7 legjobb pCloud alternatíva

A pCloud biztonságos és könnyen használható felhőalapú tárolási szolgáltatás, amely 10 GB ingyenes tárhelyet biztosít, és megfizethető élettartam-terveket kínál akár 2 TB-ig. Ne érts félre, ez nagyszerű szolgáltatás, de vannak jó dolgok is.


pCloud az egyik legnépszerűbb felhőalapú tárolási lehetőség a piacon. 10 GB tárhelyet kínál ingyenesen, amikor feliratkozik, és egy csomó más nagyszerű szolgáltatást is kínál.

A legjobb pCloud alternatívák 2020-ban:

 • Legjobb összességében: kiváló felhőalapú tároló szolgáltató, és hasonló a pCloudhoz, de amikor a biztonságról van szó, a Sync.com jobb, mert a nulla ismeretű titkosítást ingyen kapjuk, a pCloud esetén külön kell fizetnie érte..
 • Legjobb helyezett: nagyszerű választás vállalkozások és együttműködő csapatok számára, mivel sokkal több együttműködési és biztonsági funkciót kínál, mint a pCloud.
 • A pCloud legjobb ingyenes alternatívája: a legjobb ingyenes lehetőség, és a Google Dokumentumokkal, Táblázatokkal és Harmadik Fél alkalmazásokkal való integrációja révén ez egy nagyszerű lehetőség a személyes felhasználó számára.

A felhő egy széles kifejezés, amely általában a távoli számítógépes szolgáltatások hozzáférésére és használatára utal az interneten. Ez magában foglalja a távoli helyeken lévő fizikai számítógépes hardverrel való interakciót az interneten keresztül elkülönített szoftver segítségével.

Amikor fájlt tölt fel egy felhőalapú tárolási szolgáltatásra, például a pCloud vagy a Sync.com, a fájlt egy fizikai helyen tárolják egy adatközpontban a világ bármely pontján. Az adatközpont helye nem releváns, mivel minden adatközpont kapcsolódik az internethez, és a világ bármely pontjáról elérhető.

A felhőalapú szolgáltatások használata mentesít bennünket a hagyományos személyes tárolóeszközünktől, például a merevlemezektől, ahol az adatok elveszhetnek a merevlemez lopása, megsemmisítése vagy hibás működése miatt..

Mi a pCloud??

A pCloud egy felhőalapú tárolási szolgáltató, amely lehetővé teszi a digitális adatok felhőben történő tárolását.

pcloud

A pCloud személyes tárolóhelyet biztosít, ahol az összes fájl és mappa tárolható. Szolgáltatásaik szoftverükön keresztül elérhetők asztali és mobil alkalmazások formájában. A pCloud elérhető a következőhöz: iOS, Android, Windows, MacOSX és Linux. A tárterület minden eszközön elérhető, vagyis ha egy fájlt feltöltöm a számítógéppel, akkor a fájl elérhető lesz a telefonomon vagy táblagépen.

A pCloud a feltöltött fájlok biztonságát is biztosítja. Biztosítják, hogy a fájlok biztonságban legyenek a hackerek és más számítógépes bűnözők ellen. A pCloud Crypto nevű legújabb biztonsági funkciójukkal, A fájlok titkosítva vannak a számítógépen még feltöltés előtt. A titkosítás egy privát kulcs segítségével történik, amelyet csak a számítógép generál és ismeri. Ez azt jelenti, hogy még a pCloud sem tudja, milyen típusú fájlt tölt fel. A titkosítás teljes körű.

pCloud szolgáltatások

A pCloud lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy fájljaikat a felhőn tárolják, azzal a biztosítással, hogy a fájlok érintetlenek és biztonságosak maradnak.

Ezek a fájlok a világ bármely pontjáról elérhetők, egyszerűen bejelentkezve a pCloud fiókba. Az azonnali szinkronizálás biztosítja, hogy az egyik számítógépre feltöltött fájlok azonnal elérhetőek legyenek a többi számítógépen is.

pcloud felület

A pCloud lehetővé teszi a fájlmegosztást és az együttműködést. A fájlmegosztást általában három módon lehet elvégezni: először létrehoz egy linket, és megosztja azt mindenkivel, aki a hivatkozás segítségével letöltheti a fájlokat. A fájlok megosztásának másik módja az, ha más pCloud-felhasználókat hív meg egy mappába. A megosztott mappa kezelése kizárólag a meghívó kezében van. A meghívó szerkesztési hozzáférést engedélyezhet, hogy lehetővé tegye az együttműködést egy dokumentumon.

pCloud Előnye és hátránya

A pCloud használatának legnagyobb előnye, hogy megkapja 10 GB szabad tárhely feliratkozáshoz. Növeli az ingyenes tárhelyet is a mobilalkalmazás telepítésével, és barátainak és családtagjainak utalásával. Ez az egyik legolcsóbb felhőalapú tároló szolgáltató. a A prémium tervek havi 3,99 USD-tól kezdődnek 500GB-val.

A pCloud életre szóló hozzáférési terveket kínál 175 dollárért. Integrációt kínál a Facebook, az Instagram, a OneDrive és másokkal is, így az ott feltöltött fájlok azonnal pCloud-ra menthetők. A pCloud is kínál katonai titkosítás a biztonság érdekében. A pCloudnak egy egyszerű és intuitív kezelőfelülete is van.

A pCloud hátrányai közé tartozik az olyan online szerkesztési funkciók hiánya, mint a Google Docs. Is, az Crypto, a végponttól való titkosítás, csak a fájlként érhető el fizetett kiegészítő. Folyamatos frissítései elsöprő és adatigényesek lehetnek a felhasználók számára. Az alábbiakban tárgyaljuk a pCloud kiváló alternatíváit.

1. Sync.com

sync.com

A Sync.com egy felhőalapú tárolási szolgáltató, amely megkönnyíti a fájlok tárolását, megosztását és elérését bárhonnan. Legfontosabb biztonsági tulajdonsága a végpont közötti titkosítás, amely biztosítja a feltöltött fájlok 100% -os biztonságát.

A fájlok megosztása a sync.com segítségével egyszerű. A felhasználók bármilyen méretű és formátumú fájlokat megoszthatnak, még akkor is, ha a címzettek nem rendelkeznek szinkronizálási fiókkal. A felhasználók megoszthatják a mappákat, és más funkciókat, például jelszóvédelem, értesítések, lejárati dátumok és engedélyek használatával használhatják a megosztott mappák irányítását. A fájlok szerkesztéseit rögzítik, és dönthet úgy, hogy visszaállít egy dokumentum korábbi verzióját. A törölt fájlok egyetlen gombnyomással is visszaállíthatók.

A Sync ingyenes csomagja 5 GB ingyenes tárhelyet kínál, bár az adatátvitel korlátozott. A fizetett tervek szintén nem drágák, évi 49 dollárra kezdve, 500 GB tárhellyel. A prémium tervek korlátlan adatátvitelt és tárolást kínálnak a 2 TB-tól, ennek elegendőnek kell lennie a személyes használatra. A prioritási e-mailes támogatás a tevékenységek naplóival érhető el.

A szinkronizálási alkalmazások elérhetőek Windows, Android, iOS és Mac platformokra. A szinkronizálás bármilyen platformon elérhető. A szinkronizálás a fájlok azonnali szinkronizálását teszi lehetővé, így fájljait bárhol tarthatja. A Sync mobilalkalmazásai távoli lezárási funkcióval rendelkeznek, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy zárolják eszközüket minden más eszközről, amely be van jelentkezve a Sync fiókba.

Sync.com előnye és hátránya

A Sync használatának előnyei az, hogy van egy végponttól kezdődő titkosítási rendszer, amely biztosítja, hogy a felhasználók adatait mindenkor magántulajdonban tartsák. A Sync a dokumentumok korábbi verzióit is megőrzi, ami megkönnyíti a felhasználók számára a korábbi verziók vagy a törölt fájlok visszaállítását.

A Sync használatának hátránya, hogy drágább, mint a pCloud. Ezenkívül 10 GB ingyenes tárhelyet kap a pCloudon, míg a Sync csak 5 GB-ot kínál.

Miért jobb a szinkronizálás, mint a pCloud

A Sync legnagyobb előnye a pCloud-hoz képest, hogy a Sync minden felhasználó számára szabványos titkosítással rendelkezik. A Sync távoli lezárási funkcióval is rendelkezik a fiókjának védelme érdekében, ha bármilyen szokatlan tevékenységet gyanakszik a bejelentkezett eszközökön. Mindkét szolgáltatás kiváló alternatívát jelent a Sync számára a pCloud számára.

2. Dropbox

dropbox

A Dropbox egy felhőalapú tárolási szolgáltató is, amely kiterjesztette szolgáltatásait az együttműködésre és a tárolt anyagok állandó hozzáférésére a világ bármely pontján. Ez a világ első intelligens munkaterülete. A Dropbox lehetővé teszi, hogy a fontos dolgokra összpontosítson.

A Dropbox célja, hogy a felhasználókat rendszeresen tartsa. Az egyik eszközről végrehajtott módosítások szinkronizálva lesznek az összes eszközön, így nincs szükség eszközök vagy fájlok átvitelére.

A Dropbox olyan Dropbox papírdokumentumokat kínál, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy a Microsoft Office és más formátumok dokumentumokat készítsenek és szerkeszthessenek közvetlenül a Dropbox-fiókjukban. Ez lerövidíti azt az időt, amelyet a munka során az alkalmazások közötti kereséshez vagy a váltáshoz fordíthattak. Ez a szolgáltatás lehetővé teszi a nagyszerű együttműködést is, azaz két vagy több személy együtt szerkesztheti a dokumentumot.

A Dropbox elemzi a felhasználói tevékenységeket az intelligens asztali élmény létrehozása érdekében, tartalmat javasol az Ön számára, és segít a szervezés folyamatos megőrzésében. Az intelligens javaslat lehetővé teszi, hogy visszatérjen a fájlokhoz, amelyekre valószínűleg szüksége lesz, azáltal, hogy mindet készen áll az Ön számára.

A Dropbox ingyenes csomagja 2 GB ingyenes tárhelyet kínál, és csak három eszközön szinkronizálható. Szakmai tervei havonta 10 USD-tól kezdődnek, 2 TB tárhelyen.

Dropbox előnye és hátránya

A Dropbox használatának legfontosabb előnye, hogy rendelkezik egy dokumentum létrehozására és szerkesztésére alkalmas funkcióval, amely lehetővé teszi a dokumentumok zökkenőmentes együttműködését. A Dropbox naptára intelligensen javasolja a találkozó tartalmának jegyzetkészítési sablonokkal történő készítését, amely megkönnyíti a találkozó tárhelyének folyamatát.

A Dropbox használatának hátránya, hogy nem olyan olcsó, mint a pCloud. Ez szintén kevésbé biztonságos, mint a pCloud. Csak 2 GB ingyenes tárhelyet kínál.

Miért jobb a Dropbox, mint a pCloud

A Dropbox kiváló alternatíva a pCloud számára, mivel lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy dokumentumokat egyszerre készítsenek és szerkeszthessenek. A Dropbox számos funkciója ellenére továbbra is nagyon egyszerűen használható, ami nagyszerű azoknak a tanulóknak, akik valami könnyű elsajátítást részesítenek előnyben..

3. Box.com

box.com

A Box.com egy felhőalapú tartalomkezelő és fájlmegosztó szolgáltatás vállalkozások számára. A Box egyetlen helyet kínál a tartalom biztonságos kezelésére, kezelésére és megosztására. A végponttól kezdődő adatvédelemmel rendelkezik, 2FA-val és vízjelekkel, hogy megakadályozzák az adatok szivárgását.

A Box az együttműködést is támogatja. A Box segítségével létrehozhat egy központi munkaterületet, ahol a fájlok tárolódnak, és a csapatok egyszerűen szerkeszthetik, megjegyzéseket fűzhetnek hozzájuk, megoszthatják a fájlokat, és feladatokat rendelhetnek hozzá..

A Box munkafolyamata felhatalmazza a felhasználót, hogy percek alatt automatizálja az ismételhető feladatokat. Ez felszabadítja a felhasználót, hogy több időt töltsön el azon, ami a legfontosabb. A Box számos integrációt kínál több mint 1400 alkalmazásban.

Ingyenes csomagja 10 GB ingyenes tárhelyet tartalmaz, míg a prémium csomag 100 GB-ot kínál havonta 10 dollárért.

A Box.com előnyei és hátrányai

A Box használatának legnagyobb előnye a széles körű integráció. Ez azt jelenti, hogy bármi is legyen a dokumentum forrása, zökkenőmentesen integrálhatja a Boxba. A Box használatának egyik legfontosabb problémája az, hogy drága, mivel a vállalkozások számára készült.

Miért jobb a Box.com jobb pCloud

A Box.com remek alternatíva a pCloud számára, mert széles körű integrációt kínál, amelyek nem találhatók a pCloudon. Ha dokumentumok széles skálájával fog dolgozni, akkor a Box a továbbiakban.

4. Google Drive

google meghajtó

A Google Drive egy felhőalapú tárolási szolgáltatás, amelyet a Google nyújt. Mindenki, aki rendelkezik Gmail-fiókkal, automatikusan birtokolja a Google Drive-ot, 15 GB tárhelyen. Sőt, a Google ingyen tárolja a képeit, bár a minőség nem lesz a legjobb.

A Google Drive online dokumentumszerkesztést is kínál a Google Dokumentumokon keresztül az élő együttműködés érdekében. Integrációt kínál a Microsoft Office-tal is az irodai és a Google dokumentumok zökkenőmentes illesztése érdekében.

A Google prémium csomagja havonta 1,95 dollárra indul, 100 GB tárhellyel.

A Google Drive előnyei és hátrányai

A Google Drive használatának legnagyobb előnye, hogy ingyenes 15 GB ingyenes tárhelyet kap. A Google Drive offline hozzáférést is lehetővé tesz. Ezenkívül a Google Drive használata kiváló megosztási és együttműködési eszközöket nyújt.

A Google Drive használatának legfontosabb hátrányai a fájlméret-korlátozások. Más dokumentumokba ágyazott képek nem haladhatják meg a 2 MB-ot, és a szöveges dokumentumok karaktereinek száma 1024 000 lehet.

Miért jobb a Google Drive, mint a pCloud

A Google Drive kiváló alternatíva a pCloud számára, mivel nagyobb együttműködést biztosít a Google Docson keresztül, mint a pCloud. A Google Drive olcsóbb is, mint a pCloud.

5. Microsoft OneDrive

microsoft onedrive

Az OneDrive a Microsoft tulajdonában és üzemeltetésében található. A felhőalapú szolgáltatások nagyszerűek, és ingyenes fiókjukhoz 5 GB ingyenes tárhely tartozik. A OneDrive Premium tervei ingyenes előfizetést biztosítanak a Microsoft irodájához.

A OneDrive nagyszerű integrációt kínál a különböző alkalmazások között. Alkalmazásai is elérhetők minden platformon, Androidon, iOS-en és Mac-en. Prémium terveik havi 1,99 USD-tól kezdődnek, 100 GB-os ingyenes tárhellyel.

A OneDrive előnyei és hátrányai

A OneDrive egyik legfontosabb előnye, hogy olcsó. A prémium tervek ingyenes előfizetést biztosítanak a Microsoft irodájához. A OneDrive használatának feltétele az, hogy nem kínál végpont közötti titkosítást.

Miért jobb az OneDrive, mint a pCloud

Az OneDrive jobb, mint a pCloud, mert olcsóbb. Zökkenőmentes integrációt kínál az MS Office-nal.

6. Mega

mega

A Mega felhőszolgáltatásainak végső titkosítása végül az AES 128-at használja az összes fájlhoz. Felhő-tárolást, tartalomszervezést, együttműködést és megosztást biztosítanak. Alkalmazásaik elérhetőek Android, iOS, Windows és Linux platformon. A Mega ingyenes számlái 15 GB ingyenes tárhelyet tartalmaznak, de havonta korlátozott átutalási kvótával.

Mega előnye és hátránya

A Mega titkosítást biztosít a fájlátvitelhez. Nagyon fontos, hogy korlátozott legyen a havi átutalások száma.

Miért jobb a Mega, mint a pCloud?

A Mega kiváló alternatíva a pCloud számára, mivel végponttól való titkosítást kínál, míg a pCloud Crypto csak fizetett kiegészítőként érhető el..

7. iDrive

én vezetek

Az iDrive felhőalapú szolgáltatásai a vállalkozásokra, a szakemberekre és a vállalkozásokra összpontosítanak. Ingyenes csomagjuk 5 GB ingyenes tárhelyet tartalmaz, míg a fizetett csomagok évi 59,12 dollárból indulnak, 2 TB tárhely mellett. Kínálnak együttműködő eszközöket és helyreállítási lehetőségeket a fájlokhoz. Alkalmazásaik minden platformon elérhetők.

iDrive előnye és hátránya

Az iDrive olcsó, figyelembe véve a 2 TB nagy tárhelyet, évi 59,12 dollárért. Az iDrive legnagyobb hátránya, hogy nincs korlátlan tárhelyük.

Miért jobb az iDrive, mint a pCloud

Az iDrive kiváló alternatíva a pCloud számára, mert olcsóbb, figyelembe véve a 2TB szabad tárhely nagy tárhelyét 50,12 dollárért..

Gyakran Ismételt Kérdések

Mi a pCloud??

A pCloud biztonságos és könnyen használható felhőalapú tárolási szolgáltató, amely 10 GB ingyenes felhőalapú tárolást kínál, és akár 2 TB-ig megfizethető élettartam-terveket kínál..

Mik a pCloud előnyei és hátrányai??

A pCloud könnyen kezelhető felületet, 24 órás támogatást, megfizethető élettartamú hozzáférési terveket és nagylelkű 10 GB-os ingyenes tárhelyet kínál. A pCloud legfontosabb elengedése az, hogy a végpontok közötti titkosítás csak fizetett kiegészítőként érkezik.

Melyek a legjobb pCloud alternatívák??

A pCloud legjobban fizetett alternatívái a Sync.com és a Box.com. A legjobb ingyenes alternatíva a Google Drive.

A legjobb pCloud alternatívák – Összegzés

legjobb pcloud alternatívák

A pCloud.com remek felhőalapú tárolási szolgáltatásokat kínál, ám más felhőtároló szolgáltatók versenyeznek velük. Ha ingyenes és egyszerű tárhelyet keres, akkor keresse tovább Google Drive, a 15 GB-os ingyenes tárhelyükkel.

Ha új vagy és valami nagyon egyszerű felhasználást szeretne, folytassa a munkát Dropbox az egyszerűsített felhasználói felületekkel. A munkavégzés és a vállalkozások számára biztonságos, végpontok közötti titkosított felhőalapú tárolás érdekében erősen ajánlom a Sync.com széles körű szolgáltatásait és egyszerűségét.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map