8 legjobb Fiverr alternatíva

A szabadúszó gazdaság, vagy a koncertgazdaság, gyorsan növekszik és Fiverr az egyik legnagyobb szabadúszó piactévé vált ott. Ne érts félre, a Fiverr remek hely szabadúszó keresésre, de vannak jobbok is kint


A Fiverr.com egy szabadúszó piac, ahol a grafikai tervezéstől a zene / videó szerkesztésen át a marketingig és a copywritertől kezdve szolgáltatások találhatók. A Fiverr jó hely induláshoz, amikor keresztezi a minőség és az ár közötti kapcsolatot.

A legjobb Fiverr alternatívák 2020-ban:

 • Legjobb összességében: az egyik legnagyobb online szabadúszó piac, és szeretem a Upwork egyszerűségét. Ön elmondja nekik a projektjét, és ők egyeznek meg szabadúszókkal, majd végigmennek a mérkőzéseken, és kiválasztják azt, amelyikkel dolgozni szeretnének..
 • Legjobb helyezett: közel 30 millió szabadúszó van a piacon. Szeretem annak átláthatóságát, mivel ingyenes ajánlatokat kapnak a projektjéért, és csak akkor fizet a munkáért, amikor a koncert elkészül.
 • A Fiverr legjobb „prémium” alternatívája: csak a feliratkozó szabadúszók 3% -át hagyja jóvá, és többe kerül, így ha inkább a költségvetés miatt aggódik, mint a munka minősége, akkor a TopTal lehet, hogy nem a legjobb platform az Ön számára.

Bár néhány Fiverr szolgáltató kivételes szolgáltatást nyújt, a platformon levő eladók többsége számára egyszerűen nem érdemes pénzt költeni, ha jó minőségű munkát szeretne.

Mi az a Fiverr?

A Fiverr egy platform / piac „koncertekként” csomagolt online szolgáltatások vásárlására és eladására.

fiverr alternatívák

Ezek a szolgáltatások a webdizájntól, a grafikai tervezéstől, a videóktól, a hangátadástól, a copywritertől a zeneig / podcast / videó szerkesztésig terjednek. Online vállalkozást működtetve a Fiverr szolgáltatásai segíthetnek a legtöbb probléma megoldásában.

fiverr kategóriákA Fiverrnek több mint 150 kategóriája van

A Fiverr platformként indult a 5 dollár szolgáltatást ad, így a Fiverr név. Annak ellenére, hogy híres az 5 dolláros árcéduláról, a platform kinyújtotta az eredeti célt, és most minden típusú szolgáltatást kínál, 5 és 1000 dollár között..

A Fiverr előnyei

Ha Ön online vállalkozással rendelkezik, akkor már tudja, hogy a listán szereplő legtöbb feladat (például a saját oldalának a kb. Oldalának írása) nem érdemes az idejére. E feladatok többségét nem kell tökéletesen elvégezni; csak meg kell csinálni.

Bölcs dolog lenne ezeket a feladatokat kiszervezni az interneten valakinek, hogy időt takarítson meg, és elvégezze azt valakivel, aki egész nap ezt végzi. Itt jön be Fiverr.

Keresztül kínálnak a minőség és az ár között. Ha akarod gyors, olcsó munka, a Fiverr oda kell menned.

De ha egy komoly üzleti tulajdonos van valamilyen komoly szükséglettel, amelyre gondot kell fordítani, akkor a Fiverr nem biztos, hogy a legjobb platform.

A legjobb Fiverr alternatívák

Itt van a listám a a legjobb Fiverr alternatívák Most a versenytárs oldalakhoz, mint például a Fiverr, meg kell fontolnia a használatát.

1. Upwork.com

Odesk

 • Hivatalos weboldal: www.upwork.com
 • Az Upwork az egyik legrégebbi és legmegbízhatóbb szabadúszó platform az interneten.
 • A szolgáltatások a grafikai tervezéstől az alkalmazások fejlesztéséig terjednek, és minden, a köztük lévővel.
 • A Fiverr-lel ellentétben a Upwork-nál feladatot küld, majd szabadúszóként ajánlatot küld a munkára.

Miért használja az Upwork-t a Fiverr helyett?

Ha szakértő szeretne munkát elvégezni, akkor a Upwork az út. Szakértők százai közül választhat, akik jelentkeznek az ön álláshirdetésére. Az Upwork valamivel többet fog fizetni, mint a Fiverr, ha minőségi eredményeket akar.

Miért használjuk a Fiverr-t a Upwork helyett?

Ha azt szeretné, hogy az első podcast-epizód szerkesztett legyen, akkor érdemes ezt olcsón elvégezni. Menjen a Fiverr-rel, ha a munkáját csak jól kell elvégezni.

2. Freelancer.com

szabadúszó

 • Hivatalos weboldal: www.freelancer.com
 • A Freelancer.com nagyon hosszú idő óta segíti a vállalkozások millióit a szabadúszó keresésében.
 • A platform hasonlóan az Upwork-hoz működik, és több mint 32 millió regisztrált szabadúszóval rendelkezik.
 • Rendezvényszervezhet egy olyan tervpályázatot, ahol a platform összes tervezője versenyezhet.

Miért érdemes Freelancer-et használni a Fiverr helyett?

Ha magas színvonalú munkát szeretne elvégezni, és jó költségvetéssel rendelkezik, akkor keresse fel a Freelancer.com webhelyet. Még olyan tervpályázatokat is lehetővé tesznek, ahol a legjobb díjat a jutalomért jutalmazzák meg.

Miért használja a Fiverr-t Freelancer helyett?

Noha a Fiverrnek több ezer tehetséges szabadúszó van, akik szakemberek, hogy mit csinálnak, a Fiverr a legmegfelelőbb, ha gyorsan és alacsony áron szeretne munkát végezni..

3. PeoplePerHour.com

peopleperhour

 • Hivatalos honlap: www.peopleperhour.com
 • Noha a PeoplePerHour nem olyan népszerű, mint a listán szereplő többi platform, a 2007 óta működik.
 • A platformon lévő összes szabadúszót először megkérdezik, mielőtt felveszik a platformon.

Miért érdemes a PeoplePerHour-ot használni a Fiverr helyett?

Szabadúszó bérbeadása egy olyan hiányzó játék, ahol többet hiányol, mint amennyit elér. Ahhoz, hogy nagyszerű szabadúszókat találjanak, általában néhány ezer dollárt kell felhalmoznia, mielőtt végre megtalálja a megfelelő munkát.

A PeoplePerHour segítségével biztos lehet benne, hogy bárki, akit felvesz, tudja, mit csinál.

Miért érdemes a Fiverr-t használni a PeoplePerHour helyett?

Ha nagyszerű szabadúszó dolgokat szeretne találgatás nélkül, menjen a PeoplePerHour-ra. Ha olcsóbb szabadúszókat szeretne, akik meg tudják munkát végezni, béreljen fel valaki Fiverr-t az értékelések alapján.

4. Guru.com

guru

 • Hivatalos honlap: www.guru.com
 • A Guru platformja több mint 3 millió szabadúszóhoz fér hozzá a világ minden tájáról.
 • Függetlenül attól, hogy írott cikkre vagy új logóra van szüksége a tégla- és habarcsüzlet számára, a Guru platformja fedezi Önt.

Miért érdemes a Gurut használni a Fiverr helyett?

A Guru hozzáférést biztosít több millió tapasztalt szabadúszó számára, akiket fel lehet bérelni. Ha tapasztalt szabadúszót szeretne találni, akkor folyamatos kapcsolatot kiépíthet, vegye fel a Gurut.

Miért használja a Fiverr-t a Guru helyett?

Válassza a Fiverr szolgáltatást, ha a költség fontos tényező, és ha csak azért szeretne fizetni, amire szüksége van.

5. TopTal.com

toptal

 • Hivatalos honlap: www.toptal.com
 • A TopTal hirdetik magukat olyan platformként, ahol az emberek a „Legjobb 3% -os szabadúszó tehetség felvétele” oldalra lépnek.
 • Az ipari óriások, mint például a Hewlett Packard és az Airbnb, bíznak benne.
 • Olvassa el a Toptal-áttekintésem itt.

Miért használja a TopTal-t a Fiverr helyett?

A TopTal nem az a platform, amellyel harmadik világú szabadúszókat vesz fel, akik 50 dollárnál kevesebb webhelyet kínálnak. Ha fel szeretné venni a világ egyik legkedvezőbb 3% tehetségét, akkor a TopTal az Ön platformja.

A listán szereplő más platformoktól, például a Upwork-től eltérően, a TopTal csak néhány különféle képzési csoporton belül szabadúszókat kínál. A platformon nincsenek írók vagy közösségi média forgalmazók.

Miért érdemes a Fiverr-t használni a TopTal helyett?

Ha csak most indul, és inkább a költségvetésével, mint a munka minőségével foglalkozik, akkor a TopTal nem biztos, hogy a legjobb platform az Ön számára. Áraik 60 dollár / óra.

6. Kódolható.io

codeable

 • Hivatalos honlap: www.codeable.io
 • A Codeable.io az Ön egyablakos ügyintézője a WordPress minden dolgához.
 • Más platformoktól eltérően, a Codeable’s Team egy szabadúszóval találkozik Önnel, ahelyett, hogy egyedül választana.

Miért érdemes a Codeable.io-t használni a Fiverr helyett?

Akár hibát akar kijavítani a webhelyén, akár szükség van egy egyedi beépülő modul fejlesztésére, a Codeable rendelkezik a szabadúszó fejlesztőkkel, hogy megtehessék.

Teljes visszatérítési politikát kínálnak, ha nem tetszik a munka. Csak akkor fizet, ha a munka megelégedésére szolgál. Emellett 24 órás hozzáférést biztosít az ügyfélszolgálati csoporthoz, amelyet e-mailben vagy telefonon elérhet.

Miért használjuk a Fiverr-t a Codeable.io helyett?

Ha azt akarja, hogy oldalain javítson olcsóbb oldalakat, akkor a Fiverr az az út. Ha webhelye nem a WordPressen fut, akkor a Codeable.io nem jelent hasznot.

7. Outsourcely.com

outsourcely

 • Hivatalos honlap: www.outsourcely.com
 • Az Outsourcely az induló vállalkozások számára egyszerű hozzáférést biztosít több mint 400 ezer szabadúszó tehetségkészletéhez.
 • Nincs díjfizetési díj a szabadúszók által a platformon nyújtott szolgáltatásokért.

Miért érdemes Outsourcely-t használni a Fiverr helyett?

Noha hirdetik platformjukat szabadúszó bérleti platformként kezdő vállalkozások számára, az Outsourcely platformon bármilyen típusú munkát elvégezhetnek, még akkor is, ha túlszárnyalsz az indulási szakaszban..

Ha egyszerű és gyors hozzáférést szeretne a valódi, tapasztalt szabadúszókhoz, az Outsourcely sokkal jobb, mint a Fiverr.

Miért érdemes Fiverr-t használni az Outsourcely helyett?

A Fiverr 5 USD-es áralapjáról ismert, és mint olyan platform, amely inkább az olcsó szolgáltatások nyújtására összpontosít, mint a legmagasabb színvonalú szolgáltatások nyújtására. Ha szűk a költségvetés, és éppen most kezd el, lépjen a Fiverrrel.

8. Truelancer.com

truelancer

 • Hivatalos honlap: www.truelancer.com
 • Bár a Truelancer viszonylag újonnan érkezett, nevet adott maguknak azzal, hogy minőségi munkát kínálnak olcsón.
 • Leginkább szabadúszóként dolgozik a harmadik világ országaiból, mint India, Pakisztán és hasonlóak.

Miért érdemes a Truelancer alkalmazni a Fiverr helyett?

Ha azt szeretnénk, hogy néhány munkát gyorsan elvégezzünk, és nem törődünk a minőséggel, akkor ez a platform lehet jó lehetőség. A Truelancer egyéni munkákhoz jobb platform, mint a Fiverr.

Miért használja a Fiverr-t Truelancer helyett?

Ha olyan munkája van, amely nem igényel sok egyedi munkát, és olcsón kell megtennie, akkor vegye igénybe a Fiverr alkalmazást.

Gyakran Ismételt Kérdések

Mik a Fiverr előnyei??

A Fiverr vezető piactér, amely szabadúszókat (eladókat) összeköt az ügyfelekkel (vásárlók). Olcsó, freelancereket már 5 USD-tól is megtalálhat. Rengeteg szabadúszó választék elérhető, amelyek szinte bármilyen kategóriában elérhetők a koncertekhez (munkákhoz), amelyekre gondolsz. Hasznos támogatás, amely mindig a vevő oldalát képviseli.

Mik a Fiverr hátrányai??

Időnként megkapja azt, amit fizet, és ne várja el, hogy a munka minősége kiemelkedő lenne valamiért, amit 5 dollárért fizetett (főleg az összetett és kihívásokkal teli munkákért). Egyes eladók ésszerűtlen határidőket szabtak meg, és Önnek külön kell fizetnie, hogy a munkát gyorsabban szállítsák.

Melyek a legjobb alternatívák a Fiverr számára?

Ha gyors, olcsó munkát szeretne elvégezni, akkor a Fiverrnek oda kell lépnie. De ha iparági szakértő szeretne munkát végezni, akkor a szabadúszó piacok, például a Upwork és a Toptal jobb alternatívák a Fiverr.com számára..

A legjobb Fiverr alternatívák – Összegzés

A Fiverr jó szabadúszók számára?

Igen, a Fiverr célja, hogy olcsó szabadúszókat találjon.

De van egy csomó jó oldal, például a Fiverr.

Ha gyorsan szeretne olcsó munkát végezni, akkor olyan platformon kell mennie, mint a Truelancer. Tehetségkészletük elsősorban harmadik világbeli szabadúszókból áll.

Ha azt akarja, hogy munkája költségvetéssel megtörténjen, anélkül, hogy a minőséget rontaná, el kell mennie egy olyan webhelyre, mint például az Upwork vagy a Freelancer.com. Mindkettő hozzáférést biztosít szabadúszók millióinak széles skálájával, és a legjobb Fiverr versenytársak.

És ha a pénz nem számít nagy jelentőségűnek, akkor vegye fel a kapcsolatot a Toptal-lal. Olyan platformként hirdetik meg magukat, amely segít felvenni a legjobbak 3% -át az interneten.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map