8 legjobb GoDaddy alternatíva

Megdöbbentő 77 millió domain nevet kezel GoDaddy.com és ez teszi a legnagyobb domain név regisztrálóvá az interneten. Itt megtalálja a legjobb GoDaddy alternatívákat.


A legjobb GoDaddy alternatívák 2020-ban:

 • Legjobb összességében: a legjobb domain név regisztrációs alternatívája a GoDaddy-nek, fő oka az, hogy a Namecheap ingyenesen biztosítja a WHOIS adatvédelmi védelmét az összes domain névvel.
 • Legjobb helyezett: a piacon az egyik legolcsóbb tárhely-szolgáltató, amely kezdőbarát és minőségi webtárhelyet kínál. A domain név regisztráció ingyenes, ha web hosting tervet vásárol.

A vállalkozások bizalma Hajrá apu weboldalaikkal, és bár nagyon sok jót tesz a GoDaddy-nek, vannak dolgok, amelyek miatt alternatívát kereshet a híres domain regisztrátorhoz.

Az egyik ilyen a magasabb domain név megújítási árak. A GoDaddy sokkal kevesebb terhelést számít fel Önnek az első évben, mint a megújításokért. Kedvezménynek hangzik, de végül sokkal többet fizet, mint a legtöbb domain név regisztráló.

Ebben a listában bemutatom a következőket legjobb GoDaddy alternatívák és a versenytársak oldalain.

Mi a GoDaddy?

godaddy alternatívák

A GoDaddy az egyik legmegbízhatóbb és legismertebb domain név regisztráló az interneten. A platformukon megy vásárolni egy domain nevet a webhelyéhez. Ha webhelye Facebook, akkor a domain név a Facebook.com.

A GoDaddy előnyei

A GoDaddy-vel való együttélés legnagyobb előnye, hogy sokféle szolgáltatást nyújtanak. Amikor egy domaint vásárol a GoDaddy.com webhelyről, hozzáférhet az összes többi szolgáltatáshoz, amely a webhely futtatásához egy helyről szükséges.

Mindent kínálnak, a webtárhelytől, a weboldalépítő eszközöktől, az e-kereskedelmi szoftverektől, az e-mail tárolástól a prémium vállalati szintű SSL-tanúsítványig.

1. Namecheap.com (ingyenes WHOIS adatvédelmet tartalmaz)

névbiztos domainek

 • Hivatalos honlap: www.namecheap.com
 • Az egyik legnépszerűbb domain regisztráló az interneten. A Namecheap a GoDaddy legjobb alternatívája.
 • A Namecheap.com domain összes domainjének WHOIS ingyenes adatvédelme van. Egyéb domain név regisztrátorok, ideértve a GoDaddy-t, külön díjat számolnak fel erről.
 • 2001 óta működik az üzleti életben.

Miért használja a Namecheap-et a GoDaddy helyett?

A GoDaddy-vel ellentétben a Namecheap ingyenesen biztosítja a WHOIS adatvédelmi védelmét az összes domain nevével. És a GoDaddy-vel ellentétben a Namecheap ugyanazon az áron kínál megújítást, mint amikor a domainjét veszi.

Miért érdemes a GoDaddy-t használni a Namecheap helyett?

A Namecheap csak domain név regisztrátorként ismert, ám web hostingot is kínálnak. Ha a legjobbat akarja az online kisvállalkozás működtetéséhez, és szeretne mindent egy helyen kezelni, például a tárhelyet, az e-maileket, az e-kereskedelmet, akkor menjen a GoDaddy segítségével.

2. Bluehost.com (egy domain név, webtárhely és blog)

bluehost domainek

 • Hivatalos honlap: www.bluehost.com
 • Világszerte több ezer vállalkozás bíz meg benne.
 • A domain név ingyenes, ha éves webtárhely-tervet vesz.
 • Az iparág egyik legjobban értékelt támogató csoportja.

Miért használjon Bluehost-ot GoDaddy helyett?

Ha webhelye WordPress-en fut, akkor az üzleti életben senki más nem jobb, mint a Bluehost. Számos díjat nyertek a támogatásért és az egyik ajánlott házigazda a hivatalos WordPress.org webhelyen.

Miért használjon GoDaddy-t a Bluehost helyett?

Ha olyan vállalkozást működtet, amely nagyon gyorsan növekszik, akkor vegye fel a GoDaddy-t. A Bluehost szolgáltatásai jobban megfelelnek a kisvállalkozások és a profi bloggerek számára.

3. HostGator.com (legolcsóbb domain név és tárhely kombináció)

hostgator domainek

 • Hivatalos honlap: www.hostgator.com
 • Minden éves megosztott web hosting tervhez tartozik egy ingyenes domain név, amely minden évben ingyenesen megújul előfizetésével.
 • Minden típusú web hosting szolgáltatást kínál, beleértve a megosztott tárhelyet, a VPS tárolást és a kezelt WordPress tárhelyet.

Miért érdemes a HostGator-ot használni a GoDaddy helyett?

Ha csak blogot vagy egy kis hírportált szeretne futtatni, akkor a HostGator az az út. Függetlenül attól, hogy butik kerékpárjavító műhelyt működtet, vagy egy olyan híroldalt működtet, amely több millió látogatóra látogat el, a HostGator mindent képes kezelni.

Miért érdemes a GoDaddy-t használni a HostGator helyett?

Ha azt szeretnénk, hogy webhelyét könnyedén meglátogassa a látogatók milliói között, akkor a GoDaddy a legjobb választás. Ügyfeleik között a helyi butik üzletek és a nagy márkák szerepelnek.

4. Hostinger.com (olcsó webtárhely)

hostinger domainek

 • Hivatalos honlap: www.hostinger.com
 • A Hostinger a legolcsóbb webtárhely-terveket kínáló nevet adott maguknak.
 • A havi 1,96 dollártól kezdődő tervek.
 • Minden éves web hosting terv ingyenes domain nevet tartalmaz.

Miért használjon Hostinger-et a GoDaddy helyett?

Ha csak most indul, és szeretné a legolcsóbb web hosting árakat, keresse fel a Hostinger szolgáltatást. Noha népszerűek az olcsó webtárhely számára, ez nem jelenti azt, hogy webtárhely-szolgáltatásaik nem tudnak versenyezni a listán szereplő többi nagy szereplővel.

Miért használja a GoDaddy-t a Hostinger helyett?

Ha nem szereti a minőséget ár-érték arányban veszélyeztetni, akkor a Hostinger lehet, hogy nem a legjobb webgazda vállalkozása számára.

5. Domains.Google (a Google-nál regisztrált domain nevek)

google.domains

 • Hivatalos weboldal: www.domains.google
 • Szeretné a Google biztonságát és megbízhatóságát? A Domains.Google a Google domain névszolgáltatása kisvállalkozások és vállalkozók számára.
 • Kezelje vállalkozásának összes alkalmazását, beleértve a Google Drive-ot és a Gmailt, egy fiókból.

Miért érdemes a Google Domains alkalmazni a GoDaddy helyett?

Bár a Google Domains nem olyan népszerű, mint a listán szereplő többi domain név szolgáltató, a domain név szolgáltatást a világ minden táján működő vállalkozások ezrei bízják meg..

A Google minden szolgáltatásával, beleértve a Google Domaine-t is, célja, hogy megkönnyítse a webhely felállítását és működtetését az üzleti tulajdonosok számára. Ha egyszerű módot keres webhelyének beállítására és kezelésére, akkor számíthat a Google domain névszolgáltatásainak egyszerűségére..

Miért érdemes a GoDaddy-t használni a Google Domains helyett?

Ha mindent egy webhely alatt szeretne kezelni, beleértve a webtárhely-fiókokat és a domainneveket is, akkor lépjen a GoDaddy segítségével.

6. Dynadot.com (jó alternatíva a GoDaddy-nek)

Dynadot

 • Hivatalos honlap: www.dynadot.com
 • Az egyik legrégebbi domain névregisztrátor az interneten, 2002-ben alakult.
 • Ingyenes WHOIS adatvédelmi védelmet kínál minden domain alapárában.
 • Az összes domainhez kínált ingyenes weboldalkészítő, amely lehetővé teszi professzionális megjelenésű webhelyek felépítését percek alatt.

Miért érdemes a Dynadot-ot használni a GoDaddy helyett?

Ha azt akarja, hogy a WHOIS adatvédelmi oldala belekerüljen a domain név árába, akkor vegye fel a Dynadot szolgáltatást. Dynadot, nem korlátozódik csak az ingyenes weboldal készítőre; webhelyét egy VPS-kiszolgálón is tárolhatja ugyanabból az irányítópultból.

Miért érdemes a GoDaddy-t használni a Dynadot helyett?

A GoDaddy szélesebb körű szolgáltatásokat és termékeket kínál, amelyek hasznosak lehetnek üzleti méretezésekor.

7. DreamHost.com (megbízható szolgáltató)

álomhost tartományok

 • Hivatalos honlap: www.dreamhost.com
 • Az Bloggerek és a vállalkozók számára az éppen induló weboldal egyik leginkább ajánlott webhelye.
 • Az összes éves megosztott tárhely-tervhez tartozik egy ingyenes domain név, amely előfizetésével minden évben megújul.
 • A támogató csoport az ipar egyik legjobbja.

Miért érdemes a DreamHostot használni a GoDaddy helyett?

A DreamHost nagy támogató csapatáról ismert, és négy éve a PCMag Editors Choice győztese. A DreamHost segítségével választhat vanília megosztott tárhelyet, vagy menedzselt WordPress tárhely-tervet is. Terveik és kínálatuk könnyen hozzáigazíthatók vállalkozásához.

Miért érdemes a GoDaddy-t használni a DreamHost helyett?

Ha többet szeretne, mint a webtárhely és a domain név, menjen a GoDaddy szolgáltatással. A GoDaddy mindent kínál, a prémium SSL tanúsítványoktól az e-mail marketing szolgáltatásokig.

8. Domain.com (évek óta működik)

domain.com

 • Hivatalos weboldal: www.domain.com
 • A cég domain.com domain névvel rendelkezik.
 • 2000 óta működik az üzleti életben.

Miért érdemes a Domain.com-ot használni a GoDaddy helyett?

Szolgáltatásaikkal célja a weboldal birtoklásának egyszerűsítése és a lehető legegyszerűbbé tétele. És hogy ez valósággá váljon, ingyenes weboldal-készítőt kínálnak, amelynek segítségével néhány perc alatt közzéteheti első webhelyét anélkül, hogy web-tervezőt felveszne.

Miért érdemes a GoDaddy-t használni a Domain.com helyett?

Nem szeretem ezt a regisztrátort, hogy a listán szereplő legtöbbtől eltérően, domainjeikkel ingyenesen nem nyújtanak WHOIS adatvédelmi védelmet. Az összes domainért külön kell fizetnie.

Ha azt szeretné, hogy mindent egy webhelyről kezelhessen, amelyre webhelyéhez szüksége van, akkor lépjen a GoDaddy segítségével.

Legjobb GoDaddy alternatívák – Összegzés

A GoDaddy a legjobb megoldás?

Bár szeretem a GoDaddy szolgáltatásait, és évek óta ügyfél voltam, az egyik dolog, ami nem tetszik velük kapcsolatban, az, hogy megújítási áraik sokkal magasabbak, mint a feliratkozási árak..

És ellentétben a fenti domainregisztrátorok sokaságával, ők nem nyújtanak ingyenes WHOIS adatvédelmi védelmet.

Ahogyan itt foglaltam, van néhány jó GoDaddy alternatíva a domain regisztrációhoz és a web hostinghoz.

Ha csak most kezdődik, akkor azt javasoljuk, hogy vegye fel a kapcsolatot a Namecheap-szel az ingyenes WhoisGuard domain adatvédelem vagy a Bluehost miatt, mivel ezek az iparág egyik legjobb támogató csoportja és az egyik leginkább ajánlott webtárhely kezdőknek..

Ezeket a WordPress.org hivatalos közösségi oldal is ajánlja.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map