7 legjobb Google Drive-alternatíva

A felhőalapú tárolóhelyek, például a Google Drive megkönnyíti a fájlok biztonsági mentését és elérését bárhonnan, valamint dokumentumok, táblázatok, prezentációk, felmérések létrehozását és kezelését. A Google Drive kiváló és ingyenes, de ha akarod jobb szinkronizálás és adatvédelem akkor vannak jobbok kint.


Felhő-tárolás megváltoztatta a világ adatgyűjtési módját. Ez az adatmegőrzés fő módszere lett: Felejtsd el az iratszekrényekkel ellátott szobákat, amelyek ott ülnek, és helyet, időt és munkaerőt igényelnek, hogy áthatolhassanak rajta..

A Google Drive legjobb alternatívái 2020-ban:

 • Legjobb összességében:. Ez a kedvenc felhőalapú tárolóm, mivel a Sync.com megfizethető, könnyen használható, nagy biztonsággal és szolgáltatásokkal rendelkezik. A Sync end-to-end titkosított tárolóplatformja és alkalmazásai biztosítják, hogy csak Ön férhessen hozzá az adatokhoz a felhőben.
 • Legjobb helyezett:. A második helyezett pCloud olcsó árának köszönhetően, és szeretem az egyszeri előfizetés költségeit. A pCloud Crypto ügyféloldali titkosítást biztosít, amely bármilyen eszközön titkosítja a fájlokat, és láthatatlanná teszik mások számára..
 • A Google Drive legjobb ingyenes alternatívája: 2 GB tárolóval és mindig ingyenes. A Dropbox SSL / TLS-t használ az átvitt adatok védelmére. Az SSL / TSL biztonságos alagutat hoz létre 128 bites vagy újabb Advanced Encryption Standard (AES) titkosítással..

Mi az a Cloud Storage?

A felhőben működő szerverek távolról mentve a felhőben tárolt fájlokkal, fájlokkal, dokumentumokkal, képekkel stb. A hatalmas mennyiségű információ tárolása többé nem igényel olyan sok energiát és helyet, mint régen a felhő előtti napokban..

A felhőalapú tárolást is biztonságosabbnak tekintik, mint a legtöbb mainstream tárolási alternatívát. Azonnali hozzáférést biztosít mindazhoz, amire szüksége van, biztonságban mindenki mástól, aki esetleg érdeklődik az ujjainak az Ön adataiban.

A legtöbb vállalat (és néhány kormány) adatait a felhőn tárolja. A felhőplatformok más adatok tárolására szolgáló helyek, ideértve a személyes emlékeket vagy fényképeket is.

Magától értetődik, hogy a lehető legjobb felhő-szolgáltatót választja, és olyan tényezők, mint a biztonság és a magánélet fontosak annak meghatározásában, hogy melyik a legjobb.

A felhőalapú tárolás előnyei

A felhőben történő tárolás egyszerű: könnyű fájlokat feltölteni, fájlok letöltése és megosztása egyszerű. Csak internet-hozzáférésre van szüksége.

A legtöbb felhőszolgáltató ingyenes lehetőséget kínál egy bizonyos GB adatmennyiséggel ingyenesen: A további tárhelyigény azt jelenti, hogy fizetnie kell érte.

A felhőalapú tárolás garantálja a fájlok egyszerű és biztonságos tárolását (és bármi mást, amely beilleszthető a nyers online adatokba).

Egyszerűen ezért jobb a tárolás a felhőben.

De vajon a jelenlegi felhő-szolgáltatója megfelelő-e az Ön igényeinek?

Mi a Google Drive??

A Google Drive az a felhőalapú tárolási lehetőség, amelyet összekapcsol a Google vagy a Gmail fiókjával. Ingyenes, hacsak nem választja ki a fizetős terveiket a tárhely mennyiségének frissítésére.

google meghajtó

 • Az első 15 GB tárhely teljesen ingyenes
 • Offline megtekintést és szerkesztést kínál a Google Office eszközökkel (Dokumentumok, Táblázatok, Diák stb.)
 • Nagyon felhasználóbarát és platformok közötti támogatás
 • 2-tényezős hitelesítés és fájlverzió

Mivel a Google Fiókkal együtt csomagolják, rendkívül népszerű opcióvá vált, amelyet sokan inkább csak azért akarnak, mert ott van.

Ön vagy vállalata használja a Google Drive-ot?

Ha a válasz igen, akkor ideje mérlegelni néhány alternatívát. Noha a Google Drive ingyenes, kényelmes, és a Google Dokumentumok, Táblázatok, Diák és más praktikus szerkesztő eszközökkel érkezik, vannak hátrányok, amelyek miatt az emberek fontolóra veszik a váltást.

Miért váltson a Google Drive-ról??

Adatvédelmi aggályok és a lehetetlen „örökre kizártam a Google-fiókomat” helyzet sok embert váltott fel olyan felhőalkalmazásokra, mint a Sync.com, a Dropbox vagy a Box..

Melyik a legjobb Google Drive-alternatíva?

A Sync.com nagyon jó. Természetesen ezt magadnak kell eldöntenie.

Íme a Google Drive legjobb felhőalapú tárolási alternatívái.

1. Sync.com

sync.com

Mi a Sync.com??

A Sync.com a felhőalapú tárolási platformok, például a Google Drive vagy a Dropbox egyik legerősebb versenytársa lesz. Néhány éve működik, és bebizonyította, hogy az egyik leggyorsabb és legbiztonságosabb hely, ahol adatait online tárolhatja: E szolgáltatások és a nagyszerű ügyfélszolgálat kombinációjával a Sync.com a felhőalapú tároló platform erőművévé vált, amely nagyszerű üzleti vagy személyes használatra.

Főbb jellemzők

 • Nagyobb tárhely, mint bármely más felhőszolgáltatónál. Az olcsóbb tervek akár 2 TB-ot is lehetővé tesznek a teljes tárolásért, míg a vállalkozásoknak szánt tervek 10 TB-t kínálnak – és ez egy felhasználónként, feliratkozott a fő felhőbe.
 • Az adatok feltöltése és elérése letölthető adat-kliens vagy böngészőn keresztül történik, bár az adat-klienst a gyorsabb feltöltéshez ajánljuk..
 • Az automatikus szinkronizálás lehetősége annak biztosítására, hogy készülékei mindig biztonsági másolatot készítsenek.
 • A Sync end-to-end titkosított tárolóplatformja és alkalmazásai biztosítják, hogy csak Ön férhessen hozzá az adatokhoz a felhőben.

Előnyök

 • A feltöltési sebesség következetes és gyors: Ez az egyik legfontosabb tényező, különösen egy üzleti alapú felhőplatform esetében.
 • Az adatok bárhonnan könnyen hozzáférhetők, késések nélkül.
 • Az ügyfélszolgálat gyorsan válaszol a kérdésekre: A nemzetközi adattárolás megköveteli, hogy az ügyfélszolgálat mindig ott legyen, és mindig gyorsan visszatérnek, ha bármilyen kérdés vagy kérdés merül fel a felhasználótól.

Hátrányok

 • A Dropboxhoz vagy a Google Drive-hoz megszokott felhasználóknak előfordulhat, hogy oktatóprogramot vesznek a Sync.com felületen való navigáláshoz.
 • Nincs letölthető ügyféltámogatás a LInux számára.

Miért érdemes a Sync.com-ot használni a Google Drive helyett?

Noha a Google Drive alapértelmezettnek nevezhető, a Sync.com a tárolókapacitás, a funkcionalitás és a technikai támogatás szempontjából különbözik egymástól. Próbáltál-e gyors választ kapni a legtöbb felhőcégről? Legtöbbjük arra készteti Önt, hogy a Sync.com megfelelő időben kapcsolatba lépjen az ügyfelekkel – különösen, ha problémái vannak.

Nincs ok ragaszkodni a Google Drive által kínált korlátozott funkcionalitáshoz, ha a Sync.com helyett a legjobb funkcionalitást és helyet tudja megszerezni..

2. Dropbox

dropbox

Mi a Dropbox??

A Dropbox általában a felhasználók egyik első alternatívája, és az emberek fontolóra veszik, amikor erőteljes felhő-szolgáltatót keresnek. Régóta működnek, és a legtöbb ember már ismeri a korlátozott „ingyenes” tárolási tervet: egyesek valószínűleg átváltottak valamelyik fizetős csomagjukra. A Dropbox.com különösen hatékony, ha útközben feltölteni szeretne, és szinkronizálni szeretné az összes eszközt.

Főbb jellemzők

 • Ingyenes, személyes és üzleti tervek attól függően, hogy mennyi adatot szeretne tárolni.
 • Az adatok feltöltése és elérése egy alkalmazáson keresztül, letölthető asztali kliensen vagy böngészőn keresztül.
 • Egyszerű szerkesztési és megtekintési kapacitás a leggyakoribb dokumentum- és médiafájlokhoz.

Előnyök

 • Gyorsan és jól működik, akár a számítógépet, akár az okostelefont használja a feltöltés nagy részének elvégzéséhez.
 • A fájlokat könnyű rendezni, keressen és mozoghasson a felhőn néhány kattintással.
 • Az ingyenes terv sok ember számára az alapértelmezett lehetőség, és kiváló alternatívája azoknak, akiknek még nincs sok adata, hogy felhőbe ragaszkodjanak..

Hátrányok

 • A megosztási hivatkozások teljes felhő mappáját sebezhetővé tehetik a linkkel rendelkezők számára, ha csak egy fájlt akartak megosztani.
 • Bármilyen kapcsolódási problémával kapcsolatban felejtsd el a felhőbe történő zökkenőmentes feltöltést vagy letöltést.
 • A felhő legtöbb részéhez vészhelyzet esetén nincs offline hozzáférés.

Miért érdemes a Dropboxot használni a Google Drive helyett?

Ha megszokta a Google Drive-ot, akkor a Dropbox álommá válik a legtöbb felhasználó számára. Jobb a funkcionalitás, és bár a Dropboxból hiányzik a képzeletbeli „Google Docs” szerkesztő, amelyet a Drive-on talál, a böngészőben, az alkalmazásban vagy az asztali kliensben lévő fájlok megtekintésének képessége ezt felel meg..

3. pCloud

pcloud

Mi a pCloud??

A pCloud az egyik újabb felhő-szolgáltató, amely csak az elmúlt 10 évben lépett hatályba. A pCloud-felhasználók növekedésének egyértelműen jeleznie kell, hogy a pCloud-nal jobb a funkcionalitás – és bárki, aki ezt ellenőrzi, lenyűgözheti a könnyebben navigálható felületet..

Főbb jellemzők

 • A beépített médialejátszók és a dokumentummegjelenítők lehetővé teszik a fájlok megnyitását, megtekintését és streamingjét közvetlenül a felhőből, függetlenül attól, hogy hol tartózkodsz: Azok számára, akik kedvenc filmeiket és emlékeiket kéznél akarják látni, ez nagyszerű.
 • A fájlok automatikus feltöltése az eszközök között és közvetlenül a felhőbe.
 • A szelektív szinkronizálás lehetővé teszi egy adott PC-mappa kiválasztását, és csak a szinkronizálását, ami benne van: Nagyszerű mindenkinek, aki nem akarja, hogy minden információja automatikusan a felhőn legyen..
 • A pCloud magasabb szintre helyezi a biztonságot a pCloud Crypto segítségével. Lehetővé teszi a fájl titkosítását a számítógépen vagy a mobiltelefonon, előtte tárolás céljából. A feloldáshoz a létrehozott CryptoPass kulcsot kell használnia.

Előnyök

 • Ingyenes csomagjuk 10 GB tárhelyet kínál ingyenesen, más, nehezebb csomagokkal mindenki számára elérhető, aki többet igényel belőle.
 • Egy élethosszig tartó tervet kínálnak, amely egyszeri fizetést és hozzáférést kínál az átfogó felhőhöz egész életében.
 • A feltöltés és az automatikus szinkronizálás nagyon egyszerű folyamat mindenkinek, aki teljes ellenőrzést szeretne (és azonnali hozzáférést) elérni az online cuccához.

Hátrányok

 • A pCloud felhőalapú tárolási lehetőségei hiányozhatnak a nagyvállalatok számára: Sokannak sokkal többre van szükségük, mint 2 TB, az általuk kínált maximális összeg..
 • Áraik drágák lehetnek, ha nem választja az Élethosszig tartó terveket, amelyek egyszerûen költségesek lehetnek, ha csak személyes felhasználó vagy.

Miért érdemes a pCloud-ot használni a Google Drive helyett??

A Google Drive eddig sok tűz alá esett a felhőalapú tárolásuk miatt. A biztonsággal és a magánélettel kapcsolatos aggodalmak között szerepelnek a legfontosabb panaszok: mások között szerepel az ügyfélszolgálat hiánya, annak valószínűsége, hogy bezárja magát a meghajtóból, ha elveszíti eszközökhöz való hozzáférését, és valódi tárhely hiánya még a fizetett tervükkel is. A pCloud a legtöbb olyan problémával foglalkozik, amelyek a felhasználókkal kapcsolatban felmerülhetnek a Google Drive-val kapcsolatban, és jobb platformot kínál, amely könnyebben használható.

4. Doboz

box.com

Mi a Box??

Lehet, hogy sok felhasználó még nem hallott volna a Box.com-ról, de ez egy remek felhőtárolási lehetőség minden olyan személyes felhasználó számára, aki biztonságos online tárolást használhat. Ingyenes terveket és fizetett alternatívákat kínálnak, amelyek egyaránt elég erősek az üzleti vagy személyes adatok biztonságának megőrzése érdekében – és elég egyszerű módja ennek az információnak a feltöltésére és elérésére..

Főbb jellemzők

 • Ingyenes tervek, amelyek több GB-os online tárhelyet kínálnak Önnek, és fizetős csomagok, amelyek növelik ezt az arányt egy kisebb vállalkozás számára.
 • A fájlok kattintással történő feltöltésének és letöltésének képessége a böngészőn belüli felhőből.
 • Korlátozott fájlhozzáférési beállítások, amelyek lehetővé teszik, hogy ki és mikor láthat bizonyos fájlokat.

Előnyök

 • A Box.com biztonságos felhőt kínál, amely hackereknek ellenálló garanciát kínál, és egyike azon kevés felhőknek, amelyek ezt teszik.
 • Gyors feltöltés a világ legtöbb helyéről.
 • Annak korlátozása, hogy az emberek miként látják a fájlokat.
 • Minden fájlt AES 256 bites titkosítással titkosítunk, különféle helyeken.

Hátrányok

 • Nincs okos szerkesztő eszköz vagy fájl előnézeti funkció. Csak fájlnevek vannak, és rákattinthat a letöltésre: Ez nem okos egyetlen felhőszolgáltató számára sem.
 • A 250 MB-nál nagyobb fájlok feltöltésére automatikus korlátozás vonatkozik, ha az egyik ingyenes tervvel rendelkezik. Mi értelme ennek??
 • A Box sokkal fejlettebbnek érzi magát, mint amire szüksége van, még azoknak a felhasználóknak is, akik fejlettnek hívják magukat.

Miért használjuk a Boxot a Google Drive helyett??

Ha csalódott a Google Drive-ról, és csak egy személyes felhőt vagy helyet keres, amelyben megoszthat néhány fényképet és videót a családtagokkal, a Box egy remek lehetőség, hogy megnézhesse – bár vannak még jobb képek (például a Sync.com ), amelyek még többet kínálhatnak Önnek.

A Box funkcióval kapcsolatos problémái (például a fájl előnézetének hiánya) azt jelentik, hogy jó okok van a Sync.com helyett nézni.

5. Hátlap

backblaze

Mi a Backblaze??

A Backblaze egy újabb felhő-szolgáltató, amely csak az elmúlt tíz évben működött. Sikerült kiállniuk a Google Drive egyik legerősebb versenytársaként, csak az általuk kínált tárhelymennyiség miatt (és az összehasonlító GB-díjakért, ha megragadnák a számológépet, és kitalálnák, hogy ki ad valóban több értéket)..

Főbb jellemzők

 • Azonnali feltöltés a mobiltelefonról, a böngészőből vagy a letölthető alkalmazásból.
 • Több terv lehetősége, fizetős csomagokkal, amelyek több TB rendelkezésre álló tárhelyet biztosítanak (és más áron több, mint más felhő-szolgáltatók). Korlátlan tárhely áll rendelkezésre azok számára, akik nem biztosak abban, hogy mennyi adatot kell sugározni.
 • A fájl helyreállítási lehetősége azok számára, amelyeket véletlenül törölhet, és később vissza akar térni a felhőbe.

Előnyök

 • A korlátlan fájltárolás lehetősége a rászorulók számára.
 • Gyors és egyszerű feltöltési folyamat egy könnyen navigálható felülettel.
 • Biztonság: Garantálják, hogy adatait nem lopják el, nem adják el és nem ellenőrzik ki azokat, akiket a felhő tulajdonosa nem engedélyez.

Hátrányok

 • A fájl helyreállítása eltarthat egy ideig.
 • Az automatikus tömörítési fájl .zip funkció azt jelenti, hogy minőségét veszítheti az audiofájlok használata.
 • Nehezebb navigálni azon felhasználók számára, akiknek nincs kicsit több számítógépes tapasztalata.

Miért érdemes a Backblaze-t használni a Google Drive helyett??

A korlátlan tárhely hozzáadásával mindenki, akinek egyidejűleg óriási mennyiségű adatot kell tárolnia, inkább a Backblaze-et részesíti előnyben a szokásos Google Drive-on – különösen, ha túllépte a Google által kínált lehetőségeket, de további fájlokkal rendelkeznek a felhőbe.

6. SpiderOak

SpiderOak

Mi a SpiderOak??

A SpiderOak kevésbé ismert felhő-szolgáltató, de ez nem jelenti azt, hogy veszélybe sodorják a sebességet, a helyet vagy a biztonságot – és ez kiváló alternatívát jelenthet mindenkinek, aki biztonságosabb helyre akarja szállni a Google Drive-ból..

Főbb jellemzők

 • Ingyenes terv, akár 2 GB tárhelyet.
 • Közvetlen Linux támogatás az asztali klienshez és egyéb lehetőségek a Windows vagy a Mac felhasználók számára.
 • Feltöltés közvetlenül egy alkalmazáson keresztül, a fájlok előnézeti képességével.

Előnyök

 • Állandóan gyors sebességgel kell feltenni vagy elérnie az online könyvtárat.
 • Könnyen kezelhető, még azok számára is, akik még nem használják felhőfeltöltő platformokat.
 • Számos feltöltési platform, barátságos Mac, PC, Linux vagy mobil számára.

Hátrányok

 • Komolyan hiányzik az ingyenes tárhelyet kínáló ajánlatok.
 • A fizetett opciók drágábbak, mint amire szükségük van: Más szolgáltatók, mint például a Sync.com, jobb összehasonlító ajánlatot kínálnak.

Miért érdemes a SpiderOakot használni a Google Drive helyett??

Ha a Google Drive-val kapcsolatos csalódásai között szerepel az ügyfélszolgálat hiánya, valamint a késleltetés feltöltése vagy letöltése, a SpiderOak nagyszerű választás lehet – de csak azzal a feltétellel, hogy nincs sok adat tárolására, és ne felejtse el a hiányosságot. a megfelelő kiegészítők „megtekintésére” az alkalmazásukban. A visszaállítási opció hozzáadása pótolja.

7. Microsoft OneDrive

microsoft onedrive

Mi a Microsoft OneDrive?

Ha Windows operációs rendszert futtató számítógépet használ, akkor már látta a OneDrive opcióját valahol a számítógépen; akkor is hallotta, hogy fájlokat készít a OneDrive-hez, és azon tűnődve találta meg a felhőt, hogy azon gondolkodott.

Az OneDrive a Microsoft válasza a felhőre, és kiderül, hogy elég erős eszköz mind a vállalkozások, mind a személyes felhasználók számára.

Főbb jellemzők

 • Zökkenőmentes és gyors fájlfeltöltés az alkalmazásból, az ügyféltől vagy közvetlenül a böngészőből.
 • Az automatikus vírusvédelem és spyware ellenőrzi az összes feltöltött és megosztott fájlt.
 • Ingyenes és fizetős csomagok, amelyek a felhasználók számára 10 GB-os lehetséges felhőalapú tárolást és felfelé kínálnak.

Előnyök

 • A feltöltési és letöltési sebesség a OneDrive segítségével több mint elég jó személyes és üzleti célokra.
 • A fájlok (vagy csak meghatározott mappák) automatikus szinkronizálása megkönnyíti ezt a szintet.
 • A OneDrive tisztességes biztonságot ígér, és ezt kapja meg.

Hátrányok

 • A Microsoft által készített OneDrive teljesen le van tiltva a Linux bármilyen támogatásától.
 • Az ingyenes lehetőségek nagyon korlátozó jellegűek, és a tapasztalt felhasználók vagy vállalkozások sem találják meg a OneDrive-t kielégítő alternatívának.
 • Frusztráló az új felhasználók megismerése, és a legtöbb ember feladja azt a pillanatot, amikor kitalálja.

Miért érdemes OneDrive-ot használni a Google Drive helyett??

A OneDrive nagyszerű és nagyszerű alternatívát kínál a Google Drive-ra bármely választott napon. Könnyen kezelhető, biztonságos és gyors – és mindezek miatt a Google Drive körülbelül tíz évvel ezelőtt leállt. Még a Dropbox felhasználók is fontolóra vehetik a OneDrive alkalmazását – de a funkcionalitás szempontjából a legjobb, hogy a Sync.com továbbra is nyeri.

Gyakran Ismételt Kérdések

Mik a Google Drive előnyei??

A Google Drive ingyenes, a szinkronizálás, a megosztás és az együttműködés egyszerűen használható, és a Google Dokumentumok, Táblázatok, Diák, Rajzok, Felmérések, Űrlapok és még sok máshoz tartozik.

Mik a Google Drive hátrányai??

Lassú szinkronizálás, lassú feltöltési és letöltési sebesség. Az adatvédelem aggodalomra ad okot, mivel a Google Drive kapcsolódik az Egyesült Nemzetek Biztonsági Ügynökségének PRISM projektjéhez.

Melyek a legjobb Google Drive-alternatívák?

A Google Drive legjobban fizetett alternatívái a Sync.com és a pCloud.com. A legjobb ingyenes alternatíva a Dropbox.

A Google Drive legjobb alternatívái: Összegzés: Szóval, mi a legjobb?

a legjobb Google Drive-alternatívák

Nyugodtan mondhatjuk, hogy elegendő lehetőség áll rendelkezésre egy felhő-szolgáltató számára, amely a fejed forogásához vezet, amikor ideje választani egyet az Ön számára vagy a vállalatának.. A felhőalapú tárolás olcsóbb, gyorsabb és jobb lett – és most több vállalkozás létezik, mint csupán három felhős megalit, amelyek uralták az iparágot.

A legtöbb felülvizsgált felhőszolgáltató közül a Sync.com szintén az egyik legbiztonságosabb: eddig még soha nem támadtak meg, vagy láthatták, hogy felhasználói adataik veszélybe kerülnek – és ezt sok más felhőszolgáltató (még a legnagyobb is) nyújtotta. nem állíthatom.

Sync.com a funkcionalitás, a sebesség és a könnyű használat szempontjából a legmagasabb rangot jelentett mind a haladó, mind a kezdő felhasználók számára.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map