8 legjobb Dropbox alternatíva

Modern munkánk nagy részét online készítik és tárolják. Felhő-tároló szolgáltatók, például Dropbox megkönnyíti a munka és a személyes fájlok mentését, de megkönnyíti a másokkal való együttműködést. Ne érts téged, a Dropbox jó, nagyon jó, de vannak jobbok is kint.


Világszerte több mint 500 millió felhasználóval rendelkezik A Dropbox kétségkívül az egyik legnépszerűbb felhőalapú tároló-szolgáltató. Vannak olyan versenytárs oldalak, mint például a Dropbox, amelyek jobb biztonságot, funkciókat és megfizethetőbb áron kínálnak.

A legjobb Dropbox alternatívák 2020-ban:

 • Legjobb összességében:. Ez a kedvenc felhőalapú tárolóm, mivel a Sync.com könnyen kezelhető, nagy biztonsággal és szolgáltatásokkal rendelkezik, megfizethető áron.
 • Legjobb helyezett:. A második helyezett pCloud olcsó árának, biztonsági funkcióinak, például az ügyféloldali titkosításnak köszönhetően, és szeretem az egyszeri előfizetés egyszeri költségét.
 • A Dropbox legjobb ingyenes alternatívája: a legjobb ingyenes és ár-érték arányú választás, szeretem az integrációt a Google Dokumentumokkal, a Táblázatokkal és a harmadik féltől származó alkalmazásokkal, de a biztonság és a szinkronizálás jobb lehet.

Függetlenül attól, hogy együtt kell működnie a szerkesztővel az írott könyvben, vagy szükség van valakinek, aki gyorsan elküld egy dokumentumot felülvizsgálatra a főnökéhez, ezek az eszközök lehetővé teszik, hogy néhány kattintással megcsinálja..

Még akkor is, ha munkájának nagy részét offline módban végzi, a fontos adatok elvesztésének elkerülése érdekében továbbra is biztonsági másolatot kell készítenie egy felhőalapú tárolási szolgáltatás webhelyére, például a Dropbox-ra..

Mi a Dropbox??

legjobb dropbox alternatívák

A Dropbox olyan platformon indult, amely lehetővé teszi a felhasználók számára készítsen biztonsági másolatot fájljaikról online és elérheti őket az összes eszközükről. De most ennél sokkal többé vált. Ez lehetővé teszi dolgozzon együtt másokkal és győződjön meg róla munkája mindig elérhető függetlenül attól, hogy hova megy, vagy milyen eszközt használ.

Szolgáltatásaikat a csapatok, szabadúszók és fogyasztók szerte a világon, és sok nagy márka bíz meg benne. Szolgáltatásuk minden platformon elérhető, beleértve az asztali és a mobil rendszert is, amely lehetővé teszi a fájlok elérését bárhonnan, bármilyen eszközről.

A Dropbox funkciói és tervei

A Dropbox különböző terveket kínál különféle felhasználási esetekre. Egyesek több szolgáltatást kínálnak, mint mások. Ha valaki, akinek csak helyére van szüksége a fájlok biztonsági mentéséhez, felajánl egy ingyenes csomag, amely akár 2 GB-ot is lehetővé tesz tárolva, és akár 3 eszközön szinkronizálható.

dropbox tervek

Ha profi vagy, akkor érdemes megragadni a Plusz tervet, amely kínál legfeljebb 2 TB (terabyte) tárhelyet, szinkronizálás korlátlan eszközök között, 30 napos fájlhelyreállítás és még sok más havonta mindössze 10 dollárért. Terveket kínálnak olyan csapatok számára is, amelyek számos további funkcióval rendelkeznek, például egyszeri bejelentkezés, adminisztrációs eszközök és élő csevegés támogatás.

A Dropbox olyan eszközöket is kínál, mint például a Dropbox papír, amelyek segítségével egyszerűen együttműködhet más emberekkel online a dokumentumokban.

A Dropbox előnyei és hátrányai

Az A Dropbox használatának legjobb része az egyszerűség ami nélkülözhetetlen minden szolgáltatáshoz és eszközhöz. A piacon lévő legtöbb más felhőtároló szolgáltatótól eltérően a Dropbox hisz benne egyszerűvé teszi a dolgokat, és mindent könnyen elérhetővé tesz. Még ha nem is jó a számítógépe, néhány másodperc alatt könnyen megtanulhatja a köteleket. Igen, ennyire egyszerű.

A Dropbox szinte minden eszköz számára alkalmazást kínál, beleértve Android, Windows, Mac és iOS, amely megkönnyíti a fájlok elérését és szinkronizálását az összes eszköz között.

Noha a Dropbox nagyon sok funkcióval rendelkezik, szolgáltatása nem alkalmas minden felhasználási esetre. Például, A Dropbox csak 2 GB-os tárhelyet kínál ingyenes csomagjában míg a listánkban szereplő egyéb szolgáltatások akár 15 GB-ot kínálnak ingyen. Sőt, bár könnyű együttműködést kínálnak a Dropbox Paper-szel, nem rendelkeznek annyi eszközzel és opcióval, mint mások a listán, hogy másokkal együttműködjenek.

Akár több szabad helyet, akár az együttműködésre tervezett jobb munkafolyamatot szeretne, íme néhány a Dropbox alternatívája, amelyet meg kell próbálnia:

A Dropbox legjobb alternatívái

1. Sync.com

sync.com

 • Olcsóbb alternatíva és több szolgáltatás, mint a Dropboxnál
 • Ingyenes terv és prémium tervek évi 49 dollártól
 • Webhely: https://www.sync.com/

Sync.com egy kanadai székhelyű, együttműködő felhőtároló szolgáltatás, amelynek célja, hogy olcsóbbá tegye az emberek fájljaik felhőben történő tárolását. Ingyenes csomagja 5 GB ingyenes tárhelyet és alapvető együttműködési lehetőségeket kínál.

Kínál ingyenes alkalmazások Windows, Mac, iOS és Android számára, így szinkronizálhatja és elérheti fájljait minden eszközén. Mobil alkalmazásuk a távoli eszköz lezárása Ez a szolgáltatás lehetővé teszi az eszköz lezárását bármilyen más eszközről, amely be van jelentkezve a Sync.com fiókba. Ez növeli a készülék biztonságát és adatvédelmét.

A Sync.com szolgáltatásai:

 • Olcsóbb, mint a Dropbox.
 • 5 GB ingyenes tárhelyet kínál ingyenes tervével.
 • Valósidejű biztonsági mentés és szinkronizálás minden eszközére.
 • Alkalmazások Windows, Mac, iOS és Android számára.
 • Az eszköz távoli lezárása a biztonság növelése érdekében.

Sync.com tervek:
az Az ingyenes csomag 5 GB ingyenes tárhelyet kínál de korlátozza az adatátvitel mennyiségét. Fizetett terveik évi 49 USD-tól kezdődnek, és 500 GB tárolást és korlátlan adatátvitelt kínálnak az egyéb biztonsági és adatvédelmi szolgáltatások között.

Miért jó a Sync.com a Dropbox alternatívája:
A Sync.com sokkal olcsóbb lehetőség, és a legjobb Dropbox üzleti alternatíva. Még ingyenes tervükön belül 5 GB ingyenes tárhelyet kínálnak, ellentétben a Dropboxkal, amely csak 2 GB-ot kínál.

2. pCloud

pcloud

 • A Dropbox legolcsóbb alternatíva
 • Ingyenes és prémium tervek havonta 3,99 dollártól
 • Webhely: https://www.pcloud.com/

pCloud az egyik a legolcsóbb felhőalapú tárolási lehetőségek a piacon. 10 GB tárhelyet kínál ingyenesen, amikor feliratkozik. Nem csupán, hogy néhány egyszerű művelet elvégzésével, például az alkalmazás telepítésével a telefonra és egy barátnak utalással, de még 5 GB-ot is hozzáadhat a tárolási juttatáshoz.

pCloud jellemzői:

 • Alkalmazások Windows, Mac, Linux, iOS, Android és Adobe Lightroom számára.
 • A pCloud tucatnyi funkcióval rendelkezik, amelyek megkönnyítik az együttműködést.
 • 10 GB szabad lemezterületet kínál.
 • Sokkal olcsóbb, mint a legtöbb felhőalapú tárolási szolgáltatás.

pCloud tervek:
Az Az ingyenes terv 10 GB tárhelyet kínál. Prémium terveik havi 3,99 USD-tól kezdődnek. 500 GB tárhelyet kínál, és 500 GB adatátviteli sávszélességet tesz lehetővé a megosztáshoz. A legtöbb más felhőalapú tárolási szolgáltatással ellentétben a pCloud a következőket is kínál élettartam-terv mindössze 175 dollárért. Ez egy egyszeri költség, és 500 GB-ot kap az egész életében.

Miért a pCloud jó alternatíva a Dropbox számára:
A pCloud.com az egyik legjobb lehetőség, ha felhőszolgáltatást keres az összes fájl biztonsági mentéséhez. Sokkal olcsóbb és biztonságosabb, mint a Dropbox, és egyszerűen használható.

3. Google Drive

google meghajtó

 • A Dropbox legjobb ingyenes alternatívája
 • Ingyenes és prémium tervek havonta 1,99 dollártól
 • Webhely: https://www.google.com/drive/

Google Drive egy ingyenes felhőalapú tárolási szolgáltatás, amely része a Google alkalmazáscsomagnak. 15 GB ingyenes tárhelyet tartalmaz, és lehetővé teszi, hogy minden képét alacsonyabb minőségben mentse, anélkül, hogy beleszámítaná az ingyenes 15 GB-ba. A Google Drive az egyik legjobb lehetőségek a legtöbb felhasználó számára, akik csak biztonsági másolatot készítenek a személyes fájljaikról.

A Google Drive szolgáltatásai:

 • Több tucat együttműködési eszköz és szolgáltatás.
 • 15 GB ingyenes tárhelyet kínál.
 • Biztonsági másolatot készítsen minden képéről ingyen.
 • Alkalmazások az összes eszközhöz, beleértve az Androidot, iOS-t, Mac-et és másokat.

A Google Drive tervei:
A megkezdett ingyenes terv kínál 15 GB ingyenes tárhely. Sőt, nem számítanak képeket a tárhelyéhez, ha biztonsági másolatot készít egy alacsony minőségű verzióról. A prémium terv dátummal kezdődik Havonta 1,99 USD és 100 GB-ot kínál raktáron.

Miért a Google Drive jó alternatíva a Dropbox számára:
A Google Drive egy jó alternatíva, amely kiváló együttműködési eszközöket kínál, és ingyenes hozzáféréssel rendelkezik irodai alkalmazáscsomaghoz, például a Google Dokumentumokhoz, a Táblázatokhoz stb..

4. Microsoft OneDrive

microsoft onedrive

 • Nagyszerű ingyenes alternatíva a Dropbox-hoz és az ingyenes Microsoft Office
 • Ingyenes és prémium tervek évente 69,99 USD-tól
 • Webhely: https://onedrive.live.com/

Egy meghajtó egy felhőalapú tárolási szolgáltatás, amelyet a Microsoft kínál. Ingyenes csomagja 5 GB tárhelyet tartalmaz. A legjobb az OneDrive-ról, hogy ha Microsoft Office-ot használ, akkor 1 TB tárhelyet kaphat és a ingyenes előfizetés a Microsoft Office-ra csak évi 69,99 dollárért.

A OneDrive szolgáltatásai:

 • 5 GB ingyenes tárhelyet kínál.
 • Kérjen ingyenes előfizetést a Microsoft Office-ra a prémium csomagokról.
 • Alkalmazások az összes eszközére.

OneDrive tervek:
OneDrive prémium A tervek havi 1,99 USD-tól kezdődnek. 100 GB tárhelyet kínál. Szakmai terveik ingyenes előfizetést kínálnak a Microsoft Office számára.

Miért egy jó alternatíva a OneDrive a Dropbox számára:
A OneDrive 5 GB-os ingyenes tárhelyet kínál, ellentétben a Dropbox csak 2 GB-os ingyenes tárhelyével. A plusz díjcsomagokhoz a Microsoft Office ingyenes előfizetése tartozik (Word, Excel, PowerPoint, Outlook stb.)

5. Tresorit

tresorit

 • A Dropbox legjobb biztonsági és adatvédelmi alternatívája
 • Ingyenes és prémium tervek havonta 10,42 USD-tól
 • Webhely: https://tresorit.com/

Tresorit piaci szolgáltatásaikat „Ultra-biztonságos” a fájlok online tárolására szolgáló hely. Célügyfeleik üzleti vállalkozások és együttműködő csapatok. Szolgáltatásaikat a SAP, Canon, Emírségek, és néhány más nagy márka a világon.

Tresorit jellemzői:

 • Svájci vállalkozásként a szolgáltatás svájci adatvédelmet kínál.
 • Alkalmazások Linux, Microsoft, Mac, iOS és Android számára.
 • GDPR-kompatibilis.
 • Az egyik legbiztonságosabb felhőtárolási szolgáltatás.

Tresorit tervek:
Az ingyenes csomag lehetővé teszi, hogy nagy fájlokat akár 5 GB-ig megoszthasson másokkal. Prémium terveik ideje: Havonta 10,42 USD és 200 GB-ot kínálnak tárolás.

Miért a Tresorit a Dropbox Business jó alternatíva:
A Tresorit nem a legjobb megoldás az egyének számára. Ha csak néhány fájlt szeretne tárolni, vagy biztonsági másolatot készíteni a családi fotókról, a Dropbox jobb megoldás lehet. De ha azt akarja, hogy a lehető legjobban megszerezze a biztonságot és az adatvédelmet, a Tresorit a legjobb megoldás.

6. Doboz

box.com

 • A legjobb felhőalapú tároló-szolgáltató az együttműködés és a csapatok számára
 • Ingyenes és prémium tervek havonta 10 dollártól
 • Webhely: https://www.box.com/

Doboz egy felhőalapú tárolási szolgáltatás, amelyet vállalkozások és együttműködő csapatok számára terveztek. Több tucat eszközt és funkciót kínál a javítsa a munkafolyamatot és egyszerűen működjön együtt másokkal a csapatban. Az együttműködésre készült.

A doboz jellemzői:

 • 10 GB tárhelyet kínál ingyenes csomagban.
 • Alkalmazások az összes eszközére.
 • Microsoft Office 365 integrációk.
 • Felhasználókezelő eszközök.

Doboztervek:
Az az ingyenes terv 10 GB-ot kínál tárhely. A Box csak egy prémium csomagot kínál magánszemélyek számára, amely kínál 100 GB tárhely 10 dollárért havonta. Kezdő üzleti tervük legalább 3 felhasználót igényel.

Miért a Box jó alternatíva a Dropbox számára:
A Box.com az egyik legjobb felhőalapú tárolási lehetőség vállalkozások és együttműködő csapatok számára. Sokkal több együttműködési és biztonsági funkciót kínálnak, mint a Dropbox.

7. SpiderOak

SpiderOak

 • Bőséges 21 napos ingyenes próbaverzió, de nincs ingyenes terv
 • Prémium tervek havi 6 dollártól
 • Webhely: https://spideroak.com/

SpiderOak egy felhőalapú alkalmazás-készlet a vállalkozások számára. Bár szolgáltatásaik vállalkozások számára készültek, a SpiderOak One nevű felhőalapú tárolási szolgáltatást kínálnak. A legjobb rész a SpiderOak-ról, hogy alkalmazásuk magánélettel és biztonsággal építve gondolatban.

SpiderOak jellemzői:

 • A magánélet szem előtt tartásával épült.
 • Alkalmazások Linux, Mac, Windows, Android és iOS számára.
 • Több tucat együttműködési eszköz.
 • 21 napos ingyenes próbaverzió.

SpiderOak tervek:
A listán szereplő más szolgáltatásokkal ellentétben a SpiderOak nem kínál ingyenes tervet. De ők kínálnak egy 21 napos ingyenes próbaverzió. Kezdő terveik kínálnak 150 GB tárhely 6 dollárért havonta.

Miért a SpiderOak a Dropbox jó alternatívája:
A SpiderOak.com számos fejlett funkciót és biztonsági előnyt kínál, amelyek hiányoznak a Dropbox-tól.

8. IDrive

én vezetek

 • A legjobb felhőalapú tárolási szolgáltató vállalkozók számára
 • Ingyenes és prémium tervek 59,12 USD-tól évente
 • Webhely: https://www.idrive.com/

Én vezetek tucatnyi felhőalapú tárolási megoldást kínál a vállalkozók, viszonteladók, szakemberek és vállalkozások igényei. Ingyenes tervük jön 5 GB szabad tárhely.

IDrive jellemzői:

 • Alkalmazások iOS, Mac, Android és Windows rendszerekre.
 • Együttműködő eszközök és szolgáltatások.
 • Biztonsági másolatot készíthet vagy letölthet fizikai formában minden adatát évente egyszer ingyen.
 • Több tucat adatvédelmi és biztonsági szolgáltatás.

IDrive tervek:
Az ingyenes csomag 5 GB ingyenes tárhelyet kínál. Prémium terveik ideje: $ 59.12 évente az első évben. Kínál 2 TB tárhely és majdnem felére kerül, mint amit a Dropbox csinál.

Miért az IDrive jó alternatíva a Dropbox számára:
Az IDrive.com ingyenes csomagjai 5 GB tárhelyet kínálnak, prémium csomagjuk pedig 2 TB tárhelyet kínál, csupán 59,12 dollárért az első évre..

Gyakran Ismételt Kérdések

Mik a Dropbox előnyei??

Könnyű használat és a fájlokhoz való hozzáférés bármikor, bárhol. Integrálódik a Microsoft Office Online szolgáltatással. Gyors és intelligens fájl szinkronizálás. Előzmények funkció, amely hozzáférést biztosít a fájlok korábbi verzióinak.

Melyek a Dropbox hátrányai?

A Pro verzió drága. Lehet, hogy jobban koncentrál a magánéletre. Az ingyenes verzió korlátozott (csak 2 GB tárhely). Nincs mappák feltöltése és nincs együttműködés.

Melyek a legjobb Dropbox alternatívák?

A Dropbox legjobban fizetett alternatívái a Sync.com és a pCloud.com. A legjobb ingyenes alternatíva a Google Drive.

Dropbox alternatívák: Összegzés

Ha csak szabad helyet keres személyes fájljainak biztonsági mentéséhez, azt javaslom Google Drive. 15 GB ingyenes tárhelyet tartalmaz, és lehetővé teszi a képek alacsonyabb minőségű verzióinak ingyenes mentését anélkül, hogy beleszámítanánk a tárolási kvótaba..

Vállalkozások és munkafájlok esetén, és ha az egész csapat számára együttműködést szeretne, akkor azt javaslom, hogy lépjen a Sync.com-ra, mivel ezek szolgáltatása az együttműködésen alapuló csapatmunkára épül. Ez a legjobb Dropbox Business alternatíva odakint.

Ha Ön a legjobb biztonságot nyújtja, amit a piac kínál, akkor vegye igénybe Tresorit. Ez egy svájci vállalat, amely svájci adatvédelmet kínál az ország számára.

A Dropbox összes versenytársa szinte minden eszközre és platformra vonatkozik, beleértve a Windows, Mac, iOS és Android rendszereket is, így fájljait szinkronizálhatja és elérheti bárhonnan, bármilyen saját eszközén..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map