7 legjobb LastPass alternatíva

A gyenge jelszavak az egyik legfontosabb oka annak, hogy az online fiókokat feltörték. A lista következő oka ugyanazon jelszó használata több webhelyen vagy az összes fióknál. LastPass kiváló jelszókezelő, de vannak nagyon jó kint.


Itt jönnek be olyan jelszókezelők, mint a LastPass. Nemcsak segítenek erősebb jelszavak létrehozásában, de ők is emlékeznek rájuk..

A legjobb LastPass alternatívák 2020-ban:

 • Legjobb összességében:. Ez a kedvenc jelszókezelőm tiszta, egyszerű felhasználói felületének, biztonságának és az ingyenes VPN és a Dark Web megfigyelésnek köszönhetően.
 • Legjobb helyezett:. A második helyezett az 1Password, köszönhetően a könnyű használatnak, a szolgáltatásoknak és a kiváló biztonságnak.
 • A LastPass legjobb alternatívája: a legjobb ingyenes jelszókezelő a piacon, számos funkcióval rendelkezik, de nem a legkönnyebb használni, és az interfész elavultnak érzi magát.

Mi a LastPass (és hogyan működik)

legjobb utólagos alternatívák

A LastPass egy egyszerű eszköz, amely kezeli a jelszavakat és növeli az összes online fiók biztonságát. A LastPass az összes jelszavát tárolja a LastPass-fiókodban a fő jelszó mögött. Jelszókezelő eszköz, például A LastPass az online biztonságot tízszeresére képes növelni. Ahelyett, hogy ugyanazt a gyenge jelszót használná az összes webhelyen, a LastPass segítségével erős jelszavakat állíthat elő és tárolhat az összes használt webhelyen.

És mivel a LastPass az emlékező jelszavak részt kezeli az Ön számára, nem kell választania a gyenge vagy könnyen megjegyezhető jelszavakat. A LastPass több, mint egy jelszókezelő. Nem csak a jelszavakat, hanem más fontos információkat is tárolhat, például hitelkártya-adatait, bankszámla-adatait, és még szerver adminisztrációs adatait (ha ilyen dolgokba tartozol)..

Sőt, képes is tárolja a személyes adatokat például név, cím, telefonszám stb. Ezt az információt egyetlen kattintással kitölti a böngésző ahelyett, hogy mindent megadna. Ehhez az információhoz bármilyen eszközön hozzáférhet, amelyre a LastPass telepítve van. A LastPass alkalmazásokat kínál minden eszközhöz és kiterjesztéseket szinte minden böngészőhöz.

A LastPass funkciói és tervei

Annak ellenére, hogy a LastPass tucatnyi biztonsági funkciót kínál, a felhasználói felület minden jelszó és személyes információ kezelésére a lehető legegyszerűbb. Attól eltekintve az összes jelszó tárolása és emlékezése az Ön számára biztonsági funkciókat is kínál, például egyéni Két tényező hitelesítése rendszer, amelyet olyan alkalmazásokhoz használhat, amelyeket biztonságos lehet, például banki szolgáltatásokhoz.

lastpass tervek

Miután engedélyezted 2FA (két tényezős hitelesítés), az alkalmazás, amelybe bekapcsolja, egyszeri jelszót fog kérni, amelyet a LastPass-ból érhet el. De ez nem minden, amit a LastPass kínálhat. Egy egyszerű funkcióval is rendelkezik, amely lehetővé teszi a jelszavak egyszerű és biztonságos megosztását másokkal (ha és amikor erre van szüksége). 

A LastPass előnyei és hátrányai

Sok oka van annak, hogy miért érdemes a LastPass-ot használni a jelszavak kezelésére. Az egyik az egyszerűség és a hozzáférhetőség. A LastPass használatának megtanulása kevesebb, mint egy-két percig tart.

És alkalmazásokat kínál minden eszközhöz és platformon, beleértve az Androidot, iOS-t, Mac-et, böngésző-bővítményeket és az internetet. Bárhová is megy, bármilyen eszközt is használ, megteheti könnyen hozzáférhet minden jelszóhoz csak néhány kattintással vagy érintéssel. Egy másik ok, amiért az emberek szeretik a LastPass-ot, az az, hogy ez az összes elérhető hitelesítő adatot egyetlen kattintással kitölti az összes eszközre, amelyen elérhető.

Ahelyett, hogy fel kellene keresnie, majd másolni és beillesztenie a jelszavát minden alkalommal, amikor belépni szeretne egy weboldalra, a LastPass mindössze egy-két kattintással megteszi. Engedélyezheti Automatikus kitöltés vagy akár automatikus bejelentkezés funkció a kedvenc webhelyeidhez. Bár sok oka van annak, hogy az emberek szeretik a LastPass-ot, néhány oka lehet annak, hogy fontolgassa más jelszókezelő alkalmazásokat.

Ennek egyik oka az, hogy az asztali alkalmazás, amint néhány felhasználó rámutatott, kissé hibás, és csak a Mac és a Windows számára érhető el. Sőt, az ingyenes verzió nem biztosítja az összes megosztási funkciót, és korlátozza a LastPass hitelesítő használatát. Még akkor is, ha úgy gondolja, hogy a LastPass a legjobb választás az Ön számára, íme néhány alternatíva, amelyeket fontolóra kell vennie, mielőtt all-inbe lépne egy jelszókezelővel:

A legjobb LastPass alternatívák most

1. Dashlane

dashlane jelszókezelő

 • A Dashlane a legjobb alternatíva a LastPass számára
 • Ingyenes terv és prémium tervek havi 3,33 dollártól
 • Webhely: https://dashlane.com/

Dashlane az egyik legnépszerűbb jelszókezelő a piacon. Tiszta, egyszerű felhasználói felületet kínál az összes jelszó tárolásához és kezeléséhez. Alkalmazásokat kínál minden eszközhöz és platformhoz, beleértve a Windows, Mac, iOS és Android rendszereket.

A legjobb rész a Dashlane-ról az, hogy prémium terve jön az ingyenes VPN és a Dark Web Monitoring szolgáltatással. Ha egy webhelyet feltörnek, az ellopott jelszavakat általában a Sötét Interneten értékesítik. A Dark Web Monitoring figyeli a felhasználói fiókokat a feltört webhelyek listáival szemben, és figyelmezteti, ha a felhasználóneve megtalálható ezeken a listákon. Ez lehetőséget ad a jelszavak megváltoztatására, mielőtt valaki visszaélne a fiókjaival.

Dashlane tervei:
Habár a szabad terv tucatnyi lenyűgöző funkciót kínál, és a legtöbb felhasználó számára elegendő, csak lehetővé teszi tároljon 50 jelszót és csak egy eszközön használható. A Dashlane prémium verziója viszont korlátlan jelszavakat és eszközöket tesz lehetővé. Ezenkívül sötét internetes megfigyelést és ingyenes VPN szolgáltatást is kínál.

Miért a Dashlane jó alternatíva a LastPass számára:
A Dashlane több eszközön és platformon elérhető, mint a LastPass, és a prémium csomag VPN szolgáltatással együtt jön.

2. 1 Jelszó

1Password

 • A piacon a legkönnyebben használható jelszókezelő
 • Ingyenes és prémium tervek havonta 2,99 dollártól
 • Webhely: https://1password.com/

Az 1Password-t több tucat kiadvány javasolja, például a Fast Company, a Wirecutter, Wired és a TrustPilot. Ez az egyik a piacon a legkönnyebben használható jelszókezelő alkalmazások. A felület minimális, és ez az opció ezer lehetőségnél nem terjed el.

Ez az alkalmazás tucatnyi funkcióval rendelkezik, amelyek segítenek minden online fiókjának biztonságban tartásában, például a sérült bejelentkezések és a 2FA-t támogató webhelyek megfigyelésében. Önálló alkalmazásokat kínál Mac, iOS, Windows, Android, Linux és Chrome OS rendszerekhez. 

1 Jelszó tervek:
Az ingyenes verzió csak egy eszközre korlátozza a felhasználókat. A prémium verzió azonban korlátlan jelszavak és elemek tárolását teszi lehetővé. Ezenkívül akár 1 GB-ot is képes tárolni a dokumentumokban.

Miért az 1Password jó alternatíva a LastPass számára:
Az 1Password egyszerűbb felületet kínál, mint a legtöbb jelszókezelő alkalmazás.

3. Öntapadó jelszó

StickyPassword

 • A legjobb, örökre megadott jelszókezelő
 • Ingyenes és prémium tervek évente 29,99 USD-tól
 • Webhely: https://www.stickypassword.com/

Ragadós jelszó az egyik A legjobb ingyenes jelszókezelők a piacon. Az ingyenes verzió lehetővé teszi, hogy annyi jelszót és dokumentumot tároljon, amennyit csak akar, az összes eszközén. Ez az alkalmazás alkalmazásokat tartalmaz minden eszközre és platformra, beleértve a Mac, iOS, Android és Windows rendszereket. Ez lehetővé teszi korlátlan jelszavak, jegyzetek és dokumentumok tárolását. 2 faktor hitelesítéssel is jár.

A Sticky Password ingyenes verziója inkább olyan, mint egy helyi jelszókezelő alkalmazás, amely jelszavakat tárolja az Ön készülékein. A többi jelszókezelővel ellentétben a Sticky Password ingyenes verziója nem kínál szinkronizálást az összes eszköz között. A ti a jelszavak csak azokon az eszközökön vannak tárolva, ahol létrehozta őket. A legjobb alkalmazás ennek az alkalmazásnak a prémium verziója használatában az, hogy a fizetés egy részét adományozzák a veszélyeztetett lamantinok megmentésére (igen, lamantinok!).

Sticky Password tervek:
Habár a ingyenes verzió annyi biztonsági funkciót kínál, mint a prémium verzió, az ingyenes verzió nem kínál felhő-szinkronizálást, és így a jelszavait nem szinkronizálja az összes eszköz között. A prémium csomag szinkronizálja az összes jelszavát és dokumentumát az összes eszközén, és biztonsági másolatot készít azokról a felhőben.

Miért a Sticky Password jó alternatíva a LastPass számára:
A ragadós jelszó nem korlátozza a Két jelszó hitelesítés használatát még az ingyenes csomagban sem, a LastPass-szal ellentétben.

4. Enpass

Enpass

 • A legjobb offline jelszókezelő
 • Ingyenes és prémium csomagok 11,99 USD-tól (egyszeri költség)
 • Webhely: https://enpass.io/

Enpass szépen minimális felületet kínál, amely megkönnyíti az összes jelszó kezelését. Alkalmazásai Android, iOS, Mac, Linux és Windows rendszeren érhetők el. Az ingyenes verzió szinte annyi funkciót kínál, mint az alkalmazás prémium verziói.

Az egyetlen korlátozás az, hogy tudsz csak 20 jelszót tárolhat az ingyenes verzióban és nem hozhat létre több tárolót az adatok elkülönítésére. Az alkalmazás prémium verziói lehetővé teszik a korlátlan jelszavak tárolását, és lehetővé teszik a különféle tárolók létrehozását olyan esetek alapján, mint például a Munka, Család stb..

Tervek bevitele:
Az alkalmazás ingyenes verziója csak 20 jelszó tárolását teszi lehetővé. A legjobb dolog az alkalmazásban az, hogy a prémium verziók egyszeri díjért állnak rendelkezésre. Noha minden alkalmazást meg kell vásárolnia minden olyan platformon, amelyen használni szeretné, élettartama alatt csak platformonként 11,99 USD-ért kell megőriznie..

Miért az Enpass jó alternatíva a LastPass számára:
Az Enpass sokkal olcsóbb, mint a LastPass. A LastPass éves előfizetésének áráért egész életen át kaphatja az Enpass szolgáltatást.

5. RoboForm

RoboForm

 • A legjobb freemium jelszókezelő
 • Ingyenes és prémium tervek havonta 1,99 dollártól
 • Webhely: https://roboform.com/

RoboForm egy ingyenes jelszókezelő, amely elérhető minden eszköz és platformon, beleértve az iOS, az Android, a Mac és a Windows rendszert. Ez a böngésző kiterjesztéseként elérhető minden böngészőhöz, beleértve a Firefox, a Chrome, az Opera és a Safari böngészőt. A felhasználó felület hasonló a LastPass-hoz és könnyen használható.

RoboForm tervek:
Az ingyenes verzió ennek az alkalmazásnak a segítségével korlátlan jelszavakat tárolhat minden eszközén, de nem kínál felhőben biztonsági mentést vagy felhő-szinkronizálást az eszközök között. A prémium verzió mindezt és a biztonságos megosztási funkciókat kínálja.

Miért a RoboForm jó alternatíva a LastPass számára:
A RoboForm több platformon és eszközön elérhető, mint a LastPass.

6. Keeper

Keeper biztonság

 • Az osztály legjobb besorolása a biztonsággal összpontosított jelszókezelő
 • Ingyenes és prémium tervek havonta 2,49 dollártól
 • Webhely: https://keepersecurity.com/

Keeper egy biztonságos jelszókezelő a vállalkozások felé értékesítik. A listán szereplő más alkalmazásokkal ellentétben a Keeper vállalkozásoknak és csapatoknak készült, így tucatnyi biztonsági funkciót és előnyt kínál. Ez az egyik legmagasabb besorolású jelszókezelő alkalmazás szinte minden platformon, beleértve a Google Play, a G2Crowd, az Apple Store, a GetApp és a Trustpilot. Minden eszköz alkalmazásához tartozik, beleértve az Androidot, az iOS-t, a Mac-et és a Windows-ot.

Kezelő tervei:
Az ingyenes verzió csak egy eszközön használható. A prémium verzió szinkronizálást kínál korlátlan eszközök között, és tucatnyi biztonsági funkciót kínál.

Miért a Keeper jó alternatíva a LastPass számára:
A Keeper olyan vállalkozások és csapatok számára készült, akik adataikat a lehető legbiztonságosabbá akarják tartani. A Keeper jobb biztonságot nyújt, mint a LastPass, és csapatok számára készült.

7. Bitwarden

Bitwarden

 • A legjobb nyílt forráskódú és ingyenes jelszókezelő
 • Ingyenes és prémium tervek havonta 1 dollártól
 • Webhely: https://bitwarden.com/

Bitwarden egy ingyenes nyílt forráskódú jelszókezelő. Alkalmazásokat kínál minden platformon, beleértve a Windows, Mac, Linux, Android és iOS rendszereket. Minden modern böngésző böngészőbővítményeivel is rendelkezik. Sőt, ha műszaki hozzáértésű vagy webes fejlesztő, akkor a Bitwardenhez is hozzáférhet a parancssori felület. A legjobb érzés a Bitwardenről az, hogy ha akarod, ingyen beállíthatja a saját szerverére.

Bitwarden tervei:
Bitwarden az teljesen ingyenes és minden olyan szolgáltatást kínál, amelyre bármikor szüksége lehet. Az ingyenes verzió lehetővé teszi korlátlan jelszavak tárolását és szinkronizálását korlátlan eszközökön. Két faktoros hitelesítéssel is jár. Ennek az alkalmazásnak a prémium verziója tartalmaz néhány extra fejlett biztonsági funkciót és 1 GB-os titkosított fájltárolót.

Miért a Bitwarden jó alternatíva a LastPass számára:
A Bitwarden ingyenesen kínál minden olyan szolgáltatást, amelyért a LastPass felszámolja.

LastPass alternatívák: Összegzés

Bár a LastPass nagyszerű és több száz biztonsági funkciót kínál, nem mindenkinek a legjobb.

Ha nem tudja eldönteni, hogy a LastPass alternatívái közül melyiket választja, javaslom, hogy menjen a Dashlane-hez. Minden olyan funkcióval együtt jön, amelyre bármikor szüksége lesz, és egy kicsit könnyebben használható, mint a LastPass.

A legjobb rész a Dashlane-ról, hogy a prémium verziója ingyenes VPN szolgáltatást kínál a böngészés élményének biztosítása érdekében.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map