol marad.

A Wix viszont millió és egy funkcióval érkezik, amely tökéletes a kreatív tervezők számára, de nem feltétlenül várja az újszülöttket.

A négyzetben nincs a rendetlenség; Csak szerkessze a sablont, és máris jó vagy. A Wix oldalkészítő nagyobb rugalmasságot kínál Önnek a tervezés során, de ez nem jelenti azt, hogy könnyebben használható kezdőknek.

Design, elrendezés & sablonok

Ön nyilvánvalóan nem akarja, hogy webhelye úgy néz ki, mint minden más odakint lévő webhely. Ki akarja állni, és most meg akarja.

Szeretem a változatosságot, és te is, ami azt jelenti – ehhez a szakaszhoz – azt a weboldal-készítőt választjuk, amely több tervezési és elrendezési lehetőséget kínál.

A Wix és a Squarespace egyaránt széles körű felsorolást kínál Önnek a tervezési és elrendezési lehetőségekről. Más szavakkal, soha nem hiányzik azon lehetőségei közül, amelyekre figyelemre méltó webhely felépítéséhez szüksége van.

Wix Több mint 500 kész és nagymértékben testreszabható sablont kínál Önnek, amely bármilyen üzleti célra tökéletes. Sajnos nem minden sablon mobilbarát vagy érzékeny.

Wix sablonok

A Wix azonban külön szerkesztőt kínál Önnek webhelyének mobil verziójának elkészítéséhez. Nem tudok rólad, de ez valóban ügynök-megszakító.

Ezen kívül, ha egyszer megválaszt egy sablont a Wix-ban, akkor megragad vele. Ha megváltoztatja a sablont, akkor a webhelyet a semmiből kell készítenie. Tök gáz.

Ennek ellenére a Wix rengeteg különböző tervezési és elrendezési lehetőséget kínál. Több szöveges lehetőséget kínál, vektorgrafikát, galériákat, menüket, képeket, gombokat, rácsokat, listákat, közösségi médiát és még sok minden mást kínál. Lényegében van lehetőség bármire, amire szüksége van.

Mindegyik elemet könnyen felveheti a webhelyére, és széles körben testreszabhatja a Wix Editor segítségével. Mivel a Wix egy szabad formátumú szerkesztővel rendelkezik, minden elemet bárhová elhelyezheti.

Négyzet alakú sablonok

Squarespace, másrészt a tervezést másképp kezeli. A weboldal készítője több mint 60 sablont és az elemek széles skáláját kínálja Önnek, úgynevezett Tartalom Blokkok.

Az összes sablon teljesen reagál a get-go-tól, vagyis később nem kell saját kezűleg csinálnia. Ráadásul a tartalomblokkok átgondolt és teljes funkcionalitásúak, lehetővé téve a webhely blokkonkénti összeállítását.

Minden egyes tartalomblokk rengeteg lehetőséget kínál a színek, a betűkészlet, az elrendezés és egyebek számára. Az egyes tartalomblokkok egyszerűen módosíthatók egy teljesen új kialakítás létrehozásához.

Míg a Wix lehetővé teszi sablonok elkészítését és teljes testreszabását, a Squarespace lehetővé teszi mély moduláris változtatások elvégzését elemenként.

Más szavakkal, a Wix elég rugalmas, amely lehetővé teszi, hogy új témát készítsen a semmiből, amit nem tehet a Squarespace.

Ugyanakkor a Squarespace lehetővé teszi, hogy webhelye kattintással testreszabható legyen, köszönhetően a webes tervezés keretstílusú megközelítésének..

Nyertes:

Squarespace

A Squarespace a félreérthetetlen nyertes a tervezési és elrendezési lehetőségeknél. Lehet, hogy a Wix-nek több sablonja van, de ha a minőség meghaladja a mennyiséget, akkor a Squarespace hazaviszi a trófeát.

A Wix sokféle rugalmasságot kínál a sablon testreszabásához, amíg el nem dobja. Ha módosítani kívánja a sablont, akkor a webhelyet a semmiből kell létrehoznia.

A Squarespace nem kínál sok drag-and-drop funkciót, ám a sablonokat könnyen megváltoztathatja anélkül, hogy webhelyét az alapoktól kezdve újra kellene felépíteni. A sablonok teljes mértékben reagálnak a denevérről, ami plusz plusz.

Harmadik fél alkalmazások & AddOnok

A nagyszerű webhely nem csupán a nagyszerű esztétika. A sikeres weboldal futtatásához minden eszközre van szüksége. A legtöbb weboldalépítő alapértelmezés szerint sok alapvető funkciót kínál Önnek.

Ha kimerítette az alapvető szolgáltatásokat és több energiára van szüksége, akkor harmadik fél alkalmazásaihoz fordul.

A Wix alkalmazás piacaWix App Market

Most nem hazudok; A Wix nagyobb piactérrel rendelkezik, mint a Squarespace. Mint 17-szer nagyobb.

Mindenféle ingyenes és prémium alkalmazást kap, amely sokféle módon kiterjeszti a Wix webhelyét. Például könnyedén felveheti a Facebook csevegőt, növeli a forgalmat, eseményeket hozhat létre, e-maileket gyűjthet és még sok minden mást.

Így van, a Wix alkalmazáspiac több mint 235 alkalmazást kínál Önnek.

Másrészt a Squarespace piactér egy tucat kiterjesztést kínál Önnek az írás idején.

Squarespace App Market

Van néhány alkalmazás a szállításhoz, az adókhoz, az igény szerinti nyomtatáshoz, a készletkezeléshez és a rendeléskövetéshez.

Ha további Squarespace kiegészítőkre van szüksége, elegendő a Google gyors keresése. Mindig neves fejlesztőktől származó alkalmazásokat keressen.

A Squarespace azonban rendelkezik néhány nagyszerű beépítési lehetőséggel, amelyek pótolják a harmadik fél által készített alkalmazások hiányát. Például a Squarespace beépített Instagram galériákkal érkezik, amelyhez alkalmazás szükséges Wix-ben.

Más beépített integrációk között szerepel többek között audio / video beágyazások, térképek, Google AMP, Disqus Comments és Google Fonts.

Nyertes:

Wix

Wix felülmúlja a Squarespace-t a kiegészítők osztályán, hatalmas alkalmazáslistával. Ugyanakkor a harmadik féltől származó kiegészítők és alkalmazások, amelyeket végül használ, teljes mértékben az Ön igényeitől és preferenciáitól függenek.

A Wix több alkalmazást kínál, mint a Squarespace, de ez utóbbi olyan beépített integrációval rendelkezik, amelyek majdnem pótolják a harmadik fél által készített alkalmazások hiányát..

SEO & értékesítés

A webhelytulajdonosok és marketingszakemberek sok időt és pénzt költenek releváns forgalom generálására, mivel ez minden webhely életévé. Forgalom nélkül az Ön weboldala olyan jó, mint halott.

Ennek ellenére mit kínál a Wix és a Squarespace a SEO és a marketing szempontjából? Nos, mindkét weboldal készítője biztosítja az összes szükséges marketing eszközt.

Akár a Wix, akár a Squarespace választja, e-mail marketing, Google Ads, Google Analytics, MailChimp integráció, logó készítő, Facebook hirdetések és társadalmi megosztás kapható a dobozból.

Ezenkívül sok harmadik féltől származó marketing alkalmazás áll rendelkezésére. Például, minden weboldal-készítő lehetővé teszi az e-mail marketing szolgáltatókkal, például a MailChimp-rel történő integrációt.

Ezen felül minden platform megfelelő SEO lehetőségeket kínál Önnek webhelyének optimalizálására a keresőmotorok számára. Hozzáadhat metaleírásokat, SEO címeket és így tovább.

A SEO és a marketing szempontjából elegendő lehetősége van arra, hogy elfoglaljon. Mindkét weboldal készítő SEO-barát, lehetővé téve a szerves forgalom növelését webhelyére.

Nyertes:

Bekötött

Tekintettel arra, hogy SEO és marketing kampányai sikere közvetlenül arányos az Ön által elvégzett munkával, nehéz eldönteni a győztest. Ezenkívül mind a Wix, mind a Squarespace minden szükséges eszközt felkínál a sikeres marketing kampányok elindításához.

Ha figyelembe vesszük az egyes eszközökben elérhető marketing-alkalmazások számát, a Wix viseli a napot. A Squarespace mennyiségi szempontból semmit nem tartalmaz a Wix-en. Ennek ellenére a marketing nem csupán a rendelkezésére álló eszközökről szól, hanem arról, hogy miként használja az Ön rendelkezésére álló eszközöket.

Nem ért egyet??

E-kereskedelmi szolgáltatások

Ha kíváncsi, hogy eladhat-e Wix-en vagy a Squarespace-en, akkor imádni fogja ezt a részt. Azonban a dobozból minden weboldal-készítő rengeteg e-kereskedelmi funkciót kínál.

Akár a Wix, akár a Squarespace mellett megy, minden lehetősége van mindenféle webáruház felépítésére – kicsi és nagy.

Mindkettő robusztus e-kereskedelmi lehetőségeket kínál, például több fizetési átjárót, automatikus adókat, levelezőlistákat, digitális eladást & fizikai termékek, szállítás, készletkezelés és előfizetések többek között.

Ráadásul számos harmadik féltől származó alkalmazás segítségével bővítheti online áruházát egyedülálló módon. Például eladhat a közösségi médiában és visszaszerezheti az elhagyott kocsikat, mint egy főnök.

Az online áruház felállítása a Wix vagy a Squarespace használatával a negyedik osztályosok dolga. Egyáltalán nem kell kódolási készségre. Válasszon elrendezést, testreszabhatja stílusait és importálja termékeit.
Ne feledje, hogy rendelkeznie kell egy üzleti tervvel, amelyet a Wix és a Squarespace webhelyen történő értékesítéshez szükséges.

Nyertes:

Bekötött

Az e-kereskedelem jellemzői tekintetében döntetlen van. Mindkét weboldal-készítő az összes olyan szolgáltatást nyújtja, amelyre szükség van egy e-kereskedelmi webhely profi működtetéséhez. Minden lehetősége van, hogy egyszerűsített vásárlási élményt biztosítson a megrendeléstől a szállításig és azon túl is.

Blogolási képességek

Szeretem a blogolást, ezért állandóan azon dolgokat keresek, amelyek megkönnyítik a tartalom közzétételét és kezelését. Ha egy eszköz megnehezíti a blog futtatását, nem érzem hozzá egy 10 láb hosszú pólusú.

A tartalom készítői számára imádni fogja azt a tényt, hogy a Wix és a Squarespace ragyogó blogolási lehetőségekkel rendelkezik.

A Wix-ben és a Squarespace-ben hozzászólások létrehozása egyszerű. Nem gondolom, hogy bármilyen probléma merülne fel. Mindkét weboldal-készítő intuitív utószerkesztőket kínál, amelyek tipikus lehetőségekkel rendelkeznek.

Könnyedén mentheti a tervezeteket, ütemezheti a hozzászólásokat, kategóriákat adhat hozzá, több szerzőt kinevezhet, képeket beszúrhat, és általában elkészítheti a hozzászólásokat.

Mindkét eszköz segít a hozzászólások létrehozásában és szerkesztésében, miközben alaposan megvizsgálja, hogyan jelenik meg a bejegyzés az olvasók számára. Ha van valami mondani, akkor a Wix és a Squarespace gondoskodik arról, hogy a hangod hallható legyen.

Nyertes:

Squarespace

A Squarespace jobb blogkészítési lehetőségeket kínál Önnek, mint a Wix. Noha mindkettő nagyszerű blogrendszereket tartalmaz, a Squarespace fejlettebb funkciókat kínál, mint a Wix.

Ráadásul a Squarespace blog funkciói épülnek fel, de a Wix blog egy alkalmazástól függ, amely az igazán hatékony blog funkciókkal rendelkezik..

tervek & Árazás

A szolgáltatások teljes skálájával valószínűleg azon tűnődsz, vajon mennyibe kerül egy weboldal létrehozása a Wix vagy a Squarespace használatával. Minden eszköz különféle árazási csomagokat kínál Önnek a különböző költségvetésekhez és igényekhez.

Először a Wix ingyenes tervet kínál Önnek, amely lehetővé teszi a vizek tesztelését. A Squarespace viszont ingyenes próbaverzióval rendelkezik, amely két hét alatt lejár.

A webhelyén történő eladáshoz azonban prémium tervre van szüksége, akár a Wix, akár a Squarespace felülettel jár.

Wix négy személyes tervet kínál Önnek, amely tökéletes portfóliókhoz és más egyszerű webhelyekhez.

wix árképzés

Az Korlátlan A havi 12,50 dollárba eső terv a legtökéletesebb csomag szabadúszók és vállalkozók számára. Havonta mindössze 4,50 dollárral lehet bejutni az ajtón, de alapvető funkciókat és Wix-hirdetéseket kaphat az erőfeszítései érdekében.

Ha több energiára van szüksége egy teljes értékű e-kereskedelmi webhelyhez, a Wix három üzleti tervet kínál Önnek.

wix árképzési üzleti webhely

Az itt választott terv teljes mértékben a költségvetésétől és az igényeitől függ. Mindig azt javaslom, hogy válasszon egy olyan tervet, amely megfelel az üzleti igényeinek.

Ha azonban nehéz választani, akkor tavasszal indulhat Business Unlimited, a három legnépszerűbb terv, mindössze havonta 25 dollárért.

Squarespace, másrészt négy árszabási tervet kínál Önnek, az alább látható módon.

Önnek $ 16 / hó van Személyes az egyszerű webhelyekhez megfelelő terv. Az elektronikus áruház működtetéséhez és a fizetések elfogadásához a másik három terv egyikére van szüksége.

Választhat a Üzleti terv, amely visszatérít havonta 26 dollárt, Alapvető kereskedelem terv 30 USD / hó, vagy a Haladó kereskedelem, ami 46 dollárba kerül havonta. Ismét keressen egy tervet, amely megfelel a költségvetésnek és az üzleti igényeknek.

A legjobb ár-érték arány:

Squarespace

A Squarespace nyer egy egyszerűbb, minden költségvetéshez tökéletes árstruktúrának köszönhetően. A Wix ezzel szemben akár hét árképzési tervet kínál Önnek, ami bonyolult, különösen mivel a Wix felhasználóknak gyakrabban kell frissíteniük, mint a Squarespace-en..

Előnyök & Hátrányok

Szinte mindent lefedtem a Wix vs Squarespace összehasonlító bejegyzésünkben. Most fedezzük fel az egyes platformok előnyeit és hátrányait, így végül eldöntheti, hogy melyikkel hozzon létre egy weboldalt.

Wix Pros

 • Szabad formájú vizuális oldalkészítő, amely teljes körű tervezési irányítást kínál Önnek
 • Van egy ingyenes terv, amely tökéletes a vizek teszteléséhez
 • Hatalmas alkalmazás-piac
 • Rengeteg tervezési lehetőség
 • Próbálja ki ingyen a Wix-et

Wix Cons

 • Bonyolult árképzési struktúra
 • Az alapdíjcsomag hirdetésekkel együtt
 • A túl sok tervezési lehetőség elsöprő lehet a kezdők számára
 • Van egy tanulási görbe a dolgok lefagyásához
 • A sablon megváltoztatása a webhely újbóli felépítését jelenti

Squarespace pluszok

 • A keret stílusú megközelítése megkönnyíti a használatát
 • Egyszerű árképzési struktúra
 • Előre tervezett elrendezések, tökéletesen alkalmazhatók kezdőknek, akik kattintással szeretnének weboldalt elindítani
 • Kiváló blogolási lehetőségek
 • Nincs hirdetés semmilyen prémium tervben
 • próbáld ki a Squarespace-t ingyen

Négyzetűr Hátrányok

 • Korlátozott számú sablon
 • Kis számú harmadik féltől származó alkalmazás
 • Fizetnie kell a webhely közzétételéért

Gyakran Ismételt Kérdések

Mik a Wix és a Squarespace?

A Wix és a Squarespace olyan felhőalapú webhely-készítő eszközök, amelyek azoknak szólnak, akik szeretnének egy weboldalt vizuálisan létrehozni a drag and drop használatával, kódírás nélkül.

Melyik a jobb, a Wix vagy a Squarespace?

A négyzetterület jobb, mint a Wix, de egyikükben sem fog csalódni, mert mindkettő kiváló webhely-készítő. A legnagyobb különbség a szerkesztő, és ha jobban szereti a strukturált (korlátozott) vagy a nem strukturált (üres vászon) drag-and-drop szerkesztőt.

A Wix és a Squarespace ingyenes tervvel készül?

A Wix ingyenes tervet kínál, de korlátozásokkal és hirdetésekkel jár. A Wix fizetett tervei mindössze havonta 13 dolláron kezdődnek. A Squarespace nem kínál ingyenes tervet, csak egy kéthetes ingyenes próbaverziót. A Squarespace tervei mindössze havonta 12 dollárra indulnak.

Wix vs négyzet: Összegzés

wix vs négyzet

Ajánlom a Squarespace helyet a Wix felett de egyik sem a webhely-készítővel nem hibázhat. Mindkét oldal építője végül egy kis tanulási görbével rendelkezik a kettő közötti különbség a személyes preferenciáról szól melyik szerkesztőt használja a legkényelmesebben.

A Wix rengeteg testreszabási lehetőséget kínálés nagyfokú irányítás, szinte a pontig, ahol akár a saját témáját is megtervezheti.

Squarespace, másrészt sok inkább ellenőrzés (és kevesebb választás). Kínáltak olyan kidolgozott és jól megtervezett alapértelmezéseket, amelyeket változtatások nélkül magabiztosan használhat.

Ingyenes próbaverziók állnak rendelkezésre mind a Wix, mind a Squarespace számára. Próbáld ki ingyen a Wix-et, és ingyen próbáld ki a Squarespace-t.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me