8 legjobb Wix alternatíva

Ha weboldalt szeretne létrehozni, akkor vagy tudnia kell, hogyan kell kódolni, vagy fel kell hívnia valakit, aki ezt teszi. Ez a probléma Wix megpróbálja megoldani a weboldal készítőjével. Ne érts téged, Wix nagyszerű, de vannak jók is.


Lenyűgöző webhely létrehozása nem válik egyszerűbbé egy weboldal-készítő segítségével. A mai weboldal-készítő eszközök a mobilra optimalizált, beépített fejlett képszerkesztővel rendelkező webhelyeket hoznak létre, amelyek egyszerű, null-drop funkciót használnak.

Legjobb Wix alternatívák 2020-ban:

 • Legjobb összességében: a sokoldalú weboldal készítője mindenkinek, aki szép weboldalt szeretne létrehozni, mivel a legjobb minőségű mintákkal és szolgáltatásokkal rendelkezik a piacon.
 • Összességében a legjobb, a második helyezett: egy könnyen használható webhely-készítő, amelyet bármilyen típusú webhely felépítéséhez felhasználhat, beleértve az egyszerű blogokat és az összetett e-kereskedelmi webhelyeket.
 • A legjobb e-kereskedelmi alternatíva: a nobrainer alternatíva, ha professzionális online áruházat akar létrehozni kódolás nélkül.

Mi az a Wix?

A Wix egy drag and drop weboldal készítő, amely segít a professzionális megjelenésű weboldalak megtervezésében. És ez még nem minden.

legjobb wix alternatívák

Ez lehetővé teszi webhelyek készítését annyi vagy kevés funkcióval, amennyit csak akar. Akár blogot szeretne indítani, akár e-kereskedelmi webhelyet szeretne létrehozni, a Wix fedezte magát.

A Wix előnyei

A Wix.com lehetővé teszi teljesen működőképes webhelyek létrehozását egyetlen kódsor írása nélkül. Csak annyit kell tennie, hogy húzza és dobja el az elemeket az oldalon, hogy szerkesztse a mintát.

A Wix főbb jellemzői a következők:

 • Több mint 500 lenyűgöző, mobilra optimalizált formatervezés és sablonok, amelyek lefedik az összes ipart.
 • Hatékony testreszabási eszközök, beleértve az üzleti élet egyik legjobb drag and drop szerkesztőjét.
 • Készen áll az e-kereskedelem, amely lehetővé teszi digitális vagy fizikai termékek eladását több fizetési módszer használatával.
 • Csatlakoztassa a saját domain nevét és az SSL tanúsítványt.
 • 24 órán keresztül elérhető súgó telefonon és e-mailben, valamint rengeteg súgócikk és videó.

Vessünk egy pillantást 8 versenyzőre olyan webhelyek, mint a Wix amelyek jelenleg a Wix legjobb alternatívái:

1. Shopify

Shopify

 • Hivatalos weboldal: www.shopify.com
 • A legnépszerűbb e-kereskedelmi szoftverplatform online áruházak építéséhez.
 • Kezeljen mindent, a marketingtől a fizetésfeldolgozásig, egy platformon.

Miért érdemes a Shopify-t használni a Wix helyett?

A Shopify a legjobb választás és a leginkább ajánlott lehetőség kezdőknek, akik online áruházat szeretnének építeni. Mindent tartalmaz, amire szüksége van egy online áruház könnyű elindításához és kezeléséhez.

A platformot a kezdők szem előtt tartásával építették fel, és tele van minden szükséges elektronikus szoftver szoftver funkcióval, mégis nagyon egyszerű a használata.

Miért érdemes a Wix-et használni a Shopify helyett?

A Wix sokkal könnyebben használható, mint a Shopify, de hiányzik a sok funkcionalitás, amelyet a Shopify kínál. Ha online áruházat szeretne indítani, akkor a Shopify-nak sokkal több értelme van. De ha csak egy webhelyet akar építeni a vizek tesztelésére, akkor menj a Wix-szel.

2. Weebly

Weebly

 • Hivatalos honlap: www.weebly.com
 • A Weebly e-kereskedelmi platformját a Square működteti.
 • Az e-kereskedelem szem előtt tartásával épített webhely-készítő.

Miért érdemes Wix helyett Weebly-t használni?

A Weebly jobban megfelel azoknak, akik e-kereskedelmi webhelyet akarnak létrehozni anélkül, hogy egyetlen kódot írnának. A drag and drop készítő lehetővé teszi a webhely oldalainak kialakításának egyszerű testreszabását.

Miért használja a Wix-et a Weebly helyett?

Ha azt szeretné, hogy egy egyszerű webhely-készítő alapszintű weboldalt készítsen, akkor a Wix az út.

3. Négyzet

Squarespace

 • Hivatalos honlap: www.squarespace.com
 • Az egyik legnépszerűbb drag and drop weboldal készítő.
 • Ismert a kínált gyönyörű tervezési sablonok százaival.

Miért használjon négyzet helyet a Wix helyett?

A Squarespace sok hasonlóságot mutat a Wix-szel. Mindkettő drag and drop platformot kínál, amely lehetővé teszi több, mint egyszerűen szép megjelenésű webhelyek létrehozását.

A Squarespace segíthet abban, hogy elpusztítson egy alapvető portfólióhelyet vagy építsen egy teljes körű online áruházat.

Ha csak most kezdődik, akkor a Squarespace lehet, hogy nem a legjobb platform az Ön számára. Eszközük egy kicsit megtanulja a tanulási görbét.

Miért érdemes a Wix-et használni a Squarespace helyett?

Ha még csak indul, és szüksége van egy kezdőbarát weboldal-készítőre, akkor menjen a Wix-hez.

4.123 hely

site123

 • Hivatalos honlap: www.site123.com
 • Könnyen használható weboldalkészítő, ingyenes csomaggal együtt.
 • Lehetővé teszi e-kereskedelmi webhelyek létrehozását is.

Miért érdemes a Site123-ot használni a Wix helyett?

A Site123 egy könnyen használható webhely-készítőt kínál, amelynek segítségével bármilyen típusú webhelyet felépíthet, ideértve az egyszerű blogokat és az összetett e-kereskedelmi webhelyeket is..

Miért használjon Wix-et a Site123 helyett?

A Wix sokkal több funkciót és szolgáltatást kínál, mint a Site123. És sokkal régebb óta működnek üzleti életben, és jobban megbíznak az iparban.

5. GoDaddy GoCentral

godaddy gocentral

 • Hivatalos honlap: www.godaddy.com
 • A GoDaddy az egyik legmegbízhatóbb internetes házigazda és domain szolgáltató.
 • A GoDaddy használatával lehetővé teszi, hogy mindent egy helyen kezelhesse, ideértve a domainjeit és az internetes tárhelyfiókokat is.

Miért érdemes a GoDaddy webhelykészítőt használni a Wix helyett?

A GoDaddy a web hosting és domain név regisztráció nagyapja. Ha azt szeretné, hogy webhelyét méretezze nem csupán néhány, a drag and drop készítővel épített oldal, hanem a GoDaddy segítségével. Mindent kínálnak, amelyre szükség van a weboldal egyszerű futtatásához és méretezéséhez.

Miért érdemes a Wix-et használni a GoDaddy Website Builder helyett

A Wix sokkal könnyebben használható, mint a GoDaddy GoCentral Webhelykészítője. A Wix teljes platformját csak azért hoztuk létre, hogy egy drag and drop webhelyet hozzon létre.

6. Meglepően

feltűnően

 • Hivatalos honlap: www.strikingly.com
 • A személyes webhelyek építésénél kezdett húzni és dobni.
 • Minden típusú webhelyet lehetővé tesz, beleértve az e-kereskedelmi webhelyeket is.

Miért használjon feltűnően a Wix helyett?

Megdöbbentően mindent kínál, ami a webhely felépítéséhez és kezeléséhez szükséges, ideértve a marketing eszközöket és az elemzést. A Feltűnően felhasználhatja egy gyönyörű portfólióhely felépítéséhez vagy saját termékeinek online értékesítéséhez.

Miért érdemes a Wix-et használni a feltűnő helyett?

A Wix egy kicsit több funkciót és további eszközöket kínál a webhely működtetéséhez. De feltűnően kicsit könnyebb használni és megtanulni.

7. Ucraft

ucraft

 • Hivatalos honlap: www.ucraft.com
 • Ingyenes weboldal készítő több száz gyönyörű sablon közül lehet választani.
 • Lehetővé teszi a domain név ingyenes összekapcsolását.

Miért érdemes Uix-ot használni a Wix helyett?

Az Ucraft egyszerű felületet kínál webhelyeinek létrehozásához és kezeléséhez. Ingyenes tervet kínálnak, amely lehetővé teszi egy alapvető weboldal felépítését, ha éppen kipróbálod a vizeket.

A listán szereplő legtöbb más weboldalépítőtől eltérően, az Ucraft egyike azon kevésnek, amely lehetővé teszi egyéni domain név ingyenes csatlakoztatását a webhelyére anélkül, hogy prémium tervre kellene frissíteni..

Miért érdemes a Wix-et használni az Ucraft helyett?

A Wix segítségével teljes méretű weboldalt építhet fel annyi vagy kevés funkcióval, amennyit csak akar. Az Ucraft ilyen kicsit korlátozott.

8. BoldGrid

boldgrid

 • Hivatalos honlap: www.boldgrid.com
 • Hozzon létre egy webhelyet, amelyet a WordPress üzemeltet, anélkül, hogy foglalkoznia kellene a web hosting kiszolgáló beállításával.
 • Használja a BoldGrid készítőt webhelyének egyszerű kialakításához és testreszabásához.

Miért használja a BoldGrid-et a Wix helyett?

A BoldGrid egyszerűen lehetővé teszi egy WordPress-alapú webhely felépítését, majd lehetővé teszi a BoldGrid Builder használatával webhelyének tervezését, ahogy tetszik. Az építő tucatnyi sablonnal rendelkezik, amelyek közül választhat.

Miért használjon Wix-et a BoldGrid helyett?

A BoldGrid-del szemben, amely a WordPress használatát és tanulását foglalja magában, a Wix sokkal könnyebb megtanulni és megérteni.

Legjobb Wix-alternatívák: Összegzés

Tehát Wix is ​​jó? Igen, ez egy nagyon jó weboldal készítő, de..

Ha drag-and-drop weboldalt akar létrehozni díjnyertes sablonok segítségével, akkor a Squarespace a legjobb alternatíva a Wix számára.

Ha teljes ellenőrzést szeretne webhelyén, keresse fel a BoldGrid alkalmazást. Ezek platformja lehetővé teszi a WordPress webhely könnyű létrehozását, majd a BoldGrid készítővel történő szerkesztését.

Ha teljes körű e-kereskedelmi webhelyet szeretne létrehozni, akkor lépjen a Shopify segítségével. Platformjukat azzal a céllal építették fel, hogy megkönnyítsék az e-kereskedelmi webhelyek felépítését és kezelését.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map