Toptal áttekintés

Toptal lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy csak a legjobb szabadúszókat alkalmazzák az átvizsgált tehetségek globális hálózatából. Ez Toptal felülvizsgálat közelebbről megvizsgálja, amit kínálnak, hogy segítsen eldönteni, hogy ez a megfelelő szabadúszó piac a vállalkozás számára.


Toptal áttekintés összefoglalása (kulcspontok)

információ ikonra Ról ről
Toptal csak akkor hagyja, hogy a legjobb szabadúszók csatlakozzanak a platformjukhoz, tehát ha a top 3% A világ szabadúszók közül ez a hely, ahol fel lehet őket bérelni.
dollár ikonra Költség
A Toptal szabadúszó felvételének költsége a szerep típusától függ, de számíthat arra, hogy fizet 60 – 200 dollár + óránként ().
happyface ikonra Előnyök
A Toptal büszkélkedhet a 95% -os próba-bérleti siker arány, val vel 0 dollár toborzási díj a globális szabadúszó talentpool 3% -ának. Fogsz kapni bemutatása a jelölteknek a feliratkozástól számított 24 órán belül, és az ügyfelek 90% -a felveszi a Toptal első jelöltjét.
sadface ikonra Hátrányok
Ha csak kisebb projektekre van szüksége segítségre, vagy ha folyamatban van szűkös költségvetés és csak engedheti meg magának tapasztalatlan és olcsó szabadúszó – akkor a Toptal nem az Ön szabadúszó piaca.
ítélet ikonra Ítélet
A Toptal szigorú szűrési folyamata a tehetség szempontjából garantál, hogy csak a legjobb szabadúszókat fogja felvenni amelyek ellenőrzött, megbízhatóak és szakemberek a tervezés, fejlesztés, pénzügy, valamint a projekt- és termékmenedzsment területén.

cselekvésre ösztönzés
Ugorj: – – – – – – – –

A teljes munkaidőben foglalkoztatott alkalmazottak felvétele nem mindig a legjobb megoldás, különösen akkor, ha csak valakit kell felvennie egy rövid távú projekt végrehajtására. A szabadúszók azoknak a projekttípusoknak a legalkalmasabbak, ahol szakértőre van szükség, de nem akarják / nem kell teljes munkaidőben felvenni őket..

Bár vannak több száz szabadúszó piac található odakint, ezen a platformon a szabadúszó többsége nem szakértő. Ahhoz, hogy megbízható szabadúszóként dolgozzon, és több és összetett projektekkel is együtt dolgozhat, fel kell vennie néhány szabadúszó alkalmazottat, mielőtt megtalálja azt, amely tökéletesen megfelel az Ön igényeinek. Még akkor is elveszítheti őket, ha úgy döntenek, hogy megemelik kamatlábaikat, megszűnnek az üzletből, vagy egyszerűen eltűnnek.

Toptal jön ide. Az ő platformjuk segít bérelje fel a világ legjobb 3% -át szabadúszóként több mint 100 országból, és legtöbbjük Amerikában és Európában található.

a topik első három százaléka

Amikor a Toptal-lal dolgozik, megteheti könnyen megtalálja a szakértő szabadúszó alkalmazottat az első kipróbáláshoz, mivel az összes szabadúszó is van megvizsgálták és interjút készítettek mielőtt engedélyezték őket a peronon. És biztonságos kezekben vagy mert a Toptal olyan cégekkel működik együtt, mint az Airbnb, a Hewlett Packard, a Zendesk, a Motorola, a Bridgestone, a Shopify és még sokan mások.

Bérelje fel a projekt szabadúszóinak 3% -át – 0 dolláros toborzási díj és 2 hetes nulla kockázatú ingyenes próbaverzió!

Mi a Toptal.com?

toptál felülvizsgálat

A Toptal szabadúszó piac hasonló a kedvelthez Odesk. Amit a Toptal megkülönbözteti a többi piactól, az az, hogy hozzáférést biztosít a legjobb a legjobb szabadúszók közül a világ minden tájáról. Más szabadúszó hálózatoktól / piacoktól eltérően, a Toptal állatorvosok és interjúk szabadúszók számára és csak olyan szakértőket fogad be, akik bizonyítani tudják magukat.

A Toptal az Ön partnere, amely segít befejezni az összes projektet. Akár szüksége van valakire az új iPhone alkalmazás felhasználói felületének vagy a komplex webszerver alkalmazásának hátterének megtervezéséhez, a Toptal can segít megtalálni egy szakértőt, aki elvégezheti a munkát. Hálózatába projektmenedzserek, termékmenedzserek, pénzügyi szakértők, tervezők és fejlesztők tartoznak.

toptal tehetségBéreljen világszínvonalú tehetségeket, például iOS fejlesztők, front-end fejlesztők, UX tervezők, UI tervezők, pénzügyi szakértők, digitális projektmenedzserek, termékmenedzserek

Bérelje fel a projekt szabadúszóinak 3% -át – 0 dolláros toborzási díj és 2 hetes nulla kockázatú ingyenes próbaverzió!

Hogyan működik a Toptal?

Más szabadúszó piacoktól eltérően, A Toptal csapata személyesen segít megtalálni az Ön üzleti igényeinek legjobban megfelelő szabadúszót. A Toptal csak a világ legjobb szabadúszóinak legjobbjait engedheti meg, hogy hetekig tartó szigorú interjú után csatlakozzanak platformjukhoz. Az ezen a platformon elérhető szabadúszó tehetségek minősége különbözik legnagyobb mértékben.

felvételi folyamat

Amikor feliratkozik, meg kell töltsön ki egy egyszerű felmérést, ami kevesebb, mint két perc. Ez segít a Toptal-nak jobban megérteni a projekt igényeit. Ha feliratkozik, akkor az is lesz kinevezett szakértőt aki jobban kapcsolatba lép veled megérteni a projekt követelményeit. Ez a lépés segít a Toptal csapatának megérteni, milyen nagy és összetett lesz a projekted.

A Toptal csapat ezután talál egy szabadúszót, aki megfelel az Ön igényeinek. Fogsz kapni bemutatása a jelölteknek a feliratkozástól számított 24 órán belül, és a vállalatok 90% -a felveszi a Toptal első jelöltjét.

A szűrési folyamat

Ami különbözteti meg a Toptal-t a többi szabadúszó piactól szigorú szűrési folyamat melyik csak az összes jelentkező 3% -át fogadja el. Az erőteljes szűrés és interjúk mögött az, hogy eltávolítják az alacsony minőségű szabadúszókat, akiknek nincs elég tapasztalata.

Toptal a a szűrési folyamat 5 lépésből áll és csak tapasztalt és szakértő szabadúszó, aki komolyan veszi munkáját, sikeresen befejezi azt.

toptális szűrési folyamat

Az első lépés a folyamat lényege a kommunikációs készségek és a személyiség tesztelése. A kérelmezőnek képesnek kell lennie arra, hogy rendkívül jól kommunikáljon angolul. Vizsgálják azt is, hogy a kérelmező valóban szenvedélyes-e és teljes mértékben részt vesz-e az elvégzett munkában.

A pályázóknak csak 26,4% -a halad előre ezen a lépésben.

Az második lépés egy mélyreható készségek áttekintése kiküszöböli az alacsony minőségű szabadúszókat, akik a kivitelezésük során nem különösek. Ez a lépés teszteli a kérelmező problémamegoldó képességét és intelligenciáját. A jelentkezőnek különféle feladatokat kell elvégeznie képességeinek bizonyítása érdekében.

A jelentkezők mindössze 7,4% -a halad előre ezen a lépésben.

Az harmadik lépés az élő vetítés, ahol a pályázó lesz átvizsgálta egy szakértő. Ez a lépés inkább hasonlít egy-egy interjúhoz a kérelmező elsődleges szakterületének szakértőjével.

A pályázóknak csak 3,6% -a tette meg ezt a lépést.

Ez negyedik lépés kinevezi a kérelmezőt a egy tesztprojekt amely utánozza a valós forgatókönyveket és teszteli képességét a valós problémák megoldására. A pályázóknak csak 3,2% -a tette meg ezt a lépést.

Az utolsó lépés egy a folyamatos kiválóság tesztje. A Toptal nem veszi könnyedén az alacsony minőségű munkát és a rossz kommunikációt. Ez a lépés biztosítja, hogy a legjobb szabadúszók közül csak a legjobb maradjon a hálózaton.

A jelentkezők mindössze 3,0% -a halad előre ezen a lépéssel és szabadúszóvá válhatnak a Toptal hálózatban.

Regisztráció (ügyfélként / munkáltatóként)

Nagyon könnyű feliratkozni a Toptalra ügyfélként / munkáltatóként. Csak néhány kérdés megválaszolása jelenti, hogy a Toptal csapata megértse a projekt igényeit.

Amikor meglátogat egy felmérési űrlapot:

toptal regisztráció folyamata - 1

Az első kérdés, amelyet meg kell válaszolnia, az, akit keres felvenni. Ebben a példában dolgozzunk együtt a Tervezőkkel. Miután kiválasztotta a felvenni kívánt tehetség típusát, kattintson az Indulás gombra.

Most ki kell választania, hogy milyen típusú projektekhez van szüksége segítségre:

toptal regisztráció folyamata - 2

A legtöbb esetben új projekten fog dolgozni, tehát válasszuk az „Új projekt” -et projekt típusának. A folytatáshoz kattintson az űrlap jobb alsó sarkában lévő kék nagy Next gombra.

Most ki kell választania, hogy van-e egyértelmű specifikációja a projekthez. Ez alapvetően megmondja a Toptalnak, milyen messzire jutottál el az ötletek folyamatában:

toptal regisztráció folyamata - 3

Legtöbb projektje számára hasznos lehet szakértő tervező vagy fejlesztő hozzájárulása. Ha még nincs világos specifikációja készen a projektekhez, válassza a „Körülbelül tudom, hogy mit akarok építeni” lehetőséget, majd kattintson a Tovább gombra.

Most el kell döntenie, mennyi ideig lesz szüksége a tervezőre:

toptal regisztráció folyamata - 4

A legtöbb projektnél csak néhány hét lesz, tehát válasszuk az „1-4 hét” lehetőséget. Ha még nem biztos benne, vagy meg akarja hagyni nyitva vitára, válassza a „később döntenek” lehetőséget..

Most ki kell választania, hogy hány tervezőre van szüksége:

toptal regisztráció folyamata - 5

A legtöbb projekthez nemcsak tervezőre vagy fejlesztőre van szüksége. Szüksége lesz valakire a csapatában, aki kezeli a projekt többi részét. Válasszuk ki a „Többfunkciós csapatot”.

Ha még nem biztos benne, vagy meg akarja hagyni nyitva a vitára, válassza a „később döntök” lehetőséget. A folytatáshoz kattintson a Tovább gombra.

Most ki kell választania azt a szintet, amelyre a projekt elkötelezettséget igényel:

toptal regisztráció folyamata - 6

Komoly üzleti projektek esetén ez teljes munkaidős vagy legalább részmunkaidős, tehát válasszuk a részmunkaidős lehetőséget. Ha még nem biztos benne, vagy meg akarja hagyni nyitva a vitára, válassza a „később döntök” lehetőséget. A folytatáshoz kattintson a Tovább gombra.

Most válassza ki azokat a készségeket, amelyekkel ideális jelöltje lesz ehhez a projekthez:

toptal regisztráció folyamata - 7

Webdesign-projekthez webdizájnra, adaptív webdesignra és felhasználói felületre van szükség. Válassza ki a megfelelő képességeket és kattintson a Tovább gombra.

Most válassza ki a vállalkozásában dolgozó alkalmazottak számát:

toptal regisztráció folyamata - 8

Válasszunk kevesebbet mint 10 ebben a példában. A folytatáshoz kattintson a Tovább gombra.

Most válassza ki, mikor kell terveznie, hogy veled dolgozzon:

toptal regisztráció folyamata - 9

A legtöbb projekt esetében legalább egy hét lesz. Ha még nem biztos benne, vagy meg akarja hagyni nyitva a vitára, válassza a „később döntök” lehetőséget. A folytatáshoz kattintson a Next gombra.

Most el kell döntenie, hogy nyitott-e a távoli tehetséggel való együttműködésre:

toptal regisztráció folyamata - 10

A legtöbb típusú projekthez, még az összetett is, ez nem számít, de ha nem biztos benne, válassza a „Nem vagyok biztos” lehetőséget. A folytatáshoz kattintson a Next gombra.

Most válassza ki a költségvetését ehhez a szerephez:

toptal regisztráció folyamata - 11

Azt javaslom, hogy válasszon „51 – 75 dollárt / óra”, mivel a legtöbb szabadúszó a platformon legalább 60 dollárt / óra töltsön fel. A folytatáshoz kattintson a Tovább gombra.

A regisztráció befejezéséhez töltse ki elérhetőségét:

toptal regisztráció folyamata - 13

Most töltse ki elérhetőségét, hogy a Toptal csapata felhívja Önt, hogy elindítsa a folyamatot:

Ez minden. Befejezte a regisztrációt. Most kezdőhívást fog kapni a Toptal-tól, ahol egy szakértő válaszol minden kérdésére és további részleteket kér a projektjéről, hogy fel tudják állítani a projekthez legmegfelelőbb szabadúszóként..

Bérelje fel a projekt szabadúszóinak 3% -át – 0 dolláros toborzási díj és 2 hetes nulla kockázatú ingyenes próbaverzió!

Toptal árképzés

Az első szabadúszó felvételéhez a Toptal-nál egyszeri munkát kell készítenie, visszatérítendő letét 500 USD. Ha úgy dönt, hogy a folyamat bármely szakaszában nem bérel fel, visszatérítést kap. Ellenkező esetben az 500 dollárt később jóváírással számolják el számláján, és azt a szabadúszót fizetik, akivel dolgozik. Ez a betét azt mondja a Toptalnak, hogy komolyan foglalkozik egy szabadúszó felvételével.

Ellentétben a platformokkal, mint például a Upwork, nem fogsz találni olcsó szabadúszókat ezen a platformon. A legjobb szabadúszók közül a legjobbak drága árakra kerülnek. A legtöbb szabadúszó ezen a hálózaton legalább 60 dollárt számítson fel óránként vagy még több, a készségek és a tapasztalati szint függvényében.

Mennyibe kerül a Toptal??

A Toptal rugalmas árat kínál az ügyfelek igényeitől és földrajzi helyzetétől függően. Az alábbi toptal.com költségszámok iránymutatásként használhatók:

Fejlesztő költsége:

 • Óránként: 60 USD – 95 USD + / óra
 • Részmunkaidő: 1000 USD – 1 600 USD + / hét
 • Teljes munkaidőben: $ 2,000 – $ 3,200 + / hét

Tervező költsége:

 • Óránként: 60–150 USD + óránként
 • Részmunkaidő: 1200 – 2600 dollár + hetente
 • Teljes munkaidőben: 2400–5200 USD + hetente

Pénzügyi szakértő költsége:

 • Óránként: $ 60 – $ 200 + óránként
 • Részmunkaidő: 2000–3200 USD + hetente
 • Teljes munkaidőben: 4000 – 6400 dollár + hetente

Projektmenedzser költsége:

 • Óránként: 60–150 USD + óránként
 • Részmunkaidős: 1 300 USD – 2 600 USD + hetente
 • Teljes munkaidőben: heti 2600 – 5 200 USD +

Termékmenedzser költsége:

 • Óránként: 60–180 USD + óránként
 • Részmunkaidő: 1500 – 2800 dollár + hetente
 • Teljes munkaidőben: 3000–500 USD + hetente

Emlékezik. Ha nem elégedett a teljesítménnyel az első két hét során, akkor a Toptal megteszi visszatéríti Önnek a letétet és a költségeket a szabadúszó munkájáért.

Toptal kuponkód

Kap egy 150 dolláros Amazon ajándékkártya ingyen, amikor regisztrál munkáltatóként / ügyfélenként, és elkezdi használni a Toptal-t.

toptal kuponkód

Emelhetővé kell tenni ezt a regisztrációs linket, és tovább kell lépnie a kockázatmentes próbaidőszakon.

Miután az első sikeres bérleti díjat a Toptalon elvégezte, írjon nekünk e-mailt, és kérje meg 150 dolláros Amazon ajándékkártyáját.

Toptal előnye és hátránya

Az a legnagyobb haszon a szabadúszó tehetségek felvétele a Toptalból az, hogy ők a szigorú szűrési folyamat kiküszöböli mindenkit, aki nem szakértő. Amikor felvesz valakit a Toptalból, biztos lehet abban, hogy tudják, hogyan kell megoldani a problémádat, vagy segíteni a projektben.

De ez is az az egyik legnagyobb hátránya a Toptallal való együttműködésről. Mert csak a top 3% szabadúszó, az árak nagyon drágák lehetnek ha éppen kezdődik, vagy kevés a költségvetése.

Ha Ön a alacsony költségvetés, vagy csak kis projektekhez van szüksége segítségre, akkor sokkal több értelme van szabadúszó piaccal, mint például az Upwork.

De ha egy olyan szabadúszó piaccal, mint például az Upwork, amely lehetővé teszi bárki számára, hogy szabadúszóként csatlakozzon, akkor szembe kell néznie a Toptal pontos problémájával. A tökéletes szabadúszó felvétele néhány időt vesz igénybe próba és hiba.

És ez sok esetben jelentheti pénzt veszít (és időt vesz igénybe) hogy megtalálja a legjobb szabadúszó projektet.

Egy másik nagy előnye a Toptal-nal való együttműködésnek az, hogy nem egyedül vagy. Más platformoktól és piacoktól eltérően, amelyek egyszerűen megadják a szabadúszók listáját, A Toptal szakértői csoportja veled dolgozik, hogy megtalálják a projekthez a szabad szabad tehetség igényeit.

Bérelje fel a projekt szabadúszóinak 3% -át – 0 dolláros toborzási díj és 2 hetes nulla kockázatú ingyenes próbaverzió!

GYIK

Toptal legit?

A Toptal egy jó hírű, globális szabadúszó tehetségpiac, amely olyan ismert márkákkal működik, mint például az Airbnb, a HP, a Zendesk és a Motorola. 2010-ben alapította Taso Du Val (vezérigazgató) és Breanden Beneschott, és székhelye a Szilícium-völgyben található..

Mennyibe kerül a Toptal??

A Freetal szabadúszó felvételének költsége a Toptalon a szerep típusától függ, de számíthat, hogy egy szabadúszóért óránként 60– 200 USD + dollárt fizet. Van egy egyszeri, visszafizethető 500 dollár letét is. Ha úgy dönt, hogy a folyamat bármely szakaszában nem bérel fel, visszatérítést kap. Ellenkező esetben az 500 dollárt később jóváírásként adják hozzá számlájához.

Ki a Toptal jó?

A Toptal ideális azoknak a vállalkozásoknak, amelyek olyan kulcsfontosságú partnert keresnek, amely garantálja a legjobb szabadúszó szakértői tehetségeket anélkül, hogy teljes munkaidőben vagy inhouse-t kellene bérelnie komplex tervezési, fejlesztési és pénzügyi szolgáltatási projektekhez..

Toptal vs Upwork

Sok Toptal versenytárs van odakint, és az Upwork a fő. A Toptal vs Upwork fő különbségei a szűrési folyamat és a szabadúszók minősége. Ha azt a legjobb szabadúszót kívánja felvenni, akinek szakértelmét rövid időn belül ellenőrizni kell, akkor válassza a Toptal-t. Ha van ideje átvizsgálni a felvételi és bérbeadási folyamatot, hogy magadnak találjon jó szabadúszókat, akkor válassza az Upwork lehetőséget.

Milyen fizetési módokat fogad el a Toptal?

A Toptal elfogadja az összes főbb hitelkártya (Visa, Mastercard, Amex), banki átutalás és PayPal fizetését..

Mi az a Toptal próbaidőszak és pénz-visszafizetési garancia??

A Toptal 14 napot biztosít az ügyfeleknek, hogy szabadon kipróbálhassák a szabadúszót. Csak akkor, ha 100% -ban elégedett vagy a szabadúszóval, csak akkor kezdődik el a Toptal iránti kapcsolat. Ha nem 100% -ban elégedett azzal a szabadúszóval, akivel bevezettek, akkor megengedheti, hogy megismételje a próbafolyamat akár 5 további szabadúszóval..

Ki birtokolja a szabadúszók által létrehozott munka szellemi tulajdonát??

Az ügyfél megteszi. A Toptal egyetlen szerepe a szabadúszó szakértők összekapcsolása az ügyfelekkel. Minden szerződés kimondja, hogy a Toptal szabadúszó által készített összes munka az ügyfél tulajdonát képezi, nem pedig a Toptal – a szabadúszó nem.

Mi a Toptal tracker??

A Toptal tracker (TopTracker) egy szabadidő-követő szoftver. Használható az előrehaladás és a jelentések könnyed nyomon követésére. Az ügyfelek / alkalmazottak bármilyen eszközről könnyen nyomon követhetik az előrehaladást, ideértve az asztali alkalmazásokat a Windows és a Mac számára.

A Toptal Tracker jellemzői a következők:

 • Időzített képernyőképeket.
 • Tevékenység szintű nyomon követés – a billentyűzet bemenetének és az egér mozgatásának.
 • Projekt létrehozása és az alkalmazottak megoszlása ​​projektenként.
 • A személyes adatok védelme az alkalmazottak számára, hogy áttekintsék vagy elutasítsák a képernyőképeket.
 • Részletes termelékenységi jelentések exportáló (csv és pdf) funkciókkal.
 • Kézi és automatikus időbevitel.

Toptal áttekintés: Összegzés

toptal.com áttekintés

A Toptal fantasztikus szabadúszó tehetségpiac ha fel akarja venni a legjobb szabadúszó tehetség felvételét az interneten. Szigorú interjú-szűrési folyamatuk csak a jelentkezők 3% -át teszi lehetővé, és eltávolítja az összes rossz minőségű jelentkezőt.

Ez több mint kétszeresére növeli annak esélyét, hogy a projektekhez a szakértő szabadúszó tehetségét megtalálja a get-go programból. Más szabadúszó piacoktól, például a Upwork-től eltérően, nem kell függnie a kipróbálásoktól és hibáktól a platformjuk használatával.

Noha a Toptal nagyszerű szabadúszókat keres egy sétára a parkban, a platformon lévő szabadúszók sokkal többet fizetnek, mint a malom futtatása. Ha csak most indul, vagy kevés a költségvetése, akkor nem javasolom a Toptal használatát.

Bérelje fel a projekt szabadúszóinak 3% -át – 0 dolláros toborzási díj és 2 hetes nulla kockázatú ingyenes próbaverzió!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map