7 legjobb hootsuite alternatíva

Ha növeli a szociális média jelenlétét üzleti vagy befolyásoló tényezőként, akkor sok tartalmat kell létrehoznia és elküldenie. Ilyen a közösségi médiakezelő eszköz HootSuite bejön. De vannak nagyok kint.


Bármelyik platformon szeretné fejleszteni a követését, a legfontosabb rész az új tartalom rendszeres közzététele, hogy követői továbbra is elköteleződjenek. Bár a tartalom létrehozása olyasmi, amit nem lehet automatizálni, könnyedén automatizálhatja a közösségi médiában való közzétételét olyan eszközökkel, mint a Hootsuite.

Legjobb hootsuite-alternatívák 2020-ban:

 • Legjobb összességében: véleményem szerint a legjobb mindent egybenben a közösségi média menedzsment eszköz, amely a közösségi média összes fiókjának ütemezésére és kezelésére szolgál.
 • Legjobb helyezett: nem jön egy ingyenes csomag, de van egy olcsóbb prémium csomag, amely akár öt közösségi médiafiókot is összeköthet. Szeretem a SocialPilot tartalomvédő képességeit is.
 • A Hootsuite legjobb ingyenes alternatívája: a legjobb ingyenes közösségi médiakezelő oldal, mint például a Hootsuite, az ingyenes terv lehetővé teszi, hogy csatlakoztasson akár három, bármilyen kombinációjú, Facebook, Instagram, Twitter és LinkedIn.

Mi az a Hootsuite??

legjobb hootsuite alternatívák

A Hootsuite lehetővé teszi kezelheti az összes közösségi média profilját az egyik műszerfalról. De ez nem a legjobb része. Az legjobb rész A Hootsuite használatáról az szól, hogy lehetővé teszi hozzon létre egy tartalom-promóciós naptárt.

Ahelyett, hogy minden nap új tartalmat hoz létre és tesz közzé, egy csomó tartalmat hoz létre előre és automatizálja a feladást a Hootsuite segítségével.

A közösségi média bejegyzésének ütemezése csak egy része annak, amit Hootsuite kínálhat. Ez azt is lehetővé teszi automatizálja a tartalom újratöltését. Olyan eszköz nélkül, mint a Hootsuite, semmilyen módon nem tudja megtudni, hogy a közösségi média üzenetét hogyan teljesítik.
A Hootsuite irányítópultot biztosít, ahol ellenőrizheti tartalmának teljesítményét olyan közösségi média platformokon, mint a Facebook, Twitter, Pinterest és Instagram..

A hootsuite jellemzői és tervei

A Hootsuite több, mint egy közösségi média utáni ütemezési eszköz. Ez lehetővé teszi kezelheti az összes közösségi médiaprofilt egyetlen műszerfalról és madártávlatból nyújt betekintést vállalkozása teljesítményére a közösségi médiában.

hootsuite tervek

A Hootsuite lehetővé teszi a kezelést 35 közösségi hálózat, köztük a Facebook, Instagram, Twitter, YouTube, LinkedIn, Pinterest és még sok más. Ez lehetővé teszi a korlátlan hozzászólások ütemezését ezen a platformon. Tartalmazási eszközöket is kínál, amelyek segítségével rövidebb idő alatt több tartalmat hozhat létre.

A Hootsuite kezdőterve lehetővé teszi akár 10 közösségi média profil kezelését. Az indulási tervet a következő helyen kínálják: Havonta 29 USD ha évente fizetnek.

A Hootsuite előnyei és hátrányai

A Hootsuite segíthet automatizálja a közösségi média kezelését és órákat takaríthat meg minden hónapban, amikor több tartalom létrehozására költhet. Ez is kínál minden közösségi média-fiók elemzése amely madártávlatból képet kaphat arról, hogy a közösségi média bejegyzései hogyan teljesítenek, és hol lehetne jobb.

Ha vállalkozást működtet, a Hootsuite sok problémát takaríthat meg, és a tartalommarketing még hatékonyabbá teheti az Ön számára, ha lehetővé teszi Tervezze meg tartalmi promócióját.
A Hootsuite több száz funkciót kínál, és drasztikus javulást jelenthet a közösségi média jelenlétének kezelésében.

De ugyanakkor az is egy kicsit drága lehet ha csak most indulsz. Ez vállalkozások számára készült, nem pedig magánszemélyek vagy befolyásoló vállalkozók számára, akik csak most indulnak.

Legjobb hootsuite-alternatívák 2020-ban

Bármi legyen is az oka, itt van néhány a legjobb Hootsuite alternatívák megtalálható az interneten:

1. Küldhető

sendible

 • Terv kezdődik 29 havonta vagy 24 dollárnál havonta, ha éves számlázásra kerül (30 napos ingyenes próbaverzió)
 • Webhely: https://www.sendible.com/

Sendible egy közösségi médiakezelő eszköz, amelyet világszerte több mint 10 000 vállalkozás használ. Támogatja a Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest és sok más közösségi média webhely bejegyzésének ütemezését. Azt is felajánlja, hogy ütemezze a hozzászólásokat olyan blogplatformokon, mint a WordPress, a Medium, a Blogger és a Tumblr.

A Sendible segítségével hozzáférhet olyan funkciókhoz, mint a beépített elemzés az összes támogatott közösségi médiaplatformra és az örökzöld tartalom automatikus újrahasznosítása. A Sendible segítségével könnyen automatizálhatja a közösségi média jelenlétét.

A Sendible lehetővé teszi a tartalom promóciós naptár minden közösségi média és blogplatform számára egy helyen. Könnyedén ütemezheti a hozzászólásokat hónappal korábban.

Küldhető tervek:
A Sendible 30 napos ingyenes próbaverziót kínál, amelyre regisztrálhat anélkül, hogy megadná a hitelkártya adatait. A kezdőtervükben korlátlan ütemezést kapnak csak 12 szolgáltatás (közösségi médiafiókok) számára Havonta 29 USD.

Miért a Sendible jó alternatíva a Hootsuite számára:
A Hootsuite csak 10 szociális média fiók összekapcsolását teszi lehetővé kezdőtervükön, havonta 29 dollárba kerül; A küldhető viszont akár 12 közösségi médiafiókot is lehetővé tesz.

2. AgoraPulse

agorapulse

 • Terv kezdődik 99 havonta vagy 89 dollárnál havonta, ha éves számlázásra kerül (28 napos ingyenes próbaverzió)
 • Webhely: https://agorapulse.com/

AgoraPulse világszerte több mint 17 000 közösségi média marketingszakértő használja. Ez egy szociális médiakezelő eszköz, amelyet komoly vállalkozók és ügynökségek számára terveztek, akik tucatnyi ügyfelet kezelnek.

Nem csak megkönnyíti ütemezés tartalma a közösségi média platformjai számára, de az is segít kezelni és válaszolni a megjegyzésekre egy egyszerű postafiók segítségével, amelyhez minden csapattársa hozzáférhet.

A legjobb rész az AgoraPulse-ról az, hogy beépített CRM hogy segítsen ügyfeleinek a szociális média platformon történő kezelésében. Összekapcsolhatja és kezelheti Facebook, Twitter, Instagram, YouTube és LinkedIn fiókjait az AgoraPulse segítségével egyetlen irányítópulton.

Noha az AgoraPulse tucatnyi lenyűgöző funkciót kínál, amelyek megváltoztathatják a közösségi média kezelésének módját, nem ajánlom ezt az eszközt, ha csak most kezdődik, mivel a kezdőknek kicsit költségesek lehetnek.

Az AgoraPulse tervei:
Az AgoraPulse tervei: 99 dollár havonta és lehetővé teheti akár 10 közösségi médiafiók összekapcsolását akár 2 felhasználói fiókkal (kezelésre).

Miért az AgoraPulse jó alternatíva a Hootsuite számára:
Az AgoraPulse sokkal több vevővel rendelkező vállalkozások számára alkalmas. Egy egyszerű CRM-et kínál, amelynek segítségével ügyfeleit kezelheti és nyomon követheti a támogatott közösségi média platformokon.

3. Sprout Social

kihajt társadalmi

 • Terveket havi 99 dollártól kezdve (30 napos ingyenes próbaverzió)
 • Webhely: https://sproutsocial.com/

Sprout Social néhány nagy szereplő az online marketingben, például a Glassdoor, a Grubhub és az Vice. Egyszerű módszert kínál a közösségi média jelenlétének kezelésére a platformon keresztül és a normál tartalom ütemezéséhez.

Az eszközöket biztosítja a közösségi médiatartalom promóciós ütemtervének létrehozásához és kezeléséhez. A Sprout Social segítségével Ön is megteheti figyelemmel kíséri a közösségi médiát kulcsszavak, profilok és helyek számára.

Ez azt is lehetővé teszi, hogy megjegyzések kezelése az összes közösségi médiaprofilból közvetlenül egyetlen bejövő postafiókban, amelyhez minden csapata hozzáférhet. Ez rendkívül könnyen megkönnyíti a válaszokat a megjegyzésekre, és követni tudja azt, amit követői beszélnek.

Csakúgy, mint az AgoraPulse, a Sprout Social sem alkalmas kezdőknek vagy vállalkozásoknak, amelyek csak a közösségi média marketingjével kezdik el. A Sprout Social indulási terve költségekkel jár 99 dollár havonta Felhasználónként és csak 5 profil kezelését teszi lehetővé. A Sprout Social azonban hihetetlenül hasznos, ha sok követője van a közösségi médiában.

Csírázás Társadalmi tervek:
A Sprout Social kezdőterve lehetővé teszi akár 5 közösségi média profil kezelését, és havonta 99 dollárba kerül.

Miért a Sprout Social jó alternatíva a Hootsuite számára:
A Sprout Social azon csapatok számára készült, akik követők ezreit akarják kezelni egyetlen beérkező levelekből. A Sprout Social sokkal jobb CRM és ügyfélkezelési funkciókat kínál, mint a Hootsuite.

4. SocialPilot

socialpilot

 • Havi 30 USD / hónap vagy 25 USD / hónap tervek, ha éves számlázásra kerül (14 napos ingyenes próbaverzió)
 • Webhely: https://socialpilot.co/

SocialPilot egy all-in-one közösségi média marketing menedzsment eszköz, amelyet Neil Patel marketing guru kedvelői használnak. Ez lehetővé teszi az összes főbb közösségi platform, például a Twitter, a Facebook, a LinkedIn, a Instagram és a hasonló hozzászólások ütemezését.

Ez azt is lehetővé teszi ütemezze a hozzászólásokat a naptár nézet segítségével. A listán szereplő egyéb eszközökkel ellentétben a SocialPilot a kisvállalkozások, a bloggerek és a most kezdődő vállalkozók számára készült. Kezdőtervük akár 25 profil, 3 felhasználói fiók és korlátlan ütemezés összekapcsolását kínálja, csupán havonta 30 dollárért.

SocialPilot tervek:
A SocialPilot kezdőterve lehetővé teszi akár 25 profilhoz tartozó bejegyzések kezelését és ütemezését Havonta 30 USD vagy havonta 25 USD, ha évente fizet.

Miért jó a SocialPilot alternatíva a Hootsuite számára:
A SocialPilot annyira háromszor olcsóbb, mint a Hootsuite, mivel lehetővé teszi 25 közösségi média profil és három felhasználói fiók összekapcsolását havonta 30 dollárért, míg a Hootsuite csak 10 profilt és egy felhasználói fiókot tesz lehetővé havonta 29 dollárért..

5. eClincher

eClincher

 • Havi 59 USD / hónap ár és 15% engedmény, ha éves számlázásra kerül (14 napos ingyenes próbaverzió)
 • Webhely: https://eclincher.com/

eClincher egy erőteljes közösségi média ütemező eszköz, amely a Facebook, a Twitter, az Instagram, a LinkedIn és más fontosabb közösségi média platformokkal működik. Mindent tartalmaz, amire szüksége van a közösségi média jelenlétének kezeléséhez és bővítéséhez.

Kapsz egy tartalmi naptárat a következőhöz: ütemezés hozzászólások hetek vagy hónapok előre. Ön is kap egy közösségi beérkező levelek az összes megjegyzés és beszélgetés kezelése az ügyfelekkel és a követőkkel egy helyen.

Egy dolog, ami nem tetszik ez az eszköz, az, hogy megköveteli, hogy előfizet egy kiegészítőre, amely profilonként havonta 50 dollárba kerül, ha Twitter CRM szolgáltatásokat szeretne. A listán szereplő néhány egyéb eszköz ingyenesen kínálja.

eClincher tervek:
Az eClincher alapterve lehetővé teszi akár 10 profil összekapcsolását és korlátlan hozzászólások ütemezését is lehetővé teszi 59 dollár havonta.

Miért az eClincher jó alternatíva a Hootsuite számára:
Az eClincher egy fejlett közösségi médiakezelő eszköz, amelyet haladó felhasználók számára hoztak létre. Ha további betekintést és fejlett funkciókat szeretne, az eClincher nagyszerű választás.

6. puffer

ütköző

 • Ingyenes (korlátozott) és prémium tervek 15 dollártól / hónap (14 napos ingyenes próbaverzió)
 • Webhely: https://buffer.com/

ütköző az egyik legrégebbi és legnépszerűbb közösségi média ütemező eszköz. Nagyon hosszú ideje működnek, és tucatnyi funkciót kínálnak az egyszerűsítéshez közösségi média ütemezése és tartalom készítése.

Ha csak most kezdődik, nagyon ajánlom a Buffer használatát A tervek nagyon megfizethetőek és az eszköz az egyik legegyszerűbben megtanulható / használható.

A szociális média ütemezése mellett hozzáférést kap a pufferhez böngésző kiterjesztés amely lehetővé teszi a bejegyzés ütemezését a közösségi médiában anélkül, hogy elhagyná az oldalt.

Például, ha egy érdekes cikket tweettel szeretne olvasni, akkor ütemezheti a tweetet egy kattintással a Puffer böngésző kiterjesztés ikonjára.

Az egyik dolog, amit nem szeretek a pufferrel kapcsolatban, az az, hogy csak egyszerre akár 100 üzenet ütemezését teszi lehetővé az indulási tervben. A listán szereplő legtöbb egyéb eszköz korlátlan számú bejegyzés ütemezését teszi lehetővé egyszerre.

Puffer tervek:
A puffer kezdőterve lehetővé teszi egyidejűleg 100 üzenet ütemezését akár 8 közösségi média profilhoz Havonta 15 USD.

Miért a puffer jó alternatíva a Hootsuite számára:
Ha csak most kezdődik, a puffer sokkal jobb alternatíva a Hootsuite számára, mert havonta 15 dollárért akár 100 hozzászólást ütemezhet akár 8 közösségi média profilra..

7. Társadalmi jelentés

Társadalmi jelentés

 • Terveket havi 49 dollártól kezdve (30 napos ingyenes próbaverzió)
 • Webhely: https://www.socialreport.com/

Társadalmi jelentés egy egyszerű közösségi média és elkötelezettség-menedzsment eszköz, amely világszerte több ezer vállalkozás számára működik. Ez lehetővé teszi az összes főbb közösségi médiaplatform bejegyzésének ütemezését, beleértve a Facebook, a Twitter, az Instagram, a YouTube és a LinkedIn webhelyet.

A Szociális Jelentés lehetővé teszi az Ön és csapata számára a következőket: kezelje az összes beszélgetést (megjegyzés és üzenet) a követőivel egy helyen. Ezenkívül tucat mérőszámot és elemző funkciót kínál, amelyek képet adnak arról, hogy a tartalma hogyan működik a közösségi média webhelyein.

Szociális jelentés tervek:
A Social Report indulási tervének költségei Havonta 49 USD és lehetővé teszi korlátlan hozzászólások ütemezését akár 25 profilhoz.

Miért jó a társadalmi jelentés a Hootsuite alternatívája:
A Social Report számos fejlett elemzési és kezelési funkciót kínál, amelyek hiányoznak a Hootsuite-tól. Ezenkívül lehetőséget ad a profilok szétválasztására a projekt névterületei alapján.

Hootsuite alternatívák: Összegzés

Mi tehát a legjobb versenytársak, mint például a Hootsuite?

Ha csak éppen indul, és pénzt akar megtakarítani, azt javaslom, hogy vegyen egyet Puffer vagy SocialPilot. A puffer lehetővé teszi 100 üzenet ütemezését akár 8 profilra, csupán havonta 15 dollárért.

A SocialPilot viszont havonta 30 dollárba kerül, lehetővé teszi 25 profil kezelését és korlátlan hozzászólások ütemezését. Ha készpénzre szorul, akkor a puffer a legjobb megoldás.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map