7 legjobb nyelvtani alternatíva

Nyelvtanilag az egyik legnépszerűbb nyelvtan és írás elemző eszközök az interneten. Ez egy hatalmas frissítés a Microsoft Wordbe és a webböngészőkbe, például a Google Chrome-ba beépített helyesírás-ellenőrzőktől. De van egy csomó igazán jó odakinn. Itt van a legjobb gyűjteménye.


Noha a nyelvtan segít javítani a nyelvtani hibákat, és javíthatja az írási stílust, ez nem feltétlenül a legjobb megoldás az Ön számára. Vannak más eszközök is, amelyeket ki kell nézni, mielőtt all-inbe lépne a Grammarlyon.

A kutatás óráinak megtakarítása érdekében összeállítottuk a a Grammarly legjobb alternatívái vannak a piacon.

Legjobb nyelvtani alternatívák 2020-ban:

 • Legjobb összességében: sokkal több, mint csupán a nyelvtan ellenőrzője. Írásbeli mentor elemzi az írás stílusát, és javaslatokat tesz annak javítására.
 • Legjobb helyezett: egy sokoldalúan használható, egyszerű nyelvhasználat, írásjelek és helyesírás-ellenőrző eszköz, amely automatikusan felismeri és kijavítja a helytelenül használt szavakat és a nyelvtani hibákat.
 • A legjobb SEO alternatíva a Grammarly számára: írási asszisztens SEO-k, marketingszakemberek és copywriterek számára. Megteszi, amit a Grammarly csinál, de szöveges elemzést és tartalom optimalizálást is nyújt a SEO problémák észleléséhez, hogy kijavítsák és jobb rangsorolást kapjanak..

Mi a nyelvtan??

legjobb nyelvtani alternatívák

A Grammarly egy ingyenes eszköz amely ellenőrzi az írásod nyelvtani hibák, helyesírási hibákés ajánlatok javaslatok az írás stílusának javításáról. Segíthet elkerülni a hibákat, mielőtt megérintné a következő e-mailben a Küldés gombot.

Nincs több korrektúrázó e-mail százszor, mielőtt megnyomná a Küldés gombot. Nyelvtan az Ön számára, és sokkal jobb, mint az operációs rendszer és a böngésző által kínált alapértelmezett helyesírás-ellenőrzők..

Nyelvtani jellemzők

A Grammarly elérhető az összes olyan platformon, ahol írhat. Bővítményként elérhető olyan böngészőkhöz, mint például a Google Chrome és a Firefox. Ez önálló asztali alkalmazásként is elérhető Mac és Windows rendszerekhez. Nem csak, hanem egy olyan alkalmazáshoz is tartozik az Android és iOS rendszerhez, amely az alapértelmezett billentyűzetet helyettesíti a Grammarly billentyűzettel.

nyelvtani alkalmazások

Grammatikusan ellenőrzi, hogy vannak-e több mint 200 nyelvtani hibája, amelyeket a szövegben elkövethet. Javaslatokat is tartalmaz az írási stílus tökéletesítésére, hogy megfeleljen a kívánt hanghangnak.

A prémium verzióval további 250 nyelvtan-ellenőrzést, fejlett plágium-észlelést és szókincs-fejlesztési javaslatokat kap.

nyelvtani jellemzők

Nyelvtan előnyei és hátrányai

Nyelvtan elérhető ingyen az összes eszközre, és könnyen felismerheti az egyszerű nyelvtani hibákat. De ha azt akarja, hogy az eszköz által kínált mindent megtegye, vegye ki a pénztárcáját.

Az Pro verzió A Grammarly verziója sokkal több nyelvtani hibával szemben teszteli a szöveget, sőt még a plágium szempontjából is ellenőrzi a szöveget.

Bár a Pro verzió segítséget nyújthat Önnek az írás leolvasásában, ez költséges Évente 139 USD vagy 59 USD negyedévente vagy mehet a legdrágább tervek közül, a havi tervvel, amely költségekkel jár Havonta 29 USD.

Ha csak most indul, vagy kevés a költségvetése, akkor a Grammarly pro verziója nem a legjobb megoldás az Ön számára.

A legjobb nyelvtani alternatívák

ProWritingAid

ProWritingAid

ProWritingAid több ezer hivatásos író, szerkesztő és hallgató használja a világ minden tájáról. Ez sokkal több, mint csupán a nyelvtan ellenőrzése. Azt elemzi az írási stílusát és ajánlatok javaslatok hogy javítsuk.

Úgy viselkedik, mint a író mentor segít javítani az írásaid minden egyes használatakor. Az összes kedvenc írási alkalmazásában és webhelyén működik, beleértve a Google Docsot, a Microsoft Outlookot, az Open Office alkalmazást stb.

Jellemzők

 • Az alkalmazások és a bővítmények minden böngészőben elérhetők, beleértve a Google Chrome-ot és a Firefox-ot.
 • Olyan alkalmazásokkal működik, mint a Microsoft Outlook, Microsoft Word, Google Docs, Scrivener és Open Office.
 • Grammar Checker, Stílusszerkesztő és Writing Mentor, egy eszközbe csomagolva.

Miért érdemes a ProWritingAid-ot használni a Grammarly helyett?

Ha többet szeretne, mint egy nyelvtani ellenőrző, akkor meg kell próbálnia a ProWritingAid-t. Elemzi az Ön írását, és javaslatokat kínál Önnek az írás javítására, és mint tanácsadóként jár el az írási stílus javításában.

Ginger Software

gyömbér szoftver

Ginger Software az egyik legjobb nyelvtani ellenőr eszközök az interneten. Ez elérhető a Chrome, a Firefox és a Safari számára böngésző-kiterjesztésként. Ez is elérhető az iOS és az Android számára, így hiba nélkül írhat az összes használt eszközre.

A gyömbér böngésző kiterjesztés szinte minden webhelyen működik, beleértve a leggyakrabban használt weboldalakat is, mint például a Twitter és a Facebook, vagy a Slack és a Zendesk, ha vállalkozást működtet

Jellemzők

 • Alkalmazások érhetők el Android és iOS eszközökre.
 • A böngészőbővítmények minden webhelyen működnek, beleértve a népszerűket is, mint például a Facebook és a Twitter.
 • Elemezte írását, és javaslatokat tesz az írási stílus javítása érdekében.

Miért érdemes Ginger-et használni a Grammarly helyett?

A Ginger több webhelyen működik, mint a Grammarly. Nagyon jól működik olyan üzleti alkalmazásokkal, mint a Zendesk, Slack és mások.

Copywritely

Copywritely

A lista többi eszközével ellentétben, Copywritely kizárólag a SEO-optimalizált tartalom létrehozása. Elemzi az Ön tartalmát, és javaslatokat tesz annak fejlesztésére mind az emberek, mind a keresőmotorok számára. Ellenőrzi a szövegben mind a nyelvtani, mind a helyesírási hibákat. Javaslatokat is kínál az írás stílusának javítására.

Ezt több ezer író, marketing szakember és szerkesztő használja, akik a lehető legjobb tartalmat szeretnék létrehozni a közönség számára.

A legjobb dolog az eszközben az, hogy ez elemzi a versenytárs tartalmát és javaslatokat tesz a keresőmotorok optimalizálása érdekében. Ezenkívül tucatnyi beépített feladatsablonnal rendelkezik, amelyek segítenek az írás könnyű kiszervezésében szabadúszó copywriterek számára. Ezenkívül ellenőrzi a szöveget, hogy nincs-e plágium.

Nemcsak ezt, hanem elemzi a tartalmát a kulcsszó sűrűsége érdekében is kerülje a Google algoritmikus büntetéseit. Ez lehetővé teszi a kulcsszó töltelékének felismerését és a kulcsszó célzási arányának javítását. Ezenkívül olvashatósági pontszámot ad a tartalmának, és javaslatokat tesz annak javítására.

Jellemzők

 • Segít olyan tartalom létrehozásában, amelyet mind az emberek, mind a keresőmotorok szeretnek.
 • Az egyik legegyszerűbb módszer a tartalom optimalizálására a keresőmotorok számára a minőség elvesztése nélkül.
 • Javaslatokat tesz a nyelvtani és helyesírási hibák kijavítására. Javaslatokat is kínál az írás stílusának javítására.

Miért érdemes a Copywritely-t használni a Grammarly helyett?

Szövegszerûen azoknak a SEO-knek és a tartalommarketingnek készülnek, akik a legjobb minõségû tartalmat akarják elõállítani, amely magas rangú lehet a keresõmotorokban, és amelyet az olvasók szeretnek.

Hemingway szerkesztő (asztali alkalmazás)

Hemingway szerkesztő

Hemingway szerkesztő, e lista többi eszközével ellentétben, egy írás elemző eszköz, amely segít javítani az írásban. Annak ellenére, hogy nem kínál nyelvtani ellenőrzést, elemzi a szöveget, és több száz javaslatot kínál a javítására.

A Hemingway Editor egy asztali alkalmazás a Windows és a Mac OSX számára, és 19,99 dollárba kerül.

Az írás Hemingway-ben nem csak tegye írása olvashatóbbá de lesz javítsa az írási stílusát minden alkalommal, amikor használja. Azt mondja, amikor az írása nehéz olvasható, vagy mikor kell a szavakat jobb alternatívával cserélni. Ennek az eszköznek a legjobb része az, hogy az Ön tartalma olvashatósági osztályzatot ad.

Jellemzők

 • Íráses eszköz, amelyet sok profi blogger és író használ.
 • Segít elemezni az írásait, és javaslatokat tesz az olvashatóság javítására.
 • Használja ezt az eszközt más nyelvtani ellenőrző eszközökkel együtt, például a Nyelvtan, hogy a legtöbbet hozza ki belőle.

Miért érdemes a Hemingway Editor alkalmazást használni a Grammarly helyett?

A Hemingway Editor nem nyelvtan-ellenőrző vagy helyesírás-ellenőrző. Ez egy íróeszköz, amely segít javítani az írási stílusát, és könnyebben olvashatóvá és mindenki számára elérhetővé teszi. Grammarly-nal vagy más nyelvtan-ellenőrző eszközzel együtt segíthet javítani az írási stílusát, és könnyebben olvashatóvá teszi..

Fehér füst

Fehér füst

Fehér füst az egyik legrégebbi és a legrégebbi népszerű nyelvtan-ellenőrzés eszközök az interneten. A WhiteSmoke sokkal több, mint egy helyesírás-ellenőrző. Ez egy korrektor ez segít mindent elhozni, az egyszerű nyelvtani hibáktól a stílushibaig. A WhiteSmoke-t olyan népszerű márkák használják, mint például a Dictionary.com, a Pearson, a McGill és a Torontói Egyetem.

Jellemzők

 • Az egyik legrégebbi és legmegbízhatóbb nyelvtan-ellenőrző az interneten.
 • Segít a nyelvtani hibák kijavításában, és javaslatokat kínál az írási stílus javítására.
 • Asztali és mobil eszközökre egyaránt elérhető, így hibamentesen írhat minden eszközén.

Miért érdemes a WhiteSmoke-ot használni a Grammarly helyett?

A WhiteSmoke egy prémium korrektúráló eszköz, amely a legújabb természetes nyelv technológiákat használja, hogy segítsen jobban írni, sőt még tovább javítsák.

PaperRater

PaperRater

PaperRater egy online eszköz, amely ellenőrzi az írását Nyelvtani és helyesírási hibák, és plágium. Csak online eszközként érhető el, így nincs szükség asztali alkalmazás letöltésére vagy böngésző-kiterjesztés telepítésére. Az alkalmazás ingyenes verziója lehetővé teszi, hogy benyújtásonként legfeljebb 5 oldalt ellenőrizhessen.

A prémium előfizetés azonban lehetővé teszi, hogy benyújtásonként akár 20 oldalt ellenőrizhessünk.

Jellemzők

 • Ingyenes eszköz, amely ellenőrzi, hogy az írásadban nincs-e nyelvtani és helyesírási hibákat.
 • Lehetővé teszi a szöveg plágium ellenőrzését.
 • Javaslatokat kínál az írás fejlesztésének elősegítésére, és pontszámokat ad az írásának.

Miért érdemes a PaperRater a Grammarly helyett?

A PaperRater havonta akár 50 beküldés ingyenes. Elemzi az Ön írását, és pontszámot kap. Javaslatokat is tartalmaz, amelyek segítenek javítani az írási stílusát.

LanguageTool

LanguageTool

LanguageTool egy korrektúráló szoftver, amely javaslatokat tesz a nyelvtani és helyesírási hibák javítására. Böngésző-bővítményként érhető el mind a Google Chrome, mind a Firefox számára.

Ez az egyik a legjobb eszközök a korrektúrához. Segíthet a nyelvtani hibák javításában és az írás stílusának javításában. Az eszköz prémium verziója ellenõrzi a szöveget 2500 különbözõ hiba ellen, és javaslatokat tesz az írás javítására.

A legjobban az eszköznél az, hogy működik sok különböző nyelv beleértve az angol, német, francia, holland stb. Ellenőrzi, hogy az írásban vannak-e hibák az összes támogatott nyelven.

Jellemzők

 • Sok más nyelven működik, nem csak az angol.
 • Több, mint 2500 hibát keres a szövegben.
 • Segít javítani a nyelvtani és helyesírási hibákat, de javítja az írási stílusát is.

Miért érdemes a LanguageTool-ot használni a Grammarly helyett?

A nyelvtan csak az angol nyelvet támogatja. A LanguageTool számos, az angolon kívüli nyelv támogatását is biztosítja, ideértve a német, a francia, a román és a holland nyelvet.

Következtetés

Tehát a nyelvtan valami jó? Biztos lehetsz benne! A Grammarl y az egyik legfejlettebb és könnyen használható írási asszisztens, amely kiküszöböli a nyelvtani, helyesírási és írásjelek hibáit.

A listán szereplő összes eszköz kínál ingyenes verziót a tesztedhez, mielőtt megvásárolja. Azt javaslom, hogy teszteljen legalább egy vagy két alternatívát a listán, mielőtt eldöntené egy kedvelt alternatívát. Ezen eszközök többsége javaslatokat fog nyújtani az írási stílus javításához.

Ha arra koncentrál, hogy javítsa az írási stílusát, akkor azt javaslom Hemingway szerkesztő. Mindkét webre elérhető, és önálló asztali alkalmazásként is. Nem kínál nyelvtani ellenőrzést, ezért azt javasoljuk, hogy használja együtt olyan nyelvtani ellenőrző eszközökkel, mint a Grammarly vagy a Ginger.

Ha olyan eszközt szeretne, amely javíthatja az írási stílust, és ellenőrizheti a szöveg hibáit is, azt javaslom, hogy vegye tovább ProWritingAid. Segít javítani az írásban, és ellenőrzi az írásban is a hibákat.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map