7 legjobb Trello alternatíva

A Trello népszerű és könnyen használható kanban és projekt menedzsment szoftver. De ha összetettebb projekteket kell irányítania több érdekelt féllel, akkor itt van néhány ezek közül kint.


Trello mintegy 50 millió regisztrált felhasználóval, 1,1 millió aktív napi felhasználóval rendelkezik. Ez a Trello az egyik vezető projektmenedzsment szoftver.

A legjobb Trello alternatívák 2020-ban:

 • Legjobb összességében: a legnépszerűbb projektmenedzsment szoftver, könnyebben használható, intuitív és hatékony funkcióinak köszönhetően, segítve a csapatokat a projektek koordinálásában és kezelésében.
 • Legjobb helyezett: egy hatékony projektmenedzsment eszköz, amely lehetővé teszi a kis- és nagyvállalatok számára, hogy több érdekelt fél bevonásával bonyolult projektekben megtervezzék, koordinálják és irányítsák a munkát.
 • A legjobb Trello alternatíva személyes használatra: a személyes terv (100% -ban ingyenes) az abd kifejezetten szabadúszók, diákok, családok és személyes projektek számára készült.

A mai munkahelyeket olyan projektek töltik meg, amelyeket időben és hatékonyan kell végrehajtani. A projektmenedzsment manapság egyre inkább szükséges készség munkavállalók. A legtöbb munkavállaló által manapság kezelt projekt összetettsége óriási tradicionális erőforrásokat igényel, mint például főkönyvek, naplók, excel-lapok stb., Hogy hatékonyan kezeljék vagy nyomon követhessék.

Szerencsére a projektinformációk nyomon követésének és szervezésének nagy részét a piacon lévő sok szoftver képes kezelni. A Trello az egyik vezető szoftver, amely eszközöket biztosít a projektmenedzsmenthez és a Kanbanhoz.

Eszközöket biztosít a projektek jelentésére, megszervezésére, tervezésére és időben történő végrehajtására. Az olyan eszközök használata, mint a A Trello szükségessé vált bárki számára, aki hatékonyan akarja irányítani és megvalósítani a projekteket.

A Trello mintegy 50 millió regisztrált felhasználóval büszkélkedhet, 1,1 millió aktív napi felhasználóval. Ez a Trello az egyik vezető projektmenedzsment szoftver. A Trello azonban nem az egyetlen olyan projektmenedzsment szoftver, amelyet használni kell. Több mint tucat más projektmenedzsment eszköz kínál ugyanolyan vagy több funkciót, mint a Trello.

Ha Trello alternatívákat keres, olvassa el tovább, hogy többet megtudjon.

Mi az a Trello??

Trello

Trello egy Kanban stílusú listakészítő alkalmazás, amelyet a Fog Creek Software készített 2011-ben, majd 2017 januárjában eladta az Atlassian számára..

Ez egy webalapú alkalmazás, de rendelkezik Android és iOS verziókkal is. A Trello 21 nyelven érhető el, köztük angol, finn, francia, német, lengyel, orosz, olasz, japán stb.

A Trello olyan termelékenységi szoftver, amely lehetővé teszi a csapat együttműködését a projektekben, a projekt menedzsmentjét és a feladatkezelést. A Trello segítségével a felhasználók több oszlopban hozhatnak létre feladatokat, amelyek tartalmazzák a feladatok állapotát, például a Teendő, Folyamatban vagy Kész.

A Trello ideális személyes és munkavégzéshez, például szoftverprojekt menedzsmenthez, iskolai értesítőhöz, óratervezéshez, számvitelhez, webtervezéshez stb..

Trello szolgáltatások

A Trello abszolút örökre ingyenes személyes használatra, Azonban a Az ingyenes terv korlátozásokkal jár amelyek tartalmaznak 10 MB fájlt mellékelve, 10 csapattáblát, 1 bekapcsolást táblánként, egyszerű automatizálást a feladatokhoz, a parancsok egy kártyára, táblára és gombra korlátozódnak. Táblázatonként egy szabályt is kapsz. Vannak azonban korlátlan személyes táblák, korlátlan kártyák és korlátlan listák.

A Trello Business Class terv havi 9,99 dollárba kerül. Az üzleti osztály előfizetői korlátlan személyes táblákkal, korlátlan kártyákkal, korlátlan listával, 250 MB-os fájlcsatolással, prioritási támogatással, megfigyelőkkel, egyedi háttérrel és matricákkal élvezhetik. Az üzleti osztályterv felhasználói korlátlan csapattáblákkal és testületgyűjteményekkel is rendelkeznek.

A bekapcsolás korlátlanul elérhető az egyedi mezőkkel, listákkal, térképnézettel és 100+ alkalmazásintegrációval. Az automatizálási komornyik szintén elérhető, és több mint 1000 parancsfutással jár csapatonként, és több mint 200 parancsfutással egy felhasználónként. A rendszergazda és a biztonsági szolgáltatások közé tartozik a 2-tényezős hitelesítés, a fejlett rendszergazdai engedélyek, a Google-alkalmazások bejelentkezése, a domain korlátozott meghívói stb..

A Trello vállalati terv felhasználónként havonta 20,83 dollárba kerül 100 felhasználónál, az ár csökkenve, mivel a felhasználók száma 100 fölé nő. A vállalati terv magában foglalja az üzleti osztály összes tulajdonságát és még sok minden mást. Szervezeti engedélyekkel, csatolási korlátozásokkal és bekapcsolási adminisztrációval rendelkezik.

Trello előnye és hátránya

A Trello-nak minden bizonnyal van néhány jó tulajdonsága. Ingyenes tervük elegendő személyes projektek és más, nem túl összetett projektek kezeléséhez. A Trello frissítései valósidejűek és gyorsak. Minden projekthez van táblák, és az összes információt egy oldalon tekintheti meg. Könnyű kiadványokat létrehozni és az emberekhez rendelni..

Előfordulhat, hogy Trello nem rendelkezik mindent, amire szüksége van. A Trello-ban például nem áll rendelkezésre Gantt-diagram. Nem írhat dokumentumokat vagy wikit a táblákról. És csak egyszerű leírásokat írhat. Ezenkívül korlátozott a csapat mérete, amely esetleg nem működik egy nagyobb vállalatnál. Tehát ha a Trello nem működik jól, érdemes megfontolnia egy másik alternatívát.

Itt található hét másik szoftver eszköz, amelyek a Trello hasonló funkcióit kínálják a projektmenedzsmenthez és a Kanbanhoz.

1. Asana

ászana

Az Asana remek lehetőség a célok kitűzésére és elérésére. Könnyedén megtervezheti és megszervezheti azokat a lépéseket, amelyekre a csapatnak szüksége van, hogy a határidőkhöz megfeleljen. Asanában lehetősége van táblákat létrehozni hozzárendelt feladatokkal és részfeladatokkal. Nagyon sok lehetőség van a feladatok egyszerű rendezésére, beleértve az egyedi esedékesség dátumait is. Könnyedén átválthatja az elemeket a folyamatban lévőről a teljesre. És Asana lehetővé teszi az egyedi mezőket és az oszlopok átnevezését.

ászana feladatok

Van egy ütemterv, amely kijelöli és nyomon követi a felelősséget, lehetővé téve a tervek megosztását és a csapat gyors frissítését. Táblázatokat is feltölthet az Asana-ba, hogy ütemterveket hozzon létre. Testreszabható naptáruk van, amelyek lehetővé teszik a projekt esedékességének és az alfeladatok megtekintését és beállítását. Csapata igénylőlapokat használhat és testreszabott automatizálást hozhat létre a munkafolyamat egyszerűsítése és az extra hibák elkerülése érdekében.

Az Asana több mint 100 integrációt nyújt és lehetővé teszi a projektek különféle portfóliókba történő elkülönítését. Ezen felül megnézheti a csapattagok különböző munkaterheléseit, hogy megbizonyosodjon arról, hogy senki sem terheli túl.

Asana Érvek és ellenérvek

Az Asana egyedülálló előnye, hogy feltölthető táblázatkezelő opcióval és a csapat munkaterhelésének kiegyensúlyozására képes. Asana hátrányai az, hogy a nézetek külön platformon helyezkednek el, ha összekapcsolódóbb érzést akarnak a csapatod számára.

Miért jobb Asana, mint Trello?

Az Asana testreszabható naptárral rendelkezik, és képes feladatokat egyszerűen kiosztani és nyomon követni azok teljesítését. A Trello csoportfeladatokkal rendelkezik, de szinte annyi lehetőség van a kommunikációra, mint egy csapat. A Trello feladat- / projektmenedzsment szoftver kártya-alapú, Asana kártyákat is készít, de rengeteg kiegészítő szolgáltatás teszi sokoldalúbbá és hatékonyabbá.

2. Monday.com

monday.com

A Monday.com többféle megtekintési lehetőséget kínál. Ide tartoznak a Kanban, az idővonal, a naptár, a térkép és a térkép nézetek. Akár 50 GB tárhelyet is tartalmaz, több mint 150 különféle automatizálással a munkafolyamat egyszerűsítése érdekében. Az alkalmazás opcióival és az e-mail integrációkkal együtt a Monday.com számos biztonsági intézkedést és támogatást tartalmaz.

A program irányítópultjai lehetővé teszik, hogy különféle oszloptípusokat válasszon beágyazott űrlapokkal és egyedi címkékkel. Meg lehet osztani a táblákat, vagy saját fórum-beállításokkal rendelkezik. De az egyik legérdekesebb lehetőség, amelyet a Monday.com kínál, a tevékenységi napló.

Monday.com Előnyök és hátrányok

Ennek az az előnye, hogy a Monday.com rengeteg tárhelyet kínál, és módot kínál arra, hogy beágyazott űrlapokkal nyomon kövesse az egyes csapattagok tevékenységét és információit. Hátrányok az, hogy ezeknek a funkcióknak soknak a legdrágább tervét igényli, ezért lehet, hogy még több frissítést kell tennie a kívánt szolgáltatások megszerzéséhez..

Miért jobb az Saturday.com, mint a Trello

A Trello-tól eltérően a Monday.com oszlopok testreszabását és az irányítópult nézeteit nyújtja Önnek. Meg lehet osztani a teljes táblákat a csapatával, nem pedig a kártya-archívummal.

3. Wrike

wrike

A Wrike kiváló lehetőség olyan projektekhez, amelyek digitális eszközöket tartalmaznak. Kiegészítő funkcióik a digitális erőforrások nyomon követésének és kezelésének lehetőségeit is tartalmazzák. Szerkesztheti, áttekintheti és közzéteheti őket.

Maga a szoftver egyetlen platformot foglal magában, amely segíti a csapattagjait. Még élő képet is kaphat arról, hogy a projektek hogyan járnak. Ez időt takaríthat meg a szükségtelen e-mailek és találkozók csökkentésében. A Wrike rendelkezik személyre szabott műszerfal nézetekkel és erőteljes biztonsággal titkosított adatbeállításokkal.

wrike műszerfal

Rengeteg projektsablon ötlete van, és naptárt, Gantt-diagramot, valamint jelentési lehetőségeket kínálnak az elemzéssel. A Wrike alkalmazások százaival integrálható. De legizgalmasabb az idejük és a költségvetés nyomon követése. Ezen felül lehetővé teszik a megosztott dokumentumok verzióinak ellenőrzését.

Wrike Érvek és ellenérvek

Ennek az az előnye, hogy a Wrike-nek mind egy platformja van, így a csapat tagjai szorosabban kapcsolódhatnak egymáshoz, és a hatékonyság érdekében idő és költségvetés-követéssel rendelkeznek. A hátrányok az, hogy a digitális vagyonkezelési szolgáltatások kiegészítők, nem pedig a Wrike fő előfizetésedhez tartoznak.

Miért jobb Wrike, mint Trello?

A Wrike a projekt élő nézeteit tartalmazza, így a csapat vezetése valós időben kaphat válaszokat és frissítéseket. A Trello viszont inkább a fájlmegosztásra támaszkodik.

4. Basecamp

alaptábor

Az Basecamp lényege, hogy bejelentkezzen a csapat és a vezetés között. Tartalmazza a teendők listáját és az ütemterveket, valamint az alprojektekkel együtt, hogy szervezetesebbé váljon. A projekt ütemezésén keresztül mindent nyomon követhet, a csapat tagjait hozzárendelheti olyan dolgokhoz, amelyek végrehajtásához meg kell felelni.

Annak érdekében, hogy mindenki kapcsolatban maradjon, a Basecamp üzenőfalakkal és csoportos csevegési funkcióval rendelkezik. Ez magában foglalja az automatikusan beállított bejelentkezéseket a menedzserrel is. Így kapcsolatban maradhat, miközben továbbra is úgy érzi, hogy szabadon működhet és teljesít. A Basecampnak még külön nézete van a menedzsment nézetekről, mint a csapattagok nézetei.

Ez a szoftver magában foglalja a fájltárolási képességeket, és Hill Chart nézetet kínál. Ezenkívül könnyedén beállíthatja a rendelkezésre álló órákat, így nem zavarhatja az órát.

Basecamp Előnyök és hátrányok

A Basecamp előnyei az, hogy a vezetés könnyebben hozzárendelheti a feladatokat, és következetesen és automatikusan bejelentkezhet a csapat tagjai között. A Basecamp hátránya, hogy nincsenek annyira testreszabható funkciók, mint a többi programban.

Miért jobb az alapkampány, mint a Trello?

Az alapkampány a Gantt-diagram helyett Hill-diagramot tartalmaz. Az Basecamp azt állítja, hogy a Hill diagram nézet valóban jobb, mert ez tisztább képet mutat a projekt előrehaladásáról. Ahelyett, hogy számos fennmaradó feladatot látna, megértheti, hol lehetnek akadályok a dolgokon.

5. ZenHub

zenhub

Ha Ön GitHub rajongó, akkor imádni fogja a ZenHub-ot. Sok GitHub együttműködést tartalmaz. Készíthet ütemterveket projektjeihez, amelyek alapvetően olyan ütemtervek, amelyeket a csapata mindenki megtekinthet. Ezekben a nézetekben a feladatokat a prioritásokhoz igazíthatja, a címkeválasztással és a szűrési képességekkel együtt. Megadhat mérföldköveket a projekt előrehaladásának nyomon követésére.

A ZenHub összekapcsoltabb virtuális munkaterületet biztosít, ahol különféle csapattagokat rendelhet feladataihoz. Ez a program különösen nagyszerű lehetőség, ha termékeket és készleteket kezel. A ZenHub nyomon követi a projektjeit, és segít vigyázni az utórendelésekre és a problémák felkutatására, mielőtt azok bekövetkeznének. Szorosan nyomon követheti a termékközlemények tendenciáit vagy ingerlési problémáit.

ZenHub Előnyök és hátrányok

A ZenHub előnyei abban rejlenek, hogy lehetővé teszik a termék kiadásának további kezelését, elősegítve a termelékenység növelését és a hibák megelőzését. A ZenHub hátrányai az, hogy nincsenek kiegészítő funkciók az ütemezéshez, például a naptár nézetek vagy a jelentés elemzése.

Miért jobb a ZenHub, mint a Trello?

Míg a Trello kártyákkal követi a jegyzeteket és a feladatokat, addig a ZenHub teljes ütemtervet készít az Ön számára, hogy láthassa termékidő-ütemtervét és elérje céljait..

6. MeisterTask

MeisterTask

A MeisterTask valószínűleg az egyik legjobban testreszabható lehetőség, hogy segítsen a csapatának élvezni a munkaidőt és növelni hatékonyságát. Magában foglalja a virtuális munkaterület egyedi ikonjait és hátterét.

Ez a program rengeteg automatizálási lehetőséget kínál, és lehetővé teszi különféle feladatok összekapcsolását, így könnyen megnézheti, hogy ezek miként hatnak egymásra. Korlátlan mennyiségű feladatot és részfeladatot hozhat létre, és a MeisterTask lehetőséget ad arra, hogy nyomon kövesse a velük töltött időt. Ha vannak dolgai, amelyeket újra és újra csinál, ez a program lehetővé teszi az ismétlődő feladatok létrehozását az egyedi mezőkkel. Ez segíthet elkerülni a hibákat, és gyorsabb oldalra mozgathatja a munkát.

A MeisterTask kiváló megosztási lehetőségeket kínál csoportok között vagy projekten belül. Azt is lehetővé teszi, hogy több rendszergazda legyen a csapata és a csoportok számára. Egy másik nagyszerű tulajdonság az, hogy rengeteg jelentést tartalmaz, amelyeket elemezhet és nyomon követhet. Ezek közé tartozik a projekt statisztikája és a megfelelőségi jelentések. Adatokat is exportálhat. Egyedülálló tulajdonsága, hogy a MeisterTask megoldásokat kínál integrálásra más felügyeleti szoftverekkel, köztük a Trello-val.

MeisterTask Előnyök és hátrányok

A MeisterTask előnyei az, hogy időkövetési lehetőségeket és automatizálást biztosítanak a hatékonyság érdekében. A MeisterTask hátrányai az, hogy sok testreszabási funkciójuk inkább a kinézethez, mint a munkamegoldásokhoz kapcsolódik.

Miért jobb a MeisterTask, mint a Trello?

A MeisterTask valójában integrálódhat a Trello-hoz, lehetővé téve, hogy információkat gyűjtsön a platformon, hogy felhasználhassa a szoftver összes kiegészítő szolgáltatását.

7. Kattintson aUp gombra

clickup

A ClickUp kulcsfontosságú vonzereje a menedzsment lehetőségei a csapatod számára. Számos különböző nézetet kínálnak, amelyek közül választhat, hogy a virtuális munkaterület az Ön számára működjön. Megtekintheti a lista, doboz, tábla, naptár, fájl vagy űrlap nézetet. Kiválaszthat egy Gantt-nézetet is.

A csapat céljaitól függően választhat a nézet összetettségéről, a szűrő lehetőségeivel együtt. A csapat irányítása közben lehetővé teszi a különféle profilok megtekintését, valamint a feladatok egyszerű létrehozását és szerkesztését. Ezek a feladatok ezután megjelennek a tálcájukban, lehetővé téve a gyors váltást közöttük.

A ClickUp tartalmaz egy jegyzettömb funkciót és a felhőtárolót. Amikor megjegyzéseket fűz a csapat dokumentumaihoz, ténylegesen hozzá is rendelhet tevékenységeket vagy szerepeket a megjegyzésében, és létezik egy élő csevegési lehetőség is.

Kattintson a Plusz és hátrányok elemre

A ClickUp előnyei az, hogy a céljaihoz igazíthat, beleértve a projektek szerkesztését és a feladatok közötti váltást. A ClickUp hátránya az, hogy nehéz lehet nem megduplázni a feladatokat, mivel sok különböző helyre oszthatja őket..

Miért jobb a ClickUp, mint a Trello?

A ClickUp-nek több szervezési lehetősége van, mint a Trello-nak, főleg azok listáinak és nézeteinek szempontjából. Több egyedi beállítással rendelkeznek, valamint jobb jelentési funkciókkal, például táblázatokkal, fájlokkal és időkövetéssel.

A legjobb Trello alternatívák: Összegzés

trello alternatívák

Ha egy egyszerű, intuitív, könnyen használható projektmenedzsment szoftvert keres, akkor a Trello jó választás, de ha erőteljesebb alternatívát akarsz a Trello-hoz, akkor az Asana nem bátor választás..

Míg a Trello egy könnyen használható és vizuálisan vonzó Kanban stílusú eszköz, és ideális kisebb csapatok számára, de nagyobb összetett projekteknél, ahol több érdekelt fél vesz részt, különösen amikor feladatok átruházása és több projekt kezelése áll fenn, akkor AA sana és kifinomult és nagy teljesítményű szoftverei egyértelmű választás.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map