9 legjobb hálózati alternatíva

Odesk egy olyan platform, amellyel mind a nagy, mind a kicsi vállalkozások tapasztalt szabadúszókat találnak, hogy fontos dolgokat végezzenek. Az Upwork remek hely a minőségi tehetségek felkutatására, de vannak jobbok is kint.


Függetlenül attól, hogy pólótervezésre, WordPress fejlesztésre vagy vállalati szintű szoftverre van szüksége – vannak tehetséges szabadúszók a Upwork-n, akik meg tudják csinálni.

Legjobb hálózati alternatívák 2020-ban:

 • Legjobb összességében: csak a legjobb szabadúszók számára lehetővé teszi, hogy csatlakozzanak a platformjukhoz, tehát ha a tehetség legfontosabb 3% -át akarja felvenni, akkor a TopTal az a hely, ahol megtalálja őket..
 • Legjobb helyezett: 30 millió szabadúszó van a piacon. Szeretem annak átláthatóságát, mivel ingyenes ajánlatokat kapnak a projektjéért, és csak akkor fizet a munkáért, amikor a koncert befejeződik.
 • A legjobb költségvetési alternatíva a Upwork-hez: jó, ha olyan munkát szeretne elvégezni, amely nem igényel sok testreszabást vagy összetettséget.

Mi a felkészülés?

Az Upwork (korábban Elance-oDesk) egy szabadúszó piac, ahol a vállalkozások szabadúszó feladatokat jelentenek, amelyekre a platformon szabadúszók alkalmazhatnak.

up up alternatívák

Miután közzétett egy szabadúszó munkát néhány részlettel, a szabadúszók pályázatokat küldtek az árajánlatot tartalmazó javaslatokra..

Ezután kiválaszthat szabadúszóként a javaslatok közül, amelyekkel dolgozik.

Az Upwork előnyei

Az Upwork webhelyén több ezer aktív szabadúszó található. Bármelyik munkához is szüksége van, a feladathoz könnyen kvalifikált szabadúszókat találhat.

Platformjuk egyszerű lehetőséget kínál az összes szabadúszó üzenetküldésére és kezelésére, a fizetések pedig a Upwork által fejlesztett letéti rendszer segítségével történnek..

Legjobb hálózati alternatívák

Vannak jobb Upwork alternatívák odakint? Itt található az olyan webhelyek listája, mint például a Upwork, hogy segítsen megtalálni a legjobb szabadúszókat.

1. TopTal

toptal

 • Hivatalos honlap: www.toptal.com
 • Bérelje fel a világ legkiválóbb 3% -át.
 • Csak a legjobb, ellenőrzött szabadúszók közül a legjobb csatlakozhat a platformhoz.
 • Olvassa el a Toptal-áttekintésem itt.

Miért használja a TopTal-ot a Upwork helyett?

Ha fel szeretné venni a rendelkezésre álló tehetségek 3% -át, akkor a TopTal az út.

Noha a szabadúszóik platformon kissé drágábbak, mint a Upwork, ők a legjobbak abban, amit csinálnak, és biztos lehet benne, hogy meg fogják végezni a munkát, és jól elvégzik.

Miért használjon Upwork-ot a TopTal helyett?

Ha a költségvetés aggodalomra ad okot, és rendben van a kevésbé tapasztalt szabadúszó felvételével, akkor a Upwork az út.

2. YouTeam

youteam

 • Hivatalos honlap: youteam.io
 • A YouTeam platform a világszínvonalú mérnökök távoli csapatainak felépítéséhez.
 • Alkalmazza a legjobb fejlesztőket kelet-európai és latin-amerikai ellenőrzött outsourcing irodákból.

A YouTeam teljes munkaidős távoli fejlesztők felvételére vonatkozik Kelet-Európában és Latin-Amerikában ellenőrzött és legjobb outsourcing ügynökségekből, ismertek olyan kiváló minőségű helyi tehetségek alkalmazásával, amelyek sokkal alacsonyabb árat kínálnak, mint az Egyesült Államokban vagy az Egyesült Királyságban..

Miért használja a YouTeam szolgáltatást a Upwork helyett?

Az Upwork szabadúszók számára egy piactér. A YouTeam viszont egy olyan platform, amellyel kimagasló fejlesztőket és mérnökeket lehet felvenni olyan outsourcing ügynökségekből, amelyek nem találhatók olyan szabadúszó portálon, mint a Upwork. A YouTeam tehetségkészletében szereplő összes vállalkozásnak szigorú ellenőrzési és átvilágítási folyamaton kell keresztülmennie.

Miért használjon Upwork-ot a YouTeam helyett?

Az Upwork egy szabadúszó platform, ahol aktívan kell kiválasztania a megfelelő szabadúszókat javaslatok alapján. A Upwork szabadúszók általában több projekten dolgoznak, de a YouTeam-en kapnak teljes munkaidőben dedikált erőforrásokat.

3. WorkHoppers

workhoppers

 • Hivatalos weboldal: www.workhoppers.com
 • Alkalmazzon helyi szabadúszókat, akik megfelelnek egy algoritmusnak.
 • Nem számít fel jutalékot.

Miért érdemes a WorkHoppers-t használni a Upwork helyett?

A WorkHoppers segít helyi szabadúszók felvételében bármilyen típusú munkához, a grafikai tervezéstől a webfejlesztésig.

A szolgáltatás leginkább az, hogy nem adják meg’t semmit nem számít fel a szabadúszók felvételével és a platformon való munkával kapcsolatban.

Miért használjon Upwork-ot a WorkHoppers helyett?

Az Upwork hozzáférést biztosít a szabadúszók globális közösségéhez, amelyek közül választhat. A WorkHoppers-szel ellentétben a freelancereket javaslatok alapján választhatja meg.

4. Freelancer.com

szabadúszó

 • Hivatalos weboldal: www.freelancer.com
 • Hozzáférés 32 millió profi szabadúszóhoz.
 • Lehetővé teszi a tervpályázatokat, ahol kiválaszthatja a legjobban tetsző mintát.

Miért érdemes a Freework helyett a Freelancer.com-ot használni?

A Freelancer több szabadúszót kínál, mint a Upwork. Emellett tervpályázatokat is közzétehet, ahol a világ minden tájáról származó szabadúszók küldenek egy képet, és díjazzák azt a tervezőt, akinek a munkája a legjobban tetszik.

Miért használjon Upwork-ot a Freelancer.com helyett?

Az Upwork sok szempontból hasonló a Freelancerhez. Ha azt szeretné, hogy olcsó és gyors munkát végezzen, menjen a Upwork-hez.

5. Fiverr

Fiverr

 • Hivatalos honlap: www.fiverr.com
 • Ismert olcsó $ 5 szolgáltatások.
 • Szolgáltatási kategóriák a grafikai tervezéstől a Podcast Szerkesztésig.

Miért használja a Fiverr-t a Upwork helyett?

A Fiverr.com akkor a legjobb, ha olyan munkát szeretne elvégezni, amely nem igényel sok testreszabást, például hangátvitel, animációk, egyszerű grafikai tervek, podcast-szerkesztés stb..

Miért használjon Upwork-t a Fiverr helyett?

Ha szeretne valamilyen egyedi munkát elvégezni, akkor az Upwork sokkal jobb, mint a Fiverr.

6. 99Designs

99designs

 • Hivatalos honlap: www.99designs.com
 • A bolygó legjobb tervezőinek otthona.
 • Lehetővé teszi a versenyeket, ahol a platform legjobb tervezői versenyeznek a legjobb formatervezés létrehozása érdekében.

Miért érdemes a 99Designs-et használni a Upwork helyett?

A 99Designs az egyik legjobb platform a tervezési munkák során. Ha együtt szeretne dolgozni az interneten a legjobb tervezőkkel, akkor ez a hely.

A legjobban ezen a platformon az, hogy lehetővé teszi egy olyan tervpályázat rendezését, ahol a platformon lévő összes tervező benyújthatja a tervét, és jutalmazhatja azt, amelyik a legjobban tetszik..

Miért használjon Upwork-et a 99Designs helyett?

Ha azt akarja, hogy valami megtörténjen, ami nem a formatervezés, akkor az Upwork-nek van értelme. Vagy ha olcsóbb grafikákat szeretne beszerezni, akkor a 99Designs nem biztos, hogy a legmegfelelőbb hely.

7. Hubstaff tehetség

hubstaff tehetség

 • Hivatalos weboldal: talent.hubstaff.com
 • Szabadúszó béreljen a világ minden tájáról.
 • Az Android alkalmazásfejlesztéstől a közösségi média marketingig terjedő készségekkel rendelkező szabadúszók.

Miért érdemes a Hubstaff Tehetséget használni az Upwork helyett?

A Hubstaff Tehetség ingyenes módszer a világ minden tájáról származó szabadúszók keresésére és munkájára. A platform több mint 66 000 szabadúszó hozzáférést kínál a világ minden tájáról.

Miért használjon Upwork-t a Hubstaff Talent helyett?

A Hubstaff talent újonnan érkezett a piacon, és ezért kisebb szabadúszó választékkal rendelkezik, mint a Upwork.

8. Credo

hiszekegy

 • Hivatalos honlap: www.getcredo.com
 • Béreljen fel SEO, PPC és digitális marketing szabadúszókat.
 • Csak ellenőrzött és ellenőrzött szabadúszók.

Miért használja a Credo-t a Upwork helyett?

A Upwork-től eltérően a Credo csapata segítséget és útmutatást nyújt a munka legjobb lehetséges szabadúszó felvételének teljes folyamatában..

Meg fogják egyeztetni Önt a legjobb szabadúszókkal, és segítenek a kapott javaslatok kidolgozásában is.

Miért érdemes a Credo helyett Upwork alkalmazni?

Az Upwork hozzáférést biztosít szabadúszókhoz, mindenféle ismeretekkel, ideértve a digitális marketing és értékesítés szaktudásait is.

Ha az összes szabadúszóval egy helyen szeretne dolgozni, vagy olcsón szeretne munkát végezni, akkor az Upwork a legjobb megoldás.

9. Guru

guru

 • Hivatalos honlap: www.guru.com
 • Több mint 3 millió szabadúszó platform, amelyet fel lehet bérelni.
 • Lehetővé teszi órás fizetést, mérföldköveket és feladatokat.

Miért érdemes a Gurut használni az Upwork helyett?

A Guru hozzáférést biztosít több mint 3 millió szabadúszó számára a világ minden tájáról. Tapasztalt szabadúszókat bérelhet fel bárhol, a logótervezéstől a hangtechnikáig.

Miért használjon Upwork-ot a Guru helyett?

Ha szélesebb körű szabadúszókhoz szeretne hozzáférni, és olcsón szeretne munkát végezni, akkor az Upwork a jobb választás.

Legjobb hálózati alternatívák: Összegzés

Ha szeretne olcsóbb munkát végezni, akkor menj a Fiverr-rel.

Ha azt szeretné, hogy a fejlesztési vagy tervezési munkákat a minőség veszélyeztetése nélkül végezzék el, akkor menjen a Toptal-ra. Hozzáférést kínálnak a legjobb szabadúszókhoz az interneten, és ez az egyik legjobb Upwork versenytárs.

Ha digitális marketing szabadúszót szeretne felvenni, ideértve a SEO-kat és a PPC-szakértőket, akkor vegye igénybe hiszekegy. Segítenek ellenőrzött és ellenőrzött digitális marketing szabadúszók felvételében.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map