8 legjobb ClickFunnels-alternatíva

ClickFunnels egy all-in-one online marketing és értékesítési platform, amelyet világszerte több ezer marketingszakember használ. Sokan és az ipari vezetők bíznak abban, hogy könnyen elkészíthetik és optimalizálhatják az értékesítési és marketing csatornákat. Nagyszerű online értékesítési tölcsér-készítő, de vannak szilárd kint.


Clickfunnels egy all-in-one marketing és online értékesítési tölcsér eszköz amely segíthet fejlett értékesítési és marketing csatornák felépítésében. Készíthet céloldalakat, értékesítési oldalakat, belépési oldalt, elfogási oldalt, webinar-tölcsért, tagsági webhelyeket és még sok minden mást, azzal a céllal, hogy átalakítsa a forgalmat, előadásokat generál és növelje a bevételt.

A legjobb ClickFunnels alternatívák 2020-ban:

 • Legjobb összességében: egy szilárd céloldal-készítő és marketing-automatizálási platform. A GetResponse a legjobb alternatíva a ClickFunnels számára, mivel a ClickFunnels e-mail marketing és marketing automatizálási lehetőségekkel jár, de jóval olcsóbb áron. Nézze meg az új Autofunnel eszközt – egy kész, automata tölcsérgenerátort.
 • Összességében a legjobb, a második helyezett: egy olyan eszköz, amely elsősorban a tökéletes céloldalakat készít, amelyek konvertálják. Ez nem helyettesíti teljesen a ClickFunnels-et, de ha integrálva van egy e-mail marketing platformmal, a Leadpages olcsó alternatíva a ClickFunnels-hez.
 • A ClickFunnels legjobb „WordPress” alternatívája: alapvetően egy WordPress plugins csomag, amely elvégzi azt, amit a ClickFunnels tesz. Sokkal olcsóbb, mint a ClickFunnels, de a legfontosabb hátránya, hogy a WordPress-t kell használnia, és a saját webhelyét kell üzemeltetnie..

Sok a ClickFunnels témában, amelyet a marketingszakemberek szeretnek, de ez nem egy méret, amely mindenféle eszközhöz megfelel. Ha jobb / olcsóbb alternatívákat keres a ClickFunnels számára, alább megosztom veled A ClickFunnels 8 legjobb alternatívája.

De először…

Mi az a ClickFunnels?

A ClickFunnels egy olyan platform, amely lehetővé teszi könnyen elkészítheti a marketing csatornákat a drag-and-drop segítségével. A marketing-tölcsérek elkészítéséhez több száz óra és sok tapasztalat tartott. De a ClickFunnels esetén ez olyan egyszerű, mint néhány gombra kattintás.

kattintási csatornák alternatívái

A ClickFunnels segítségével létrehozhat:

 • Préselje az oldalcsatornákat.
 • Automatizált webinar-csatornák.
 • Termékindító tölcsérek.
 • Értékesítési csatornák (beépített kosár, és integrálható a kedvenc bevásárlókocsikhoz).
 • A tagsági oldal csatornái.
 • És még többet terhel.

Legalábbis ez az ötlet. A valóságban sok munkát igényel a ClickFunnels-alapú csatorna felállítása, de sokkal kevesebb, ha egyedül csinálnád..

A ClickFunnels előnyei

Ha még nem ismeri a marketingt, és még soha nem árult el semmit, akkor a marketingcsatorna építése hamarosan rémálommá válhat. A ClickFunnels egy egyszerű platformot kínál a marketingcsatorna felépítéséhez és üzemeltetéséhez. Ha úgy dönt, hogy egyet építene a ClickFunnels segítségével, akkor több száz óra és sok pénz igénybe veheti.

A főbb jellemzők a következők:

 • ellenállás & Cseppoldal-készítő, amely lehetővé teszi, hogy egyetlen kódsor nélkül oldalakat készítsen az értékesítési csatornákba.
 • Beépített e-mailes automatikus válasz, az úgynevezett „Actionetics”.
 • Beállíthat egy társult programot a ClickFunnels segítségével a beépített „hátizsák” segítségével. .
 • Beépített bevásárlókosár, amely lehetővé teszi az ügyfelek megrendeléseinek nyomon követését. Nem kell regisztrálnia másik kosár szolgáltatásra.
 • Készítsen csatornákat, hogy a potenciális vásárlókat eljuttassa a megfelelő termékhez, és vegye figyelembe velük a vásárlás után.
 • Küldjön nyomon követési e-maileket és SMS-eket.
 • Vegyen fel tagságot és bejelentkezést a webhelyére.
 • Tervezzen űrlapokat a kívánt információ gyűjtéséhez.
 • 20+ felhasználásra kész sablonok átfogó adatbázisával érkezik.

A Clickfunnels nagyszerű eszközkészlet, de lehet, hogy nem az, amire most szüksége van, vagy túl drága az ízlése szempontjából.

Ha ez a helyzet és a legjobb ClickFunnels alternatívákat keresi, akkor itt az alábbiakban felsoroljuk azokat a webhelyeket, mint a ClickFunnels, amelyeket meg kell nézni..

A ClickFunnels legjobb alternatívái

1. GetResponse

GetResponse

 • Hivatalos weboldal: www.getresponse.com
 • Keresztezés az e-mail marketing eszköz és a tölcsérkészítő között.
 • Lehetővé teszi a teljes marketingcsatorna automatizálását egyszerűen egyetlen platformon.

GetResponse egy fejlett, de olcsó minden egyben automatizálási platform. A platform jön e-mail marketing, marketing automatizálás, céloldal készítő és értékesítési csatornák.

Az Autofunnel egy nemrégiben elérhető funkció, amely lehetővé teszi automatizált, lépésről lépésre tölcsérek létrehozását céloldalak, automata e-mailek készítéséhez, termékek értékesítéséhez, az elhagyott kocsik visszaállításához és több pénzt keresni..

Miért érdemes a GetResponse-t használni a ClickFunnels helyett?

Ha azt szeretné, hogy az egész marketingcsatorna egy helyről automatizálható legyen, a GetResponse az út. Ráadásul sokkal kevesebbet fizet, és ez a legjobb alternatíva a ClickFunnels Platinum számára is.

Ezek lehetővé teszik egy teljes marketingcsatorna felépítését (beleértve a nyitóoldalakat és a felbukkanó ablakokat és a webináriumokat is) egy platformon, majd lehetővé teszik az összes automatizálását..

ClickFunnels vs GetResponse

Ha szeretné váltani az e-mail marketing platformjait, akkor lépjen be a ClickFunnels segítségével. Platformjuk szinte az összes népszerű e-mail marketing platformmal integrálódik, beleértve a GetResponse-t is.

2. Vezető oldalak

leadpages

 • Hivatalos honlap: www.leadpages.net
 • A LeadPages célja, hogy a lehető legnagyobb mértékben leegyszerűsítse a céloldalakat.
 • Válasszon több mint 200 ingyenes sablon közül, vagy vásároljon egyet a piactérről, amely még több ezer kínál.

Leadpages egy haladó és hatékony kezdőoldal-készítő eszköz amelyhez egy sor olyan szolgáltatás tartozik, amely biztosítja, hogy az oldalak konvertálódjanak, és pénzt keressenek.

Miért használjon Leadpages a ClickFunnels helyett?

Ha egyszerű módszert szeretne létrehozni nagy konvertálással rendelkező céloldalakat kód írása nélkül, akkor lépjen a Leadpages oldalra. Az összes sablonjuk tesztelt és bizonyítottan átalakító. Több mint 200 ingyenes sablon közül választhat, így soha nem kell a nulláról kezdenie.

ClickFunnels vs Leadpages

A Leadpages csak a nyitóoldalakat készítheti, nem pedig a teljes összetett és automatizált marketing- és értékesítési csatornákat. Ha azt szeretné, hogy a teljes tölcsér egy platformon vezérelhető legyen, lépjen a ClickFunnels segítségével.

3. Instapage

instapage

 • Hivatalos honlap: www.instapage.com
 • Az Instapage ügyfélköre átlagosan 22% -os konverziós arányt lát el céloldalukkal.
 • Szerszámokat és sok olyan funkciót kínál, amelyek segítenek a céloldalak egyszerű felépítésében és optimalizálásában.

Miért érdemes használni az Instapage-t a ClickFunnels helyett?

Az Instapage egy nagyon egyszerű platformot kínál, amelyet könnyű megtanulni és a kezdő lépésekből elkezdeni használni. A lista többi céloldal-készítőjétől eltérően az Instapage felülete a legegyszerűbb és a legkönnyebben megtanulható.

Miért használjon ClickFunnels-et az Instapage helyett?

A ClickFunnels sokkal több eszközt kínál, mint az Instapage, és sok olyan alkalmazással integrálódik, amelyeket vállalkozása már használ. A ClickFunnel a teljes csatornáját az Ön számára tárolja.

4. Nyilatkozzon

unbounce

 • Hivatalos honlap: www.unbounce.com
 • A kezdőlap-készítő a tervezők számára készült. Nagyon jól működik, mint a tervező szoftverek, például a photoshop.
 • Könnyen építhet professzionális és megosztott tesztoldalokat.

Miért érdemes a Hiánytalanságot használni a ClickFunnels helyett?

Ellentétben a ClickFunnels-kel, amelynek célja a marketing-tölcsér felépítéséhez az all-in-one platform létrehozása, az Unbounce egy olyan platform, amely nagy konvertáló céloldalak létrehozására és tesztelésére szolgál. Az Unbounce olyan gyönyörű céloldalak létrehozására szakosodott, amelyek pénzt konvertálnak a látogatók számára.

Miért érdemes a ClickFunnels-et használni a felmondás helyett?

Ha olyan platformra van szüksége, amely segít a teljes marketingcsatorna egy helyen történő kezelésében, akkor lépjen a ClickFunnels használatával.

5. Builderall

builderall

 • Hivatalos honlap: www.builderall.com
 • Minden egy platformon, amely segít az online üzleti vállalkozás felépítésében.
 • Eszközök a weboldal felépítéséhez, a termékek forgalmazásához és az e-mail marketinghez.

Miért érdemes a Builderallot használni a ClickFunnels helyett?

A Builderall olyan eszköz, amelynek célja, hogy segítse a vállalkozókat online üzleti vállalkozásuk elindításában anélkül, hogy több ezer órát töltene ezer különféle eszköz kezelésével. Ez lehetővé teszi egy weboldal létrehozását a termékéhez és a céloldalakhoz. Szerszámokat kínál e-mail marketingének kezelésére és mindazok automatizálására is.

Miért érdemes a ClickFunnels-et használni a Builderall helyett?

A Builderall-tól eltérően a ClickFunnels marketing eszköz. Ez lehetővé teszi a teljes marketingcsatorna kezelését és automatizálását egy platformon.

6. Virágos témák

virágzik a témák

 • Hivatalos honlap: www.thrivethemes.com
 • Könnyű WordPress bővítményeket kínál a kezdőoldalak és a konverziós csatornák készítéséhez.
 • Sokkal olcsóbb, mint a ClickFunnelsnél.

Miért érdemes a ThriveThemes programot használni a ClickFunnels helyett?

Havi 19 dolláros előfizetés esetén hozzáférést biztosít a Thrive Themes által kínált összes eszközhez és bővítményhez. Ezek az eszközök elősegítik az e-mail lista elkészítését, az A / B tesztelését a céloldalakon, és egy teljes tölcsér felépítését a WordPress webhely tetejére.

Miért használjon ClickFunnels a ThriveThemes helyett?

Ha nem’t érdekli a céloldalak tárolása a saját webhelyén vagy a Don webhelyén’mint a WordPress, majd menjen a ClickFunnels használatával.

7. InstaBuilder

instabuilder

 • Hivatalos honlap: www.instabuilder.com
 • Húzza és dobja le a kezdőlap-készítőt a WordPress számára.
 • Több tucat ingyenes sablon közül választhat.
 • A legolcsóbb ClickFunnels alternatíva odakint.

Miért érdemes az InstaBuilder-et használni a ClickFunnels helyett?

Ha teljes irányítást szeretne a céloldalak felett, és szeretné tárolni őket a saját webhelyén, akkor lépjen az InstaBuilder segítségével. Azt’Ez egy WordPress bővítmény, amely lehetővé teszi, hogy csatornát készítsen a saját WordPress webhelyén.

Miért használjon ClickFunnels-et az InstaBuilder helyett?

A ClickFunnels sokkal könnyebb megtanulni és együtt dolgozni, mint az InstaBuilder. Ha nincs tapasztalata a WordPress-webhely létrehozásában vagy üzemeltetésében, akkor a ClickFunnels használatával sokkal értelmesebb.

8. OptimizePress

optimizepress

 • Hivatalos honlap: www.optimizepress.com
 • Több mint 300 céloldal-sablon közül lehet választani.
 • Lehetővé teszi a tagsági portálok létrehozását a WordPress webhelyén.

Miért érdemes az OptimizePress alkalmazást használni a ClickFunnels helyett?

Az OptimzePress egy WordPress bővítmény, amely lehetővé teszi az Ön számára gondolkodó összes céloldal létrehozását, beleértve az értékesítési oldalakat, a regisztrációs oldalakat és akár a teljes értékesítési csatornákat is. A legjobb az, hogy ez lehetővé teszi egy tagsági portál felépítését a webhelyén.

Miért használjon ClickFunnels-et az OptimizePress helyett?

A ClickFunnels sokkal könnyebb megtanulni és használni, mint az OptimizePress. Az OptimizePress segítségével saját kezűleg kell kezelnie webhelyét.

A legjobb ClickFunnels-alternatívák: Összegzés

Tehát mi jobb, mint a ClickFunnels?

Ha jó alternatív versenytársat szeretne a ClickFunnels-hez, akkor nagyon ajánlom a GetResponse használatát. Ez a legjobb „kedveli” alternatíva a ClickFunnels számára. Minden olyan szolgáltatást kínál, amelyet a ClickFunnels kínál.

Ha nagyobb irányítást szeretne a céloldalak felett, és képes lenne tökéletes és konvertáló oldalak készítésére, akkor lépjen a Leadpages oldalra. Kifejezetten az átalakító céloldalak létrehozására készült, de az e-mail platformmal integrálva ez egy igazán jó alternatíva, és olcsóbb is.

Végül, ha WordPress-felhasználó, akkor a Thrive Themes-t kell az egyetlen lehetőségként megfontolnia. Ez egy plugin-köteg, amelyet a WordPress webhelyre telepít, és bármilyen céloldalt, opt-in oldalt, értékesítési oldalt és teljes csatornát létrehozhat..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map